A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Bikmakk!

Természetesen arra küldtem, csak elgépeltem :oops: :D :D
Első inszem volt, úgyhogy még ez nagyon az eleje

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Roni!

Nekem ez még csak az első lombik. Mivel az inszem szóba sem került, így most kezdtem még csak a protokolt, viszont már 4-5 éve próbálkozok. 2 éve volt egy spontán terhességem, ami elhalt, de most a vezetőim el vannak záródva, így csak lombik lehet. És a kétszarvú méhem miatt is.
remény73

Lányok!
Köszi a segítséget mindenkinek!

RONY
Először is sajnálom a pirit! :cry:
Nem voltunk még a BMC-ben, ez lesz az első konzi!
Eddig Szfv-on inszemeztünk!

ZOE
Engem 3 műtétből 2x altattak. Amikor csak epit kaptam végigbőgtem az egész műtétet. Már csak ezért is az altatás mellett szavaznék! Mindkettő szabályszerűen jól esett, mint akit fejbevertek úgy aludtam, a nyálam is kicsordult. A másodiknál a tubus miatt kapart a torkom és alig tudtam beszélni, de ezt leszámítva semmi gond nem volt! Drukkolok! +++++++++++

BIKKMAKK
Neked is szurok! ++++++++++++++++

dita75

rony,
ha inszem volt, akkor nem vérvétel lesz, hanem vinned kell vizeletet, és sima terhességi tesztet csinálnak. sőt, ha tényleg nincs baba :(, akkor lehet, hogy rögtön UH is lesz, és máris kezdhetitek a következőt! Nekem legalábbis így volt annak idején, zsinórban csináltuk az inszemeket, és ezért nem is voltam olyan nagyon elkeseredve, amikor először közölte a rossz hírt, mert rögtön már az újról volt szó.... Drukkolok, hogy neked ne kelljen 6-ot végigcsinálni!!

dita, köszi a szurkot :lol:
szerintem szeretni fogod a bmc-t, én valahogy mindig szeretek oda menni - bár ez lehet, hogy eléggé morbidul hangzik. Ahhoz képest, hogy "közkórház", elég szép, elég kedvesek, és nagyon érzem, hogy azon dolgoznak, hogy nekünk sikerüljön. Egyetlen nagy hátrány: irgalmatlanul sokat kell várni. Reggelente az utcán áll a sor, jó melegen kell öltözni mostanában emiatt, mert órákig álldogállhatsz, hogy egyáltalán a recepcióig eljuss, ebből fél óra simán az utcán. Ha később mész, mondjuk 10 után, akkor jobb a helyzet, csak azt meg nem minden munkahely tolerálja...
bikmakk

Ronyka !
Szívből sajnálom ! :cry:
De tudod, sajnos az első nagyon ritkán szokott sikerülni, próbálj meg arra gondolni, hogy ezt végig kell csinálni a kissebb kudarcokkal együtt, de a végcél lebegjen a szemed előtt !!!
Ilyenkor megint kell mennetek a Krioba ?

Bikmakk, Remény !
Ezek szerint lesz még egy menzim...
És ha a rossz szokásához híven késik 5-10 napot, akkor annyival többet kell várnom a stimura...vagy ezt segíti most az Orgametril gyogyim, hogy pontosan jöjjön meg ?
rilla_

Rilla!

A papír szerint a menzesznek az előkészítő szakasz végén, azaz 2. hét végén kéne megjönnie. Ha neked késik, akkor is szerintem a 2. hét végére megjön majd. Így akkor lesz megin menzid, és nem hiszem, hogy várnod kéne a stimuval.
remény73

Bikkmakk
Én úgy tervezem, hogy a nővéreméknél fogok csövezni és természetesen tp-en leszek, mert nem sok értelme lesz kétnaponta felbuszozgatnom a nagyfaluba 150 km-t!

Eddig kétszer fél napot voltam távol az inszemek miatt tehát havi 1 nap, de néha 2 amikor többször kellett menni uhura!
Ennek sem igazán örültek, pedig még nyaralni sem voltam idén, más dolog miatt nem kérek szabit.

Eleve nem is kéne szabit kivennem emiatt mert van egy jobszabály, hogy a mesterséges megtermékenyítéssel teherbe eső nőnek havi akár 20 napot is biztosítani kell a munkáltatónak, ha ez szükséges, és ez bérmegvonást nem von maga után! Tehát mintha ott csücsültél volna a munkahelyeden, és nem az utlrahang kigyózó soraiban ácsorogtál! Gondolom te sem így tervezted annak idején, hogy orvosi segítséggel esel teherbe, erről mi nem tehetünk, és nem győzöm hangsúlyozni itt a munkahelyemen amikor ferdén néznek rám ha inszemre megyek!

dita75

Köszi Dita, hogy leírtad, hogy van ilyen lehetőség. Lehet tudni, hogy mi ez a joszabály? Igaz amennyire lehet megpróbálom fél napokban kivenni, de mivel nem tudom még mivel jár ez naponta kimaradás tekintetében, nem tudom beleférek-e fél napba. Valaki tud segíteni, hogy a stimunál lombik esetén milyen és mennyi vizsgálat van?

Köszönöm.
remény73

rilla,
nem teljesen világos, hogy az orgametrilt abba kell-e hagynod, mikor kezded a decát vagy lesz átfedés közöttük. mindenesetre a menzi szerintem az orgametril abbahagyása után pár nappal lesz.

dita,
így valamivel könnyebb lesz, az igaz. én úgy tudom a jogszabályt, hogy mesterséges megterm-ben résztvevő nőt nem lehet kirúgni emiatt (ha írásban bejelentette ezt a mh-én), tehát a mh elvesztésétől véd a törvény, mint ahogy a terhest is. de sztem ez nem azt jelenti, hogy szegény munkáltatónak kell ezalatt teljes fizut fizetnie, hanem táppénzen lehetsz a beavatkozások kapcsán.

remény,
szerintem az tényleg úgy van, higy nem muszáj szabiként kivegyed, jogod van a táppénzre, bár az persze kevesebb.
Stimunál összesen kb. 5-6 alkalommal kell jönni, mert egyszer a stimu kezdetekor, egyszer 5-6 napra rá, utána 2 naponta a leszívásig. minden alkalom reggel kezdődik, mert vérvétel van, utána uh, és sajnos a hormoneredmény csak 11 körül lesz meg, és utána még beszélni kell az orvossal, hogy mennyit kell szúrj magadnak (ez a véreredménytől is függ).
Én az elején meg tudtam beszélni vele, hogy reggel az uh után bementem dolgozni, és délben csak betelefonáltam a hormonmennyiségek miatt, de ez csak az eleje fele lehetett, amikor kiírt sok gyógyszert és azt mind ki is váltottam, mert "úgyis elfogy". A vége felé ez már nem működik annyira, mert a szurik drágák, és többet kiváltani, mint amennyire esetleg szükség lehet, drága mulatság.
bikmakk

Lányok felteszem a jogszabályt, de előbb meg kell keresnem, mert már itthon vagyok és a laptopomon nem biztos, hogy elmentettem, így vissza kell keresnem az inszemesben, mert oda többször is feltettem!
Egy jogász válaszol kérdésekre de volt aki máshogy értelmezte ezt a mondatot, főleg a főnököm! :twisted:

Aztán direkt megkérdeztem az asszisztenst a kórházban, hogy ő mit tud erről és azt mondta, hogy nekem van igazam, a főnök monnyon le, és hogy ez a min. ettől az országtól ha már nem támogatja jobban a meddő nőket.
Hisz a szabadság fogy, a tp pedig csak 70%-a a fizunak ha jól emlékszem, nem tudom, mert ritkán vok tp-en!

Megyek keresgélni, remélem megtalálom a cikket!

dita75

Sziasztok Lányok!
Mennek a drukkok egyfolytában Mindannyiótoknak!!!

Távollétek kapcsán: Dita, hasznos a cikk, csak pont az a része félreérthető, ami a meddőségi kezelésre vonatkozik. A munkavégzés alól ugyanis fel kell, hogy mentsen a munkáltató a kezelés idején is, de ezekre az időkre nem jár távolléti díj! Csak a kötelező orvosi vizsgálatokra (pl. terhesség esetén kötelező UH, vérvétel, stb. - Munka törvénykönyve 107. és 151. §) Tehát inszem és lombik esetén vagy táppénz vagy szabi a megoldás sajnos, ha pénzt is akartok kapni. Illetve én megbeszéltem a főnökömmel, hogy ledolgozom esténként a vizsgálatok miatt kieső időt - de ez nem mindenhol működik, főleg, ha messziről utaztok.

Beültetés utáni pihenés: nekem azt mondta a doki, hogy 5 napig kíméljem magam (mondjuk nekem 5 napos embrikéim voltak, úgyhogy valszleg hamarabb megvolt a beágyazódás). De ez nem jelentett állandó fekvést, könnyű séta szerintem nem árt, nekem pl. mindennap le kellett mennem a dokimhoz, hogy beadja a Progeszteronszurit. A következő héten viszont már mentem dolgozni. Fontos, hogy ne emeljetek nehezet, ne ugráljatok, ne ücsörögjetek forró vízben, és no stressz, no sex! Meg sok folyadék, fehérje és pozitív gondolatok! Én nagyjából ezeket próbáltam tartani, bár a pozitív gondolatok közé elég sok negatív is bejött, aztán mégis...

Kép
Kép
vuki124

dita: Megnézik a leleteiteket és kiírják a beutalókat (én mindenből fénymásoltam és örültek neki, de nem mindet vették el, csak amire szükségük lehet később), amire el kell még mennetek. Meghallgatnak titeket, hogy mi lehet a gond és mi történt eddig. kb. 10 perc az egész. Én már az első konzi előtt mondtam, hogy Wiegandt dokihoz szeretnék menni és hozzá osztottak ki. A támogatás úgy tudom, hogy autóra is jár.

rilla: Nekem is Orgametrilt kell szednem és mikor abbahagyod, akkor jön meg.

rony: Sajnálom a mensit. :(

Az én háziorvosom mindig kiír táppénzre, ha kérem. Eddig nem volt gond, mert max. 9:30-ra beértem és azt meg utólag ledolgoztam, de mióta 1,5 órát kéne még bkv-znom a munkahelyemig, azóta inkább kiiratom magam.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky !
Neked hogy kell szedned az Orgametrilt, mennyi ideig és hány szemet naponta ?
Nekem most az van, hogy az utsó menzim kezdete október 14-én volt és az Orgametrilt a 3 napon (16-án) kezdtem el szedni.
Hétfőn megyek a BMC-be és attól a naptól kezdve jön a deca...és gondolom, hogy ott vége az Orgametril szedésnek.
Azt mondod, hogy akkor a jövő hét elején kell megjönnie ?
Naptár szerint 1 héttel később kellene megjönnie (de nekem sosem pontos, mindig késik 5-10 napot).
Akkor most hogyan van vagy lesz ??

Vuki !
Hogy telnek kismamás napjaid ? :D
rilla_

Sziasztok!
Rony, azért szurkolok, hátha mégis jó híreket kapsz. A vérzés még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy nem sikerült.

Drukk mindenkinek!

pussz

KépKép
süni76

Sziasztok!

Rilla nekem szednem kellett Orgametrill-t a lapar műtét után (endo )
Akkor a Tanárúr azt mondta hogy 1 hónapos szedés után tartsak pár nap szünetet,ha jól emlékszem másnap vagy talán két napra rá meg is jött,de annyira véreztem hogy egyből újra kellett kezdenem.
Azt gondolom hogy az Orgametrillt azért kell szedned hoyg ők szabályozzák a ciklusodat,
így ha el kezded szúrizni magad már nem hiszem hogy szedned kéne (nekem nem kellett)
De ne izgulj minden szépen le lesz írva egy stimulációs lapon.
madrin

Madrin !

Örülök, hogy végre előbújtál egy kicsit ! :D
Akkor te azt mondod, hogyha hétfőn abbahagyom az Orgametrilt a deca miatt, akkor pár napra rá meg is fog jönni !??...remélem így lesz !

Te hogy vagy ???.....mikor mész vissza a BMC-be ?
rilla_

Sziasztok!
Én már ezer éve nem írtam ide, gondolom, nem is emlékeztek rám, hiszen a többség már rég másik topicban van (szerencsére). Mondjuk olvasni mindig szoktam. :)
Most csak Ronynak szeretnék írni, mert a legutolsó lombiknál nekem is ugyanaz volt, és megkérdeztem Irénkééket, hogy mit kell csinálni, tehát, Rony, attól, hogy vérzel, lehet baba, utrozni kell tovább, de szájon át vedd be, mert a vér kimossa a hüvelyből. Egyre kell vigyázni, olyan hatása lehet, mit a kábítószernek, teljesen lezsibbadsz tőle, vidám leszel, nem érzed a kezed-lábad, szóval egy berúgás érzés másnap nélkül. Nálam ez a "funny hatás" másfél órával a bevétel után jött ki és három órányit tartott, de utána sem volt rossz, de már nem viselkedtem furán.
Rony, szerintem ne add föl, hátha van ott baba!
Mondjuk nekem sajnos nem volt, de az utro hatásától nem is sírtam, amikor kiderült, csak hülyeségeket beszéltem Szűcs dokinak, ő meg kiröhögött, és behívta a férjemet, mert én nem tudtam értelmesen beszélni. :oops:
Januárban megyek megint lombikra.
Attól, hogy nem írok mindenkinek, még nagyon nagyon drukkolok Nektek!
rozus
rozus

Rilla nem előbújtam csak nincs miről írnom.

A deca nem tudom mire való sajna, tüszőnövelő? Én azt soha nem kaptam.
Nem akarok ám semmit mondani csak a saját tapasztalataimat írtam le, neked long lesz?
Mert nekem antagonista volt és mensi nem volt közben...

A BMC mikor megyek nem tudom, mert hogy volt egyszer egy spontán terhességem ez nagyfokban befolyásol most hogy mi legyen. Valószínű azért megyek a Konchoz november magánrendelésre és megbeszélem vele ő mit gondol erről. Hogyan tovább, én inszemet szeretnék, de nem tudom volt e már olyan hoyg vki két lombik után átnyargal inszemre :)
madrin

Madrin !
Tudom, hogy volt egy spontán terhességed, ezért is kérdeztem, hogy hogyan tovább....
Kíváncsi vagyok, hogy lehet-e inszem lombik után ! :lol: , de hogy-hogy nem a lombikot választod.....az azért általában biztosabb, nem ?....mert ott több mindent megcsinálnak mesterségesen, mint az inszemnél...bár lehet, hogy ez hülyeség.
De én igazából azért drukkolok, hogy megint spontán legyél terhes !!

Nekem long lesz, de még elég zöldfülű vagyok a témában ! :oops:
rilla_

Azért inszem meg lombik közt nagy különbség van...
sok sok hormon-altatás-injekciók stbstb
szeretném megpróbálni az inszemet,mert az annyira nem megterhelő se anyagilag sem lelkileg (már ami engem illet ) más nevében nem tudok nyilatkozni.
Lehet hogy biztosabb a lombik de nem egy egyszerű dolog végig csinálni , bár én úgy érzem könnyen vettem az akadályokat, főleg amikor augustztusban volt az első, jó idő volt kiültem napozni míg várni kellett :) kifejezett jól éreztem magam :)
Szóval jobban örülnék ha nem kéne megint szarrá hormonoznom magam,.mert az emelt adag hotmonoktól se lett csak 2 tüszőm :(
Volt hogy napi 5-6 injekciót is adtam magamnak és mégse lett több...
De ez nem ijeszgetés én sajna rosszul stimulálható vagyok ez van :(
madrin

MADRIN
A Gynevacos topicban van egy Katerina nevű lány, számszerileg elég sok lombikon (talán 4?) esett át, de most legutóbb olyan jók lettek az eredményeik, hogy az inszemet javasolták nekik.
Tehát van ilyen, de én is a spontán babátoknak drukkolok! :wink:

dita75

Madrin !
Tökéletesen értelek Téged és remélem, hogy sikerül a számodra legjobb megoldást megtalálnotok és mihamarabb lesz kisbabád !
Én sem örülök ennek a sok hormonnak, amit kapunk, nem is jó és a legkevésbé sem természetes, de sajnos nekünk nincs más válsztásunk, ezt végig kell csinálnunk a baba miatt !

Fel a fejjel Lányok, és remélem, hogy hamarosan már a babás topicban beszélgetünk ! :lol:
rilla_

Halló Lányok!

Na, megjöttem, eredmény negatív, úgyhogy lehet tovább próbálkozni. Valahogy mégsem vagyok elkeseredve, teljesen úgy érzem, hogy a közeljövőben igenis sikerülni fog. :D
Tegnap meg is jött, de az uh-n még ott volt a tüsző, azt monta Sz. doki hogy hagyjam abba az utrót (maradt 1 db :lol: ) és várjam meg, amíg megjön az igazi mensi ( :idea: ) és a 3.-ik napon menjek. Próbáltam értelmes fejet vágni, de még ilyenem nem volt.

Rozus!
Köszönöm, hogy írtál! :D
Hűűűű de jó lehet ez a "funny-hatásu" bogyó! Néha még babaprojecten kívül sem ártana 1-2 szem :D :D De viccet félretéve nekem szájon át beszedendő bogyót nem írt fel a doki, így hát maradt a másik változat.

Rillus!

99% hogy megyek hétfőn BMC-be, úgyhogy talizzunk ha van kedved, mert én már nagyon kíváncsi vagyok Rád
:wink: Ja és ismerősökkel dumcsizni sokkal izgibb, mint a falat bámulni órákig....

És hogy a jobbik oldalát vegyük a dolgoknak: inszem után nem mertem semmit sportolni nehogy baj legyen, úgyhogy most egy darabig zöld a lámpa és mehetek futni. Esténként szoktam itt a környéken, nagyon jó a levegő és rendkívül stresszmentesít a futás. Kihasználom amíg lehet. (habár inkább totyognék már nagy pocival :roll: )

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Rony!
Ugyanazt a hüvelygolyót kell szájon át bevenni. Ez biztos!!!!
rozus
rozus

rilla: 2*1 Orgametrilt szedek most és azt mondta a doki, hogy 30 napig szedjem, de szerintem úgy fogom szedni, mint legutóbb, hogy a 30.cn-ig szedem. Utána nekem 1-2 nap és megjön a mensim. A decához sajna nem tudok hozzászólni, mert nekem még azt nem kellett szúrnom.

rony: Sajnálom :( Irány tovább előre. A szájon át bevehető és a dugdosós utro ugyanaz, csak azt mondta a dokim, hogy itt nem lehet úgy kiadni.
vicky79
Budapest III. kerület

Edóra,
jajj megdobbant a szivem,ahogy olvasom írtál és hogy újra elkezdtétek.Drukkolok!!!
Én most a héten nem voltam,most olvastam vissza,mert le kellett nyugodnom egy kicsit.
Nem lesz inszem,mert 14 injekció után sem indult be rendesen a tüszőérés! :cry: :cry: :cry:
Most emésztem és várom megjöjjön és akkor újra erő összegyűjt,s emelt(napi 2 Merional)adaggal indulunk.Na kiváncsi leszek.
De nem is ezt akarom írni,hanem elkeseredésemben éppen megtalált egy nagyon kedves ismerősöm természetes gyógymóddal.Most olvasom a könyvet,amiben külön fejezet van a babavárásról.Teával erősíti a méhet,vetélés elkerülésére és hogy meg tudjon tapadni az embrió.
Azt írja,hogy reggel-este egy-egy mokkáskanálnyi fagyöngytintktúrát kell inni étkezés előtt 20 perccel.
Ha gondolod próbáld ki,ebben nincs szintetikus dolog.
Remélem nem haragszol,amiért megírtam ezt,de annyira segíteni szeretnék.
Pihenj sokat és no stressz.Sokat gondolok Rád.
Puszi
Orsi
orsiborsi

Zoe, mi volt pénteken??? És ma??
bikmakk

Sziasztok! Szia Orsi... de sajnálom, hogy megint kényszerpihin vagy, és elhiszem, ha aggasztó, hogy a stimu sem sült el jól. Úgy látszik, még időt kér a szervezeted. Nem csodálom, ha el vagy keseredve emiatt, de azért próbáld a lehető legjobb oldalát nézni -mégha nehéz is - és akár teázni, vagy csak lelkiekben méginkább készülni arra, hogy a következő ciklus már a Tiéd (és remélhetőleg a kisBorsié ;-) ) Valahol egyszer olvastam a teákról, és mintha peteérés segítő tea is létezne...
Nekem amúgy semmi kifogásom a természetes gyógymódok ellen, tea is jöhet(ne) de most, kezelés alatt nem mernék. A 3 pihenőnk alatt talán jó lett volna, aztán mégis elmaradt, pedig cickafarkat is terveztem, hogy iszom majd, de meg sem vettem.

Azért írj gyakran, hogy vagy!
Többieknek is, mindenkinek drukk és kitartás! Állítólag a kánikula kevésbé kedvez a mesterséges megtermékenyítések sikerének - hátha az ősz és a tél lesz a mi befutó évszakunk... vagy a tavasz...

Sziasztok:
E. Dóra
edóra

Még a táblához írnám, hogy 3. inszemem volt, most várakozás az eredményre, BMC-s teszt nov.17. (Ami amúgy a beavatkozáshoz képesti 18. nap, így nem kizárt, hogy korábban, már otthon kiderül az eredmény - huh, de félek.
/ha nem sikerülne, az idei évbe reményeim szerint pont belefér még egy inszem./
edóra

Sziasztok!
Rony, sajnálom :( De a hozzáállásod szuper. Drukkolok nagyon.
Rozus hangulatát az utro szájon át való bevételről igazolni tudom :D Együtt vártuk az eredményhirdetést. Hát, még jó hogy ott volt a férje is! :D

Edóra, mi az, hogy ha nem sikerülne a mostani, akkor 1 még beleférne idén. Ne is gondolj erre!!!! irgumburgum. Sikerülni fog és kész!

Puszi mindenkinek! További szép napsütéses napot!

KépKép
süni76

Sziasztok!

Kis időre eltűntem, de ez azért volt, mert nem akartam a várakozás ideje alatt másra koncentrálni, mint a pihenésre , ezért nem jöttem felétek.

Viszont a hírem az, hogy pénteken 227 volt a HCG-m!

Eredetileg szombaton lett volna csak esedékes a vérvétel, mert a leszívás is két héttel korábban szombaton volt, úgyhogy a Z. doki szerint szombatra 300 körül lett volna. :D :D :D Így aztán lehet, hogy kettő is megtapadt a beültetett 3 embrióból. :D Most itthon pihizek és eszem a savanyú káposztát napok óta:)

Rony! Sajnálom, hogy nem sikerült, de ne add fel, elsőre tényleg ritka, hogy sikerül!

Orsiborsi! Sajnálom, hogy nem indultak be azok a fránya tüszők, de lehet, hogy még pihenésre van szükséges tényleg a szervezetednek. Nagyon drukkolok, hogy a következő dupla dózisra beinduljanak, mint a rakéta!

Sünike! Neked még nem is gratuláltam, úgyhogy ezúton is kívánok szép heteket, hónapokat és problémentes terhességet! Egyébként valahogy úgy alakult, hogy a leszívást is és a beültetést is a dokid csinálta, mert az enyém nem volt :) Szerencsét hozott az a drága ember, úgyhogy majd meg is hálálom neki! Ja, és az első uh-t is ő fogja csinálni, mert akkor se lesz Z. doki! :)

Pussz mindenkinek:) Nelli
nellike

Sziasztok!

Egy kicsit megkésve (2 hétig nem volt gépünk :cry: és a munkahelyem nem csinálhatom) küldöm a táblát!

Kép
Kép

Vuki!
Áttettelek a KISMAMÁINK közé! HURRRRRÁÁÁÁÁÁ!
Edóra kedves!
Beírtam mindent, remélem nem rontottam el semmit :lol:
Nellike!
Óriási Gratula Neked!
Ez a második lombik volt, vagy az elsőből fagyi? Végülis mindegy, az eredmény a lényeg :lol:

Kép
akire79

Kedves Inszemesek!

Úgy döntöttem nem várok januárig, novemberben elkezdem az első inszemet.
Ha megjön, akkor hányadik napon kell menni? A másodikon?
Kb. 15-e körülfog megjönni (naptár szerint) és úgy számolom, hogy december első napjaiban meg is lehetne az inszem. Bár ehhez az kell, hogy ne legyenek cystáim (múlt hónapban nem voltak, most vagy 2 hete görcsben vannak a petefészkeim, hol a jobb, hol a bal, szóval szerintem cystám van :cry: )
Előre is köszi a válaszokat!

Bocsi, hogy nem írok külön mindenkinek, még sokat kell visszaolvasnom és vár az esti torna meg a vasalás!

MINDENKINEK megy a tüszőnövesztő :P , a baciűző :twisted: és az óriási DRUKK +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Puszi
Akire

Kép
akire79

NELLIKE
Itt is hatalmas gratula!
Jó látni, hogy az itteni táblában is végre valahára a babás részbe kerültél!
:lol: Szabin volt a dokid? akkor végül ki csinálta leszívást és a beültit?
Edd csak a kápsztát, sok vitamin van benne, de néha ha eszedbe jutok fénypostázhatnál belőle! :wink: :lol: :lol: :lol:

AKIRE
Bocsi, de egy oltári hülyeséget fogok kérdezni, ezen a téren nem vagyok elég tájékozott, nem is akartam az lenni, de hát az élet úgy hozta, hogy mégiscsak lombikra kényszerültem. Mit jelent az, hogy első lombikból fagyi? Remélem jól értelmezem. Az első lombikból megmaradt fagyibabák lettek felébresztve és beültetve - gondolom én!
Sok sikert az inszemhez! +++++++++++++++++++

dita75

Dita!
Teljesen jól gondolod.
Általában csak 2 picit ültetnek vissza, ha több is osztódásnak indult, akkor azt lefagyasztják és a következő alkalommal visszaültethetőek, ha az ébresztés után rendben vannak.
Azt nem tudom, hogy olyankor van-e különbség a homonkezelésben, azt inkább a lombikos lányok tudnák megmondani!

Kép
akire79

Szia Akire!!

Nagyon köszi a táblicskut!!!!! Jó volt látni, hogy én is szerepelek benne:)

Szurkolok neked az inszemihez!!!!!!!!! Igen a mensi 2. napján kell menni a dokihoz, és akkor megnéz és ha nincs ciszta (NEM LESZ!!!!) akkor indul a szurizás!!!! Szivből kivánok neked minden jót!!!!!!!!!!!!!!! és hamarosan +++++ tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puszi
babu69

Akire,
köszi, hogy a táblában aktualizáltad az adataimat, tökéletes. Szorítok, hogy sikeres legyen az első inszem!!

Nellike,
gratula, gratula, gratula!! és lehet, hogy ketten vannak!!! Húha!
Nekem most pénteken lesz az eredményhirdetés, és már nagyon várom. Persze kétségek között hánykolódom. Na mindegy, ne is beszéljünk erről....

Zoe?
bikmakk

Nellike,
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Juhéjjjjjjjjjjjjjjjj,végre!
De ügyes vagy és mennyire örülök Neked!
Ez az aztán a szép ajándék.
Remélem(vagyis biztos vagyok benne) hatalmas most az örömötök!
Nagyon vigyázz magadra és a picikre!
Puszillak
Orsi
orsiborsi

akire: Légyszi tegyél át a pihenősök közé. A 3. inszem következik. A második napon menj és akkor majd kiírja a szurikat a doki. Persze csak akkor, ha nincs nagyobb cisztád, a kicsik miatt még megcsinálják (pco-s petefészeknél).
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Mikor tervezed a harmadikat? Mennyit akarsz pihenni? Idén még belevágsz? Ne feledd nagyon sok mindenkinek a 3. inszem jött össze, hiszen,mint tudjuk 3 a magyar igazság!

Kép
akire79

Sziasztok !

Rony !
Tök jó, hogy ilyen pozitív vagy és így is lesz, ahogy mondtad, a következő sikerülni fog !!!
Most láttam, hogy írtál péntek este, hogy talizhattunk volna tegnap a BMC-ben, de sajnos péntek délután óta nem olvastam a babanetet ! :( ...pedig én is úgy szeretnélek megismerni !!
Miben voltál, hátha láttuk egymást !?

Vicky !
Ma hagyom abba az Orgametrilt és tegnap óta szúrom a decát (nem egy leányálom :? ) és azt mondta a Tanár Úr, hogy kb. 2 hét múlva fogok menstruálni.
Mikor kezded az inszemet ?

Orsiborsi !
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz most inszem ! :cry:
Remélem ez a tea segíteni fog !!!

Edóra !
Drukk ezerrel ! +++++++++++++

Nelli !
Gratulálok !!!!!! :D :D :D
Olyan jó, hogy egyre csak gyarapodnak a kismamáink ! :lol:

Akire !
De jó, hogy te is belevágsz idén ! Igen izgi lesz az évvége..... :lol:

Bikmakk !
Fel a fejjel, pénteken már nagyon boldog leszel !!!
Felkeltél már vagy még pihengetsz ?

Babu !
2 hét múlva megyek vissza a BMC-be és indul a stimuláció !
Veletek mi van ?

Timi !
Mi volt tegnap ??
rilla_

Edóra,
Nagyon drukkolok Neked, és csak pozitívan!!!!

Orsi,
Sajnálom, hogy megint pihenőn vagytok, de ez a pár hét hamar elmegy és már kezdhetitek is! Minden rendben lesz! Giga petenövesztőket küldök. puszi

Nellike,
Nagyon gratulálok! Vigyázz magadra és pihenj sokat! Ha úgy érzed, várunk a másik topikban is!

Akire,
Szurkolok Neked is, hogy minden rendben legyen és tudjatok menni az inszemre és hogy nagyon jól kezdjétek az új évet! :)

Bikmakk,
Neked is szorítok! pénteken jó hírekkel térsz vissza, biztos :)

üdv
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat:)

Orsikám, de édi vagy! Puszillak:)

Bikmak! Drukkolok, hogy pénteken jó híreket kapj! :wink: Én is tele voltam kétségekkel, néha úgy éreztem, hogy sikerült, a másik pillanatban meg azt éreztem, hogy nem. Sajna ez a várakozás már csak ilyen. :?

Én még most se nagyon tudom felfogni, ráadásul nagyon messze van az első uh, addig úgy érzem egy örökkévalóságnyi idő fog eltelni. :?

Akire! Nekem ez a 2. stimuláció volt, de már a 3. beültetés. A legközelebbibe javítasz?
nellike

Nelli!!! :D :) :D :) De jó Neked!!!!!!!!! Gratulálok! Juj, de jó érzés lehet, Te jó ég!
edóra

Sziasztok

NA, túl vagyunk a 20.cn vérvételen az uh-on és a nőgyógyászati vizsgálaton. Meg a páromnak is sikerült mintát adni. Aminek eredménye pénteken lesz meg. Akkor lesz nekem az utolsó vérvétel is a 23.cn-i

ÉS jelentem a W-betűs dokihoz kerültem :D

Csajok, nekem annyira gyors volt megint minden.
Az uh.kb 5 perc volt. Kérdéseimre nem kaptam választ :cry:
Megszerettem volna tudni, hogy volt -e már peteérésem és hogy mekkora a endometrium. Meg, hogy meg-e vannak még a pcos cisztáim, mert itthon a dokim már nem látta őket.
Mért nem válaszolt rá a doki????

Ja, de a lényeg, ha most megjönn a mensi, akkor indul az 1.inszem :lol:

Kép

Kép
edinka

Edinka
Drukkolok, hogy a kis tündérkédnek hamarosan legyen kistesója!
Ezek szerint W nem lopta be magát a szívecskédbe?
Én még mindig nem döntöttem el, hogy kihez szeretnék kerülni, lehet, hogy én is a véletlenre bízom, mivel már csak kicsivel több mint egy nap és megyünk!

Nellike
Látom nagy a boldogság, még a kérdéseimre is elfelejtettél válaszolni, de nem haragszom, neked most mindent szabad! :wink: :lol:
Nagyon várom én is az uhudat, kivi vok hányan is laknak odabent! :lol:

Akire
Köszi a felhomályosítást! :lol:

Bikkmakk
Minnyá' itt a péntek, szoríjjok! +++++++++++++++++++++++++++

dita75

Nellike!

Kép

Nagyon örülök! :D

Kép
nika28

Nellike!

Gratulálok :) Simán lehetnek ikrek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

akire: Csak jövő januárra tervezem, mert benne leszek már a decemberben, mikor megjön és addigra remélem elmúlnak a ciszták. Ha nem, akkor egyébként sem lenne, ha elmúlnak akkor is csak jövőre megyünk vissza. A dokik is szabin lesznek decemberben, meg a pénzt is inkább ajándékra költjük. Hátha a pihenés is segít.

rilla: Csak jövőre lesz inszem. Nem irigylem a decát, de mindent a purgyéért, igaz? :D

edinka: Nem tudom, miért nem válaszolt, nekem inkább ő szokta mutogatni a dolgokat. De ami a lényeg: hajrá 1. inszem!!!

Bocsi, hogy megint ilyen szűkszavú vagyok, de megint elég későn végeztem. Kezdem unni! :twisted:
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: