A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Tamara, akkor már ketten vagyunk....:)

Kép
andkata

Apropo teszvesz!

Valaki nem tudja veletlen renamba elerhetosegit?
Muszaly megszereznem tole a vonalkodokat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Please help!!!!!4
Vendég

apa művészkedett a hétvégén...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
andkata

Köszi a tanácsokat víz ügyben. Nálunk a babaúszáson is 31 fokos a víz! Szerintem be fogom vinni, csak figyelek, hogy azért a fejét ne érje víz! Nagyon tiszta helynek tűnik, remélem, hogy az is lesz!

Margitsziget elvileg nekem is jó holnap! Kata, te hogy mennél a Margitszigetre? Mert arra gondoltam, hogy hozzátok elmennék kocsival, és onnan mehetnénk együtt.
Persze, attól is függ, hogy mikor mennétek.

Azért szívom az orrát, mert egy kicsit szörcsög, és kétszer tüsszögöt olyat, hogy jött is belőle valami. És mert a többiek mind betegek (voltak). Levittem ma az orvoshoz, mert amúgy is vittem Zsu vérvételi papírját (minden rendben, az mondta nagyon jó a vérképe, még egyszer köszi Katák!!!), és megnézte, hogy beolthatja-e de nem oltotta be mert egy picit piros a torka. De nem adott rá semmit.

Kép
Kép
patr

Csupaszem Adél Manó! Kép Kép Kép Kép

Kép
20150601134430

Hijjjj az anyjat micsoda csajunk van!!!!! :shock: :shock: :shock: :D
Vendég

mav, ugy tudsz uzenni az eladonak, hogy ott van a termeknel a neve alatt hogy kerdes a temekkel kapcsolatban. bovebb elerhetoseget csak akkor tudsz meg ha megnyerted az aukciot es akkor megkuldok a cimet emailjat es azon letargyalod a bankszamlaszamot, postazast, stb....
Vendég

Adel tunderi, es neha tenyleg hasonlit kicsit Annara:)
Vendég

jajj es nagyon tetszik Adel felsoje, csini!
Vendég

Anyjuk! Sztem Mav arra volt kíváncsi, hogy ezt elkerüljék...Én pl. úgy csináltam, hogy a termékek közül kiválasztottam egy tök olcsó dolgot(bár jól is jött, mert kellet, sapiról van szó) És így meg lett az e-mail címe, ott megkérdeztem, hogy nem venné-e le a licitről a kiszemelt cuccot. Persze leszedte, így egy bébiőr enyém lett egy ezresért!!!! 8)

sz.andi

Wera, Viki! :shock: :shock: :shock: :shock: Kistesó? Jaj, bocsika! Szóval kistesó??? :lol: :lol: Bátrak vagytok!!!!Le a kalappal!

Gyönyörűséges Adél manó! Milyen szép csajszi! tiszta anyja!! :lol:

sz.andi

Kata, Adél gyönyörű! Legközelebb azért szeretném ébren is látni! :D
Viki, Lackó is nagyon cuki!

Kép
Kép
patr

Patr! Zsoltikánkról nem kaphatnánk képet? :lol: Még mindig nem csajozik?? Csak mert türelmesen várunk rá! Sztem megéri :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Andi: bocs errol megfeljtkezdtem, hogy mar nem csak az eladoval tudja igy felvenni hanem mindenki szamara lathatova valik, regen nem igy volt, lehet priviben beszelgetni, emilen keresztul.
Vendég

Hat en is erre gondoltam de az is meg min5nap,csak gondoltam hatha vki mar uzletelt vele :lol: (en sose tudtam varni :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasni, nem tudtam csak nagyjából, de a babák továbbra is gyönyörűek!
Próbálom utolérni, magam, de a lakás mindig szalad, és nem tudom miért?????????????????? pedig igyekszem! de nem könnyü

Kistesó, hurrá kiváncsi vagyok kinek lesz elöször pocaklakója megint
bencuri

Patr, örülünk hogy Zsolti, még nem felejtette el Szoni, annak ellenére hogy sirt! 8)

Andi, de Zsolti is csajozik, én láttam..... :wink:
bencuri

hali lányok!

csak gyors bekukkra jöttem elujságolni a dolgokat :D

anyukám itt van. voltunk sétálni. elmentünk a régió játékosokhoz. megvettük a mikulás ajándékát. itthon meg megrendeltük a karácsonyit :D

mikulásra kapott egy dobot és egy csörgőt. ( a csörgőt mav-vel kibeszéltük valamelyik oldalon;) )
a dobot meg még a tescoban kinéztem de elvitték. ugyhogy most kicsi drágábban de megvettük.

karácsonyra meg megkapja az etetőszéket :D :D a héten az is ideér a futárral :D

most tök boldog vagyok. habár a rossmannos 800 ft-os neogranormonos duopackos törlőkendőről lemaradtam :( de hát minden nem jöhet össze.

msot rohanok tovább!!!! bocsi hogy csak dicsekedni jöttem ;)

jah és hogy legyen róla fogalmatok miket kapott dobok képeket :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

De arra megkerhetem h tegye fel licit nelkul es ugy megveszem :lol:
Valakinek nincs? Toletek szivesebben megvennem?

Annarol es Vikirol is nezegetnek kepeket!!!! :D
Vendég

Köszi csajok!

Bárcsak ilyen szép lennék, meg főleg ilyen vékonycsontú, de sajna nem Andi....:)

Pati, délután szóbajön Nektek? Mármint mondjuk úgy 2 után??? De lehet délelőtt is!
Tamara? Kata? Tita?

Kép
andkata

Bencuri! Tényleg! Hát Szonját szemelte ki! Akkor vagy párbaj, vagy lemaradtunk a szépszeműről. Ez van!

Timi! Tök jó! Én nem tudom mit kap Manó, majd meglátjuk! De látom sikerült befűzni anyukádat az etetőszékbe! Ügyes!

Mav! Én olyat választottam, ami licit nélkül, villámáron megvan. Akkor rögtön megvan a cím! Én sem tudok várni :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Ja és Evelyn? Wera?

Nekem nagyon jó Pati, ha értem jössz, tudod, de akkor a parkolást én fizetem a Szigeten... :)

Kép
andkata

Szonjáért mi is párbajozunk! Ezt nem elfelejteni! :D
20150601134430

Most tettem fel a telefonomról a képeket, torzít, de az Ikreknek tessék:

Kép Kép

Az utolsóval pedig csak dicsekszem! A lányom tuti fényképész lesz! :lol: :lol:

Kép

sz.andi

Andi!
Olyan sajna nincs!
De most felb.szott agyilag az egesz,mert nem enged a rendszer licitalni mert nem irtam be az aktivalo kodom,amit még meg sem kaptam. Es kevesebb mint 1ora van a kiszemelt cuccombol :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Andi, Szonja sirvafakadt mikor udvaroltak neki, még van esélyetek....

Viki, dehogy felejetettük el :wink:
bencuri

Jó Viki, de Mi Szonjával párbajoznánk... :lol: :lol: :lol:

Húúú, ne haragudjatok! Nagyon nagy lett! :oops: :oops:

sz.andi

Hat Viki gyonyoruseges!
Nem tudom a fiam hogy birnak majd el ennyi csajjal :wink: :D
Vendég

Mav! Az kb. egy hét, mire megjön! Levélben! Licitáljak helyetted?
Csak nemsokára elmegyünk itthonról, remélem nem licitál túl senki. Tedd már be ide linkbe légyszi!

sz.andi

Viki nagyon cuki!!!! Zsoltiért párbajoztok, nem Lacusért Kép
20150601134430

http://www.teszvesz.hu/item464075088_8d ... aknak.html

hu,azt nagyon megkoszonnem 14:47kor jar le. en is remelem,mert a textil konyvekert olni tudnek! :twisted:
Vendég

nagyon édi Viki! az első a kedvencem! :D
bencuri

Lacikának már annyi kiszemelt csja van, hogy ennyi párbajba már nem merem engedni Vikit, még valami baja lesz...(a többi csajnak... :lol: :lol: :lol: )

sz.andi

1300-ért teszem a licitet!

sz.andi

Jönnek a licitek feljebb. Meddig mehetek?

sz.andi

[quote="bencuri"]
írta:
bencuriViki, dehogy felejetettük el :wink:

én ezt arra értettem hogy Lackó is benne van a kicsi szivünkbe!
bencuri

Már csak 43 perc van! Akkor várok még vele, megpróbálom a végén licitálni! Addig felesleges feljebb vinnem az árat nekem is!

sz.andi

[quote="bencuri"] írta:bencuri
[quote="bencuri"]
írta:
bencuriViki, dehogy felejetettük el :wink:

én ezt arra értettem hogy Lackó is benne van a kicsi szivünkbe!

ApaLacinak is bejön Szonja! Pedig ő nagy kritikus!!!! :oops:
20150601134430

Sziasztok!

Szép nap ez a mai... :? Apával sikerült úgy összevesznem, hogy elrobogott itthonról.
Nem akarom részletezni, de nálunk a helyzet változatlan.
Nem megy sem szépen, sem csúnyán, sem sehogy...
Hogy így mi lesz?!
Szerintem totál megkergült. Olyan, mint egy serdülő. önző.

Andkata!
Sajna nem hiszem, hogy a szoptanít nekünk segítene, mert sajna be sem kapja olyankor.

Most rohanok, majd este jelentkezem!

Wera, Viki!
Hajrá! Ügyesek vagytok! :lol:
Vendég

Viki :oops: :wink: ez nagyon jól esik kicsi szívünknek :D
bencuri

megyek adok enni apának! 8)
bencuri

Mav! Meddig mehetek el? Hány forintig??

sz.andi

Hat kb nemtom!
Vegulis eleg sokat er az uj arakhoz kepest.
a vegen meglatjuk. Figyelem en is elotte par perccel dobj ra egy 200korul es ha elviszik,igy jartam.
Vendég

Marcsikám!
Nagyon sajnálom! :cry:
20150601134430

Az a 200 az 2000 akar lenni, ugye? :lol:

Marcsika! Tényleg! Belefelejtkeztem a teszveszbe...Úgy sajnálom! Olyan rossz! Megértelek! Gyere gyakrabban ha tudsz, hátha mi felvidítunk!

sz.andi

Az addigi osszegre 200al tobbet :D
Vendég

Jaaa, értem! Bocsi! :oops:

sz.andi

Milyen jó képű kis legények vannak itt és milyen jó csajok :D

Wera, Viki drukkoljak ? :) Amúgy felőlem is jöhetne a tesó, csak kicsit bizonytalan vagyok apában.... :cry:

Lányok ha Lili sokat hapcizik akkor tuti meg van fázva? Mert ha leszívom neki semmi nem jön...Meg nem is köhög...De akkor miért?????

nicike

Andi!
Ezer millio hala! Es bocs hogy az idodet pazarlom :oops:
Vendég

Nicike!
Laci is hapcizik. Ez nem jelenti azt h beteg.

Lehet drukkolni, bár nálunk a spontán baba csoda lenne de nem adjuk fel
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: