A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Zsófi,
azért szerencsére még nem a 'földhözvágomamagam" korszakban van, de azért tőlünk volt hangos egy kicsit a bevásárló. :wink:

Rana, akkor megkérdezzük őket.
Kisbuta és Puszi,
hogy tettétek be azokat a képeket az aláírásba amiket Ranától kaptunk?
Szeretném a zsiráfomat az aláírás végére tenni. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Zsani,
a Ciris-é.

Kép
kisbuta

Zsani,
de jó téged is látni. :D :D :D
A Ciris-é.

hajnoca
Dunakeszi

Közebn belaptetőztem! :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Rana, igen IR-es vagyok, és október 2-án volt kereken 1 éve, hogy szedem rá a Met-et!:-( A ciklusom rendszerességével eddig nem volt gond! Az elmúlt félévben meg határozottan beállt: 27-29-27-29-27...hosszúságuakra! Persze barnázás mindig is volt 5-7 nappal a mensi előtt, de mindig megjött időben, most meg akkor kezdtem el banázni mikor a mensimnek kellett volna jönni!:-( Mindegy, ha 1 hét barnázás után sem jön meg akkor el kezdek aggódni!
Bocsánat a nyafiért, csak idegesít, hogy mostanában állandóan fáj valamim vagy az arcom vagy a torkom/fülem...

Zsófi, nem lehet! :P :lol: Egész ciklusban 1x voltunk együtt+ lázas beteg voltam ezért egy szatyor gyógyszert beszedtem, és a barnázás nálam sajna "normális"!
Vendég

Igen, Hajoca, te szépen belaptetőztél, pedig az előző oldalon válaszoltam neked :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Kisbuta, Hajnoca
Köszi :lol: Nem emlékeztem. Tudtok róla valamit esetleg?

Bogyika nagyon édes, irigy irigy....bár a Máté kisfiúra nyújotta be az igényt :lol:
Vendég

Bocsi, ez lemaradt: Kisbuta! Igen, a huzat miatt vagyok állandóan beteg!:-(
Vendég

Észrevettem. , mert visszalapoztam.
Mingyááá ki ispróbálom. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Zsani,
én csak annyit, amit a honlapjukon írnak. KobzosZsu jár oda.

Kép
kisbuta

Megnéztem az oldaldt, de azt hiszem egyenlőre nem az lesz a nyerő, mivel nem OEP-s. Ezt nem tudtam :oops:

Dévairól valami infó esetleg valakinek?
Vendég

Zsani,
a szülészetek, kórházak között van külön dévais topik.

Kép
kisbuta

Kisbuta,
sikerült.
Köszi és örök hála. :D

Zsani,
mit szeretnél róla tudni?
Van oldaluk.
http://ciris.hu/

Amúgy kobzoszsu lehet, hogy többet tud róla.
Ha kell ott egy jó doki, akkor tudok egyet.
Dr. Kósa Zsolt - ő Zsu dokija és az enyém is.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,
látod, sikerült!!! :D

Kép
kisbuta

Tücsi, nem lehet, hogy emelni kéne a metet?? Vagy neked is a lombik borította fel a ciklusodat? Más ötletem nincs... :(

Látom Hajnoca, sikerült... Mindjárt én is megpróbálom.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

SIKERÜLT!!! Köszi, Kisbuta! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca, te is tett a zsirit inkább a vonalzód mellé! (ne nyomj entert közöttük, de egy pár szóközt igen!) Jobb úgy szerintem. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca
Te a Dévaiba jártál? Fizetés szempontjából az mennyire maszek? Pl. arra gondolok, hogy mikor stimu alatt vannak uh-k, akkor kell mindig fizetni?
Vendég

Kisbuta
Köszi, mindjárt átnézek oda :lol:
Vendég

Rana, igen emelni kellene, de még mindig csak napi 1500-ig jutottam, és már ez is haladás! fél évig napi 500mg-tól is rosszul voltam! Májusban írta fel a dokim a retard változatot és mondta, hogy el kellene érnem a napi 2000mg-ot... :? Hát a lombiknál csak a fogamzásgátlóig jutottam, ezért is kérdeztem a múlt héten, hogy szerintetek bekavarhat-e az az 1 levélnyi fogigátló...ezek szerint a válasz: igen! :P
Vendég

Bogyimami!
Sógornőm kislánya nem magát vágja a földhöz, hanem azt, amit nem kaphat meg. :lol: Nekem meg ettől a csapkodástól egy perc alatt elszáll azt agyam, pedig a hisztit jól bírom, de erre allergiás vagyok. :evil: Amúgy a férjem is csapkod és dobálózik, ha ideges. Hasonlítanak. :evil: Szóval ilyenkor a kiscsajjal öszeveszünk, megsértődik rám, majd felhív és közli: bocsányt fófi, ne garagudj, baba nem okos. :lol: Ilyenkor meg elolvadok. :lol:

KépKép
zsófikukac

Tücsök!
Kár. Pedig milyen jó lett volna! :lol:

Nekem is sikerült berakni!!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
igen. Ők ilyenek .... zabálnivalók. :lol:
Amúgy én voltam olyan, hogy földhözvágtam magam, 'taknyom-nyálam összefolyt" nyáron úgy hisztiztem ... és az 5 perces utat 1 óra alatt tettük meg az ovitól haza.

Rana,
Igenis, értettem.!!! :wink: :D :D

Zsani,
ha nekem szegezted a kérdést akkor nem a válasz.
Ha viszont Hajnócának, akkor nem tudom. :)

Én amúgy a Schöpibe jártam és mellette a Nyírőbe.
Ott voltak anno a lombikjaim. Aztán .... már tudod a sztorit. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Zsani!
újra belekezdtek?

Kisbuta!
köszi :D
dezsina

Hihihi a babám nézi, hogy hogyan teker a kukacka! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófikukac
Megváltoztattam a vonalzómat és abból látni lehet, hogy kb. mikor kezdek :lol:
Abban tényleg igazad van, hogy nem szabadna annyit foglalkozni az endometriózissal. TV2-jóban-rosszban filmben is az egyik nőnek most derült ki, hogy endója van :lol: (mondjuk ez csak egy film, de példázza a mai nők egyik meddőségi okát)

Estike: mire döntöttél, ma kaptad vissza őket?

Skrisz: drukk a tüszöcskéidnek szerdáig, és a méhnyálkahártyád is nő még addig :D

Vizkrisz: holnap délután ügyi légy a kaáliba, te ugye Dr. Tándorhoz jársz?

Rana: drukk a 2. inszemhez meg a holnapi fogműtétedhez
Jól értelmeztem, hogy a férjed nem lesz otthon most napdokig?

Már úgy várom, hogy végre kezdhessük a 2. lombikot.
Holnap este megyek nődokihoz, jövőhét 2. felére meg 20. napi ultrahangra a kaáliba. Szombaton meg voltam kineziológusnál.

Most lépek, mert német házit kell csinálnom.
Puszedli köszi a német korrepetálás felajánlását, sajna így nem igazán megoldható fórumon keresztül :lol:

Kép
brizo

Zsófi, nálam most semmi esélye a spontánnak. Ebben a hónapban még csak próbálkozásra sem volt lehetőség.
Azt várom, hogy megjöjjön (holnap kellene, úgyhogy mensimeghozót kérek) és utána indul a beültis ciklus.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok lányok!
micsoda punnyadás!!!

Egy körkérdés: Ti hol és hogyan szoktatok/terveztek/fogtok szilveszterezni???

Kép
kisbuta

Baba!
Akkor annak szorítok, hogy megjöjjön mihamarabb és akkor novemberben egütt babásodunk!!!! :lol: ++++++++++++++

Kisbuta!
Mi itthon fogunk, mert tele lesz babával a pocakom. :lol: Na jó, csak kettővel. :lol:

Mi nem szeressük a szilvesztert, pedig amúgy elég nagy társasági életet élünk. De ez olyan muszáj jókedv, ami áltatlában nem jól sül el. :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Először is Lola nagyon gratulálok!!! Ügyesek vagytok, most bebizonyosodott, hogy igenis együtt kellett, hogy maradjatok. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Rana, sajnálom :cry:

Többieknek nagyon szorítok, hogy sikerüljön. Akinek már pocaklakója van, annak maradjon még kb 8 hónapig, akinek mindjárt beköltözik a lakó, annak sok babaragacs előre, szóval mindenkinek az ami kell :wink:

Nekem ma hajnalban elszálltak a reményeim (remélem csak erre a hónapra) mert megjött :cry: :cry: :cry: de nem kesergek itt nektek, inkább szorítok, hogy ha már én nem, akkor helyettem most más legyen boldog :P

Zsani, én Dévais voltam. Ha már lombikolsz, akkor nem kell fizetni ugyanúgy az uh-ért. Kérdezz nyugodtan, nem tudom mire vagy kíváncsi még.
hajnóca

Brizo! Türelmetlenek vagyunk, mi?? :wink: Én is így vagyok ezzel amúgy, még csak most derült, ki hogy nem sikerült, de már szeretném, ha a kövi inszem beavatkozásánál tartanánk. Bár most titokban irigyellek titeket, lombikosokat, mert mégiscsak nagyobb eséllyel kecsegtet a lombik, mint az inszem....
Igen, sajnos szalma leszek most jó egy hétig. :( Még szerencs, hogy az Utroval sikerült kicsit kitolni ezt a ciklust, mert nekem is óramű pontossággal meg akart jönni a 26. napon. De így csak a mai számít elsőnek, remélem, a pé sem lesz túl hamar (és ne is túl későn, de apa katonáihoz igazodva, szóval sokat akarok, tudom :oops: ). De tudom, mindig csak a következő lépésre szabad koncentrálni, az meg a holnapi vv és konzi.
Ez azért engem aggaszt, hogy B engem SOHA nem hívott még be 20. napi uh-ra, téged meg mindig! ÉS HA CISZTÁM VAN VAGY VALAMI????? :roll:
NA ÉS MI VOLT A KINEZIOLÓGUSNÁL??? bIZTOS NEM CSAK ENGEM ÉRDEKEL! RÉSZLETEKET KÖVETELÜNK!!! :lol: :wink:
Hm. Neked is kéne valami aranyos izgő-mozgó méhecske a vonalzód mellé... Na majd szétnézek... :wink:

Baba! Há' mér' nem szóltál, hogy küldjem pirit????? Akkor hozzám nem látogatott volna el! :wink: :lol:

Szilveszterkor mi sem megyünk valami füstös, zsufi szórakozóhelyre, mert nem tesz jót a babának a passzív dohányzás! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.11.03 19:16-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca, új mensi, új remények. (ezt magamnak is mondom... :roll: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, persz, csak én úgy elhittem. Cicikéim még sose csináltak ilyet, mint most, annyira úgy éreztem és a fenébe is, úgy beleéltem magam... :(
Mindegy, megyek előre tovább :P felesleges keseregni, ugyebár.
hajnóca

Hát én aztán totál megértelek, mert én minden ciklusban tökéletes terhestüneteket produkálok, de az összeset ám! Most meg ugye különösképp, nem is úgy fájtak a cicijeim, mint szoktak, hanem olyan másképp.... Aztán tessék. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Akkor én most veled fogok "szinkronúszni", Hajnóca??? (Az előző ciklusban Szezsoval voltam ugyanazon a ciklusnapon, de remélem, most ő boldogan beleúszik a kismamaságba, és nem szinkronkodik senkivel sem legalább 9 hónapig! ) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

benne vagyok, ha szinkronban kell akkor szinkronban leszünk kismamik :wink:
Szezso meg a többi kismamival szinkronúszik :wink: tudod?! (picit nyávogós lett a vége bocsibocs :oops: )
hajnóca

Rana!
Szinkronúszásba beszállhatok??? :lol: És az inszem is sikerülni fog! Ha nem így lenne, a dokid nem azt javasolta volna. :wink:

Szezsóért nagyon izgulok! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hajnóca, áll az alku, és sztem Szezsonak sem lesz ez ellen semmi kifogása, tudod? :wink: :wink: :wink: (én nyávoghatok, mert cica vagyok :lol:)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rendben Zsófikám, te is első ciklusnapi vagy ma? Vagy korkedvezménnyel szeretnél szinkronúszni?? :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Brizo! Találtam neked méhecskéket. Igaz, van rajta egy maci is:
Kép

Kép

Ez Bellának megy: Kép

Ez Csibének: Kép

És Tücsi találtam neked tücsköt!!!! (Remélem, ez az!)
Kép

Még Nyulasznak majd küldök nyuszikát, de az van sok, keresek majd aranyosat! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola! Nagyon ügyes voltál, és valóban rászolgáltál már! Vigyázz magatokra, mégegyszer gratulálok! :lol:
Katica! :lol: :lol:
Nahát Dezsi! Én nem ilyen bulira gondoltam, de örülök, ha jól éreztétek egymást! :oops: :lol:
Skrisz! Nagyon szép számok, szerintem ez így okés! :wink:
Tücsi! Hess betegség :lol:
Brizó szia és köszönöm.
Nyulasz, Rana Baba és mindenki, köszönöm a drukkokat. Az élet valóban megoldotta, három szép embrikét kaptunk vissza, ketten nyolc és egy kilenc sejteset. Jól vagyok. Jövő pénteken eredmény hírdetés. :shock: ( Utóbbi jelecske páromé, most nem tudom min is gondolkodott el ennyire? Tán megijedt volna?)

Kép
estike66

Rana!
Igaz, nekem még kb 1 hét van piriig, de majd követlek Titeket, ok???

KépKép
zsófikukac

Hahó!!!!!

Van legalább 10 tüszőm, átlagban 19 mmesek!!!!! Szépen megnőttek 2 nap alatt!
A méhnyálkahártyám is igencsak megvastagodott: 14 mmes!!!!!
Punkció szerdán 13.30-kor lesz!!!!

Skrissz: nem egyszerre megyünk, de lehet talizunk: amikor te kijössz, én be. :wink:

Szezso: holnapra egy kalappal és szuuuuuuuuuuuuuuuszááááááááááááá!!!!! Kép

Tobi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana kösziiii!!! Nagy puszi érte!

Estike, látod-látod milyen kegyes hozzád az élet, nem neked kellett dönteni!;-)
Vendég

Estike! Nagyszerű hírek, pihenjél mostmár és szuggeráld a csupa pozitív gondolatot!!!! :wink:

Puszedli, Ezen a fórumon csupa tüszőnövelő-bajnok van! :lol:

Rendben Zsófikám, befogadunk.. :)

Tücsi, valami gond van a tücsökkel, amit küldtem, mert elvileg mozognia kéne... Na majd keresek másikat... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

akkor hajrá szinkron :) Zsófi, behúzunk jó?!

Estike, ügyi vagy. Sztem jól döntöttetek vagy döntöttek a pindúrok :)

Puszi, aaaz iiigen, nagyon jól hangzik, így jó nekimenni a punkciónak :)
hajnóca

mozog a tücsi, dobálja a lábait
hajnóca

Sziasztok,
csak nagy vonalakban olvastam vissza.
Lola, gratulálok, szép hcg :D

Szezso és minden tesztközeli mami, +++++++ mindenkinek.

Rana, sajnálom, hogy most nem sikerült, de majd legközelebb!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Rana, mozog ez!;-) Szupi!

Puszikaaa! juj, és még te sírtál a tüszől miatt! Te csaje!;-) Nagyon ügyesen felhizlaltad őket! Drukkolok továbbra is!
Vendég

megyek lustulok egyet, aztán
Kép
sziasztok!
hajnóca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: