A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

szilvi, azt nem kérdezted mennyi támogatás nélkül? :shock:

Flóra, láttad mit kérdeztem? :D

Kép
muzsuzska

Na Zsuzsi, már megint egy témán jár az agyunk. :lol:

Kép
flóra 11

:D :D :D laptető

Kép
muzsuzska

Igen Flóra!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ők a Kaáliban voltak, csak a gyógyszerekért kellett fizetni és az első konzultációért. Ha nincs támogatás 1-2 milla között van! :shock: :shock: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Szivi, ő még nem adta fel a reményt?

Kép
muzsuzska

Végül is ha kettő nem sikerül akkor az állam elintézi a további döntésünket!!!!!!!!
Szaporodj magyar!

Kép
muzsuzska

Tele van a net a tegnapi eseményekkel. A szomorú az, hogy biztos egy lökött tótnak jutott eszébe Mindenszentekkor ilyen focimeccset csinálni egy magyar városban,kirendeltek oda 1000 hegyi tót rendőrt. Ez a szószoros értelemben így történt, mert a rendőrök nem helyiek voltak, hanem fentről, szlovák területről hozták őket szándékosan , előre kitervelve, hogy velük megveretik a magyar szurkolókat. :evil: És csináltak az ünnepből egy csúf napot, a meccsből meg politikai akciót. :evil:

Kép
flóra 11

De Ő már feladta (kb 3-4 éve próbálkoztak a lombikkal), volt már 5 beültetés, kettő fagyasztottból, ami állítólag nem számított volna bele a lombikok számába, tehát még két próbálkozása lett volna, de mivel az okos miniszterek így döntöttek, hogy csak kettőt támogatnak, így nem is gondol már arra, hogy valaha is megpróbálja. Nincs rá pénz! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Ne húzd fel magad Flóra, nagy az Isten állatkertje, vagy kicsi a kerítés?

Kép
muzsuzska

Nekem fogalmam sincs,hogy itt mi mennyibe kerül. De megint felmerülakérdés, hogy Closti után egyenesen lombik jöhet csak? Inszemináció meg tudom is én mik vannak még.

Kép
flóra 11

Ez így van Zsuzsi, ha kettő nem sikerül, nem nagyon kell tovább gondolkodni! :evil:

Kép
szilzi

Lombik csak az inszem után jöhet szerintem, ha csak nem vagy rohadt gazdag! :wink: :twisted: :lol:

Kép
szilzi

Flóra próbálj meg keresni szlovák lapokon, peteérést stimuláló szurít vagy gyógyszereket, biztos van más is csak a dokid elég hanyag!

Kép
muzsuzska

Az előbb még izzadtam, most meg jéghideg a kezem, majd meg fagyok.

Kép
flóra 11

Ha megnyerném a lottót, nem teketóriáznánk ám sokat, kézenfogva bevonulnánk egy csoda-intézetbe és addig ki sem jönnénk, míg kisbabánk nem lenne! Mindenki az én vendégem lenne! :wink:

Kép
szilzi

Nekem nem lesz inszemem, csak lombik rögtön. egy korcs petevezetékem van, erről kapok papírt 10én. Szerencsére a dokim összes vizsgálatát elfogadják, így időt spórolhatok. Ezt ő mondta.

Kép
muzsuzska

Nem te nyerted meg az ötöst??? Kivitték!

Kép
muzsuzska

Nem hanyag. Szerintem ő is tud mindenről. Vagy vár valamit,vagy a korom miatt már nem akar ilyesmibe belekezdeni. A Clostit is úgy adta, hogy na jó, nekem ad,mert ismer,de 40 felett nem szoktak adni és olyannak sem, aki már szült.
Hogy ebből mi igaz, azt sem tudom, de gondolom azt várja, hogy hálás legyek neki. Leszek, ha terhes leszek. Majd akkor. Hamarabb nem.

Kép
flóra 11

Igen az más Zsuzsi, de a Flórának van három fia...

Én úgy tudom az együttélésről, vagy házasságról is kell papír... Vagy az már régimódi? :oops:

Kép
szilzi

Flóra, igyál egy teát!

Kép
muzsuzska

Élettársak is mehetnek lombikra!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Ez olyan hülyeség, kérdezz rá Flóra, hogy a korod zavarja e????? Más ilyenkor szüli az első gyerekét!!!! :shock: De ezt már sokszor megbeszéltük, de tisztázd vele!

Zsuzska, sajnos nem én nyertem, de pótolom ígérem! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Lányok én lelépek, mert csinálnom kell a dolgom!

Mikor randizzunk?

Kép
muzsuzska

Én most kimegyek egy kicsit, mert megőrülök itt bennt!

Kép
szilzi

Márciusban leszek 40 !!! :D

Kép
muzsuzska

Húúú, de egyszerre gondolkodunk! :lol: :lol: :lol: Én utána még hétig leszek, aztán kb egy hétig nem...

Kép
szilzi

Oké, akkor megyek munkára!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Már megint nem leszel??????? Te füredi leány! :D

Kép
muzsuzska

Ja, asszony! :D

Kép
muzsuzska

Rendicsek, akkorén is teregetek meg miegymás.
Aztán megyünk a F.-nal temetőbe. De már csak itt.

Kép
flóra 11

Most nincs itthon. Vasárnap mindig a szüleinél van. Sötétedéskor jön, ami már nincs messze és megyünk ki.

Kép
flóra 11

Nálunk az első három beültetést fizeti a biztosító,de van korhatár is. csak a nő 35. életévéig fizeti.Később már nem.
Egy beültetés ára nálunk 120-240 ezer Ft körül mozog.

Kép
flóra 11

Flóra, azok szerintem csak a gyógyszerek, mert a beültetés támogatott! Nem hiszem, hogy ebben a beültetés benne van. :(

Kép
szilzi

Mentünk temetőbe.

Kép
flóra 11

Én lassan elmegyek haza, nem tudom mikor jövök. Ha valami egetrengetőt mond a doki kedden, akkor jövök.

Puszi Nektek!

Kép
szilzi

Sziasztok.Majd mindjárt vissza olvasok.Szóval a doki azt mondta,hogy ne izguljak ha mégis görcsölnék vagy vérzés lenne akkor azonnal menjek be,de szerinte semmi komoly.Most semmi bajom nem volt du.

Kép
martik77

Most olvastam vissza. :D

Zsuzsi:Nekünk a fürdőbe az ajtóra van felszerelve ilyen több zsebes tároló(anyaga vastag) és abba tartom a fésűket csatokat,hajszárítót stb.Én ezt 100 forintosba vettem mindenféle színbe,meg mintába kapható.

Kép
martik77

Szia Márti! Örülök, hogy jobban vagy! De legalább is megnyugodtál.
Pihenj sokat!

Megyek a 100ft-ba! Ha tetszik akkor bolond leszek nekiállni varrni!

Kép
muzsuzska

Benó nem értél haza még??????????

Tancsu, Timi ????

Kép
muzsuzska

Helló, én megjöttem. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, örülök, hogy ezt mondta a doki. Igyál palástfüvet vagy cickafarkot.Azok jó hatással vannak. És a Magne B6 is jó. és feküdj.

Kép
flóra 11

Zsuzsi azt megtudod venni azt nem kell varrni,árban is megéri :D

Kép
martik77

Szia Márti! :D

Kép
flóra 11

Van még folyásod, vagy csillapodott?

Kép
flóra 11

Bocsi vagyok :D

Kép
martik77

De mozgolódás van így nem parázok annyira. :D

Kép
martik77

Flóra nem volt olyan erős,sőt szinte nagyon kevés,kérdeztem az ismerősöm nem lehet azért mert nagyon megnyomkodott az uh-n?Azt mondta attól előfordulhat.Szóval itt tarok most.Azért figyelem a mozgást meg minden. :)

Kép
martik77

Mindenki elment aludni?Akkor jó éjt nektek :)

Kép
martik77

Sziasztok

Olvaslak Titeket,de irni semmi időm...
Bocsika :cry:

Viszont egy kis vigasz,itt egy Gergő videó...:)

Jóéjt mindenkinek!!!

http://video.google.com/videoplay?docid ... 5816781155

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: