A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

sziasztok!most főzök céklát, már másfél órája fő, de még mindig kicsit kemény. tettetek bele valami fűszert?annyi lett, tuti nem fogja szeretni, én sem vagyok oda érte. arik a babák az oldalon, még nem volt időm visszaolvasni.
nálunk is korábban van a kelés, 6kor a 7 fél nyolc helyett,de kipróbáltam, hogy fejek ki neki még azt is megitta, és nem kelt később, pedig tegnap bulizott fél 11ig.érezte hogy apa itthon van és tiszta extázisban volt ahogy kivettem az ágyból egyből hangos nevetés apára.még reggel is megnézte megvan e,pedig a hátából látott csak egy részt, de amint meglátta, nyugtázta, hogy megvan, párszor odanézett még aztán szopi és aludt tovább.

úgy döntöttem hogy kiolvasztom a fagyitejeket, mert múltkor megnéztem egyet, s annyira éreztem a fertőtlenítő szagát, meg is nyaltam(mert akartam adni a picinek)s olyan szar volt majdnem elhánytam magam.nem csoda, h. grimaszolgatott előtte tőle.mindig kifertőtlenítettem a fejőgép részeit mielőtt fejtem.hát nem kellett volna.legközelebb maradok a hagyományos kifőzésnél.De most már remélem nem lesz szükség a fagyitejre.

a gyed igénylést hány példányban adtátok be?mert az van ráírva, h.2ben kell, a mhen meg azt mondták, h. eddig egyben kellett.
[/u]

Kép
Kép
eyi

[quote="pironya"]A írta:pironyandóca: Kitti nagyon szép kisleányka.......és már pasizik???? Mit szól ehhez apa????

:lol: :D :lol: :D :lol: :D

Hát... egyenlőre még nem tud róla... :lol: :D :lol: :D Csak Betti Bencéjét árultam el neki... :lol: :D :lol: :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

TOPICTALI: Mia áll még az ajánlatod, hogy mehetünk hozzátok??? Mit szólnátok a jövő hét kedd, november 11. kb. 10 órához???
akik eddig jeleztek: Brigi, Mia, Betti, Bogi, Eyi, én.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

valakinek nincs jó kis kalács receptje?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Képzeld Andóca, azt hittem, megvan a recept. de nem találom. Anyunál megvan. Megpróbálom rávenni, hogy írja le e-mailben :? Mert én csak jövő héten megyek haza, addig meg gondolom nem ér rá. Pedig tényleg fini kalács lesz belőle!!!

Nekem jó a jövő kedd, ha mindenki másnak is. A 10 órát még nem tudom tutira ígérni, de odaérek :)

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: nem sürgős annyira a recept.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én nem mondtam biztosra, h.megyek, de inkább nem, mert írtam,h.egyedül messze nem igazán,apa meg ritkán van itthon.de azért megnézem hol van Pilisvörösvár.

tettetek a céklába valami fűszert?

Kép
Kép
eyi

Hoztam Nektek kettő új képet :P

Kép

Kép
bluebox

Eyi, én nem tettem bele, csak sót. Nem is ettem meg Marci... Lehet, hogy másképp kellett volna, és akkor megette volna :?

OK, Andóca, ha nem sürgős, előkerítem Neked.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Húúúú, de élvezi Kristóf a kompot!!! (és ugyanilyen zoknink van nekünk is :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:48-kor.
pironya

Eyi:én nem tettem fűszert a céklába, de krumplival és almával adtam neki:) úgy ízlett :P
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:49-kor.
pironya

Márti: nagggyyyon jók a képek Kristófról!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:49-kor.
pironya

Eyi, én példányban adtam le a GYED igénylést. Eleve csak egyet postáztak...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csajok, nagyon köszönöm a dícséreteket :P
Pironya: nagyon ari vagy, köszi :wink:
bluebox

Sziasztok!

Vagyok, csak múlt héten 2 beteg, haldokló pasit kellett ápolnom :)

A babócák csodaszépek és ügyesek is!

Szilvi a te ikreidet kiemelném most, mert olyan ritkán jössz és mutatod meg a porontyaidat ;) Elismerésem, hogy így bírod a strapát!

GYED papírok: Én személyesen adtam be őket a Váci úton és csak 1 pl kellett mindenből és nem a második példányt pecsételték le, hanem adtak egy papírt, hogy mit vettek át...

Bence már jobban van, de még mindig nem akar enni :( Visszaléptünk, mert nem akarja a főzelékeket megenni, még azt sem amit eddig jóízűen megevett. Párom már a husival nyaggat, hogy adjunk neki, ne de hogy ha a krumplit sem akarja megenni??? Áááá, kész vagyok, de azért még reménykedem ;)

Sajtlevest megcsináltam tegnap: Apának nagyon ízlett, így csinálnom kell ezen a héten is neki. Picit elsóztam, de hát ha szerelmes a szakács... :roll: :lol: :lol:
Szóval Hékás köszi!!! :D

Jaj, mit akartam még??? Süssön nekem is vki vmit :) ha nem lennék ennyire lusta és a gyerekem ellenne kicsit jobban magában (meg nem ülnék a gép előtt, mikor alszik), akkor tuti sütögetnék én is. Receptek nagyon is jól hangzanak és a méterest én is szívesen megnézném / kóstolnám ;) :lol: Asszem nekem engedélyezett minden nemű "seggnövelő" ... Mondtam is Apának, hogy vásárolgasson csak hízlaló dolgokat, aztán meg majd meg kell erősíteni az ágy lábait, hogy ne boruljon össze, mikor ráülök :lol:

Taliban benne vagyok!!! De ezt már Andócával ma délelőtt ledumáltuk ;)

Igyekszem ismét visszaolvasni és most már név szerint reagálni, nem csak globálisan ;)

Kép

Kép
bettica

megfőtt a cékla el is raktam, kis köményt raktam bele, most olvasom, h.írtad is Piri.minden tiszta piros, uh megyek mosogatni.

köszi Brigi,nekem is egyet küldtek, csak hátul írják, h.két pldban.nem kell mindent elolvasnom :lol:

Kép
Kép
eyi

Eyi: A céklába én is tettem köményt, pürésítés után szűrőn átnyomtam és bennemaradt, szóval max az íze jutott bele ;)

Márti: Nagyon édes Kristóf, ahogy élvezi a kompot! Büszke lehetsz rá, szerintem igazi nagyfiús mind2 képen :) Bárcsak lenne hely ebben a lakásban én is beszereznék egyet Bencének...

Andóca: Én a régi, jól bevált szakácskönyvből néztem anno ki a receptet a kalácshoz és nagyon fini lett :)

A keléssel egyébként nálunk is mostanában borul a nap. Eddig 8 körül kelt a Drága, tegnap fél 7-kor kezdte boldogítani az apját, ma meg fél 6-kor... Mondjuk nem is eszik eleget Bence, lehet amiatt (de akkor meg miért nem eszik?????)

Csiri: Mi nem vetettük le a köldökzsinór vért, mert anyagilag nem álltunk úgy, meg én sem vagyok meggyőzve arról, hogy ez a technológia annyira bejáratott lenne...

Hékás: Marci nagyon édi az anyukájával! Te is nagyon csini vagy!!!!

Pironya: Lángoooos! Nyamiiii :D Imádom és nekem is nagyim csinált nagyon finom krumplislángost (a krumplipüréport csak így tudta felhasználni, de így nagggyon isteni volt a lángos :) )

No, ennyi voltam, Bence felébredt...

Puszi mindenkinek, bocsi, hogy nem volt időm mindenre reagálni... :cry:

Kép

Kép
bettica

Én is megyek a topictalira, csak Mia árulja el, hogy kell menni hozzájuk.
bszilvi25

ja!és ivott a kicsikém almalét, finom itthoni bioalmából készítettem neki és úgy kiitta a pohárból mint a huzat. utána mosolygott mint a tejbetök, de nem mertem neki adni többet, nehogy megzavarja a pociját.múltkor ivott őszilét, igaz az hipp volt de feszengett egy kicsit utána.most csak fél decit ivott, de pohárból.nem is akarok cumisüvegezni, nagyon ügyi pohárból.

Kép
Kép
eyi

....
pironya

ááá nagyon messze van tőlünk Pilisvörösvár.gondoltam, h. valahol Pest környékén.az tőlünk 3 óra vagy még több.mért laktok ilyen messze?? :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

nem tudom.hova tűnt?az előbb még megvolt,nem?vagyis mikor először, másodszor írtam

Kép
Kép
eyi

topiktali: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Csiri, a hinta Fisher Price Aquamarin tesómtól kaptuk :) A rajta lévő Fülesék egy játszószőnyeg tartozékai. A sajátjai színes halacskák. Felül van egy gömb amiben úszkálnak a viziszörnyek és világít is. Nagyon vicces lehet, mert Boni mindig nevet amikor nézi :) Kicsi korától nagyon szereti.

Kép

Kép
[/url]
stella40

nézitek a celebeket?ez a pákó nagyon hogy is mondjam-annyit lehet rajt röhögni.
most van a fia a tvben

Kép
Kép
eyi

hello!

Stella! Nekünk is ugyanilyen hintánk van, Dorina is szereti, bár a halakat nem annyira.

Topiktali jó ötlet, bár nekem a kedd nem túl jó.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:50-kor.
Vendég

kriszta-szóval több legyen a gyümi mint a cékla?pedig annyit elraktam, azthiszem 5 vagy 6 hosszúkás duci céklát pucoltam meg.valószínű lesz ebből kidobva is.

egyébként mikortól lehet adni?
állítólag mindenképpen be kell néha avatni a gyermek étrendjébe

olyan angyalka az én kislányom úgy szeretem-most konkrétan azért mert alig sír.ha azt akarja hogy vegyük fel, olyan kérezkedős sírása van, az nem is sírás, csak jelez, hogy most aztán már tényleg elég volt a fekvésből, s mostanában beavat a sírásába ilyen brümmögéseket, meg felhúzza az orrát.olyan édi

Kép
Kép
eyi

Eyi: te merre laksz?

Kriszta: nincs is olyan messze Vörösvár.

Csiri: :cry: :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én szombathely mellett Jákon Vas megyében.

Kép
Kép
eyi

PILISVÖRÖSVÁR-EGER:143,7 KM... :roll:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:50-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:49-kor.
Vendég

Sziasztok!

Fájó szívvel olvasom a topictali tervet.Nekem is nagyon messze van.De ti talizzatok és hozzatok sok képet!

Ma turiztam Máténak pár rucit,majd holnap mutatom.
Meg magamnak is egy umbro pólót 600ért. :lol:

Márti:Kristóf nagggyon cuki a kompban!

Kép
melike

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:50-kor.
pironya

Gondoltam, hogy a vidékiek nem fognak tudni jönni! Amit nagyon sajnálok, mert mindannyiotokat megismernélek.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

csak gyors bekukk: jó a jövő kedd egész nap nekünk.

cékla: fele cékla fele krumplit adok Milánnak, imádja. mint minden mást. eddig semmit nem fűszereztem neki, kivéve a céklát, abban van egy kis őrölt kömény.

mia_snow

Mia: ha már beugrottál, a kérdésem nem láttad??
bszilvi25

Márti, Kristóf annyira édes, ahogy örül a kompban :) A múltkor írtad, hogy sírt benne. Gyorsan megbarátkozott vele :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Talizzatok aki tud menni, aztán csináljatok sok-sok képet, mi meg majd jól megnézzük és irigykedünk :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szóval topictali, nekem is jó, Hékással átrágtuk a témát, együtt megyünk :wink:

Stella: azóta nem mertem beleraknai a babycompba, de ma erőt vettem magamon. Jól tettem, mert most nagyon tetszett neki :P

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a dícséreteket. Hálás nézőközönség vagytok, köszönöm Nektek :P
bluebox

[quote]G írta:ondoltam, hogy a vidékiek nem fognak tudni jönni

EZ DISZKRIMINÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! :shock: :shock: :shock: :wink:
Vendég

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:50-kor.
pironya

....
pironya

Pironya!
A vidékire írtam,hogy diszkrimináció! :wink: :lol: 8)
Vendég

[quote="bszilvi25"]M írta:bszilvi25ia: ha már beugrottál, a kérdésem nem láttad??

láttam, bocsi, csak a pancsihoz készültünk. az árpád hídtól indul busz, kb fél óra a menetidő. megáll budán a flórián térnél is.

felolvasztott anyatej tényleg büdi és szar ízű, de nem a fertőtlenítő miatt! a fagyasztás és felolvasztás teszi ezt vele, de ettől még ugyanolyan értékes a lurkóknak. én a védőnőnél kérdeztem rá mert azt hittem megromlott. Milán simán megissza egyébként.

ma délután egy barátnőmékkel csavarogtunk, a budaörsi tescoba mentünk meg mekibe. neki egy 1éves fia van. fél3körül indultunk, és este fél7re értünk haza. olyan jól bírták a srácok, Milán csak hazafelé szunyált egy félórát, aztán utána lefekvésig folyamatosan huncutkodott meg kacagott. jót tett a csavargás mindkettőnknek asszem. :)

mia_snow

[quote="csiri-biri"] írta:csiri-biri
[quote]G írta:ondoltam, hogy a vidékiek nem fognak tudni jönni

EZ DISZKRIMINÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! :shock: :shock: :shock: :wink:

én is vidéki vagyok, mégis ott leszek. :D
tény, hogy önző módon azért mondtam hogy legyen nálunk, mert mi sem tudunk menni apa nélkül sehová. ;)

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: