A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

andi, eliot is pont ezt csinálja, hogy a popóját az égbe dugja folyamatosan... Csak annyi különbséggel, hogy ő nem hátról vágja magát hasra, hanem én teszem le, és ha hason van, a fejét nem hajlandó emelni, viszont a fenekét igen... :?

Tegnap este rekordot döntöttünk. 250-et ettünk meg vacsira :shock: Úgyhogy így már nem is bánom hogy csak 4x eszik, mert így is megvan annyi, mint amit 6x evett meg. :)

és eliot azt üzeni hogy köszöni a dicséreteket. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Andi, Viki tök cuki :)

Természetesen nálunk már majdnem mindenki beteg, anyukám nagyon dögrováson van, én is elkaptam, de én jobban bírom, és tegnap óta Zsolti is szörcsög. Nem aludt valami jól, tíz percenként szörcsögöt, nyögött, dobálta fejét. Ennek következtében én sem aludtam jól :shock:
Na mindegy, csak ennél rosszabb ne legyen.

Kép
Kép
patr

Evelin, nem semmi mennyit eszik Eliot! Nekem sejtelmem sincs mennyit eszik Zsolti, de biztos nem keveset :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

maverick, azt akartam még kérdezni, hogy én lemaradtam a szavazós eredményről. Nyertetek?

KépKép
muffin

patr, azért nincs ez mindig így... :)
Remélem Zsolti hamar jobban lesz. (meg te is...)
Ma vagyunk 4 hónaposak. :)

KépKép
muffin

mi mar 7 elott ebredtunk:( Illetve Anna igy hat nekem is kellett.
Apa persze meg alszik.

Wera: na ilyen nalun is szokott lenni, mond valamit en bevagom a durcit( joggal) nem szolalok meg, igaz ferjemnek egy ido utan fel szokott tunni, es megkerdezi most mar soha nem fogok hozza szolni?
En is kicsit pipa voltam ra tegnap. Az egy dolog hogy ebed utan lement kosarazni es 5 utan jott haza( megerdemli egesz heten dolgozik, delelott elvitte Annat setalni, stb.) szoval ezert nem szoltam, mar beletorodtem. De az hogy hazajon es akkor se lehessen vele szamolni: en mara foztem Anna uvoltott a jarokaban es tojt felvenni, en meg berobogtam a konyhabol kikaptam Annat a jarokabol es jo hangosan megjegyeztem hogy persze a mami mindent megtud egyedul is csinalni, nem gond hogy egesz heten egyedul csinal mindent meg hetvegen is ezt teszi( na erre vette a lapot). Lehet hogy en vagyok tul "igenyes" de az ilyet nem tudom megerteni. O lehet faradt, en nem? Hazajon es gepezik? Egesz heten en furdettem, de teganp is neke m"kellett" csinalnom?
Na mindegy!

Ja es a fogadast megnyertem! En etettem ejjel! Ugyan felkelt meg is melegitette a kajat( persze tul melegre) de kitalalta hogy nem latja a gyerek szajat igy nem tudja megetetni :shock: na mindegy, legalabb kapok egy szep nyaklancot :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:40-kor.
Vendég

szép reggelt...
mindjárt megyek fözni
az evés???!! :? nem mondok inkább semmit habár ma reggel 7 kor evett 175-et apával

a korházat nem tudom miért mondta a védönö,
mert végülis éjjel alszik annyira nem nyügi van pisis pelus és napi egy kakis is

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!

ELiotnak boldog hófordulót!

Andi! Viki nagyon ari, kíváncsi vagyok a profi fotókra!

Jázmin megint szépen aludt, már fent van, de este 9 óta még nem vettem ki! Kb reggel 8-ig aludt, most még lustálkodik egy kicsit.

Még mindig füstszag van! Nem tudom mikorra múlik el

:twisted:

Patr! Jobbulást nektek!

Kép
szly27

Eliotnak boldog 4ik honapot!

Patr: jobbulast! NEm lehet egyszeru ennyi beteg gyerekkel, foleg ha te is az vagy!

Andi: Viki ugyeske! Anna meg csak haton emeli meg a feneket, hason nem.

Adel hogy van? Javul a nathaja? Jott tett neki a levego?
Kata ti kozel laktok a szigethez?
Jajj, es miert van az hogy a mellszivo olyan nehezen indul meg- marmint kepez vakumot, es neha ido kozben is elmegy a vakuum, pedig meg sem mozdultam?

KOr: epp a talin is mondtam multkor, nekme a legdurvabb eddig a haziorvos volt, aki kb 3 eve megkerdezte elmultam e 12 eves :? Es hogy en kije vagyok az Alekonak( mondtam a hazvezetonoje :P ).
De mar tobbszor megkerdeztek azt is, en szultem e Annat.
Igaz ferjem pedig 31 eves, es multkor a tescoban mikor nekem vett MALATAITALT elkertek a szemlyijet, o meg nezett hogy mi van, 18 mar eleg reg volt, masreszt meg alkoholmentes a dolog amit vesz:) es egyaltalan nem nez ki a koranal fiatalbbnak, sot...
Vendég

Muffin! Eliotnak Boldog Hófordulót!

Wera! Apa szégyelje magát!

Andi! Viki édesen tornázik!

Patr! Jobbulást Nektek!

Ronix! Kitartás! Léna biztosan csak átmenetileg nem akar enni!
Vendég

szly: nem tudom itthon lehet e kapni, de Anliabe egy febreezer nevu dolgot fujtunk kanapera fuggonyre hogy jo illata legyen.
Vendég

Köszi! Nemsokára elmegyünk az Aldiba. Hátha ott találok valamit! Meg van most bébi overál 2790-ért, kíváncsi vagyok milyen, ha jó veszek még egyet Jázminnak, nem árt ha kettő van!

Kép
szly27

Szly! A tescóban is van olcsó overál!
Vendég

Köszönjük, remélem most már mindenki hamar meggyógyul!
Szabolcs gyerekei ma mennek haza, Zsuzsi már aránylag jól van, holnap megy suliba. Most már csak azon izgulok, hogy Zsolti ne legyen betegebb! Bár aludni így sem tudtunk.

Kép
Kép
patr

hat amit overallt mi vettunk mire hideg lesz egyszer mar nem lesz jo ra. az az a narancssarga mait multkor feltettem. nem tudtok valakit akinek kisebb babaja van es keresne zsakot. el szeretnem adni mert teljesen uj, es minek tarolgassam.
Vendég

Ti mikortól használjátok az etetőszéket? Zsolti állandóan ülni akar, és csak akkor van csendben, ha ülhet.

Kép
Kép
patr

Patr! Nem túl korai még az ülés?
Vendég

Jó reggelt!

Eliot
nak boldog hófordulót!

Werus!
Remélem apa észbekapott!

Andi!
Viki kukac nagyon cuki!

Patti!
Örülök h meggyógyultatok ;)

Anyjuk!
Anna orrocskáját még szívod?

Mi fél 8kor keltünk (fél 9kor feküdt le, 4kor volt egy kis szopis szösszenet). Aztán Dundi elkezdett "beszélni". Édes volt. Anyukámat és anyóst is felhívtam, akkorákat sikoltozott, dumált nekik. Édes pofa volt. Most a játszószőnyegen küzd a macikkal.

Most élvezzük a vasárnapot. Laci apu készíti a finom bundás kenyeret.
20150601134430

Viki! Bundás kenyér jöhet! Ablak nyitva! :D
Vendég

Babu!
MEgy, küldök hozzá earl grey teát is ;)
20150601134430

Babu, de korai! Azért is kérdeztem. Bár kérdeztem Katát is, ő azt mondta, ha ülni akar, akkor nem lehet mit csinálni. Márpedig Zsolti akar!

Evelin, írtad múltkor,hogy miket vettél a tesz-veszen, 1 ft-ért, erre én is belelkesedtem. És tegnap vettem egy macis textilkönyvet 2 ft-ért! :lol: :lol: Ilyenkor mennyit kell fizetni? mert ugye a két forintot az lefelé kell kerekíteni :lol: :lol:

Egyébként Mav, és aki még textilkönyvet keres, rengeteg van a tesz-veszen!

Kép
Kép
patr

Viki: igen meg szivom. De mar nem olyan surun. csak alvas utan nagyon szorcsi.

patr: Anna is mindig ulni akar, es en is mar azo nvagyok etetoszeket veszunk, igaz allithato tamlajut.
Vendég

Jaj, bundás kenyeret én is kérek!!!
De sokan vagyunk! :lol:

Kép
Kép
patr

patr: illik 10et fizetni, bar nekem multkor valaki 100at fizetett a 10 helyett.
Vendég

Viki! Köszi
Vendég

Vendég

Jó reggelt!

Nóri is nagyot aludt az éjjel. Fél 8-tól 7-ig. 4-kor szopizott egyet, aztán aludt tovább. Kár h én még mindig nem tudok jól aludni.

Babu - Szabi annyira édi ahogy kacag!!! :D :D :D

Én nem szeretem a bundikenyeret 8). Kakaós kalácsot toltam forró kakaóval. Fincsa volt. Utána küldtem még egy kis cukros-tejfölös-nutellás túrót desszert gyanánt! :lol:
Vendég

Ma reggel is csináltam tökjó Bugri-képeket, majd fölrakom ha végre megint elalszik. Már nyűgös, úgyhogy remélem mielőbb...
Vendég

Akata!
Találtam kabátot, szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a tesód felhívna!

Kép
Kép
patr

Wera! A kalács is jöhet csak kár, hogy kakaót nem ihatok!

Várjuk a Bugri képeket! Ügyes alvó Nóri baba is!
Vendég

Tami - nagyon jót röhögtem ahogy olvastam h mit kérdezett a házidokitok!! :lol: Igazi zseni lehet! :twisted:
Kevés az az apuka aki magától észreveszi mit kell segíteni, vagy azt hogy már az utolsókat rúgják az idegszálaid. Erre mondta Potyka anyánk hogy a gyereket magadnak szülöd, ha segítséget kapsz az apjától, azt tekintsd ajándéknak! Nagy igazság! Én is próbálom ezt szem előtt tartani, de nem mindig sikerül.
Vendég

Patti!
Hol kell ezeket a könyveket keresni?

Wera!
Várjuk Bugri képeit!

Enyém kölyök 3/4 óra alvás után megébredt :shock: Most éppe az apjával puszilkóznak. Kép
20150601134430

nem volt összerakva a széke... a párnában kezdett unatkozni kaja után...hanyatt még nem akartam mert igy is bukott rendesen...
MEGOLDÁS :) ;)

(hajlitható szárú. párom nyűgött hogy egy fiunak minek vettük meg 1500ft volt)
Kép

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Vmi nem jó a vonalzóddal, mert Bence még csak 2 hónapos rajta....
20150601134430

Csajok! Találtam a teszveszen egy nagyon frankó etetőszéket! Új, garanciális, dönthető, állíthatómagasság, bizt.öv, levehető tálca meg minden és csak 16 ezer! Az összes ilyen kategória mind 25-30-nál kezdődik! Azon gondolkodom veszek egy ilyet! Szerintetek :?: :?: :?:

http://www.teszvesz.hu/item465891915_zi ... _luma.html
Vendég

Timi - jaj, de édes!!!!! :lol: :lol: Jó vétel volt! :wink:
Vendég

Sorozatképek...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

nah bocsi lányok! vagyok, csak gyorsan hajat mostam mert már káosz volt. meg beizesítettem a pörit ;)

muffin!
eliot milyen édes azzal a macival!!! nagyon jó pajtást talált magának.

nicike!
tényleg nagyon fiatalnak nézel ki. meg persze az is vagy ;)
jók ez esküvői fotóid!

wera!
szerintem az az etetőszék nagyon megéri...

viki!
köszi asszem már jó ;)
megkivántam a bundi kenyeret, mondtam is nyusziapunak hogy ha megkávézott csináljon nekem reggelire. (én nem tudom megcsinálni :oops: :oops: megfőzök egy 8 fogásos ebédet vagy vacsorát ha nincs benne bundás kenyér és tejbegriz meg tejberizs. ezeket a pofon egyszerű kajákat nem tudom elkészíteni :oops:

patr!
jobbulást nektek!!!!

Kép

Kép
timi1982

Wera! Bugri Nóri nagyon ügyi! Jó az etető szék! :D

Timi! Bence is édes pofi! :D

Viki! Raktam a kedvencedről videót! :wink:
Vendég

wera!
8) 8) jaj de édes bugri nóri!!! imádnivaló!!!!!

Kép

Kép
timi1982

jaj igen babu!!!
olyan édesek együtt apával. nekünk még ilyen nagyokat nem kacarászik ha játszunk vele.
van mikor sikongat kacarászik de csak néha, ha ő csinál valami olyat...

Kép

Kép
timi1982

Hmmmdefinooom...
Kép

Akarjátok látni a lábam?
Kép

Megnézem azt a gépet közelebbről is!
Kép

Anya nem unod még??? :twisted: :lol:
Kép
Vendég

Patr! Viki is nagyon szeret ülni! Már elég korán elkezdte! Azt mondta nekem is a védőnő, ha magától csinálja, akkor nem lehet baja. Csak nekünk nem szabad erőltetni. Most a pihenőszékében eszik, ha kanalas kajcsit kap!

Wera! Hát igen...lesz bajod, főleg, ha elindul! Egy percre sem hagyhatod már most egyedül! :lol:

Szabi tündéri apukával! Milyeneket kacag!

Tegnap mikor fotózta Vikit a kereszt anyja, akkor röhögtettük. Hát vagy 20 percen keresztül kacagott. De ha valaki idegen látott volna, tuti bezárnak a zárt osztályra! És Viki ezen nevetett...

Timi! Ügyes megoldás! :D Kék virág! :lol: Azért az csak fiús!

Apa, mikor kicsik voltunk a keresztlányának keresett anyával fülbevalót a keresztelőre. Anya mutatott neki egy kék köveset és egy piros köveset. Erre apa megszólta anyát, hogy ne kéket vagyen, mert ő lány! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegényt azóta is ezzel szivatjuk!

sz.andi

Oké, ígérem ma már nem rakok több képet! :lol:

Pati - Nóri is ülni akar. Túl sokat nem hagyom neki, de néha muszáj mert meg van veszve érte!
Vendég

Bandi - én is csak úgy tudom megnevettetni Nórit ha full hülyét csinálok magamból. A családom már megszokta de mások igen furán néznek! Sajnálják a gyereket... :twisted: :lol:
És igen, a kék köves fülbevaló egyértelműek kisfiúknak való!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Húú Wera! Milyen szép sötét szemei vannak Nórinak! De hallod, nagyon huncut! Úgy ki fog játszani Titeket! :lol: :lol: Legyetek résen! :lol: :lol:

sz.andi

jóóóóóóóóóó reggelt :D

Olyan édesek a babucik. Imádom nézegetni Őket.Szépségesek egytől eggyik. Apa nálunk is ezt csinálja. Élünk egymás mellet De semmi beszélgetés.Haza jön meh nyomkodja a gyereket, leül a tv elé és ennyi. Teszek egy képet a multkori gyerek vigyázásáról :evil:

Haj: Nektek nagyon hullik? Én most mostam meg, és ahogy szárítottam kb fújta le a hajszárító a fejemről a hajat :cry:

nicike

Azokat az egy forintos könyveket hol lehet venni? Oké, hogy teszvesz, de hol? Én nem találom! :oops:

sz.andi

Ja és éjjel becsippant a légzés figyu.
Szerintetek nagyon parázzak?

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: