A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Üdv itt Juci, kellemes pocakosodást!
Mesélj egy kicsit magadról, hogy telt a babaprojekt!
Nem félsz, hogy ilyen pici lesz a korkülönbség a két csöppség között? Azért kérdezem, mert én is így szeretném (a GYED miatt, bevallottan).
És hurrá, ha jól számolom, ezennel kiegyenlítődött a fiú-lány arány! :lol:
Juci, ha táblázódni szeretnél, kuklikának írd meg priviben az adataidat (talán az előző oldalon találsz egy táblázatot, de lehet, hogy ezen is van :wink: )

Megasztár: teljesen kiakadtam!!!
Már pont ott tartottam, hogy SENKInek sem kellene kiesnie, mert annyira jók voltak, de ha már igen, akkor Karcsi vagy - inkább - Lüszike. Erre meg...
Na pont ez az, hogy masut is éppen azt írta, hogy Hienről nem is tudta, mennyi idős. Hát igen, mert ő nem akar külön kategória lenni, és simán veri kenterben az összeset, míg Lüszikéről meg csak azt tudjuk mondani, hogy: jé, AHHOZ KÉPEST, hogy mennyi idős, milyen jó hangja van...
És hát a természete, ahogy promotálja (van ilyen szó?) magát... De persze egyértelmű, hogy Anya tehet erről, simán látszik, hogy az ő beteljesületlen vágyait akarja a lányán besarcolni. Mert ha ennyire jó a lány hangja, miért készíti ki ennyire, miért nem vár még pár évet? (mert akkorra már nem 13 lesz, és akkorra már nem lesz ez az ütőkártya a kezükben).

Az meg, hogy a Szonja esett ki... Hát megvan a véleményem a szavazó pisisekről, akik a felgyülemlett hormonjaik miatt szavaznak, meg a nagyikról, akik a tündibündikre!!! (mondjuk most a Dávid is mehetett volna, mert színvonal alatti volt, amit adott, bár ez nem feltétlen az ő hibája, de Kaszás Attila és Tóth Vera után már tényleg nem tudott semmit (annyit se) adni a számhoz, és ő már úgyis híres musical-énekes lesz)
Na, végre valahol kiadhattam a véleményemet :lol: :lol: :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, hűha :D ,

ez alapos volt, megvilágosodtam megasztárból

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nocsak, Megasztár fanklub topikká váltunk? :D
Nem tudok hozzászólni, ez a széria most nekem kimaradt... Eddig :) Az előzőeket nagyjából nyomon követtem, mivel Samuval sokat voltunk otthon, de mostanában ritkán töltöm a szombat estéket TV előtt.
Tegnap ugyan lehetett volna, de akkor ment az esti játék-hancúr-birkózás a kiskrapekkal, ráadásul a nagyszülőknél vagyunk, így inkább passzoltuk a tévézést.

Juci, üdv itt, és tényleg mesélj kicsit magatokról.

Péntek délelőtt meg egész végig hívogattam a SOTE genetikát ugye az új genetikai UH miatt (no meg az alacsony AFP miatt), szerintetek sikerült egyszer is beszélnem akárkivel? :evil: Pedig ők mondták, h CSAK péntek délelőtt adnak időpontot a genetikai konzíliumra és megmondták melyik telefonszámon. Sok rosszat hallottam már eddig is a SOTE1-ről, legalábbis ami a betegközpontúságukat illeti, hát nem cáfoltak erre rá :?
Hétfőn beszélek dokimmal, és szerintem szerzek is egy időpontot valamelyik 4D-s genetikai UH-ra. Már töbször is és többen is írtátok: Hajdú Krisztina most melyik helyeken is rendel? Légyszi valaki priviben akár írjon elérhetőséget is. Köszi!

Megyek, anyuval konyhatündérkedünk, én épp gofrit gyártok desszertnek...

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Nemlajos.. most már még kíváncsibb vagyok rájuk hogy nyomták... :D meg is nézem őket..mondjuk neten nem az egész műsor van meg.. de mondjuk a reklámokat nem fogom sajnálni :P az a baj szegény Soniával hogy őt már nagyon soxor ki szerették volna szavazni és a zsűri mentette meg. most ki mellett állt? kit preferált a zsűri helyette?

KépKép
KépKép
adryn

Tamara... A két legtehetségesebb (Hienen kívül).
Hja, a neten legalább az értelmes műsoridő van rajta, tegnap számolgattuk, hogy 16 perc maga a műsor, felkonffal mondjuk legyen 45 perc, ezt húzzák el 3 órában... Hiában, médiage*ik (bocs:D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szia Erpé,

Jó gofrigyártást, én is megyek lassan főzőcskézni, elszállt az idő.

Majd értesíts minket az új eredményről, tényleg bosszantó lehet :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos: Tamara tényleg nagyon jó.. bár a múltkori katonakláris száma nem tetszett annyira. pasik közül neked ki a kedvenc?

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Na most kövezzetek meg, de szerintem nagyon jó hangja van Lüszinek, és Szandit is 13 évesen fedezte fel Fenyő. Viszont tényleg nagyon látszik, hogy az anyja nyomatja, nem irigylem szegény gyereket. Hien meg élből érettebbnek látszik. Akármenniyre is mo-n született, csak más kulturális gyökereik vannak. És ha a zsűri, média nem kezdte volna el, ezt a kor-emlegetést, akkor nem lenne belőle állandó téma, eggyel kevesebb lenne a címlap sztorikból.
Én még sosem követtem ennyire figyelemmel ezt a műsort, de engem az döbbentett meg, hogy mennyi hamis hangot hallok még a legjobb 10-től is. Lehet ezt a technikára fogni, meg amit a Mester Tamás mondott, hogy ezek a hangok direkt ilyenek, de engem akkor is nagyon zavarnak. Én Lakatosért vagyok oda, akár maci, akár nem.

JJudit, üdv köztünk. Én egy kicsit már ismerlek a Babafalváról. Gratula az újabb pocaklakóhoz. Párod mit szólt, hogy ismét leányzóval gyarpodtok? Éljen a nőuralom!

Erpé, én idén egyszer jártam a SOTE I-en, amikor még vaciláltam, hol szüljek. Na az az élmény meghatározta, hogy ott bizti nem. De szakmailag nagyon jók, azt mondják.

Kép
Kép
tessza76

Erpé, azért ez dühítő, hogy a nagy tévedési százalékot produkáló afp miatt ilyen tortúrának vagy kitéve...
Vigasztal a tudat, hogy én még az eredményt se tudom? A dokim nem vitte be a rendelőjébe (tőlem kérdezte, hogy megkaptam-e... Hát nem mondta, hogy érte kéne menni, vagy valami!!!), úgyhogy holnap telefonálok miatta...

Megasztár: adryn, pasik közül nincs kedvenc, mind volt már jó is, rossz is (most először Lakatos Krisztián is rossz volt, de a kutya meg nem kérdezte tőle, hogy mitől van úgy ki, szerintem valami történhetett vele, ami nem a hanghiba, látszott, hogy baromira nincs jelen).
Tessza, Szandi és Lüszi között az a különbség, hogy Szandinak sose volt hamis hangja. Én inkább Hienhez hasonlítanám Szandit, csak Hien még tehetségesebb! Tény, hogy Lüszinek is nagyon jó a hangja, de a modora tenyérbe mászó nekem:(
És ha Krisztián mackós, akkor nem tudom, mit szólnának az uramhoz!!! :lol:

Holnap megkapom egy másik fórumos lánytól a Rubint Rékás terhestornát, reszkess háj, jön az izom!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csak vigyázz Nemlajos.. állítólag nem tesz jót a rubintrékás torna... nem ilyenkor kell izmozni, a rubint ebből is csak business-t csinált.. én gyűlölöm azt a buta libát..

KépKép
KépKép
adryn

Köszi a fogadtatást, Lányok! :)

No mesélek egy kicsit. :)
Én eredetileg egy zempléni kisvárosban születettem, aztán az egyetemi éveimet Szegeden töltöttem, ezután Miskolc, majd Budapest következett, végül megtalálva a másik felemet, Győrben ért véget a kis "országjáró kalandom" :).
'06.07.08-án volt az esküvőnk, 2007. április 23-án született első kislányunk és idén júniusban álltunk neki a babaprojektnek (nem titkoltan a kis korkülönbség és a GYED miatt), és nagy meglepetésünkre a legkisebb hercegnőnk elsőre beköltözött a pocakomba.
Egyébként magyar-töri szakos tanár vagyok (üdv a kollegáknak :D ) és egy győri gimiben tanítok (ha épp nem babázok itthon).

nagylajos: félni nem félek, bár tuti nehéz lesz, hiszen elsőszülöttem egy Örökmozgó :))) De mindenképp így szerettük volna és bármilyen kemény lesz az eleje, akkor is élvezni fogom. :)
Amúgy amikor Hancsit vártam, akkor is mki azt mondta, mennyire nehéz lesz az eleje, no hát egyáltalán nem volt az. :)) Szóval hajrá! :))

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

Egy-két kép:))

Kép

Kép

Kép

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

Erpé! Nem semmi ez a SOTE-s sztori... jó, hogy CSAK pénteken adnak időpontot, de akkor vegye is fel valaki... vagy csak személyesen lehet mindent intézni??! :shock:

Rubint Rékához nem tudok hozzászólni,a Megasztárhoz még igen. :)

Tesszával értek egyet: jó hangja van Lüszinek. Csak még nem árt fejleszteni. Addig jó, amíg a mélyebb hangfekvésű dallamokat énekli, de ha magasabb hangokat énekel és ráadásul kiereszti a hangját - na akkor szépen elcsúszik... én a hangkieresztéseit nem szeretem, olyankor olyan, mintha kiabálna. Egyébként szerintem aranyos is, én nem látom tenyérbemászónak a viselkedését, inkább csak kislányos, amivel kilóg a többiek közül. Hien viszont érettebb, valószinűleg a gondolkodásában is, nem csak a viselkedésében.
Én most azok közül, akiket hallottam, Fekete Dávidra vagy Szecsődi Károlyra mondtam volna, hogy ki fog esni. Sonia esetében nem tartottam túl sikerültnek a dalt, ennek ellenére olyan kritikákat kapott, hogy "világszinvonalú teljesítmény", én nem éreztem így. Mégis sokkal jobb volt, mint az említett két fiú.
Na, nem ragozom tovább, mert különben átnevezhetjük a topikot. :lol:

Masut
masut

Ja!

Torna: Rubint-féle egy agyrém, szerintem nem kismamáknak való, de hátha Nemlajos, neked bejön. :)
Van még Kállai Ildikóé, az dettó, mint Schobertné... olyan nők vannak benne... :shock: :shock: na azok se terhesek...
Viszont van egy Terhestorna című dvd-m, elképesztő a hangja a gyógytornásznak benne, fél órát röhögtem rajta, de nagyon jó maga a torna és a légzéstechnika is, éééés ami a legfontosabb: lehet alkalmazni a gyakorlatban is, teszteltem! :wink: :lol: 8)

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

Ja, tessza,
hogy lehet, hogy én nem ismerlek bfalváról?? Ott más a nicked?
A férjem odáig van meg vissza... majdnem sírt az örömtől, mikor megtudta, hogy ismét lánya lesz. :lol: :lol:
Igazából a legnagyobb álmunk teljesült a kát kiscsajjal. :D

Ó, a legkisebbemről nem csatolta a fotót. :((

Kép Bíborka :)

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

Szia jjudith!
Köszi a bemutatkozást és a képeket. :)

Masut
masut

Sziasztok!
Judit üdv a csapatban. :) Hancsi és Boti közt tényleg elég kis különbég van, egy cipőben járunk. Sztem nagyon klassz lesz. Terveim alapján most nem lesz uncsi az első 6 hó, mert Boti szórakoztat majd minket, utána meg úgy lefoglalja a kispintyet, hogy örüljek, ha velem is foglalkozik vki. Nagyon gyönyörű a kislányod!!!!! :)
Terhes torna dvd-kről én csak annyit hallottam, ha eddig vki nem tornázta túl amgát, ne most kezdje. Óvatosan lehet, de Rékuci tempója nem hiszem, hogy nekem való. Én inkább begurulok a szülőszobára, de a légző gyakorlatokat azért tisztességesen át fogom venni. Az rengeteget számít tényleg.
Bea aranyos vagy! Bizti minden rendben lesz. Kell is néha egy kis észbekapás. :) Egyik nap fürcsi közben nekem is leesett, hogy egy baba lakik bennem, de hol, és hogyan jesszussom????? Aztán mosolyogtam én is és megsimóztam. A szülés meg katona dolog. Na persze merje ezt vki közben mondani. :lol:
Megához nem szólnék soakt, jól kiveséztétek. Én tegnap aludtam helyette egy nagyot. Viszont az bizti, hogy ha Lüszi énekel, becsukom a szemem, nem figyelek arra mennyi idős, és mennyire nem értheti miről énekel, és akkor nekem is nagyon bejön. De a MaciLaci hangja is le tudna venni a lábamról. :)
Erpé sajnálom. Őrület. Nekem is pont ez volt a bajom. Egy kaki eredmény miatt nemhogy megnyugtatnának, hanem futjuk a köröket. Mondjuk a végén arra gondoltam, tök mindegy mi az eredmény, végül is semmin nem változtat. És tuti minden rendben.
Kép Jó pihit!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Juci, jót nevettem a nagylajos-on, más is járt már így, de hát nem panaszkodom, Nagy Lajos szerintem az ország legjobb fagyisa (ebben még mi, békésiek sem értünk egyet, de engem nem lehet eltántorítani 8) ), úgyhogy vele összekeverni nekem dicsőség!!! :lol:

Gyönyörű lányod van, olyan szemekkel, hogy a fiamat majd biztos eltiltom a fórum képeitől! :roll:

Rubint Rékához: ha találnék más dvd-t (mondjuk kismamajógát), nem ragaszkodnék hozzá, de muszáj valamit tornáznom! Természetesen nem most fogok felkészülni a testépítő vb-re, és vigyázok, hogy csak annyit csináljak mindig, amennyit bírok.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, testépítő vb re ne is :D

Jógát szerintem tudsz letölteni is, ha rákeresel...

Én pont a terhességem előtt kezdtem el hastáncolni, abba is kellett hagynom:)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Helló Lányok,

Jjudith: Üdv itt nálunk, problémamentes pocakosodást!!!! Nagyon szép Hannus és milyen csuda szép neve van!!! Johanna!!! Gyönyörű!!! Nálunk is szóba került, de apának nem tetszik, igaz mostmár tárgytalan is, mivel Bálintunk lesz :wink: .
JESSSZUS!!! Mennyi magyar tanár!!!! :shock: :shock: :lol: Lassan nekem is oda kell figyelni mit hogyan írok :lol: :lol: :lol: :lol:
Erpé: Hihhhetetlen mennyit tudnak az emberrel szórakozni!!!!!
Megasztár: Amúgy sem nézném, de Lüszi miatt aztán még annyira sem!!! 13 éves, menjen haza és tanuljon még egy kicsit énekelni aztán jöjjön vissza .... bár ha a Madonna koncertbe gondolok bele ott mennyi hamis hang volt :shock: ?!?!?!
Terhestorna: Kéne valamit mozogni...kéne ... nagyon kéne ...
Adryn: Jót tett a pihi a pocakfájásodnak?? Nekem a gyerek még nem feküdt rossz helyre (Zsolti a végefelé tudott különböző helyeken nagyon megrugdosni), viszont a méhem folyamatos nyomás alatt tartja a húgyhólyagom, ezért amikor tüsszentek vagy köhögök vagy csak egy jót röhögök sajnos kicsurran egy kis pisi, ami ciki, de sajna nem lehet vele mit csinálni :( :( :( :( :oops: :oops: :oops:
Kukli: Átküldtem priviben a telószámom, remélem nem én vagyok az egyetlen aki ilyen későn küldte??? :wink: :wink: :wink:

Szép napot!
Vica
wicca

Masut
masut

Csajok, akiknek ez nem az első terhességük:
milyen az a keményedés? Mármint milyen érzés? Mert néha érzek olyat (néha: napi 1-2X), mintha összehúzódna a hasam, de nem tudom, hogy ez az-e? És kell-e emiatt aggódni, vagy szedni mondjuk magnéziumot?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekem 2X1 vagy 3X1 Magne B6-t mondott az orvos(hasfájástól függöen)+ 1 Elevit, jó drága :oops:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos: Olyan összehúzódik, igen, én ilyenkor megnyomkodom és érzem, h kemény! Én utánanéztem a neten és azt találtam, hogy a terhesség alatt egy nap több ezerszer (!!!) húzódik össze a méh, eleinte viszont ezt nem érezzük, a terhesség előrehaladtával egyre jobban lehet érezni, de akkor is csak ez a napi max. 1-2!!! A MagneB6 tökéletes rá, de ha nem segít és sokszor keményedsz akkor fel kell keresni a dokit! Én ezt tudom! A terhesség végén a szülést jelzi a méhösszehúzódás azaz a fájás :D!

Szép napot!
Vica
wicca

NEMlajos, váááááááá, bocsi :DDDD Most, hogy visszanéztem, mit írtam, én is jót röhögtem, magamon... :))) :lol: :lol:
Pocikeményedés. ha hason fekszel, normál esetben be tudod 1-2 centire mélyeszteni az ujjaidat a pociba, na nem döfködve, csak finoman. Keményedésnél az egész pocak kerek, szabályos, és olyan kemény, mintha ezer éve hasra gyúrnál. Napi pár ilyen keményedés középidőtől nem vészes, főleg ha nem fáj, de beszéld meg a dokiddal, naponta 2-3 magne b6 pl. nem árt kisebb keményedésre sem.

Köszönöm a Hancsi-dícséreteket, ha tudnátok, milyen rosszcsont... :lol: 8) ( bár most épp alszik...)

Erpé, szorítok neked nagyon, de az AFP az egyik legmegbízhatatlanabb teszt...

wicca, köszi, a Bálint nekem is nagyon tetszik, főleg, hogy ismerek egy tüneményesen szép kisfiút ezzel a névvel. :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jjudith 2008.11.02 17:45-kor.

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

Na eszembe is jutott, a terhesség elején húzódik több ezerszer össze a vérellátás miatt!! A végefelé biztos nem húzódik ilyen gyakran!!! :D Muszáj volt javítanom!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Kuklika, ugye még nem azért gyűjtöd a telószámokat, hogy majd a következő gyönyörű márciusunk valamelyik napján tudjunk üzenni, ha sorra születnek a Babócák? :D 8) :lol: :lol:

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

köszi Masut.. most akartam nézni a megasztárt a tv2 oldalán.. de valami gáz van a szerverükkel..

KépKép
KépKép
adryn

[quote]M írta:ár félidőhöz értünk, jaj csak ilyen gyorsan tellne a másik fele is

Sztem még gyorsabban fog!!! :D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Erpé

bocsi.. most csak Neked...

Hajdú Krisztina rendel a MÁV-ban (ÁEK), az nemfizetős, csak épp sokan vannak, időpontot keríteni rá nem egyszerű... meg sorbanülős (=egész napos). Fizetősön rendel az Istenhegyin, és a Praxisban.. én az utóbbiban voltam Nála, de 3 héttel későbbre tudtak csak időpontot adni (előző gyereknél több, mint 1 hónappal későbbre tudtak volna csak)... Istenhegyin nem tudom, hogy megy. De van egy másik magánrendelő is, ahol meg az a szonográfus hölgy UH-ozik, aki a SOTE-n van (az én dokim pl. őket kettőjüket fogadja el). Ő hétfőnként csinál UH-ot, de általában előtte héten még tudnak adni időpontot. Ha ez érdekel, priviben elküldöm a telefonszámot meg címet.

SOTE-n nekem most szívUH-ra kellett időpont.. telefonon reménytelen volt.. de arra jártam, bementem, és 10 perc alatt elintéztem... mondjuk "sima" genetikaival nem tudom, hogy megy... én az 1- 2. gyerekkel voltam ott, de olyan bunkók voltak, hogy azóta bárhova, bármennyiért, de oda nem :S

Kép
KépKépKép
rebi

igen Wicca.. jót tett a pihi.. most épp a hátam fáj.. arra meg ott a melegítőpárna :D
hogy telt a 7vége??? hallom szép idő volt otthon... :roll:

KépKép
KépKép
adryn

nagyon jó idő volt!! voltam is kinn levelet sepregetni :D:D:D
Most a Forma-1-et izgultam "végig", ez az uccsó 10 kör nagyon izgi volt ... Massa-nak drukkoltam :(, sajnos nem Ő nyert. Drámai módon kapott ki ... Na majd jövőre!!! Nem szoktam egyébként nézni, de ez most izgi volt!!!! :D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

sziasztok!!!
végre van egy kis időm írni!
még nem vagyok százas, de már alakulok, legalább a férjem már kibírja mellettem éjszaka, nem menekül a köhögéstől a másik szobába... :lol:

Juci
üdv itt! :D nagyon helyes a kislányod! gyönyörű szeme van! és ti is nagyon helyesek vagytok a pároddal!

Gratula minden új szinesedésnek!!! látom erősítenek a csajok! 8)

ma kirándulni voltunk a normafán, mert tényleg szuper idő volt! majd teszek fel képeket!

ERpé
az istenhegyin 1-2 hétre adnak időpontot.

nem nagyon emlékszem, annyira lemaradtam, de megasztárból egyetértek, én is dobtam egy hátast, hogy kik álltak ott a végén, a Dávidot ejtettem volna ki, utána meg Karcsikát. Hienről számomra tegnap derült ki, hogy jó hangja van, idáig nekem nem tetszett...
de még mindig szuperkedvenc a topi maci! és férjjel jót nevettünk a Király gyerek beszólásán is a friderikusznak! :lol:

akkor a képek:

Kép

Kép
nagyon huncutkodik 8)

Kép

Kép
réteseztünk is

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Wicca: Forma 1-et még Hakkinen és Schumacher idejében néztem.. akkor képes voltam hajnal 3-kor felkelni a japán nagydíjra.. de mára leszoktam róla... néha néha 1-1 futam.. de már annyira nem hoz lázba mint régen.. autómániás vagyok mit tegyek... :oops:

KépKép
KépKép
adryn

Ennyire csak az Olimpia miatt tudtam csak beindulni valaha is :D!!! Főleg a vízilabda tudott lázba hozni!!! :D:D:D:D Idén amikor Malaga-n volt a vízilabda EB, az első meccsre ki is tudtunk menni, mert arra voltunk nászúton! Életem első sportmeccse volt és nagyon élveztem!! Hihhhetetlen milyen jó drukkolni a mieinknek!!!!
Csibb: Nagyon lassan javulgatsz :(:(:(. Húúú Fanni nagyon huncut!!!! :D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

igen, én is így érzem, hogy lassú... hiába a neocitrán hiánya... úgy kívánom... :oops:
de szerintem ez egy elég makacs és csúnya virnya lehet... ha ez volt Fanninak is,akkor így utólag nagyon sajnálom szegényt, és egy igazi kis hős! mert nagyon jól viselte, jobban, mint én!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

édes a Fanni Csibb.. azért látom már tényleg jobban vagy... elkapott nagyon ez a vacak... :( sebaj.. túlélted :D

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!

Köszönöm az infókat a genetikai UH-val kapcsolatban.
Rebi neked írtam pü-t.
Hajdú Krisztinánál voltam Samuval annak idején, de én csak a Praxist és a hosszú várakozási időt tudtam eddig...
Most meg már tényleg jó lenne a végére járni a dolognak, ugyanakkor érzem, hogy nincs gond, de azért más is mondja ezt már ki...

Juci, tényleg gyönyörű a lányod, és nem semmi, ahogy bejártad az országot :) És Győr bejön?
A magyartanár ilyen népszerű foglalkozás? Nekem is van egy jó barátnőm, aki eredetileg az, de aztán elvégzett egy másik szakot is (pszichomókus lett), és végül nem is tanít most már...

Csibb, jók a fotók, nagyon szép a kiscsaj, és tényleg jó kis huncut lehet. Veled ül a padon?

Keményedéshez nem tudok hozzászólni, hiába vagyok túl egy szülésen. Nekem ez kimaradt és a vajúdásnál is sokáig úgy tágultam, hogy nem éreztem a fájásokat, illetve csak nagyon gyengén. Csak a legvégén, a 2 perceseket, de az meg elég egyértelmű volt...
Jó éjt!

erpé

igen, én vagyok vele a padon

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hihetetlen mennyit tudok ma írni. :) Bár ez akkor van, mikor férjecském dolgozik, amúgy bújunk már ilyenkor :D

csibb,
aztaaaa, a második fotó díjnyertes, nagyon édes a csajszid!! :) :) :D Valamilyen homeopátiást nem használtál?

Apropó homeo: nem tudom Lányok, mennyire hisztek benne, illetve mennyire vagytok jártasak a dologban. Én 2 éve nagyon belemerültem a témába, aztán szülésfelkészítéshez használtam homeós bogyókat, majd szoptatáshoz is. De állítom, rengeteget jelentettek.

erpé,
:lol: :lol: bejön Győr, bár konkrétan már nem ott lakunk (ez kimaradt a bemutatkozásból :) ).
Szóval Győr mellett vettünk egy családi házat, nagyon közel van hozzánk, ott dolgozunk, sokat vagyunk ott, jó hely. :)) )
Komolyan a 2 percesig alig érezted a fájásokat? MÁZLISTA!!! :wink: :lol:

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

Sziasztok!

JJudit, más nick nevem van ott, meg elég régi történet, még Hanna babatervezési őskor. Majd pü-ben megírom. Egyébként olvadoztam a csajszid szemeitől. Nem csoda, hogy roszcsont, ezekkel a szemekkel bármit megkaphat.

Csibb, sajnálom, hogy ilyen lassan gyógyulsz. Én pl. azt hallottam, hogy kakukkfüvet nem lehet babavárás alatt használni, aztán mikor nem jött be a homeos köhögés elleni, a háziorvosom mégis azt ajánlotta. Érdemes megkérdezni a dokit újra, ha lassan gyógyulsz. Fanni tüneményes.

Nemlajos, nekem megvan a Rubintos torna. Én mondjuk eléggé sok (sima)tornás DVD-t gyűjtögettem össze. Rékától 4, Alexandrától 5-6, Norbitól 1, sőt a Pécsi Sasoktól is van egy kazim. Ja és most vettem meg a Kállais kismama-tornát. Rékával az a gáz, hogy bemelegítésről még csak csak hallott, de a nyújtást a végén, azt old meg magad. A Kállais elég "érdekes", akkor már inkább a Réka. Viszont még mindig keresem azt a kismama-tornát, ahol légzőgyakorlatok vannak, mert jelen állás szerint az elkövetkező 5 hónapban sem jutok el sem tornára, sem felkészítőre. Ja a Kállaisban az volt a fura, hogy csinál hasizmot. Eddig főleg azt hallottam, hogy nem szabad, mostanában meg azt, hogy a hasizom a szülésnél nagyon fontos, így edzeni kell az állapotosan is. Na most legyek okos. :?

Wicca, próbáltad már az intim tornát? Állítólag Kristonnak van olyan, amit állapotosan is lehet-kell csinálni. Túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy egyszerűen csak beletörődjünk, ilyen kényelmetlenségekbe.

Kép
Kép
tessza76

Tessza: Ha azt mondod ez jó lehet, akkor utánanézek! Dokit kérdeztem azt mondta sajnos nem lehet vele mit kezdeni. Zsozsóval is ez volt és szülés után rögtön elmúlt! Itthon még nem is akkora gáz, mert el tudok menni mosakodni, na de amikor nem itthon vagyok!?!?! :o
Mostmár tényleg mi lehet Rszg-vel???? Mindjárt írok a tesójának!
Ekkora ködöt, mint ami ma reggel van!!! Vigyázzon mindenki magára!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Jjudith: Homeos bogyók: én nem szeretem, de lehet csak azért mert egyszer próbáltam csak azt az osciloco... évekkel ezelőtt és olyan beteg lettem, mint állat. Azóta nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget! Nincs is semmi bajom, így nem igazán kellenek. Nem is emléxem mikor voltam beteg utoljára?!?! :shock: Egyedül a gyomrom, ami örök probléma!

Szép napot!
Vica
wicca

Jó reggelt mindenkinek!

Megasá ügyben nemlajossal étek egyet teljes mértékben :D
Mi tegnap a hármashatár hegyen voltunk!! Gyönyörű idő volt :P
Én is homeo pári vagyok! savasodásomat, ami egyre gyakoribb,csak az mulasztja el, és egyébként elviselhetetlen!
Képzeljétek,mióta az új dokim szigorú diétát és sómentességet parancsolt, fogytam 3 kilót!!! (Lement 3 abból a hirtelen feljött 4-ből) és sokkal jobban ézem magam. Így eddig 6 kilót híztam, ez sem kevés, de azért jobban hangzik, mint a 9 :!:
Üdv Judith!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

papillon: Milyen diéta ez?? Lehet, hogy engem is érdekelne, mert kezdek hízásilag beindulni :(, pedig már alig bírok enni!! És miért kell diétáznod??? Milyen bogyó jó a savra? Ki kéne próbálni, de annyira nem merem, olyan rossz tapasztalat volt az osci..., hogy azóta is tartok ezektől a homeós bogyóktól!

Szép napot!
Vica
wicca

papillon, és miből áll az a szigorú diéta? Szénhidrát-számolás? Mert arra képtelen vagyok (amíg nem muszáj), egyszerűen pl ahány kenyér, annyi szénhidráttartalom.
Meg azt se értem, hogy pl ennél miért tilos reggelre a kakaó, vagy más tejféle, mert hogy ebben gyorségésű(???) a szénhidrát. No de inkább reggel, mint este, nem? Nekem meg kell a kakaó a felébredésre (nekem már az siker, hogy nem a cukrozott instant kakaót iszom, hanem főzök magamnak édesítővel mindig... :roll: ).

Csibb, tüneményes a szöszke lánykád! Még kedvet kapok a lány babához a végén... Na jó, nem :wink: Majd másodiknak! (csak ezt éljem túl előbb... :roll: )

erpé, a magyartanárkodás nem népszerű, hanem kézenfekvő megoldás egy lánynak (szerintem), aki kamasz korában szeret olvasni, és még a gyerekekkel is elvan (én mondjuk ez utóbbival hadilábon állok). Pedig egy felelős magyartanárnak mondjuk úgy kellene a továbbtanulásra felkészítenie a(z erre készülő) diákjait, hogy velük javíttat ki MINDEN dolgozatot a szabadidejükben, és egyből megjön a jobbik eszük, s más, megélhetőbb szakma után néznek 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szép jó reggelt!

Húú Wicca ne is mond, párom totális letargiába esett, hogy így esett el Massa a vb címtől. Nagyon szeretjük a Forma-1-et.

Judit üdv köztünk, gratula a második hercegnőhöz is. Csodaszép Johanna lánykád és csodaszép neveket választottatok. Nagyon helyes az egész család! A homeos bogyókat most kezdem megismerni, engem is érdekelnek. Gyerekeknél már használt egy két dolgot és beváltak. Én is szeretném majd a szülés után kipróbálni őket.

Adryn, örülök, hogy sikerült a Nicot kicsit arrébb tessékelni. Nagyon érdekes helyeken tudják jól érezni magukat.

Kukli, egyszer tutira megeszem Botit... meg akarta etetni tesókát is!!! Annyira tüneményes dolgokat tudnak csinálni.
Szóval amit ettem: fincsi pitában saláta, hagyma, paradicsom, uborka rajta grillezett csirkemell és nyakonöntve fokhagymás tejföllel. Utána meg leküldtem egy kis gyümölcsös tejberizst csokipudinggal.

Csibb, sajnálom, hogy ennyire elkapott ez a vacak, most csak kifelé vagy belőle. Nagyon jók a képek, Fanni nagyon vagány kiscsaj!!!

Tessza én vizesedtem nagyon a gyerekekkel. Szabad enni sósat csak mértékkel, mert ha megvonod a szervezetedtől akkor sokkal csúnyább dolgok is előfordulhatnak. Azt figyeld még, hogy alacsony nátrium tartalmú ásványvizet igyál és amikor csak tudsz felpakolt lábakkal pihizz.

Erpé, ez borzalom, iszonyú, hogy ennyit kell sz...ni egy genetikai uh miatt. Remélem meg tudod keresni azt a doktornőt!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Nemlajos :!: ne egyél édesítőt, káros nagyon!!! használj inkább gyümölcscukrot!
Szigorú diéta: nem zabálok ész nélkül, nem sózom a padicsomot, csak reggel eszek kenyeret, tönkölyt, nem eszek péksütit és édességet sem, max könnyűt, az szoktam:-) sok zőcsi és keveset egyszerre, de soxor. Csupán ennyi :oops: (nemlajos: mikor kell eszemet és mikor eszeket írni? :? ) Szóval én kicsit elengedtem magam terhesség alatt,hiába sok gyümi zőcsi, volt péksüti, volt fehérkenyér bőven és jól be is zabáltam ebédre :oops: és persze rosszul lettem tőle :x na, ezt nem szabad.
wicca: majd megnézem azt a bogyót, de ha kérsz,adnak a gyógytárban homeos füzetecskét és belőle neked kell kinézni, ha a te tüneteidre mi kell. Nekem soxor a patikus segített, együtt néztük ki. Az oscillo amúgy nekem sem vált be, de most terhesség alatt mindegyik. Szettem lázra, savasodásra,puffadásra, allergiára, és még sok mindenre :oops: és mind bevál és gyorsan hatott!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Na, csajok anyám beszélt az antsz-szel az influnza elleni védőoltással kapcsolatban. 17-18. után lehet, és két részletben 2 hét eltéréssel. Veszélyeztett környezetben ajánlott, mert nagy járvány várható! De azért még felhívja az oltási tanácsadót is

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

És egy mai pocakkép :oops: Kép

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság