A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Zsófikám! Esküszöm, nem én küldtem rád ezt a dög vírust! :oops: Jobbulást!

Kép
estike66

Esti,
jó közel jár már hozzád a tündérke! :lol:
Drukkolunk 1000+1gyel.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Köszi Bogyimami! :lol: :lol: :lol: A Próféta szóljon belőled!

Kép
estike66

Brizo, Puszi, Ditke, Estike, Vizkrisz, Krisz, köszönöm a vigaszt. Igen, a kövi 2 ciklusban még próbáljuk az inszemet erőltetni (bár Apával itt kísértésbe estünk, hogy ne lombikozzunk-e, mert annak mégiscsak nagyobb az esélye), aztán ha nem sikerül, márciusban sztem lombik. Nehéz dolgok ezek... Mondjuk ezért jó az inszem, nincs idő csüggedni, mert már jön is az izgalom a kövi ciklusban, nem kell várni 3 hónapot.

Zsófi! Jobbulást!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, én nem merem apára bízni a progi szurikat. Persze nem is vállalná. Ezt inkább a helyi szakmabeliekre bízom majd. Jól vagy egyébként?

Szezso, mi újság?

Puszikám, már kövérednek a tüszőid holnapra!!!++++++++++++

Tobi, gyere már!

Vkrisz, hogy megy a szurizás?

skrisz72

Jó reggelt!

Mostanáig aludtam! :lol: :oops: :lol:

Rana!
Sajnálom, :cry: de annyira örük, hogy ilyen optimista vagy!!! Ez előbb-utóbb meghozza az eredményt! +++++++++++

Puszi!
Hú de szép vastag lett a mnyh-d!!!! Ügyi vagy!!! :lol:

Szezsó!
Reggel teszt??? Légyszi-légyszi! Már olyan kiváncsi vagyok. :lol:

Krisz!
Drukk a holnapi uhuhoz! :lol:

Estike!
Végülis hogy döntöttél? Hányat kértek? Ne aggódj, nem Te küldted a vírust! :wink: Már szerencsére jól vagyok, én nyertem. Este már tudtam rendesen vacsorázni. :lol: Beülti mikor lesz?

Tobi!
Hol vagy kismami????

Bogyimami!
Vezetsz már forgalomban?? :lol:

Dezsi!
Úgy eltűntél....

Brizo!!!
Hát én oda csak a lombikosba írok, nem nagyon hiszem, hogy pl. diétával segíteni lehetne az endó. Főleg, hogy én szinte eddig is hasonlóan étkeztem. És csak felidegesít amit ott írnak + szerintem magával a betegséggel sem szabad annyit foglalkozni. :lol:

Köszönöm lányok a jókívánságokat, már sokkal jobban vagyok, szerencsére hamar átment rajtam. És legalább lement 1-2kg. :lol:

KépKép
zsófikukac

Gyönyörűséges napot :D :D :D
Lola drága,ez fantasztikus hír :D :D :D Kapsz tőlem egy boldog nyulat :wink:
Kép

Rana,sajnálom a mensit :( Bár ha jól értelmeztem,még nem rendesen jött meg...esetleg van még remény?Ma hogy állsz?

Szezsó,remélem te leszel a következő,aki megkapja a nyulam :D Aztán Tobi,Estike,Puszi,Krisz,Vizkrisz,Zsófi, és szép sorban mindenki :D

Estike,én is a négyes fogatra szavazok :wink:
Kukacka,jobbulást kívánok.
Vendég

Halihó!

Majd mindjárt olvasok...de fontos infókat találtam a neten.Reggel el volt dugulva az orrom, rohantam gyógyszertárba venni vmit. Vettem cickát is meg akartam méhpempőt, ami helyett végül propoliszt vettem mert az nem volt. Mivel rajta volt, hogy jó felsőlégúti megbetegedésekre meg húgyúti fertőzésekre, immunerősítő meg a méhekhez is köze van :D , gondoltam ártani nem árthat. :lol: Rákerestem a neten és ezt találtam:

"Enyhe endometriosis esetén a Propolisz, akár háromszorosára is növelheti a fogantatási esélyeket.

A C-vitamin bevitele előnyös lehet olyan nőkben akiknek csökkent progeszteron termelése van, mely miatt a méh nyálkahártya nem fejlődik ki rendesen, hogy befogadja a megtermékenyítet petesejtet.

Komplex multivitamin készítmények hasznosak lehetnek, főleg olyanoknál, akik korábban nem szedtek semmit. Mivel nagyon sok ponton lehet zavar a szervezetben, és ezek a készítmények sok helyre hatnak, így pontos magyarázatot nehéz adni a hatásukra, de magyar tanulmányok is igazolták hatékonyságukat. Az infertilitásban az E-vitamin hiánya is szerepet játszhat.100NE napi bevitele, fél éven belül emelte a teherbe esési esélyt. A vashiány szintén fontos tényező lehet, de normál vasszint esetén pótlása nem javasolt. Egyes megfigyelések szerint PABA (para-amino-benzoesav) pótlása is fontos lehet ezen állapot esetén. Növények közül a Vitex (vitex agnus-cactus) tűnik hatékonynak, azáltal, hogy hatóanyagai az agyalapi mirigy sárgatest serkentő hormonjának (LH) termelését fokozzák, mely indirekt módon a porgeszteron fokozott termeléséhez vezet. Ismeretes ugyanis, hogy sok esetben az ösztrogén túlsúly a terméketlenség oka. Fenti anyagok olyan példák, melyekkel pozitív vizsgálati eredmények mutatkoztak. Egyenként történő pótlásuk nem javasolt, de együttes használatuk hatásos lehet. A pontos okok tisztázása azonban elsődleges fontosságú."
vizkriszisback

Zsófi
Örülök, hogy jobban vagy!Olvasd el amit fent írtam!!! :D

Skrisz
Szurizás megy...a decat tegnap apa alig bírta bedöfni, meg kihúzni is. :? A gonal nem olyan vészes.
Ti progiszurit kaptok?
Mi valaha gynevacot adtuk be egymásnak farrba...elkerülendő a vizitdíjat. :lol:

Rana
Akkor hajrá 2. inszem!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vizkriszisback

Krisz!
A másikon válaszoltam. :wink:

Többiek???

KépKép
zsófikukac

Hát igen, hogy jókedvem van, az erős túlzás, de ez van. :(

Nyulasz! Még nem jött meg rendesen, de sztem az Utrotol nem tud megjönni, még dugdosom a 2x1-et, nem merem abbahagyni. Majd csak ha rendesen megjött. Ha meg az Utro nem engedi, hogy rendesen megjöjjön, azt se bánom most igazán, mert Apa nem lesz itt, csak nov. 14. után, szóval a pét azutánra kéne "időzíteni". Kedden úgyis megyek a Kaáliba, elvileg hcg-s vv-re, gyakorlatilag meg 2. vagy 3. ciklusnapira.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola,
szuper hír!!! :lol: gratulálok!!! :P :P :P
és továbbra is+++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
gyönörű a méhnyálkahártyád, imádni fogják a Prüntyik és szépen beleágyazódnak :D
:wink: továbbra is+++++++++++++++++++++++++++++

Estike,
én is a 4re szavaznék :wink: drukkhegyek++++++++++++++

Szezsó,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mizujs? teszt?

Rana,
:( , örülök, hogy optimista vagy, így kell ezt csinálni!!!!!

SKrisz,
drukkhegyek és holnapra +++++++++++++++++++++++++

Zsófi,
jobbulást!!!! és ++++++++++++++++++++++++++++++++

Vizkrisz,
szurizáshoz +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem fájdogál a pocim, most kellene megjönni a mensinek és ezt érzem de rendesen de nagyon reménykedem :wink: :)

KépKép
tobi

Sziasztok!!!!

[quote="vizkriszisback"]
írta:
vizkriszisback
"Enyhe endometriosis esetén a Propolisz, akár háromszorosára is növelheti a fogantatási esélyeket. "

Ez nagyszerű!!!!! Nem kaptam méhpempőt, így propoliszt iszok (cseppek) én is!!!! :lol:

Tobi: hányadik napon vagy? :shock: Nagyon +++++++++++++++

Szezso: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És persze minden akciózónak mennek a drukkok (tüszőnövelős, méhnyálkahártyavastagítós, beágyazódós)Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Helló lányok!

először is mindenkinek köszönöm a sok aggódást,és szorTást!
nagyon aranyosak vagytok,hogy ennyit gondoltatok rám.
elmondom hogy volt,mert igy elég zavaros nektek.
szombaton 4 órakor hajnalban teszteltem.4,5 órai alvás után.először egy csik volt,el is kezdtem bőgni.aztán visszafeküdtem.és a férjem csak nézegette,azt mondja ott egy másik halvány csik.
lola29

több részletben irok,mert itthon csak mobilinternet van,és azért is irtam,mert nem mindig sikerül irni.
meg vendégek voltak,vannak,mert konyhát csinálunk.
szóval,hajnalban eldöntöttem elmegyek vérvételre,mert annyira halvány volt a csik,mondom nem birom a bizonytalanságot.
elmentünk a kaáliba negyed 8-ra,ott kiderült szombaton csak 8-tól vannak.aztán 11-kor kellett betelefonálni,és úgy tudtam meg.
ez az ET+12. nap.jövő hét péntek uh.
egyszerűen nem fogom még fel.mivel egész hétvégén nálunk nagyon nagy volta a nyüzsgés,még nem is lehettem a gondolataimmal elfoglalva.mert nem voltam egyedül,még éjjel sem.
nagyon félek,és nem is merek örülni.főleg amin az elmúlt hetekben végigmentem.hányszor lett majdnem leállTva a lombik!nagyon örülnék ha ketten lennének.
szóval ez van.
remélem ezzel meginditom az év végi babaesőt!!!
mindenkinek nagyon szurkolok a továbbiakban is!

Rana!!!
nagyon sajnálom ami történt,csodálom sz erős hozzállásodat.kitartás.ha ez a többieknek erőt ad,nekem ez a 4. beülti volt,előtte volt 2 inszemem,1 méhenkvülim,egy spontán terhesség elvetélése,egy bennmaradt terhes szövet utáni műtét....tehát mostmár nem tekintek a múltba,és csak a jövő felé nézek,és nagyon bizakodom abban,hogy ebből igazi dajkálnivaló baba(babák)lesz(nek)
puszi mindenkinek és drukkhegy!!!
lola29

ja és rana,remélem neked ad erőt főleg,hogy fog majd sikerülni
lola29

Estike!!!!!

Estike!!!!
szerintem is mind a 4-et kérd vissza!ne foglalkozz most a fagyissal!!!!
sokkal sokkal több lesz igy az esélyed!
nekm 7 petesejtem lett,mind megtermékenyült,ketten szépen kiválasztották magukat,3.napra majdnem blasztók voltak.és még a biztos ami biztos alapon még egyet kértem.és mikor telefonáltam,mondták nem maradt fagyis,mondtam magambn nem baj,most úgyis sikerülni fog!!!!!!!!!
persze ne engem szidja,majd ha meg kell venni a 4-es babakocsit

most senki nem babanetezik????????????????????????????????
lola29

Köszi Lola, aranyos vagy, és örülök, hogy ilyen sok szenvedés után végre sikerült neked! És drukkolok, hogy minden rendben legyen, és rendben is lesz! :wink: Ja meg hogy ketten legyenek, ahhoz is szorítok (bár gondolom az már csak hab lenne a tortán)!
Kép

Vizkrisz, elmentettem amit a propoliszról meg a C-vitaminról stb írtál! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lola: nagyon sok mindenen mentetek keresztül,... :cry:
Annyira örülök, hogy most már végre sikerült!!!!!
Igazán megérdemeltétek már!
Igaz, nem keveset kellett várni a boldogságotokra, de megérkezett!!!! :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

(((((((((((((((Rana))))))))))))))))))))

Lola, gratulálok! Látod, Szezso, nemsokára neked. Most csak bekukk, nincs időm, bocsi :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

csak gyors bekukkantás. nagyon sok melóm van mostanában.

lola: gratulálok :lol: :lol: :lol:

rana: sajnálom :cry:

mindenkinek drukkolok!

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Lola, gratulálok!!!!!!!!!

Mindenkinek szurkolok. Úgy tűnik, Lola tényleg beindította a babaesőt, vegyetek példát róla. Most nagyon sokatokért szurkolhatunk egyszerre.

Kép
petne

Hello!!!
Tobi, én úgy érzem, hogy követed Angelt! :lol:

Puszi, Rossmann/dm: Royla Jerry méhpempő ampulla is és kapszula is van, de szerintem jól haladsz.

Szezso, van még abból a tesztből, amit én küldtem?Ha igen, akkor lőjj már el egyet a kedvemért, mert én csak poz.tezstet küldtem neked.

:lol: Nagyon pozitív vagyok egyébként Szezsokám irányodban és nagyon drukkolok.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziaszto,

Rana,
ölelés,

Lola,
Gratulálok, ez aztán a jó hír! :D

Többieknek mennek a drukkok, nagyon szorítok, csak Lola kitaposott útját kövessétek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Drága Lola!
Annyira örülök Nektek!!! :lol:
Rengeteg nehéz dolgon mentél át mostanában, nagyon megérdemled a babát-babákat :D
Ölellek!

Rana!
Sajnálom :cry: Sok erőt kívánok a folytatáshoz!

Nyulasz, Dezsi!
Pussz nektek! :D
Vendég

Sziasztok!
Lola,nem semmi dolgok történtek eddig veletek...de mostmár tényleg csak előre szabad nézni :D
Szezsó,halgass Babára :wink:
Tobikám,még bírod teszt nélkül?Hányadik napon vagy?Nagyon-nagyon+++++++
Estike,mikor lesz a beülti?Remélem sikerült döntened.Én úgy látom,itt mindenki inkább a dokibácsiddal ért egyet. :D
Puszi,Vizkrisz,Skrisz,Zsófi++++++
Rana,értelek,akkor dugdosd csak az utrót,aztán kedden minden kiderül.Fogdokihoz is mész?
Dezsikém,hogy sikerült a buli?Fergeteges volt? :D :D :D És megvolt az eisprung is? :D
Katica,hol tartanak a vizsgálatok?kiderült már valami?
Lexa,puszi neked is :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Rana! Ölellek.

Lola! Hurrá! Beindítod a babaesőt.

Tobi! Te jössz! :wink:

Mindenkinek mennek a drukkolok! Nem írok neveket, mert amilyen szétszórt vagyok, tuti kihagyok valakit. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!
mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat!aranyosak vagytok.továbbra is szurkolok nektek!
lola29

Jó reggelt!!!

Szezsó!
Bírtad tesztelés nélkül??? Úgy izgulok Érted!!! :lol:

Lola!
Megérdemeltétek, hogy ennyi rossz után most mrá jó is történjen Veletek. :lol: Mégegyszer gratulálok!!!! :lol:

Puszi!
Nemsokára punkció!!! Drukk!!++++++++++++++++++

Esti!
Ma kapod vissza a babákat??? ++++++++++++++++++++++++++

Tobi!
Te mikor tesztelsz???? +++++++++++++++++++++++++++

Skrisz!
Neked is drukk!!!

Vizkrisz!!!
Mikor mész uhura??? +++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!
Ti mikor kezdtek újra?

Hanna!
Ti hogy vagytok?? :lol:

Petne!
De jó Neked, hogy már nem dolgozol, most már készülhetsz a kis Julcsi jövetelére! :lol:

Katica!
Jó, hogy jöttél! Nálatok mi a helyzet? Vizsgálatok?

Brizo!
Ti mikor is kezdtek? :roll: :lol: Lyukas az agyam. :oops: :lol:

Bogyimami!
Hogy vagytok? :lol:

Dezsi??????

Bella!
Ti mikor vágtok bele újra???? :lol:

Babaimi!
Látom te is ciklus vége felé közeletsz! Nálatok van esély spontánra? :roll: :oops: :lol:

Rana!
Én azért bízom még a holnapi vérvételben. hátha.... :lol: Drukk!!!!

KépKép
zsófikukac

Sehol senki????
Kép

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Lola!
hatalmas gratula! Micsoda csúcs! :wink: nagyon örülök Nektek :!:

Rana!
sajnálom, de fő az optimizmus, és csak előre!!! :!: :wink:

A szurizóknak drukkok :D :!: Olyan nagyon sokat indultunk most egyszerre!

Lexa!
pusszancs neked is :wink:

Tobi!
extra drukkok!

Zsófi!
én most jöttem :D itt vagyok!

Nyulasz!
Eisprung :oops: igen-igen :P probálok nyulak módjára... :oops: isteni volt a buli. (ketten buliztunk :oops: otthon :oops: nagyrészt fekvőhelyzetben :oops: :D ) /hiszen Eisprung van :lol: /
dezsina

Zsófi!
Én vagyok! Látom, holnap indul a te babásodáasod is. :wink:
Köszönjük szépen, mi jól vagyunk, délután megyünk dokihoz.

Kép
hanna30

Azt hittem már egyedül maradtam. :lol: De Dezsi és Hanna megmentett. Köszi. :lol:
Munkaundorom van! :lol:

Dezsi!
Magadról is írj valamit! Ja tudom eisprung volt!!! Teát iszod????????????????????????????

Hanna!
Akkor drukk a holnapi dokihoz!!!! Lesz uh is? :lol: Igen, holnap végre kezdünk. Már alig várom, hogy szúrhassam magam! :lol:

KépKép
zsófikukac

Dezsi! Gratula a jó bulihoz. :wink:

Zsófi! Igen, ez az édes szúrás. Én is annyira vártam mindig. Megérte. :D Igen, lesz uh, a dokim mindig megnéz. Este majd megírom a blogba.

Kép
hanna30

Sziasztok!
Csak gyors bekukk a suliból.

Egyeztettem időpontot holnapra a Kaáliba.Csak 1-re megyünk vv-re és 2.30-ra uh-ra...így meg tudom tartani az első 4 órám és csak 1 marad el. :D Jó, hogy nem muszáj 8kor levenni a vért. Mert ugye nálunk tanároknál nincs szabi akkor amikor akarod és táppénz meg nincs úgy, hogy egy nap igen másnap nem....

Iszok rengeteg folyadékot, szedem a sok táplálékkiegészítőt, jól vagyok.Tegnap hullahoppáztam vagy 10 percet és bicajoztam is ennyit...de azért éreztem a pocim, úgyhogy nem erőltettem nagyon.

Zsófi
Elhiszem, hogy várod már!De még hogy fogod várni a végét! :lol:

Puszi mindenkinke!!!
Tesztelők??? :shock:
vizkriszisback

Puszedli, hajrááááááá!+++++++++++++++++++++++++++++

Szezso, drukkolok nagyon!!!!

Tobikám, ügyesen azzal a babásodással!!!+++++++++++++++

Zsófikukac, mindjárt szurkálhatod magad te is! :lol:

Dezsina, te kis csellengő. Olvasom, elég kellemesen töltöttétek az időt... :oops: :lol: Remélem eredménye is lesz... :!: :lol:

Én ma reggel voltam UH-on. 9 tüszőt mondott a doki, 18-asak. Ma éjjel repesztek, szerdán punkció. A méhnyálkahártya még vékony (7mm), de nagyon szép szerkezetű. Úgyhogy iszogatom tovább a méhpempő cseppeket. Drukkoljatok, hogy még vastagodjon. Szeretném, ha pihe-puha fészkük lenne a prüntyiknek. :lol:

skrisz72

Zsófi,
köszi jól vagyunk.
A 7végén Bogyika kapott egy babakocsit. Azóta zsinte azzal él, kel és fekszik.
Már le is tört belőle egy kis darabka. :? Olcsó húsnak ....
Mindegy, majd kap egy jobbat is.
Jó kis hisztit rendezett a 'túlparti" coraban. Még szerencse, hogy ott nem vagyunk ismerősök illetve kevésbé futunk össze ismerőssel.
Már a bevásárlás végefelé jártunk mikoris én elmentem 'varázstáblát" - tudod az a mágneses, tollas, rajzolós tábla - keresni. Na azt nem találtam, de babakocsit igen. Kérdeztem apát, hogy milegyen. Rábólintott. Bogyika levette és elkezdte tologatni már ott a bevásárlóban. Onnantól már csak Bogyikalépésben mentünk. Pedig a mamihoz voltunk hivatalosak ebédre. Apa felvette Bot, de az úgy nem volt jó. Valahogy eljutottunk a pénztárig, de ott kiverte a hisztit, hogy ő tologatni akarja. hosszas kínlódás után kivettem a bevásárlókocsiból őt is és a babakocsit is és ott elöttem játszott vele.
Szóval nem volt egyszerű a bevásárlás. :wink: :lol:

Az ominózus babakocsi és Bo.
Kép
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Krisz! Irigylem ezt a rengeteg petesejtet! :oops: A mnyh biztos hogy megtáltosodik még, nekem is úgy szokott... :)

Hajnoca, micsoda öröm van ott az új babakocsi miatt!!!! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Amúgy mára rendesen megjött, úgyhogy az utolsó kis reménysugár is szertefoszlott. :( Holnap Kaáli vv, délután meg fogorvos: műtét! :cry:

Az aláíráshoz hogy lehet képet betallózni saját gépről???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
ezt már én is próbáltam, de szerintem csak url címmel tudsz oda betenni képet.

Én pont azt a kis zsiráfot szerettem volna amit te 'adtál" nekem a Hajnoca-hoz.(pár oldallal ezelött.)

hajnoca
Dunakeszi

Rana, ezek még csak tüszők. Nem biztos, hogy mindegyikben van petesejt. A múlkor 8 tüszőben 5 petesejtem volt. :? Azért reménykedek, hogy most jobb a helyzet. :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Lola, sok szeretettel gratulálok! :lol: :lol:

Rana, nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült, de hogy nézzük a pozitív oldalát így most nyugisabban vághatsz bele a fog műtétbe!

Skrissz, jaj de nagyon sok szép tüsződ lett, nagyon örülök neki! :D Drukkolok a folytatáshoz!

Lányok, mindenkit ölelek!

Én már megint szenvedek: most a torkom és a bal fülem fáj! Jaj, és hogy ne legyen egyszerű az életem most aztán gőzöm nincs mikor kéne jönni a mensimnek, én péntek-szombatra számítottam, de pénteken csak egy kevés barna jött, szombaton reggel aztán jól begörcsöltem még Cataflant is vettem be, de akkor is csak barna jött (akkor egy kicsit több és sötétebb, bocsi a részletekért! :oops: ) tegnap már megint alig volt valami kis maszat ma szintén valami kis világos barna van...utálom ezt, miért nem tud normálisan megjönni?! :evil:
Vendég

Krisz, a rosszra ne is gondolj! Szuggeráld, hogy igenis mindben van tüsző! (Mondjuk én az ötöt, de akár a hármat is irigyelném, de nyilván minél több, annál jobb) :)

Hajnoca! Kisbuta és Puszi azt a képet rakták be, amit küldtem! :shock: Majd megkérdezzük tőlük...

Tücsi! Te IR-es vagy? (bocsi, már nem emlékszem) Mert az produkálhat ilyen tüneteket. Nekem a mettől teljesen elmúlt a barnázás, és van olyan, akinek meg ettől lett egyáltalán rendes mensije!!!! Torkod és füled miért fáj? :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát Tücsi, erről Dezsina tudna neked mesélni. Ez az össze-vissza ciklus, meg barnázás... :roll: Engem is baromira idegesítene. Nekem óramű pontossággal jön általában. Ennek legalább örülhetek.

skrisz72

Skrisz!
gratula a tüszőhadsereghez!!!
amig nem lombikoztam, addig az atomórát hozzám lehetett állítani. De aztán összezavarodott a ciklusom...
bár lenne eredménye a bulinak 8) a szülinapi ajándék lenne nekem... :roll:

Zsófi!
igen-igen! Teázgatok! tényleg minden nap. ma kezdem a palástfűt és abbahagyom a cickát :)

Hanna!
köszi :) reméljük kihozunk magunkból valamit...

Nyulasz!
két tesztem van összesen még... és már csak két hetet kell várnom :wink:
Ti hogy álltok? van valmi konkrétum?

Vizkriszi!
akartam írni, hogy jó volt, hogy leírtad azokat a dolgokat a propoliszról :!:
dezsina

Krisz!
Hát persze, hogy mindben lesz petesejt!!! :lol: Ez nem is kérdéses. :lol:

Bogyimami!
Hát a sztorit teljesen magam elé tudtam képzelni. Sógornőm lánya 2 és fél éves és szoktunke gyütt vásárolni. Égtem már miatta, mert hisztis korszakában van. :lol:

Tücsi!
Jobbulást!!!! Nem lehet, hogy babás vagy??? :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
azért szerencsére még nem a 'földhözvágomamagam" korszakban van, de azért tőlünk volt hangos egy kicsit a bevásárló. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

sziasztok,
gyors bekukk, mert sok a munkám ma (is). de ez nem panasz, ennek örülök :)

Skrisz,
hajrá, és ne aggódj a nyh miatt, még csak most kezd igazán növekedni, a ciklus második felében.

Tücsi :shock: Ehhez nem értek, de drukkolok, hogy rendbejöjj és meggyógyulj! Valamikor írtad, hogy huzat van a mhelyeden, nem lehet, hogy ez az oka? Nekem egy időben állandóan fülbajom volt a huzat miatt.

Bogyimami,
én nem a gépemről töltöttem fel a kiskoalát, hanem Rana hsz-ából loptam ki. :oops: - Rákattintottam az "idézet" gombra, ott beadta a kép kódját, azt kimásoltam, és bemásoltam az aláírásomba, és már működik is.

Dezsi,
akkor most szorítok, hogy hálószaggató gólt lőttetek a "bulin"!!! :D

Egy kérdés. Mit gondoltok, ha stresszoldónak homeopátiás szert szeretnék szedni (nem hülyeséget, hanem orvos is bevizsgálta), az árthat a lombiknak?

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Nem emlékszik véletlenül valaki, hogy melyik meddőségi központ hírdetése ment régebben itt a babanet oldal tetején?

Nagy drukk mindenkinek a háttérből :!: :!: :!:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: