A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nicike! Most elég sok mindenkinek hullik a haja! Többek között az enyém is. Állítólag nem fog sokáig tartani, kb. 1 hónap. De az enyém már vagy 2 hónapja hullik. Komolyan elgondolkodtam, hogy mit csináljak vele, mert lassan megkopaszodom!

sz.andi

Kép

És érdemes megnézni mi megy abban a vacak tv-ben is!!!!!!!
Mindenre figyel csak a gyerekre nem.
Úgy hagytam itt őket h a gyereket a kezébe raktam." perc múlva a gyerek a hintában.
Tv-ben fishing and hunting, és bámulja laptopot.
És hozzáteszem 3 hónap múlva rajta lenne a kis tesón.

nicike

Andi azt olvastam szülés után a 2.hónaptól álltalába a 9.hónapig hullhat a haj.az f@sza lesz :shock:

nicike

Sziasztok!
Én már ma tisztára ki vagyok,kicsit tele már a pohár.
Tiszta nyűgös Domi,én is,kölkök állandóan rosszalkodnak-tiszta idegbaj.
Holnap fogorvos,már előre rettegek mit csinál majd velem,már ebből is k...ra elegem van,jobb dolgom is lenne,minthogy állandóan oda mászkáljak,holnap még fényképeszkedés lesz az oviban ,szerdán viszem csipőszűrésre...szóval kész vagyok.

Amúgy mennyire normális a hajhullás?Mármint tudom hogy normális,de ez,amennyi nekem már kijön,tutira nem-soha egyiknél sem hullott ennyire,tisztára el vagyok keseredve-nem is hullik,hanem csomókban hullik.Már kezdek parázni,nincs-e valami bajom.Lehet hogy hülyeségnek hangzik,de ez tuti-biztos nem normális már. :cry:

Bocsi hogy most csak panaszkodtam :(

Kép
Kép
Kép
kike

Wera ugyan ezt az etetoszeket neztuk ki mi is
Vendég

Kike ilyenkor napi akár 500 hajszál is normális.

nicike

Nici:Komolyan?? :shock: Ha így folytatódik,nem lesz hajam :( De komolyan.Vérszegénységtől nem hullhat,vagy valami vitaminhiánytól?Mert mondom,tényleg csomókban jön ki. :(

Kép
Kép
Kép
kike

Nori gyonyoruseges!
Vendég

jaj isteni bundikenyeret ettem!!!

kicsit májpástétomos ize volt... :twisted: :twisted: szerintetek???

ennyit a bundás kenyérről!!! :twisted: :twisted: mondjuk a májpástétomos is fini volt... én csináltam :D :roll: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

nekem is orulten hulli, mar fesulkodni sse merek :?
ezert lesz dauerm januar februar korul
Vendég

Nici - hát... a pasik már csak ilyenek! :? Te is akarsz kistesót ilyen hamar? Tőlem is szokták kérdezni mikor akarok következőt és kiakadnak ha mondom h minél előbb annál jobb! De tényleg, hogy ne kelljen megint munkába állnom aztán vissza gyedre...
Azért nekem apa szeret játszani manóval, csak mást segíteni nem szeret. De az is igaz hogy ilyenkor még nem nagyon tudnak velük mit kezdeni mert túl picik. Később ha már jobban kommunikálnak biztos szívesebben foglalkoznak majd a babákkal!
Vendég

jah és közben már melegszik a víz a tésztának, a pöri majdnem kész, mosás bekészítve és mindjárt lejár és teregethtek, hajam még nincs megszárítva, de törpi már átöltöztetve, peluscsere, elaltatva, a száraz edény elrakva, elmosogatva a koszos...
az ágy meg amiből nyusziapu kikelt mint a kutyavacok... arra se volt képes hogy elrakja (nem is kellett volna összecsukni az ágyat mert azon játszunk a törpévél, csak az ágyneműt áthordani az én ágyamhoz a gyerekszobába... és persze reggelim se volt...
de notebook ezerrel megy, már füstöl lassan, és a telefon is károsítja az agyát már fél órája!!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

ha a törpe felkel meg kaja, öltözés és séta... addig még van dolgom... valaki nem jön segíteni??? de lehet majd befogom a törpét... ő talán jobban hasznosítható

Kép

Kép
timi1982

jah és fujás volt amiért nem jutott időm neki kávét főzni... neki kellett lefőzni... hm... szegény... mindjárt megsajnálom

Kép

Kép
timi1982

én úgy döntöttem a mai napot teljes egészében nórinak szentelem, holnaptól apja is itthon van, majd befogom a munkákba ha tetszik, ha nem! :D
Vendég

jah, timi... én is sajnálom szegényt amiért még kávét sem kapott... :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Lányok csak keményen a fiúkkal! :D

Hajam Nekem a terhesség előtt is nagyon hullott és most is! :evil:
Vendég

Timi! Egyem a lelkét! Azért fözött magának vagy inkább nem kávézott? :evil:
Vendég

Az én hajam is csomókban hullik :( :( :(

na lépek mert nóri szétmarja a kezem annyira küzd a billentyűzetért :twisted: :lol:
Vendég

Csajok! Volt 5-ös a lottón és sajnos nem Én nyertem! :evil:
Vendég

Sziasztok!
Bejelentkezek én is.....ma jó sokáig lustálkodtunk. Lizy azóta is jól elvan még. Apa porszívózik és felmos, én pedig nekiállok bekeverni egy kürtöskalács tésztát.

Hajam nekem is eszméletlenül hullik.

d.dodó

Textil könyv, ha még érdekel valakit:
http://www.teszvesz.hu/item473415671_ga ... konyv.html
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:39-kor.
Vendég

Vendég

wera!
huh ez a textilkönyv nekem jól jönne :D vagyis én nem ilyet akartam, de ennyiért... nah jó 100 ft-ért ;) de van ismerős tarjánban igy még el is tudom szalajtani érte :D :D

Kép

Kép
timi1982

lányok!
valaki elárulná nekem hogy ha nem veszem meg és nem licitálok attól tudok e-mailt küldeni az eladónak?
ha igen hol????

Kép

Kép
timi1982

Werám!
Bugricsek képei nagyon jók!!!!

A szemöldök felhúzós a kedvencem!

Babu!
Hol az a videó? Én nem látom de vszínű csak vaksi vagyok

Nicike!

Nekem a saját kihullott hajamból lesz a parókám.

Wera!
Míg apa otthon van, addig idomítsd be! Én pár isten f....t is mondtam az éterbe mire sikerült ;)

Timi!
Apa monnyon le!
20150601134430

nekem nem hullik a hajam :D
és nem is hullott. pedig én még vártam is... lett volna miből...
most már nem igazán tejcsiztetek igy meg már nem is hiszem hogy fog hullani

Kép

Kép
timi1982

Lányok, szóljatok, hogy ha valaki licitál ezekre a könyvekre, mert van amelyikre én már licitáltam, hogy ne egymás ellen licitáljunk!

Kép
Kép
patr

Kép

én ilyen etetőszéket néztem ki magunknak. ez szétszedhető asztal+szék kombinációban.
mivel nekünk kicsi a konyhánk és pult van csinálva, igy őt oda nem tudom ültetni ha nagyobb lesz se (magas pult+bárszékek)

Kép

Kép
timi1982

Hajam nekem is csomókban hullik :cry: :cry:
És még szedni sem merek semmit a szoptatás miatt!

Kép
Kép
patr

Tök jók ezek az etetőszékek, amiket felraktok!
Nekünk ilyen van, csak más színű, kaptuk! Kép

Kép
Kép
patr

patr!
én a salgótarjáni csajtól néztem ki 2 textilkönyvet, de ha neked kell akkor én nem ragaszkodom hozzá egyáltalán!
én csak azért örültem rá, mert a kockástól megusznám olyan 5-6 00 ft-ból mert van ott ismerős.
de ha neked kell akkor én nem kérem.

Kép

Kép
timi1982

Timi: tudsz neki irni
az elado neve alat vannak olyanok hogy minden termeke, aukcio megfigyelese, stb, na ott van valami olyan hogy kerdes a termekkel akapcsoltaban
Vendég

Timi, én is megvagyok nélkülük! :lol:
Neked egyszerűbb, mert nem lenne rá postaköltség!
Én csak azért írtam, hogy nehogy kiderüljön, hogy vadul egymás ellen licitálunk! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

én még nem licitáltam :D

Kép

Kép
timi1982

Patr! Most nézem! Te vagy a patr1 a teszveszen? mert licitáltál a kockafaló vízilóra utánam! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Andi! Igen :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy meg kéne adnunk egymásnak a tesz-veszes neveinket, hogy ne verjük fel az árat egymásnak! :lol:
Én annál a csajnál sok mindenre licitáltam!
Andi, akkor a vizilónál tied az elsőbbség!

Kép
Kép
patr

:lol: :lol: :lol:

Igazad van! Az enyém: Guluke
De a vízilónál tuti több lesz, azért még sok van hátra nagyon! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Igen, sajnos. Pedig egy olyan vízilovat nagyon szeretnék majd Zsoltinak. Van már egy pár kockánk.

Kép
Kép
patr

Csajok! Én nem tudom mit csináljak már! Elkezdődött nálunk is a "nem eszek"... Pontosabban csak "tápszert nem eszek". Ha kanalas kajcsit adok, az oké, abból eszik bőven. De a tápszert nem eszi, könyörögni kell neki, hogy egyáltalán elkezdje. Most már nem tudom mit csináljak. Azért nem élhet csak kanalas ételen ilyen hamar. Éjszaka oké, akkor simán bemegy a táp, de napközben...Kezdem unni. Baj, ha csak sűrűbb kaját eszik? ÁÁÁ, nem tudom. Akkor most mit csináljak???
Dokinéni...no comment! Váltani akarok, de még azt sem tettük meg, de hamarosan az lesz!

Megyünk sétálni és a nagyihoz!

sz.andi

SOS!!! Húslevesben főtt krumplit és répát össze turmixolva adhatok Vikinek?????

sz.andi

Légyszi-légyszi! Gyorsan! Anyám kérdi, hgy az nem jó? Én meg nem tudom mit mondjak neki! :oops:

sz.andi

andi!
Én ugy tudom nem, mert hogy az fűszeres...és nagyon bánthatja a pociját....hisz ha főzöl valamit, akkor még sót sem szabad beletenni...asszem igy levesekben főtt dolgokat fél éves kora után csak....

d.dodó

Andi, Zsuzsinak az volt az első, hogy húslevesben főtt zöldségeket kapott, semmi baja nem lett!

Kép
Kép
patr

Voltunk anyóséknál, megvot beszélve h megyünk.erre nem voltak otthon.
Helyette ott volt a sógórnőm aki röhögve mondta apának:
-he he, biztos a tápszertől ilyen puffadt fejű :evil: ( Lilire mondta)

Tudtam volna neki válaszolni...

Hajhullással ijenkor hiába megy az ember dokihoz,azt mondják természetes, a szülés után...
De vas hiánytól hullhat nagyon az ember haja Kike, és a fogtól is..

Wera, ha nem császár lett volna és nem kéne várni már most rajta lennék a kis tesón,de így h apa ilyen...nem tudom...

nicike

Viki! 727 oldal és 10:32-kor raktam fel!
Vendég

találtam nagyon szép mici mackós textil kockát.
de 5*5 cm.Van valakinek ekkora kockája? Az nem nagyon pici?

nicike

Babu!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nagyon jó!!!! Ahogy látom nálatok is Szabesz bal oldala csiklandós!!! A férjem is jót nevetett rajta!
20150601134430

Viki: minden tovabbi nelkul eheti! legalabb lesz kis ize:)
Vendég

Anyjuk!
Andi kérdezte! :lol:

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: