A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

HurkiKép
Én leszek a legboldogabb a világon vasárnap, hogyne osztanám meg veletek!!!!
Köszi, hogy megerősítettél a nuku tünetemmel, így a 25. napon nem is érezhetek semmit, főleg, hogy a 18-on volt az ET.

Éljen a tavasz!!!!
Cat

Cat
Kép
cateye

Hurki!

Jaj, de jo, hogy leirtad ezeket, hogy nem baj, ha nem erzunk semmit. Engem is nagyon megnyugtattal.
Egyszer majd csak elkezdek erezni valamit, ha eljon az ido!!!!! Mar nagyon varom!

Kriszta!

Nagyon drukkolunk megint neked, remeljuk utoljara!!!!

Csutka!

Este mindent bele! Artani biztos nem art!!!

Cat!

En nem vagyok hetvegen, mert otthon nincs net, csak itt a cegben, de hetfo reggel ez lesz az elso amint beertem!!!!! Sokat gondolok majd rad!

dodo
dodo1

SZIA MINDENKINEK!
Már olvasgattam a sorokat egyszer-kétszer de most kapcsolódom be először. A keserűség hajt valami megértés és együttérzés felé, mert olykor olyan egyedül érzem magam a sorsomban. Amikor beleolvastam itt a sorokba némi remény járt át ezért úgy éreztem jó lenne ide tartozni, mert öröm nézni, hogy milyen kedves mindenkitől az egymás felé nyujtott biztatás. Mi a férjemmel 3. éve várjuk a babaáldást mindhiába, csak pár hónapja derült fény az okra az összeférhetetlenségi vizsgálaton: a nyák bennem kivont karddal várja a sportos kis spermákat és mielőtt a cél felé vennék az irányt lekaszabolja őket (szóval így fest némileg viccesen a diagnózis). A második inszem előtt vagyok és félek mert az elsőn is megkínoztak, holott azt hallottam ez elég egyszerű beavatkozás, nálam ez sem volt az, csak fogó használatával sikerült feljuttatni a katétert ahova kell. Azt hittem meghalok. Sikertelen lett. Most 20 mm-es a foll. Talán hétvégén lesz aktuális az inszem. Már 34 éves vagyok és kicsit félek attól is, hogy kifutok az időből. Tudom, szültek már 40 évesen is, de olyan jó lenne már 9 hónap múlva!!!!
Gratulálok akinek már sikerült és babásodást akinek még nem!
Remélem ezentúl sűrűbben dumcsizhatok Veletek. Üdv mindenkinek: Niki
angel

Niki!

Jo hogy jottel kozenk, en is sokkal jobban erzem magam, miota "ide tartozom", szoval miota itt irogatunk egymasnak, es tudom, hogy nekem is drukkolnak, es en is drukkolok szivbol masnak, mert at tudom erezni a fajdalmukat.
Nekem most volt a 4. inszemem, es nem tudom, hogy sikerult-e, majd jovo het elejen derul ki.
Sajnos 3 teljesen sikertelen volt, de termeszetesen nagyon remelek meg most is!!!!
Neked sem szabad elvesztened a remenyt, mert lettek itt mar ugy babasok egyesek, hogy 0% eselyt adtak neki az orvosok!!!! Es spontan!!!
Mi 2 eve probalkozunk folyamatosan, es latod...
Egyebkent nekem tenyleg nem faj az inszem szinte egyaltalan! Erdekes, meg senkitol nem hallottam, hogy ennyire fajt volna. A HSG az tenyleg fajt, nagyon, de az inszem az nem.
Egyebkent a 20 mm az tok jo, 18 mm-tol mar ok! Nyalkahartya mennyi? Az is szamit! legalabb 10 mm kell legyen hogy eleg vastag legyen a beagyazodashoz! Es kaptal progi potlast inszem utan? (duphaston, utrogestan)

Nagyon kivanom neked is, hogy sikeruljon mihamarabb a hőőőn ahitott bebi!!!

Gyere olvass mindket rendszeresen, es meglatod tenyleg jobb lesz a lelkednek is!

dodo
dodo1

Hello csajok!

NikiKép
Üdv a topikban, de ne maradj sokáig, vár a friss kismamik topik! Bíznod kell az inszem sikerében, még ha kicsit fáj is a beavatkozás. Nekem is volt 6 inszemem, de nekem csak egyszer fájt, akkor véreztem is nagyon, de akkor nem talált fel a doki, csak nehezen a csővel, és rángatta a kacsát.brrrr Valószínűleg Neked nagyon mélyre akarták tenni, hogy nehogy érintkezzen a méhnyaknyákkal (de szép szó), hogy ne ölje le a kiskatonákat. Ez szerintem az összeférhetetlenség miatt van. Melyik intézetbe jársz ?

Nagyon sok siker sugarat küldök a hétvégi inszemhez++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,
tegnap írtam, kismamás hőemelkedés ügyben.
Köszönöm a válaszokat és nagyon sok sikert mindenkinek.
Csenge
Névtelen

Sziasztok LanyokKép

Itt Galuska. Jo sok minden tortent, miota utoljara bekukkantottam. Babasoknak, szintebiztoshogybabasoknak gratula es drukkkkkk hegyekKép

Cat, Orsi, ViragKép
Csatlakozom hozzatok, mi is beleptunk a lombikra varok soraba. Ket napja tudtuk meg, hogy 3 eve hiaba varunk babara, csak lombikkal vagy csodaval van eselyunk. Az utobbi azert nem lebecsulendo, hiszen Karmennek, Reditnek es Hurkinak is volt/van resze csodakbanKép Hatha...
A boki csak az, hogy a Helsinki Noi Klinikan 1 ev a varakozasi ido, olyan sokan jarnak hasonlo cipobenKép Maganklinikan (van beloluk boven) sokkal gyorsabb az "ugyintezes", de dragabb is, 2-3000 euro, amibol a tarsadalombiztosito visszaterit valamennyit. Azt hiszem (bar meg nem ragtuk meg a temat elegszer) marad az 1 ev varakozas, addig is tanulok (januarban kezdtem a sulit es decemberig tart), aztan megprobalok munkat talalni, ami szinten nem lesz egy konnyu menet, de nagyon-nagyon szeretnem, ugyhogy sikerulnie kellKép Mire megerkezik a baboca, mar meg is kerestem a ruhacskaira valotKép

LombikosokKép
mihez kezdtetek, hogyan leptetek az elso "sokk" utan?

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!Kép

Niki!Kép

Üdv közöttünk! Biztos jól fogod érezni magad itt, mert én is sokkal jobban vagyok lelkileg, amióta ide írogatok! Nagyon jó érzés, hogy itt mindenki odafigyel mindenkire, és lelket tudunk önteni egymásba!
nagyon szorítok, hogy sikerüljön a mostani inszemed!!!!

Hurki!Kép

Megnyugtató amit írtál, nem fogom ezután görcsösen keresgélni a tűneteket!

Csutka!Kép

Köszike a biztató szavakat, és már sokkal jobban vagyok mint tegnap!
Hajrá este!!!!

CatKép

Nagyon gondolok rád hétvégén!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++ ezt mind neked küldöm!!!

Persze ebből jár mindenkinek!!!!KépKép

Én még változatlanul vagyok, de nem vagyok elkeseredve!Kép

Puszi, Zita Kép

Kép
Kép
zituska28

Cat
Akkor most nektek kell drukkolni? Hajrá pindúrok!!! KépKép Tényleg ne várj hétfőig, jó?

Lányok, ne legyen lelkiismeret furdalásotok ha esztek ami jól esik. Ha olyanok lesztek mint én, akkor pikk-pakk lemegy 4-5 kg. Mert az idén már ennyit leadtam, annyira hányós vagyok, bár mostmár jobb egy kicsit a helyzet. Felkelni sem bírtam, nemhogy netezni egy kicsit. Szerencsére a párom mindenben nagyon segít. Kép
A kisfiam meg egy tündér. Majd teszem fel róla képeket a fotóalbumba. Folyamatosan kommunikál és olyan mint egy kis sajtkukac. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Galuska
Hidd el vannak csodák. A kisfiam is Kaáli baba és az 1. lombik sikerült. Ráadásul összesen 1 db. petesejtet sikerült produkálnom összesen. Padlót is fogtam akkoriban rendesen. Most meg... 2 baba lubickol a pocakomban, akik elmúltak 10 hetesek. És minez spontán, úgy, hogy egyikünk családjában sem voltak ikrek eddig. A doki szerint kétpetéjűek. Nem védekeztünk, mert úgy voltunk vele, hogy egy lombikos baba után úgysem lesz túl egyszerű a dolog, szóval minek, meg különben is, ha becsúszik akkor mostmár jöhet és örülni fogunk neki. Hát mit mondjak. A 2. ilyen ciklusban becsúszott. KépKép Szóval fel a fejjel!!!!

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép

szia! Meg emlekszem am azokra az idokre, amikor Te vezetted a tablazatotKép Gratulalok az ikrekhez es a kicsi fiadra is nagyon kivancsi vagyok, de meg nem talaltam fenykepet a profilodban.
A H.-i Noi Klinikan csak egy embriot ultetnek vissza sajna, a tobbit lefagyasztjak. Azt modjak, 1 babat nagyobb biztonsaggal lehet kihordani, ezert nem forszirozzak a tobbes terhesseget, mert kisebb a riziko, es arra az ellenvetesemre, hogyha tobbet ultetnek vissza, nagyobb az eselyunk babara, a 33%-os sikeressegi mutatojukkal valaszoltak. Allitolag ez igen jonak mondhato. Vannak percek, amikor nagyon optimista vagyok, babakocsi-teszteket olvasgatok az interneten, de olyanok is vannak, mikor gorcsosen osszszoritom a szemem, ha pocis mamat vagy kisbabat latok. Duhos vagyok, irigykedem, aztan lelkiismeretfurdancsom van, majd ujra optimista vagyok. Sokszor maguktol megindulnak a konnyeim... Probalom tartani magam. Most meg friss az elmeny, nagyon nehez mit kezdeni vele...

Galuska

KépKép
galuska

Goooooooooooooood Mooooooooooorning Huuuuuuuuuuuungary!Kép
Bocsi az angolért...de most ilyen kedvem volt.Kép
Nem tudom, hogy azóta-e mióta ide járok közétek...de az biztos, hogy mostanában a jókedv van eluralkodóban rajtam. Jöhet bármilyen apró-cseprő ügy...én bizony nem húzom fel magam.Kép
Megvolt az inszem tegnap. Csöppet sem fájt, s a hasam sem volt érzékeny utána...ezért rá is dolgoztunk még a témára este is.Kép
Remélem ez alkalommal sikeresebbek leszünk.
Ez a 4. hónap, hogy Bp-re járunk...az időjárás változáson látom én is, hogy telik az idő. A fővárosban már tavasz van...de itt északkeleten...brrrr...csak köd és hideg.Kép
Niki
Üdv közöttünk...de azért tényleg ne maradj itt sokáig.Kép Nekem is nehezem megy fel a katéter, de a doki mindig meghajlítgatja...úgyhogy semmi gáz.Kép
Cat
Már csak 2-3 nap. Szorítok!XXXKép
Zita
Most akkor mi újság a barnázással???
Dodo
Továbbra is drukk neked is...már neked sincs sok hátra. Tudod 3 a magyar igazság...egy a ráadás.Kép

Kriszta
vizkrisz

Húúúúúú ha. Micsoda tavaszi zsongás van itt.KépKép

Így is kell lányok. Egyébként én is nagyon sokat köszönhetek itt mindenkinek, mert azóta a páromat nem cseszegetem a hülyeségeimmel, mert itt megbeszéljük, és otthon már csak az összebújás maradKépKép

GaluskaKép
Fel a fejjel, lesznek Neked még babáid. Nagyon jó a klinika statisztikája. Nálunk a 3 embriónál van 30%-os siker esély, és 20%-os ikersiker. Itt egy embrióval csak 10% a sikeresély, de sok embernek sikerült így is (Bella, Edelweiss). Nem tudod, hogy milyen protokollal dolgoznak ?
Egyébként milyen problémát találtak nálatok, ami miatt lombik ? Nektek még inszem sem volt, nem ?

EdelweissKép
Köszönöm a drukkot. Tünetem nincs, de nagyon reménykedem.
Olyan szuper, hogy ikreitek lesznek. Nem lesz könnyű dolgod, de mindent-mindent megér a két szuszogó csomag.

KrisztaKép
Küldök tapasztókat++++++++++++++++++++++++++++++

ZitaKép
Barnázás van még ? Hőd ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Találtam a gépemen nagyon aranyos ikrebabás képeket, és ne tudom ide beszúrni! Miért van ez?

Csutka
csutka

CsutkaKép
Sajnos nem tudomKép

LányokKép
Aki írt a freemailemre, ne sértődjön meg, ha nem válaszolok, ugyanis nem érkeznek meg a mailek. A freemail lerohadt, és ma kaptam meg az Orsi másodikán írt mailjét. Haldoklik az egész.
Aki ennek ellenére is akar írni, annak megadom a munkahelyit magánba.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Én is hírt adok magamról. Megvagyok, olvasok is néha, de most egy kicsit elfáradtam. Megpróbálom magam lefoglalni más dolgokkal. Egy kicsit összeszedem magam, aztán bejelentkezünk a Kaáliba, és belevágunk a kivizsgálásokba.

CatKép Virág Kép
Ha nem is írok, azért minden nap gondolok rátok és nagyon drukkolok.

Új lányok Kép
Üdv közöttünk, de itt a tavasz, úgyhogy mindenki menjen át lassan a másik topicba.Kép

Puszi, Alena
alena

Megint nagyon ritkák vagyunk, mint a macisajtban a brumi....Kép

Na sebaj, itt a hétvége, akciózzatok, pihenjetek, babásodjatok, sokasodjatok, meg ilyenek

JÓ HÉTVÉGÉT!
Csutka
csutka

SziasztokKép

Nem szoktam ide írokatni, de mindig olvaslak benneteket, és Dukkolok, hogy mindenkinek sikerüljön.
Most is csak azért írok, mert valaki írta, hogy olvassa Danielle Steel: Áldott teher című könyvét, és csak szólni szeretnék, hogy ma láttam a műsorújságban, hogy hétfőn 13 órakor a TV2-n lesz a film, akit érdekel.

Továbbra is hajrá mindenki, és DRUKK ezerszer.

Heni
heni1979

Sziasztok lányok!

Segítség kellene most nekem. Van egy nagyo jó ismerősöm, akiknek andrológus kéne. Emlékszem, egy időben ez téma volt itt, és talán Orsi ajánlott gey női andrológust. Aki tudja ki ő, hol rendel, vagy jószívvel ajánl mást, az kérem írja meg. Menniy idő a bejelentkezés, mennyibe kerül, mikorra van eredmény, stb.. Csak rutin kisfickó ellenőrzésről lenne szó. Előre is nagyon köszönöm.
CatKép Még mindig nagyon nagony szurkolok. Hétévégn is bejövök csak miattad és megnézem mizjus van.

Kele
Kelekele

Sziasztok!

Galuska, most olvastalak! A fene! Mik lettek az eredmények? Mit mondanak, miért kell rögtön a lombik?
Az 1 embriós dolog tényleg így van itt. A finn barátnom ma kapta vissza a kicsijét, o egyet is kért, a többi megy a frigóba. És nekik az elso baba is egy embrióból sikerult, hidd el, nektek is fog!!!
(Azért gondoljátok meg a magánklinikát is, a Felicitas 1 embrio/40%-os rátával buszkélkedhet, a legmodernebbek a gépeik, a biológus egy ász. Ha viszont kivárod az 1 évet akkor jó tanulást és foglald el magad. Hátha nem is kell a lombik Kép)

Cat Kép nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++

Soraya
soraya

SorayaKép
Köszönöm szépenKépKép

KeleKép
Remélem nem okozok csalódást vasárnap, vagy hétfőn.
Én a Krio Intézetet javasolnám. www.krio.hu alatt meg is nézhetik az intézményt. Egyből megvan az eredmény, de fizetni kell érte. Nagyon rendesek egyébként. És ott is praktizál az Erdei doktornő is, akihez Orsiék és Beáék is jártak. De hozzá szerintem akkor érdemes menni, ha gond is van. Egy sima rutin vizsgálatra a legjobb a Krio.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi CatKépKép És milyen hamar fogadnak, azt nem tudod véletlenül?

Kele
Kelekele

Niki!

Hajra az inszemhez! Aztan kerunk am beszamolot utana! meg ket het mulva!!!

Galuska!
Sajnalom, hogy ilyen sokk ert ilyen hirtelen, de tenyleg vannak csodak, es ebben kell hinnunk! Neked is!

Kriszta!

De jo lenne, ha ez most sikerulne neked!
A radolgozas biztos jot tett!
Tudom, hogy 3 a magyar igazsag meg meg egy, ugyhogy en is ebben remenykedem, hogy most mar ++++++++++++++++++++ leszek!!!!

Csutka!

Kosz a jo otleteket a hetvegere! En azt hiszem a sokasodast valasztom!!!

Jo hetveget mindenkinek!!!!

dodo
dodo1

Sziasztok Kép
Kébzeljétek tegnap mértem a hőmet 36,6volt ma reggel meg már 36,5 és most délutánra megisjöttKépúgy hogy most egy kicsit szómorú vagyok hétfőn irány a vérvétel és utána a többi ,igy haladok nem fogom elkerülni a lapartKép
De most nincs idöm ezzen gondolkodni mert a kislányom tegnap este beteg lett szerencsére már jobban van de most lépten nyomon velem van,csak amikor alszik akkor gondolok rá hogy megint miért nem sikkerült mikor a hőm alapján volt peteérésemKépÚgy nézz ki a párom is beteg lesz mert elég ramatyul érzi magát úgyhogy most nem szabad magamba roskadnom mert szükség van rám.

Bocsánat ha egy kicsit hosszú letem de olyan jó hogy van hova leirni ezzeket az érzéseket.

De azért mindenkinek megy a drukk a Képhoz
Jó hétvégét mindenkinek majd még jövvök sziasztok KépIldikó
ildikó_4

Szijjjjassssztok!Kép

Most értem haza a melóból, egész nap dolgoztam, de olyan jó fejek a kolegáim, hogy egyáltalán nem volt fárasztó! Két középkorú pasi, állandóan hülyéskednek!

Én, csajok, megfogadtam, hogy nem fogok szorongani, csak lazán veszem az egészet!
Még mindíg barnázok(kb. kedd óta), a hőm 36.8 volt reggel, még nem ment le. De igazából holnap v. holnapután esedékes a mensi...háát, majd meglátjuk!

Ildikó!Kép

Úgy sajnálom!Kép De ne kenődj el, biztos hamarosan összejön a babuci!!!!

Galuska!Kép

Fel a fejjel!!! Gyere gyakran, itt feltöltünk optimizmussal, és meglátod, összejön neked is a babuci!!!!Kép

Dodo!Kép

Mi'zujs' veled?

Cat!Kép

Úgy izgulok érted!!!

Csutka!Kép

ÁMEN!!! Hasonló jókat kívánok neked is!!!

Kriszta!Kép

Neked is szorítok, remélem hamarosan bejelentkezel a friss topikba!!!

Soraya!Kép

Szia! Jól vagy?

Puszka mindenkinek! NAGYON-NAGYON POZITÍV hétvégét!!!!KépKépKép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Cat, vasárnap én is benézek! Nagyon remélem, hogy utána jössz is a "ma megint megjött babásai" topikba Kép Ne izgulj már csak pár nap! Hurki Kép
hurki

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!

Dodo1
Természetesen nem vesztem el a reményt csak néha egy kicsit kibillenek az egyensúlyomból és szomorkodásra adom a fejem, pedig tudom, hogy nem kellene! És hidd el nevelem magam a témában, vagyis próbálok hinni és vidám maradni! És most ide hozott a sors még több erőt gyűjteni és erőt adni másoknak. Ma du. már 22 mm volt a foll és 11az endometrium. Kaptam utrogestant is, bár elég kellemetlen dolognak tartom ezt a „kupozást”! Bizony fájt az inszem, semmi nem volt hozzá a HSG (abban is volt részem) Senkinek nem kívánom, hogy érezze! Egyáltalán nem akart felmenni a katétercső ezért fogót használt a doktorbácsi (semmi érzéstelenítés ugyebár), mert állítólag „szűk a rés és kicsit lentebb kell húzni a méhet”, éreztem a hasamban ahogy azzal a kínzóeszközzel összecsípi a húst... nem akarom, hogy bárki rosszul legyen, elég erősen véreztem, nem is hittem benne, hogy azután a beavatkozás után sikeres lehet az expedíció!
Te hova jársz az inszemre? Budapestre? A duphaston is hüvelytabletta? Szurkolok Neked a jövő héten!!!

Cateye
Köszi a hozzászólásod, és a „sugarakat” amint látom akkor Neked is volt hasonló élményed, mint azt fentebb leírtam. Én kecskeméti vagyok és ide járok a korházba, aminek nem túl jó a híre, de már nem akartam azzal időt veszteni, hogy hol lenne máshol alkalmasabb és megfelelőbb. Így is lassan nagymama lehetnék, de hogy lesz úgy unokám ha még gyermekem sem született???!!!

Zita
Neked is köszönöm, hogy szorítasz!!! És tényleg jó itt lenni köztetek. Fel vagyok dobódva! Ma már a nőgyógyászhoz is úgy mentem, hogy a reménysugarak megsokszorozódtak bennem és sokkal erősebbnek éreztem magam!!! Láttam az ultrahangon a tüszőben a csendesen nyugvó petesejtet és igen biztatóan néztem rá, hogy legyen ügyes a hétvégén és adja meg magát a felvérteződött hímsejtek valamelyikének!

Hné V. Krisztina
Remélem hétvégén nekem is alaposan meghajlítgatják azt a katétert. Kívánom, legyen sikeres az inszemed! Te honnan jársz fel Pestre?

- Egyébként van még itt kecskeméti rajtam kívül?
angel

&#8222 : ez a jel az idézőjel helyett csúszott be - bocsi érte - valószínű azért történt, mert a wordben írtam meg és ide már csak bemásolta. ott még idézőjel volt, aztán már nem ellenőriztem. Szóval bocsika!!!
angel

Sziasztok lanyokKép

Cat, Soraya, Dodo, ZitaKép

Koszi a biztatastKép Sajna en mar nagyon-nagyon regi topiklako vagyok, akik elottem vagy velem egy idoben erkeztek, hal´istennek mar reges-regen babaznak.
SorayaKép
Az eredmenyek: nekem volt hormonvizsgalat es felidoben Uh-as nezegelodes. A hormonjaim teljesen rendben vannak: van peteeres es a progi is ok. A 11.cn-on neztek az erlelodo tuszocskeket: novogettek szepen, volt dominans is, ami kesobb meg is repedt. Mehnyalkahartyam is kellemetes vastagsagu. Ami problemas: Parocskam eredmenyei 1 ev elteltevel sem valtoztakKépKép Szegeny kisfickokKép Szamuk 1 millio koruli, mozgasuk, alakjuk sem kielegito.
Rakerdeztem az inszeminaciora: a doktorno szerint nem lenne hozza eleg a meglevo hadsereg, menjunk biztosra lombikkal, de azert megprobalhatjuk 1-szer,2-szer, hatha gyorsabban telik a varakozas 1 eve. Szoval itt tartunk most.
Soraya, holnap folhivnalak, ha nem gond,es informalodnek Toled meg egy kicsit errol a FelicitasrolKépA babocadhoz mar egyszer gratulaltam itt, de most megegyszer gratu, orulok, hogy elmult a verezgetesKép
IldikoKép KitartasKép

Galuska

KépKép
galuska

Szia Galuska!

Én még új vagyok itt, az előzményekben nem vagyok nagyon jártas, most olvastam soraidat: 1 évet kell várni lombikra? Ez elég ijesztő számomra, én most megyek a 2. inszemre és 34 éves vagyok és mivel ebből hatot kell elméletileg végigcsinálni, ami még minimum 5 hónap ha nem marad ki valamiért 1-2. Ha még akkor jelentkezem IVF-re és onnan 1 év, mikor juthatok én sikerhez?
Na de ennyit a siránkozásból, mert remélem ez a 2. inszem bejön majd és NEKED is azt kívánom, hogy lepjétek meg a világot és az orvosokat egy csodával, és törölni kelljen az előjegyzésed a lombikprogramból!!!!
Szóval szép kisbabát - csak úgy spontán!!!!
Niki
angel

Niki
Dehogy kell várni a lombikra 1 évet. Galuska esete más. Vissza kellene olvasgatnod 1-2 napot.Kép
A HSG-t az csinálta aki az inszemet??? Ha akkor fel tudták helyezni a katétert most se kellett volna, hogy ilyen fájdalmas legyen.
Amúgy Kazincbarcikáról járunk fel pestre...ha megnézed a profilom még több adat is van benne rólam.
Zita
Köszi a drukkot. Minden babacsináló energia jól jöhet.Kép
Ildikó
Sajnálom, hogy már megint megjött. De nem szabad szomorkodni...bízni kell..egyszer majd úgyis összejön itt mindenkinek.Kép
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!Kép

Kriszta
vizkrisz

NikiKépKép

Finnorszagban elek, es az 1 ev varakozasi ido csak itt, a Helsinki Noi Klinikan ervenyes, otthon bizti sokkal rovidebb ido alatt sort keritenek raKép De nem lesz ra szukseged!!!

Koszi KrisztaKépKép

galuska

KépKép
galuska

SziasztokJ

CatKép
A levelet megkaptam. Holnap elolvasomKép vagy ma?! Már nagyon kiváncsi vagyok, mit írtál.

Niki
Sajnálom, hogy fájt az inszemKép Nekem az összeférhetetlenségi vizsgálatom alapján a nyákom 70-80%-ban lekaszabolta a fiúkat. 3 sikertelen inszem után spontán terhes lettem. Na ezt mivel magyarázza az orvostudomány?

Edelweiss
Te pont akkor költöztél át a friss kismamák topicba, amikor én ide jöttem. Örülök, hogy az élet újra csodát produkált. Csodálkozva olvastam, hogy miért is hánysz (már kezdtem gyanakodni), de hát ez mindent megmagyaráz. Mennyi korkülönbség lesz köztük? Jaj, húúú de jó, úgy örülök.

Pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

NikiKép
Megy a fájdalomcsillapító a mai inszemhez.+++++++
Ne izgulj, én is 32 éves vagyok, tehát már nem mai csirke. Az IVF-et csak 6 sikertelen inszem után lehet kezdeni magyarországon, ha nincs egyéb probléma, ami az inszem sikerét kizárja (pl. kevés sperma). Ha rendes a doki, akkor 4-5 inszem után leigazolja a többit.

HurkiKép
Nekiálltam ma fánkot sütni, mert másképp nem bírtam volna ki, hogy ne teszteljek, idő előtt.KépKép Már nagyon be vagyok t*jva a holnap reggeltől.

IldikóKép
SajnálomKépKépKép De most koncentrál a családra, mert szükségük van rád, meglátod hamarosan itt a következő középidő.

GaluskaKép
Hát 1 millió kiskatonával nem érdemes az inszemet megpróbálni, ellenben spontán szerintem nagyobb esélyetek van. Annak van érzelmi töltete legalább. Nem gondolkodtatok rajta, hogyha nem sikerül spontán, akkor hazajöttök IVF-re ? Egyrészt olcsóbb, másrészt 3-at visszakaphatsz.

ZitaKép
Ilyen sokáig kell dolgoznod az új állásban, pénteken is ? Ez elég húzós nem ? De a környezetváltozás jót fog tenni, és az optimizmusod is példaértékűKépKép

BogárKép
Írj, ha elolvastad. Akkor kezdj neki, ha Eszter alszik, mert nem egy rövid levélkeKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Hello, szia Cat!
Az inszemmel kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit. Ui. jövő héten lesz nekem, ha a tüszőim is úgy akarják...Holnap megyek 10.napi uh.-ra, remélem egy v. kettő van, és érdemes velük foglalkozni.
SZóval: MEnnyivel segít az inszem a kismatyikon? Tényleg lehet, hogy a hüvely és a méhnyak akkora akadály lehet, hogy nem tudnak egyáltalán átjutni rajta? Hiszen nekünk eddig semmi problémát nem találtak, azon kívül,hogy magas volt a prolaktinom. MOst napi fél bromoval tarjuk rendben.
Ja, meg azt kérdezném még -a dokitól nem mertem, mert olyan lenne, mintha nem bíznék benne- hány hónapon keresztül szabad szedni a clostyt?
Ui én már 4. hónapja szedem...
Pussz, mindnkinek jó hétvégét.!
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Most olvastam, hogy Nikinek fájt az inszem... Eddig azt olvastam mindenhol, hogy nem fájdalmas beavatkozás!
Mennyi idejig tart, ott kell maradni fekve? Meddig? Kezdek izgulni, Nyugtassatok meg,hogy nem mindenkinek fájt...De hát a babáért mindent, nem igaz??
Láttátok tegnap a Jakupcsek műsorát? Eszem megáll, hogy milyen abnormálisan gondolkodnak némelyek, Hogy apa nélkül akarja felnevelni a gyereket!! MEnnyi idős lehet a Sütő Enikő? Úgy sajnáltam... Valahol én is egyre bizonyosabb vagyok abban, hogy nem mi irányítjuk ezeket a dolgokat, hanem mindennek megvan a maga oka, a gyermektelenségnek is...
Azért legbelül reménykedem, nem halok meg bébi nélkül..Csajok, elkezdtem a 31. évemet!!

madaran

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Bizony vannak még hiányosságaim, mert imitt-amott olvastam bele az üzenetekbe, s bocsássatok meg ha még nem igazán áll mindig össze a kép, de majd igyekszem, hogy az összefüggéseket is megértsem mindenkivel kapcsolatban.

Krisztina - a HSG-t nem az az orvos csinálta aki az inszeminációt ( Ő nem foglalkozik ezzel ezért irányított ehhez a másik dokihoz) - és bár az is fájt, de közel sem ennyire, valószínű azért, mert a fogóval ellégé megcibálta a husit!

Galuska - így már értem, köszi! És igazad legyen, hogy a lombikra már ne is legyen szükség!

Bogár - köszi az együttérzést és örülök a sikerednek, én is szeretném így megviccelni a doktorbácsimat!

Cateye - Köszi a mámorító fájdalomcsillapítást! Szeretném már ha nem csak + ovulációs tesztet, hanem mondjuk egy terhességi tesztet vihetnék mutiba a dokibának!

Anna - azért remélem nem ijesztettelek meg nagyon! Nyugi, az orvosom azt mondta én vagyok életében a második ilyen nehézkes eset, pedig már jó pár éve gyakorolja a szakmát! Maga az inszem azt mondta a doki 10 percig tart, de mivel én nem vagyok egy normális eset 40 percig gyötört és ott egy órát kellet utána feküdnöm, de persze mikor hazamehettem is feküdtem, mert nem nagyon bírtam mozogni. Még harmadik napon is éreztem a fájdalmas pontokat. Az én esetemre azt mondta az orvos, hogy normálisan nem is lehetek terhes a méhnyaknyák miatt, de mint ahogy Bogár is írta a 80% mellett még ott van 20% és lám neki be is jött!!!! Mindannyian legyünk ilyen szerencsések - azt kívánom!!!

Gyönyörű hétvégét mindenkinek!!!!
angel

Kiss Anna
Én is szeretnélek megnyugtatni az inszemmel kapcsolatban. Szerintem az esetek többségében egy kicsit sem fáj, inkább csak kellemetlen mint minden nőgyógyászati beavatkozás. Szerintem 5 percig sem tart...utána fél órát kellett feküdnöm. Szóval én tényleg úgy éreztem két nappal ezelőtt, amikor is a második inszem után pihiztem a Kaáliban, hogy nem is olyan nagy ügy ez az egész. Persze egyszerűbb lenne és jóval olcsóbb ha nem kellen Pestre utazgatnunk havonta...de szerencsére már jön a jó idő...úgyhogy legközelebb (ha sikerül ugye akkor is menni kell) már összeköthetjük a kellemeset a hasznossal és csámboroghatunk is a fővárosban.Kép
Úgyhogy én nem stresszelem magam a beavatkozásokkal..inkább remélek és próbálom a dolgok jobb oldalát nézni. A pozitív hozzáállás is rengeteget számít.Kép
Cat
Fincsi lett a fánk?Kép
Niki
Hogy vagy??? Remélem most nem fájt annyira az inszem.
Üdv: Kriszta
vizkrisz

SziasztokKép
Kösszönöm a biztatást ,hál istenek a család is jobban van ugy látszik csak valamivel elrontoták a hasukat de már jobb.Csak nekkem görcsöl a hasam és most igy érzem magamKép
na de majd elmúlik.

Valaki nem tud már valami jó hirel szolgálni Kép

Kivánok mindenkinek nagyon szép hétvégét

Kép

Pusszika mindenkinek IldikóKép
ildikó_4

Ildikó
Neked is nagyon jó hétvégét!Mindjárt jobban leszel.Kép "Semmi sem tart örökké."
Mindig olyan cukik az animációid.Kép
Kriszta
vizkrisz

Szia Krisztina!
Köszönöm az érdeklődést, képzeld még várat magára az esemény, kitartó ez a tüsző és már 23 mm! Mekkorára fog ez a huncut még nőni nem tudom. Lehet, hogy hét eleje lesz belőle. Már relaxáltam és nyugi vagyok, bizom benne, hogy könnyebb lesz, mint legutóbb!
Remélem Neked sem kell többet már menned és nem jön meg pár hónapig más csak a jókedved!!!

Dodo,Cateye,Zita - Veletek mi van?

Üdv mindenkinek: Niki
angel

LányokKép
Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de nem sikerült a lombikKépKépKép Tegnap volt egy kis tejeskávé színű folyás, mensis görcsökkel, és ijedtemben megcsináltam egy tesztet. Persze negatív lett. Azóta folyás nincs, de nagyon görcsölök, már csak az Utrogestan tartja a méhnyálkahártyát. A ma reggeli tesztem is negatív lett. Tegnap megvolt a nagy sírás-rívás, és el kezdtünk golndolkodni a hogyan továbbon.
3 hónap múlva lesz a következő lombik, amibe már félve fogok belevágni, mert 6 sikertelen inszemmel, és egy lombikkal már nehéz hinni. Mivel rajtunk a modern orvostudomány nem tud segíteni, ugyanis nem találják, hogy mi a gond, más után kell néznünk. Először egy homeopátiás orvossal konzultálunk, és megpróbálunk más lehetőségeket is. Igazából nem tudom, hogy mit lehetne még kivizsgáltatni. Szívesen veszek tőletek bármely ötletet, ami sikert hozott másnak. Fogyókúrába kezdek az első körben, és megint beindul a túra szezon. Ma is megyünk, mert nem bírom ki itthon, mert akkor csak a szerencsétlenségünkön jár az eszünk. És tudjátok, hogy mi a legbosszantóbb, hogy előttem van, ha megkérdezem majd a dokit, hogy mi volt a sikertelenség oka, akkor széttárja majd a kezét, hogy : sajnos nem gépek vagyunk, hanem emberek. Fogalmuk sincs róla, mert minden passzolt.KépKépKépKép
Annyira hittem benne, és mindenki azzal bíztatott, hogy sima ügy nálunk a lombik, mert nem a férjemmel van a gond.KépKép

AnnaKép
Ne félj az inszemtől, mert az emberek 99%-ának nem fáj. NikiKép speciális eset, neki összeférhetetlensége van a párjával, azért teszik mélyre a fiúkat. A Clostyt lehet szedni ha UH-n figyelik a petefészkeket. Én is 7 hónapig szedtem. Egyébként a bmc-ben a Konc azt mondja, hogy a Closty felett már nagyon eljárt az idő, lehet, hogy 30 éve jó volt, de már nagyon elavult gyógyszer.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat
Ébresztőőőőőőőőőőőőőőő!
Mi jobban izgulunk mint te.Kép
Reméljük vmi jó hírrel szolgálsz ma.Kép

Niki
Te miket kapsz az inszem előtt? Mármint gyógyszert vagy injekciót. Hanyadik napon vagy most?Tüszőrepesztő szurit kapsz?

Kriszta
vizkrisz

Cat, Kép nagyon sajnálom. Nagyon nagyon. Ne add fel. Vagy inkább mégis de mégsem na szóval eresszetek le kicsit. Nagy strapa volt az elmúlt időszak. A 6 inszem és ez a lombik megviselt biztos. Szerintem jobb lenne kicsit leállni, visszanyerni önmagad, a bizalmadat és hitedet. Én hiszem, hogy nketek is sikerülthet spontán, ahogy nekem is, és még van pár csodaeset. Nincs veletek semmi baj, amennyi stresszt csak ki tudsz szűrni azt tedd félre tényleg, változtass néhány dolgon, próbáld meg felfedezni magadban, vajon melyik tulajdonságodon kellene változtatnod. Amikor nekünk leállították a lombikot, akkor el kezdtem gondolkodni, hogy ezt már nem a dokik csinálják, én magam nem hagyom teherbe esni magamat. Gondolkodtam elmélkedtem bömböltem, és rájöttem. Aztán változtattam és tessék, pco és hormonok ide vagy oda csakis a lelkünket kell helyretenni. Én biztos vagyok benne, hogy ilyen dolgok állhatnak a háttérben nálad is. Kívánok Neked sok erőt és kitartást, no meg egy vagon nyugalmat, türelmet. Puszi Hurki
hurki

Draga CatKép
Eletemben nem frissitettem ennyiszer a babanetet, mint ezen a hetvegen. Nagyon-nagyon izgultam Ertetek. Annyira sajnalom. Hurki baratunknak igaza van: a fejunkben, lelkunkben kell nagytakaritast vegeznunk. El kell hinnunk, hogy sikerulni fog. Mert FOG!!!

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok!

Ígértem, hogy írok, ha van változás...hát van, de sajna még nekem sem pozitív.Így hát próbálkozunk tovább.Szerintem nálunk is a stresszes életmód tett be, mert sok a munka, kévés a pihenés...de talán most!Megpróbálunk picit lazítani, és friss energiákkal és reményekkel indítjuk a februárt.

Mindenkinek szorítok, hogy összejöjjön a Picúr, akinek meg sikerült, annak ezer gratula!!!

Puszi mindenkinek!
babóca

Sziasztok!
Cat, nagyon sajnálom, biztos nem volt itt az ideje még mindig. Nekem csak ez az elfogadható magyarázat... Nem maradunk baba nélkül, ne izgulj!!!Egy éven belül szerintem a köv. topicban fogunk beszélgetni.
Én ma voltam UH.-n, 10. napban vagyok, van egy 15, egy 16mm-es a bal, és egy 9mm-es a jobb oldalon, úgyhogy megkaptam a tégelyt, amibe a mackókat kell majd tenni. Jövő héten pénteken lesz valószínű a mi napunk....
Most olvastam, hogy a B vitaminok és a folsav elengedhetetlen a babához, lehet hogy azt kellene szedni. Nem??
Iszonyat drága ez az új injekció, azt hittem elájulok a gyógyszertárban. Majd1 5 E Ft!!
Szia babóca, a február gyönyörű hónap!! MIndent bele...Mi tegnap bicóztunk egyet a közeli erdőszélen, tavasz van...
Pussz, Anna

madaran

CatKép
Nagyon de nagyon sajnálom Képpedig anyira de anyira szoritotam nektek, ne ad fel lazitsatok és meglátod sikrülni fog, lehet pont akkor mikor nem is várod .Kép

NikiKép
Kitartás mindent belle meglátod sikrülni fog nekktek is

Kép

BabócaKép
Neked sem tudok mást mondani minthogy kitartás és meglásd sikrülni fogKép

Szeretnék kérdezni töletek valamit nemtudom ismeri e valaki közzületek a Pg53 nevű minimikroszkopot lehet nem jól irtam a nevét de szerintetek mennyire megbizható és megéri e megvenni ,több helyen olvastam hogy jó és hogy sok mindenki megvan vele elégedve.Valaki estleg használ ilyet ?Kösszönöm a segitséget Kép

Tudom hogy most nincs kedve senkinek nevetni de egy kis vidámság nem árt Kép

Pusszika mindenkinek IldikóKépKép
ildikó_4

Ildikó!
Mi 5 hónapja próbálkozunk a párommal, eddig sajnos sikertelenül. Mindig ciklus közepén húztunk bele az akciózásba. Kiváncsiságból vettem egy PG53-as minimikroszkópot. E hónapban ezzel néztem az ovulációt, a ciklus 8-9. napján és a 19-20. napján volt "páfrányos" a teszt. Ezt kicsit furcsállottam, de lehet, hogy a szervezetem "nem normálisan" működik. Pedig a ciklusom teljesen oké, 28-30 napos. Hát majd meglátjuk...
Bebé
Bebé

bébéKép
Értem akkor szerinted jó érdemes megvenni és mennyibe kerül?Csak azért kérdem mert én is most akkarok venni egyet mert én is meg akkarom nézzni a peteérésemet hogy mikor van.
Kösszike Ildikó
ildikó_4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: