Újra itt
Még 7 oldalt kell visszaolvasnom

Így jár, aki lemarad...
Gyors helyzetjelentés: voltunk a BHRG Alapítványnál. Csúcsszuper volt!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Akár csecsemő, akár kisgyerek, szerintem, profi szakemberek kezében van! Liluval 2,5 órán át foglalkoztak!!! Volt állapotfelmérés. Ezzel kezdődött. Különböző területeket vizsgáltak. Pl. taktilis fejlődés, grammatika, stb... Nagyon komplex volt! Élveztem nézni, milyen szakértelemmel fordult a trénerünk Lilu felé. A kül. területekből abszolút vegyes erdményt ért el Lilu. Volt, amiből csak 25%-os, de volt 98%-os is! Ami 50 % alatt van, azt kell itthoni gyakorlatokkal erősíteni. Az agy kéreg alatti fejletlenségét - ha jól mondom - erősítjük. A gyakorlatok nagyon szuperok! Nem monoton, tényleg gyerekeknek való. Heti 3X kell majd csinálni, és 1 hó múlva visszamenni bemutatni, mennyit fejlőtünk. Akkor frissítünk a gyakorlatokon.
(Érdekes volt, hogy pl. forgószéken, és egyéb forgókán Lilu sosem szédült el. Én ezrre büszke voltam... Erre kiderült, hogy ez baj, mert a fül-agy működésénél valami nem úgy működik, ahogy kellene, mert nem szédül el. És állítólag ez nagyon jellemző az olyan nagyon nyugtalan, nagyon aktív, esetleg olykor indulatos gyerekeknél, mint ő. Erre is kaptunk gyakorlatot! Akkor fejlődünk jól, ha már szédülni fog 10 jobb, 10 bal pörgetés után. Jelenleg 100 pörgés után sem szédül...)
Muffin
Mi sem hidroterápiára járunk. Tudom, Eliotot emiatt nem vitted ide. Ha csak ez volt a gond, úgy látom, elhárult
Akata
Még a múltkori kérdésedre a válasz: dr. Poloviczer Mária, az asszisztens pedig egy 4 gyerekes anyuka, ahol a fiú a legutolsó szülött
Na, visszaolvasok. Nem tudom, mikor fejezem be, és mikor tudok reagálni
Puszi addig is az összes tündérbogárnak!!!
Véda