A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Vera: szép nagy pocakban lakik a lánykád;-)

Ske-Eszter: hogy vagytok?

Judit
Kép
sonny

:) Utólagosan is örülök, hogy mégis bátorkodtam feltenni!
Köszönöm Nektek, jó olvasni, hogy szépnek találjátok. Mindenkinek hasonlót kívánok!

Ditta! Félig-meddig betaláltál ;)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Hangolka, gratulálok a babóhoz!!!! Nem semmi csaj vagy!!!!

Zs, nem vagyok annyira sírós tipus, de most beindultak a könnyeim. Nagyon megható a történet. És jót nevettem a kerítéses poénon. :)

Gyönyörűek a babák és a pocakok!!!!!

Mi jól vagyunk. Babó 2 napja elég sokat mocorog. :)

Sensie, várjuk a híreket!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Zsé
nagyon szépen leírtad a történeted. Egyszerűen most azt érzem, hogy páromat nem hagyhatom ki ebből az élményből csak azért mert szégyenlős vagyok, vagy mert nem akarom hogy olyan pózban, állapotbanlásson. Már biztos vagyok abban, hogy apás szülés lesz nálunk is.
Jó volt a hererúgás hasonlat is, jót mosolyogtam rajta, hogy ezt ki írhatta??? Szült is és volt heréje is? na mind1.

Sclara, Harivera
Szépek a pocakképek.

Ditta
Hát remélem úgy lesz ahogy nálad. Remélem még azért 10-ig egyben maradunk. Valahogy az a dátum nagyon tetszene.

Kész van Fanni kiságya! Bár még nincs kész a helye, de legalább össze van rakva. Majd teszek fel képeket ha kész. Sőt talán végre lesz pocakképem is.

megint keményedek ezerrel és mensis görcsöm is van. DE! NEM AKAROK MÉG PÁNIKOLNI!!!

Kép
Kép
nati80

Nati: drukkolok, hogy a bűvös 10-esig kibírja a babátok ;-) Amúgy én 10-re vagyok kiírva. Réka napja :-) Nekem is tetszik!

Teszek fel én is képeket, úgyis adós vagyok velük!
Most készültek a napokban. Kép

Kép

Judit
Kép
sonny

Nati, én kezdetben nem szerettem volna, hogy bent legyen a Párom. Nem akartam kitenni annak, hogy lássa a fájdalmamat, hallja a vajúdásomat, szóval, hogy egyáltalán végigkísérje a szenvedésemet. Aztán szép lassan rájöttem, hogy micsoda önzőség részemről, hisz' ezzel az óvvással egyben megfosztom Őt egy csodától, gyermeke első perceitől.
Szerintem hagyni kell, hogy ők, apák döntsenek. Egyet kértem Tőle, hogy premier plan ne nézze a történteket. Mindvégig hüvelyes szülésben gondolkodtunk, reménykedtünk, hogy megfordul Kisbabánk. Ezért is történt az, hogy a utolsó pillanatban váltottunk, amikor kiderült, hogy még mindig a popsija van lefelé.

Örülök, ha a történetünk megerősített abban, hogy bent legyen a kedvesed! :)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Judit, szép vagy!

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

HANGOLKA!

Gratulálok Szilárdhoz!!

Jó, hogy már babázhattok!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hangolka, gratulálok Szilárdhoz :)

Sensi, jelentkezz! Kezdek nagyon aggódni!

Zsé, köszönöm!

KépKép
KépKép
akíra

Köszönjük a jókívánságokat! :)
Sziszi nemrég szopizott először! Éjjel sokat öklendezett még, így reggel ki kellett mosni a pocakját, mert magzatvíz volt benne. Du.1-kor is még hiába kínáltam a cicit, meg csöpögtettem szájába tejcsit, nem kapott rá. Ekkor kapott direktbe üvegből tápit, h.egyáltalán megemészti-e a táplálékot. Szerencsére bent maradt, így nem kellett tovább nyaggatni és megúszta az infúziót! Aztán nemrég végre rájött, h.hogyan kell szopizni és evett keveset! :)

Majd részletes születéstörténettel is jövök, de csak ha nem leszek már ennyire álmos! :)

Képzeljétek! Volt bent Sebi reggel és du.is az apjával! Tetszik neki a kistesó, simizte, mondja hogy Sziszi baba! És nagyon nyugodtan itthagyott engem! Kaptam puszit, simit, mindent! Egyszóval tüneményes volt eddig! :)

Zsé!
Ez nem ér! :) Fantasztikusan írsz! Még én is újraéltem újra a történeted nagy részét! Le a kalappal, h.így viselted a fájásokat! Ügyes voltál! És örömteli élmény volt olvasni, ahogy egy újabb család született! :)

Sensi!
Ma sincs hír rólatok! Ugye nincs gond és tényleg csak az van, h.magad szeretnél tudósítani?!

Szépek a pocakok! :)

Úgy látom, h.szót fogadtak a babák és ma senki sem születik meg!

Fényképet sajnos nem tudok telóval csatolni. Majd gépről, kedden! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!

Ne haragudjatok, h nem írtam sms-t, de elfelejtettem magammal vinni a telcsimet, amin keresztül haza tudok küldeni sms-t, az új előfizusom meg vmiért nem engedte, korábban nem próbáltam még, úh nem tudtam. :?

Szal...a lényeg, h okt.31.-én este 9.18-kor (nálatok 10.18 :)) megszületett Ördög Lilla 3446g-al. A hosszát sajnos még nem tudom, nem mérték le, talán hnap a midwife-ot megkérem, mert kijön majd házhoz. 37órás vajúdás után, 15perc alatt sikerült kitolnom a kiscsajt, majd sajnos műszeres kitakarítással végződött a történet, mert nem akart jönni a lepény magától. Elmondhatom, h volt egy horror szülésem, de ez mostmár mindegy, olyan jó, h itt van végre. :) És erről bővebben majd kicsit később. Képekkel is holnap jelentkezem. :) 10kor engedtek ki a kórházból, mert a strepto miatt ki kellett várni a 24 órát, úh mostmár asszem kidőlök, mert Lilla is alszik végre, a kórházban nem nagyon ment, iszonyat volt a fesztivál (zajok, többi gyerek, ajtócsapkodások stb), de még ahhoz képest is jó gyerkőc nagyon. Sajna a szopival vannak gondjaink :( kapott már tápit is, de azért reménykedem, h bele fog jönni.

Köszi mindenkinek, h szurkoltatok értünk! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Hangolka, gratulálok a sikeres szopikához! :-) Ügyes kisfiú Szilárd!

Amikor engem, mint először szülő nőt, a csecsemősök szombaton éjjel beavattak a szoptatás rejtelmeibe, volt még az újszülött osztályon rajtam kívül más újdonsült anyuka is, akiket szintén okítottak a jóra.
Volt, aki azért küszködött, mert túl nagy a cicibimbója és a babuszka képtelen volt bekapni, vagy a mellbimbó udvara volt nagy és a bimbó körüli tejöblöcskéket a baba nem tudta kellőképpen gyűrkészni. És volt baba, aki nyamizta a bimbót, de nem kapott rá.
A legfontosabbnak az ápolók a masszírozást tartották, annak érdekében, hogy mielőbb belövelljen a tejcsi. Megmutatták, hogy hogyan is kell csinálni. Volt, aki sírt... sziszegtem én is rendesen. Viszont megérte. A nővérkének sikerült fél gyűszűnyit, 5-5 ml-et kicsikarnia a melleimből, úgy mutatta felém azt a fél csepp tejet, olyan büszkén, mintha maga lenne a mennyei manna. Lestem, hogy akkor most ez komoly, vagy irónia? De valóban komolyan gondolta és bíztatott, hogy lesz ez még jobb is.
Bendegúz szintén 5 ml körül szopizott, így összejött 15.

Akinek volt alkalma megnéznie a képsorozatot, amit felbiggyesztettem, a végére beszúrtam egy tejcsis képet. Itthon első alkalommal 20-30 ml-t sikerült lefejnem miután szopizott is a baba. Aztán jött vagy 5 mili. Majd legközelebb egy deci.
Persze biztos, hogy alkati kérdés is, de a fentieket tekintve nagyon fontosak itt is a kezdő lépések. Nem is gondoltam volna, hogy valóban ekkora jelentőséggel bír.
Bíztatlak Benneteket is, hogy ha fáj is először, akkor is tűrjétek és nyüstöljétek a cicit, mert meghálálja a szervezet a babák legnagyobb örömére.

Ahogy haza jöttem már láttam, hogy mintha pigment foltos volna a mellbimbóm. Nővérem mondta, hogy igazából az véraláfutás, el kezdett sebesedni mert a baba rágicsálja is. Ettől független fejtem, szoptattam rendesen, végül nagyon kisebesedett. Ami rendbe hozta és számomra kisebb csodaszerként hatott az a Multi-Mam BioClin balzsamja (szinte egy nap alatt rendbe hozta, leszárította a sebet a szoptatással járó áztatás ellenére).

Kb. a negyedik itthoni napon fajultam rá a mellbimbóvédőre, amitől szintén idegenkedtem. Teljesen feleslegesen. MaM márkájút vettem, és a második szopi alkalmával majdnem kivágtam a francba. Kicsurgott belőle a tej.
Édesanyámmal tanakodtunk, hogy mi is lehet a hiba. Azt gondoltam nem jól simul a mellemhez, valamiért levegő megy alá, vagy a baba piszkálgatja meg.
Ez a védő úgy néz ki, hogy a bimbót fedő részének az alakja olyasmi, mint a cumik elülső része, hülyén fogalmazva egy tömzsi nyolcas. Az volt a gond, hogy a babát én több pózból szoptatom és nem illeszkedett megfelelően a szájához ez a nyolcas forma. Van, hogy simán, bölcsőfogásban, van, hogy "hónaljba csapva" stb. szopiztatok. A lényeg, hogy a bimbóvédőt mindig úgy helyezzük fel, hogy kövesse a forma a száját, azaz a fekvő nyolcas mindig meglegyen a szájához viszonyítva.

Olykor azért ráteszem anélkül is Bendegúzt a cickómra, hogy érezzük közvetlenül is egymást. :)

Lehet, hogy valakinek ez egyértelmű, számomra nagy rácsodálkozás volt. :)
Nem hiába, nagyon zöld vagyok még! :lol:
Izgatottan várom, hogy mi lesz a következő nagy talány.

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sensi nagyon nagyon nagyon nagy Gratuláció Nektek!!!

Sajnálom, hogy nehéz szülésed volt, de ahogy írod is, most már az a lényeg, hogy együtt vagytok! Majd azért alkalmasint írdd részleteiben is, mi, hogy s mint történt! A szopival kapcsolatosan épp az imént írtam le az én sztorimat! Hátha tudsz belőle némi hasznot meríteni!

Mielőbbi felépülést és kitartást az első napok nehézségeire!
Húhh, izgultunk nagyon Értetek! Örülök, hogy már itt vagy ismét! :)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sensi: Hatalmas gratuláció Lilla babához! Már aggódtunk értetek, és jó, hogy írtál! Remélem a tejcsi gond is megoldódik, és hogy Lilla sok csodás élményt ad majd neked!

Huhhh, én nem tudok aludni... egyre csökkentem a napi adagomat. Eddig 4-5 óra volt, úgy tűnik most átálltam a 3-4-re!!! Remélem ez is a baba készülődését jelzi :)

Zsé, köszi a pocakdícséretet. És azt is, hogy leírtad a tapasztalataidat a szopival kapcsolatban. Még ha fájdalmas is volt az első segítség, azért nagyon megérte, ha ilyen szépen beindult a tejcsid Bendegúz baba nagy örömére :-)

Hangolka: örülök, hogy Nálatok is beindul a szopi dolog! Már várom a történetedet nagyon!

Judit
Kép
sonny

Hangolka: GRATULÁLUNK SZILÁRDHOZ!ÜGYES VOLTÁL! :D :D

Sensi: GRATULÁLUNK LILLA BABÁHOZ! :D Sajnáloma hosszú vajjúdást! :? :shock: Az a lényeg,hogy most már jól vagytok!Pihenj,ha tudsz! :D Tejci is megindul,ne aggódj,csak valakinek kell hozzá 3-4 nap!

Kép

Kép
melcsi82

Sensi,
hatalmas gratula Lillához!
Mielőbbi felépülést és sok tejcsit Nektek!

KépKép
dreika

SENSI!

Gratulálok Lillához!!

PIhenj sokat (amennyit csak tudsz), és várunk a sztorival meg a sok-sok képpel!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sensi!
Gratulálok Lilla születéséhez! Sok örömöt kivánok az új családnak!

Érdekes mert úgy emlékszem pici lánykát jósoltak neked. Hát Lilla tökéletes súllyal született, nem is kicsi.

Sonny
Csini a pocakod!

Zsé
Én is pont ezért nem akartam, hogy ott legyen párom, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez erősíteni fogja a kapcsolatunkat, és talán jót tesz a kis családunknak is.

Az éjszakák egyre nehezebbek már. Sajnos mindig arra ébredek, hogy nem érzem a csípőmet, mert annyira egy oldalon alszom. Reggel meg megint kezdődött a derékfájás, alhasi fájás. De ez tuti tényleg csak jósó. valahogy érzem, hogy ez még nem az, nem lehet az.

Kép
Kép
nati80

Sensi! Gratulálok Lilla babához! Kitartást a szopizáshoz, sok-sok tejcsit! A lényeg, hogy ne aggódd túl magad rajta, mert az pont ellenkező irányban hat. Lazíts, igyál sokat, és pihizz, amikor csak tudsz!!!!
És várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!!!! :)

Táblához még nem volt energiám visszakeresni az adatokat, de ma megcsinálom. :oops: Tegnap kirándultunk egy nagyot a Széchenyi-hegyen, kedvenc férjuram jól megtúráztatott. :) Aztán meg hajmosás, mert mentem a kórházba a szülésznőhöz. Szóval semmit nem csináltam abból, amit elterveztem.

Azért megpróbálok majd mindenkinek reagálni délután, csak még nem tudom, hogy alakulnak a dolgok.
:oops:

beszteri

Sziasztok!

Sensi:Örülök,hogy végre jelentkeztél :D Már nagyon aggódtam értetek.De hál istennek minden rendben van veletek :D Sajnálom a hosszú vajúdást :cry: De a lényeg tényleg az,hogy már ott van veletek :D Gratulálok Lilla babához!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!Majd várjuk a képeket :D

Anita:Engem is nagyon meghatott a szüléstörténeted.Kicsit pityeregtem is rajta :oops: De most már én is biztos vagyok benne,hogy szeretném,hogy a párom is bent legyen velem.És köszönjük a szopis infót is :D

sonny:Ari a pocakod :D Hát az alvással nekem is gondjaim vannak már. :cry:

vera:Szép nagy pocid van :)

nati:Biztos,hogy csak jósló.Nekem is már mindennaposak ezek a dolgok,de a keményedés az mostmár 2-3napja állandó.

Rólunk:Tegnap végűl elmentünk a temetőre.Még jó,hogy kocsival mentünk,mert még így is megviselt a dolog. :cry: De főleg a menés nagyon fárasztó már meg fájdalmas :cry: De már a kádba is alig bírok beszállni,mert fáj nagyon a szemérem csontom :cry:

Bocsi,hogy ha nem reagáltam mindenre.

Judit,Ditta és a többiek,hogy vagytok??

Kép
Kép
reni_24

Sensi!

Végre! nagy-nagy gratula Lilla babához! sok boldogságot,jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!
Csak gyorsan jelentkezem,
Hangolka! Hatalmas gratuláció Szilárdhoz! Örülök, hogy Sebi is jól vette a kisöcsi érkezését!
Sensi, Sok boldogságot kívánok a kis Lillához! A szopi majd kialakul, ne aggódj, majd a 3.-4- napon beindul a tej
Honey, gyönyörűek a gyerekeid! A kis Betti csodás, a nagylányod pedig egy gyönyörű cicaszemű kiskamasz!
Zs, neked mindjárt írok, csak eltávolítom az ölemből Kornélt! :wink:

Kép
Kép
dalminha

Reni
Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a panaszokkal. Én is azt gondolom, hogy ez még nem az igazi fájás, főleg azért is gondolom, mert sokkalfájdalmasabbra gondolnék.

Biztos ami biztos ma véglegesen összepakolom a kórházi cuccomat. Holnap úgyis beszélek a dokimmal és elmondom ezeket a fájásokat is neki. Majd mond rá valamit, de szerintem szerdáig kibírjuk és akkor mennünk is kell ctg-re. Akkor gondolom meg is vizsgál, hogy zárt vagyok e még. De ha nem azt sem bánom.

ma is elég hülye idő van, születik ma baba? Van valaki mára kiírva?

Kép
Kép
nati80

Sensi!

Nagy-nagy gratula Lilla babához!

Teszek fel pár képet Matyiról. Szüléstörténettel később jövök. Csak kiszívta a vérem a sok látogató :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Jaj, a gratulációkat nagy betűkkel akartam írni, csak itt volt a gyermek.
Zs, nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy ilyen bátran gyötröd magad! az el ső pár hét az tényleg nehéz, de majd belejön minden kisbaba! Én is bimbóvédővel szoptattam, és csak egy gond volt vele, mindig elhagytam... :) ezért volt itthon egy csomó, mert mindig elfelejtettem, hova tettem, nagytakarításkor találtam egy csomót a kanapé, fotel, ágy alatt :)
A tej sem csökken tőle, a baba így is érzi az illatodat, és tök jó így! A szüléstörténeted nagyon szép és egyben humoros is, annyira bírom a stílusod, ezt már írtam egyszer, de nagyon klassz tényleg! Nem gondolkodtál íráson komolyabban? Novellák, cikkek, ilyesmi? Biztos másnak is tetszene! :wink:
Bocs, ha keveset jelentkezem, de nincs nagyon kedven írni, bár mindig elolvaslak titeket!
Judit, Katinka, mizu? Eljött a pirosbetűs nap!
Katinka , te kérdeztél valamit a császárról, ugye? Nálunk nincs előtte oxi ha tuti császár lesz. A hegvastagságot sem nézik UH-n.
A mai napot kell még kibírnom szülés nélkül, holnaptól lesz dokibácsi, így jöhet a bébi. Mondjuk nem úgy nézek ki, mint aki szülni készül, tök jól vagyok. Bár tegnap a temetőjárás kissé megviselt, éjjel össze-vissza nyögtem, Peti azt hitte megyünk. :) Szegényt löködtem le az ágyról, mert a legújabb terhességi fóbiám, hogy nincs helyem, nem bírom, ha hozzámér valami alvás közben. Hülye vagyok, mi?

Kép
Kép
dalminha

Eagleszem!
Annyira édes Matyi, mindjárt megzabálom!!!!!

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!
Nálunk lehet, hogy lesz valami, mert reggel óta, igaz rendszertelenül, vannak fájásaim. A többségüket elég jól viselem, de van köztük már 15-20 mp-ig tartó brutális is...

Ha még tudok, jelentkezek!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Eagleszem: nagyon édes a kisfiad! És nagyon jól mutat apukája kezében! :) Gratulálok hozzá! Várjuk a szüléstörténetedet!

Csuri: drukkolok nagyon!

Judit
Kép
sonny

Sziasztok!

Nati:Hát igen a szülési fájdalom bizti erősebb,de van akinek nem :D Hallottam már olyat is,hogy volt aki végig mosolygott :D Már lassan én is összepakolom a cuccomat.Holnap meg nagytakarítást vágunk párommal.

eagleszem:Mátyás nagyon aranyos baba :D Arik a képek :D

Dalma:Hát nem vagy egyedűl ezzel a dologgal én se bírom már,hogy ha párom odabújik,mert úgyérzem én is,hogy alig van helyem.Már sehogy sem jó :cry: Akkor holnaptól már jöhet a babó :D

Csuri:Drukkolok nagyon!!!Ha még tudsz majd jelentkezz,hogy hogyan alakulnak a dolgok.

Kép
Kép
reni_24

Eagleszem! Ránézek kisfiatokra és nem is lehetne más neve, mint Mátyás...! :-) Olyan aranyos Matyi, gratulálok hozzá!

Dalma, jól esik, amit írsz!A tejecskével kapcsolatosan is köszi a bíztatást! Tudod, hogy nagyon megy a szorítás Nektek is!!! Remélem, hogy szépen fog zajlódni Nálatok is az esemény!

Hűhh, Csuri! Csak kitartóan, ügyesen! Drukk Nektek is!

Nati, Nálunk olyan csuda szép napos idő van! Merre laksz?

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Sziasztok!

Gyors bekukk mert nagyon szenvedek már.Gratula az ujabb babákhoz.Sensi ugye hogy mindent megért ez a csoda?

Zsé nagyon szép amit írtál megkönnyeztem én is!

Judit kitartás!!!!!!!!Ki is a következő akinél sanszos hogy baba lesz?

Kornéliusz megköszöném ha privibe írnál nekem hogy telnek a napok szoptatás,Sári hogy bírja a tesókat meg ilyeneket.Nagyon szépek a babák.Olyan jó nektek főleg hogy a férjed 4 hétig veletek lesz.Nem fáj a sebed?

Én is már babázni szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd később léehet hogy jövök

Kép
Kép
mesi01

Sensi
Nagyon GRTULÁLOK Lillához!
Igazán szép súlyú baba lett! (ha jól emlékszem kisebb babóra számítottál)

Eagleszem
nagyon kis cuki! :lol:

Léna köszöni jól van.Nagy zabagép a Lelkem. 2600gr-ot csapdossuk. :lol: Majd hozok később képeket is.

Kép
katica_75

Még mindig egyben........
Mai nst-m jó lett, doki megvizsgált, bő két ujjnyi, de fájás semmi....Viszont tegnap este is nagyon magas lett a vérnyomim, így azt javasolta, tegyünk pontot a végére holnap!
Tehát jelenésem van a szülőszobán holnap reggel.....tehát tuti babázok már holnap! Be is vagyok tojva rendesen......... :?

Sensi!
NA végre!! Nagy gratula! Akkor sokat szenvedtél?? Majd mesélj!

Eagle!
Nagyon szépek vagytok!!

Judit, Katinka??

Majd még benézek, most megyek, tálalom az ebédet......
(de már megin mennem kell vécére.....szerintem az idegességtől megy a hasam......)

D.

Kép

Kép
ditta76

Sensi!
Gratulálok Lilla babához! Jól kihúztad a vajúdást, de talán nem is csoda, hiszen a vártnál majdnem 1 kilóval nagyobb lett! Ügyes csaj vagy! A tejcsin pedig tényleg ne idegeskedj, rendben lesz! Tudod, a 3-4.napon van csak az igazi tejbellövelés. Addig pedig kevesebb, de sűrűbb tápláló előtej.

Igazi fájás: nem csak deréktól lefelé, hanem a pocak tetejétől induló erős folyamatosan lehúzó görcs. Ez a friss tapasztalatom.

KépKép
KépKép
hangolka

Ditta!
Holnapra nagy drukk! :) De még lehet, h.ma megszülsz az izgulástól! :)

Csuri!
Hajrá! Hajrá! Írj még ha tudsz!)

KépKép
KépKép
hangolka

Hangolka, mikor mentek haza? Holnap? hogyan írsz a telefonodról, vagy ipod? wap? azt én is ki fogom akkor próbálni! Nincs nagyon meleg a szobákban?

Kép
Kép
dalminha

Ditta, Csuri,
Nagyon szorítok nektek!!!!

Kép
Kép
dalminha

Sensie, de jó, hogy írtál!!!!!

Gratulálok Lilla babához!!!! Nagyon szép nevet választottatok!!!
Mielőbbi felépülést, és sok tejcsit nektek!!!!!!

Csuri, mennek a drukkok!!!!

Ditta, hallottam olyanról, hogy amikor végre megmondták az anyukának, hogy na ekkor szülünk, előtte magától megindult a szülés.

Zs, jó, hogy leírod a szopis sztorit. Én kicsit aggódom emiatt. :)

Kép
Kép
gabi82

Dalma!
Legjobb esetben kedden mehetünk haza. Ha erre jársz beugorhatsz! Hátha megjön a 'kedved'! :) 317-es szoba, ablak ágy. Nagyon meleg van, az ablak folyton nyitva!

KépKép
KépKép
hangolka

Hangolka,
Gondoltam, hogy meleg van, mindig veszettül fűtenek, és én utálom a meleget... :? Kedden megyek NST-re 11.30-ra, előtte lehet bekukkantok hozzátok! :wink:

Kép
Kép
dalminha

Eagleszem!

Nagyon aranyos baba Matyi!

Csuri!Ditta!

Drukkolok nagyon!akkor nemsoká ti is babáztok!

Ma éjjelünk kicsit zűrösebb volt.kis drágám 1/4kor szopizott,és nem akart visszaaludni.letettem,nyüszögött,felvettem-elaludt,letettem-nyüszögött.....Aztán 6-kor aludt el,és 10-kor kelt.
ma voltunk kint másfél órát sétálni,nagyon meleg volt(van).végig aludt,csak fél 2-kor jelzett a pocak,így hazajöttünk,most alukál már megint.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

mesi:Kitartás!!Nemsokára már te is babázni fogsz.

katica:Örülök,hogy jól vagytok és,hogy ilyen szépen gyarapodik Léna :D Várjuk majd a képeket :D

Ditta:Drukkolok neked nagyon holnapra!!!Biztos minden rendben lessz!!

Judit,Katinka:Merre vagytok?Csak nem babáztok már :D

Kép
Kép
reni_24

Jelentem én még itt vagyok, egyben. :roll:

De először is: Sensi! Nagyon-nagyon gratulálok Neked Lilla babához! Kívánom, hogy a szopi is beinduljon minél hamarabb!!! :D :D :D Azért jó, hogy előkerültetek, már többen kezdtünk itt aggódni. Nem semmi egy vajúdás volt, szegénykéim, de a lényeg, hogy most már együtt vagytok. :)

Sonny, nagyon csini vagy és a pocakod is helyes. :D

Hangolka, de jó, hogy Sebi ilyen jól fogadja a Kistesót. 8) Én izgulok nagyon, Lili mit fog majd szólni...

Eagleszem! Nagyon édes Matyi baba! :D És szerintem nagyon hasonlít Apukájára.

Csuri! Hű de izgi, drukkolok nagyon! Várjuk a további híreket! 8)

Ditta, de jó, hogy holnap már Te is babázhatsz! :D Persze gondolom izgulsz is rendesen... És akkor holnap megindítják Neked? Szorítok nagyon!

Dalma, mi meg aztán jól ittmaradtunk a végére az első csapatból. :wink: Judit is eltűnt, lehet, hogy van Náluk is valami?

A temetőjárás tegnap nekem sem esett jól. 6-tól folyamtosan keményedgettem meg fájogattam, miután Lilit letettem, elkezdtem mérni az időt, nagyjából megint 10 percenként jöttek, de ua. mint csütörtök éjjel, nem erősödtek és simán el tudtam aludni. Hajnalban aztán felébredtem, akkor meg nem éreztem a Picit mozogni, lementem, sétáltam, ettem csokit, megpiszkáltam, semmi. :shock: Végül kb. egy óra múlva, az oldalamra feküdtem és akkor megmoccant a kis hamis. Azóta rendesen mocorog, de akkor annyira megijedtem, miután megmoccant, zokogva feküdtem vissza az ágyba, ahogy lejött rólam a feszültség. :cry: Már tejesen kész vagyok, ma becsíptem az ujjam a tolóajtós szekrényhez, akkor is kirobbant belőlem a zokogás, pedig nem is fájt annyira. Olyan rossz, hogy jönnek ezek a jóslók, kezdem beleélni magam, aztán mégsem lesz belőle semmi. :? Meg tök izgulok, mit mond majd holnap a doki, meddig maradhatunk még 2 in 1. Na, hagyom a depizést.
Pedig örülhetnék is, mert Lilinek sikerült ma egy szupi babakocsit vennünk, meg egy tök jó kis csizmát, Anyukámnál tök finit ebédeltünk, mégis annyira hullámzó a lelkiállapotom. Na, tényleg abbahagyom. :oops:

További szép vasárnapot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

katinka:Sajnálom,hogy így hullámzik a lelkiállapotod :cry: Velem is ugyanez van.Persze neked azért más,mert azért már csak a 40.hétben jársz.Kitartást kívánok!!!!Szurkolok,hogy a dokinál jó híreket kapj!!!Gondolom,hogy jól megijedtél,de hál istennek minden rendben van a babóval.Remélem,hogy nemsokára már babázhatsz.

Kép
Kép
reni_24

Katinka: ez a feszültség teljesen normális, én is így vagyok vele. Hirtelen jön egy gondolat, és azonnal elkezdek sírni. Pedig nem vagyok ám ennyire érzékeny.
Utólag ezen majd jót mosolygunk szerintem ;-)
Drukkolok, hogy a babád most már mihamarabb útnak induljon!

Hangolka: hogy érzed magad? Szilárd baba szépen szopizik?

Judit
Kép
sonny

Jelen!

Sensi, de jó, h előkerültél!!!Sok boldogságot Lillához, nagyon szép neve van és nem is kicsi!!!Nagyon várom a képeket és a történeted!

Anikó, Matyid csudaédes!!Milyen kis falat!!

Csuri, kezem-lábam csuriban érted!!Kíváncsian vároma fejleményeket!

Ditta, nem csodálom ja megy a hasad...olyan fura lehet tudni előre, h holnap már baba lesz!!Szorítunk érted, ne izgulj!!Sms-t várjuk nagyon!!

Katinka, mély együttérzésem...

Nekem sincsenek túl jó híreim...ma voltam dokinál, ctg rendben, méhszáj zárt(!!!!!)(mi értelme a heteken át tartó fájásoknak????), lepény II-es, tehát semmi baja, Blanka viszonylag fenn (csak tudnám h akkor mi lóg a lábam között :roll: ), szóval doki szerint egyenlőre nem szülök!!!Ezennel megkezdem a túlhordást, mára voltam kiírva.......
Szerinte legyek türelmes...igen, így kívülről én is erre buzdítanám magam, de hát honnan volna fogalma arról, hogy ekkora hassal már se aludni, se pihenni, se sokáig ülni, állni nem lehet...nem hogy ellátni 3 gyereket, akiknek holnap újra kezdődik az iskola, óvoda...
Azt is mondta, 10-éig nem fog beleavatkozni!!!Mondtam, h Mikulás-bébi lesz...Szerinte később fogant a középidőhöz képest.
S ez még úgy-ahogy hagyján, valahol számítottam rá az előzmények alapján, de ami a legjobban elkeserít, az a méhszájam...egyik gyerekkel sem volt terminus napján zárt, pláne úgy, h 2 hete szinte minden nap egyre erősebb fájdalmaim vannak...valószínűleg ennek köze van a méhszájplasztikámhoz, így igencsak megvan az esélye annak, hogy nem hogy 10 hónapra szülök, de a szülésem se lesz könnyű...
Mindebből kifolyólag úgy gondolom egy darabig nélkülözöm a hozzászólásaim innen, legalábis amíg kicsit összekaparom magam...de nyomon követem azért az eseményeket és mindannyiótoknak nagyon drukkolok!!!!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Elfelejtettem...
Sclara és Judit, nagyon szép kismamik vagytok!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Judit! Kérlek, ne tűnj el, inkább tartsuk itt egymásban a lelket! Én ugyanígy vagyok, teljesen zártan, baba fent, közben meg lent szétszakadok. :roll: Ja, és ma megkértem a férjemet, hogy holnap reggel kivételesen ő vigye Lilit az oviba, mert már ahhoz sincs kedvem, hogy ott mindenkinek "magyarázkodjak" (de néha tényleg így érzem), miért nem szültem már meg. És a vonalzóm (meg a terminus) szerint én is ma töltöm a 40. hetet, csak az a pörgetős táblázat ad 4-ét dátumnak.

Szóval kitartás nekünk, most már tényleg mi jövünk, nincs mese! :wink:

Kép
Kép
katinka31

Katinka, igyekszem nem eltűnni, csak nem akarom a depimet szétszórni itt a fórumon...de nem hagylak magadra, ígérem! :)
Ja, és nem jól írtam, egyenlőre nem túlhordunk, csak terminusátlépésről van szó...sokkkkal jobban hangzik! :wink:
Megyek, és megkeresem a dugi Baileys-emet...hátha holnapra jobban leszek.

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Pfff, és pont most jutott nekem a laptető. :)

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: