A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

mav! én teszveszen rendeltem. viszont a régiónál van faca textil könyv.
textil bébijátékok között van.6részes ágyra köthető activity. igy van az áruházban a megnevezése.

én most ezek közül szemezek vmelyikkel:
Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

jah és mav!
szuper képek. nagyon édesek. huncutkodás látom nálatok is nagyon megy :D

Kép

Kép
timi1982

regiojatek:
hangotadó bébikönyv arcokkal. ilyen is van mav!

Kép

Kép
timi1982

A kutya tetszik! Ezt en is kineztem!
Amugy tudnak valamit? (maszik,zenel???)
Olyanunk van a racsra kotheto,de most vmi hordozos,kocsiba valo kene,mert hercegeim igencsak unatkoznak,alvas meg mar reg a multe :cry: :D :D :D
Vendég

Hinnetek amugy h az bal also ket kolok ugyan az?
Ha nem az enyemek lennenek en tuti nem :lol:
Vendég

nem csinálnak semmit. tekergetni lehet őket. nekem ilyesmi kell mert bence keze állandóan jár, aztán ez gondolom lekötné egy időre. mert hiába fogja meg a játékokat annyira kalimpál hogy eldobálja őket. aztán ha két kézzel fogja akkor is föl le rázza meg huzza meg tekergeti. ezt meg azért jobban tudná csavargatni. egyébként láttam élőben is. nekem tetszik. épp mikor most voltunk oltáson volt az egyik babánál. jol néz ki.

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:42-kor.
Vendég

vagyok én is egy gyors helyzet jelentés erejéig

MUNKA SZUPER VOLT MA IS MEGYEK NEM SOKÁRA KICSIT
apa élvezte a helyzetet

viszont GOND VAN MERT A NOV-11TÖL 2 HETELNI KELL MENNIE DOLGOZNI DEC 20 IG SZOMBATHELYRE
nem tudom hogy oldom még meg :? :? :? :?

VISZONT MA MÁR BÖGTEM MERT A NEM EVÉS HATÁRTALAN MÉRTEKET ÖLTÖTT
NEM BIROM remeg a kezem és minden bajom van felhivtam a védönöt azt mondta lehet be kell vinni a korházba
de miért????????????
én már minden nem létezö betegséget látok rajta mérem a lázát nézem a fejét a torkát
és megy hogy biztos gyomorszükülete van vagy komoly szervi baja vagy mit tudom én
hajnalban nagy nehezen eszik 130-at aztán a kanalas eves kissé jobban megy mint a táp de ordit közben a tápot cukroztam de semmi másik cumis üvegés cumi az se jo teát is kevertem a tápba
most evett talán egy fél üveg fözeléket
a tea az menne
pisis pelus van napi egy kaka is éjjel alszik nappal se ordit sokat
vajon van valami baja ami miatt korház kéne????????????
tisztára kétségbe estem
HOVA LETT A JO EVÖ GYEREKEM??????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

mit gondoltok mikor van nagy baj????????????????

mi lehet a baja??????????

a fog ennyire gázos lenne?????????????????

a másikaknál nem volt az.......................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Biztos nincs semmi komoly baja Lena-nak.
Mikor mondta a vedono a korhazat nem kerdezted h miert?
Nem lehet hogy csak azert mondta a vedono hogy be kell menni a ,nehogy kiszaradjon ha nem eszik semmit?

Total semmit nem eszik??????
Vendég

Roni a fog lehet gázos nagyon... akár ennyire is...
A teát nyomd habár ha cukrozott elveszi az étvágyát, de muszáj legalább folyadékot!!!
Tépot próbáltá keverni a főzibe?

Kitartás!!!

Kép
andkata

Ja és szervi baja nem hiszem hogy lenne, az már korábban kiderült volna...

Kép
andkata

Ja bocsi,hulye vagyok. Latom azert evett vmit. De az nagyon jo ha iszik. Ha csak az megy hat az,az is valami.
Vendég

Mav - nekünk van olyan Regio játékos könyvünk és nagyon tuti! Tök véletlenül pont a ma reggelt készült képeken rajta van! :D

Kép

Kép
Vendég

Muffin - nagyon dögös a tökszerkó! :lol: :lol:

Nici - Lili nagyon kis cukorfalat! :D Ne aggódj, Nóri is ott marja az arcát ahol tudja, aztán ledugja az egész kezét a torkán és öklendezik és hasonlók. :roll: Úgy látszik több mindenben is hasonlítanak! Akkor most szólok, ha elkezd forogni véged!! :lol: :lol: :lol: :wink:

13. kerületi tali? Benne vagyok! Mikor??? :D :D Van néhány dalos-verses cd-m is, ha összekapom magam még át is tudom nektek írni addigra! :D
Vendég

Ja, amúgy látjátok, nem csak nekem van egyre kevesebb hajam, hanem Nórinak is! :twisted: :lol:
Vendég

Wera! Nagyon jó a könyv! :D És milyen komolyan olvassa Nóri.
:lol:

Kép
dittke

Sziasztok!

Megjöttünk a temetőzésből. 9kor indultunk, akkor Dundi aludt a kocsiban negyedórát. Anyóséknál még 1,5et. Cuki volt, röhögött megint. Hazafelé is aludt 20 percet, most az apja altatja.

Kriszti!

Nem lehet h attól nyügősebb, h te is idegesebb vagy, mint a maminál voltál?

Kike!
én is egyet értek Tamival. Muszáj következetesnek lenni. Nálun kén leszek ez, Lacim könyebben beadja a derekát.

VKata!

Ne paráztasson anyud!!!! ;)

AKata!
Adélkánknak puszika!!!!

Babu!

Szabi új csillogós képe nagyon cuki!

Mav!

Édesek a fiúk!

Werus!
Bugrika édes kis csillag!!!

Roni!
Sajnálom a nem evést!
Látom jó lett az új avatar ;)
20150601134430

Hu, Nori milyen komolyan olvas!
Annanak meg csak a szajaval megy az "olvasas" total ataztatta ma a textilkonyvet. el is hataroztam veszek neki azt a furdos konyvet. Az konnyebb meg nyalazhatja kedvere.
Amugy nekem a textilkonyvek nagyon bejonnek.Igazibol keves olyan jatekot tudtok mondani ami tetszik de a textil dolgok nagyon. Ezert jonnek be nagyon a haba jatekok, csomo textil dolguk van es szep szinesek. Csak iszonyat dragak.
Mondjuk Anna egyenlore elvan a kis tukros kockaval es a rongyaval.
Valtogatva adok neki ezt azt hogy nezze, de ot csak a jol megszokott dolgok erdeklik.
Ma is a jarokaba berakatam egy jatszoszonyeget( mert most kapta egy ismerosunktol) es emiatt atrendeztem benne a jatekait is, hat amikor reggel eloszor beraktam a jarokaba csak lesett es sirt. de aztan elmondtam neki ez ugyan az a hely itt van minden jateka, megmutattam a szent kockajat, es akkor mar ok volt a szitu.
Erdekes o mindenben a megszokotatt kedveli. Ezert nalunk a napirend nagy ur, meg a szokasok.
Valahol jo ez mert kiszamithato, de rossz is, mert ha valami nem ugy van mint szokott(mondjuk apa eteti anya helyett, es apa mashogy csinalja mint en) akkor kesz bevagja a hisztit:(

Adelnak jobbulast! NAlunk szerencsere csokkenni latszik a takony mennyisege!

Mav: jok a kepek!

Kata: ferjemmar meg is nezte nekem hogy tudok a Titaekhoz eljutni, es hat tomegkozlekedesileg azert nem olyan egyszeru, bar lehet o tud egyszerubb utat is. De megoldom.
Hat meg otthon anyaeknal mennyi hangszer van. Anyanak gitar, hugomnak hegedu, fuvola, dobok, es akor meg van nehany kisebb razo, csorgos, ,......tok jok ezek! En nagyon sajnalom hogy nem tanultma hangszeren.

Nici: Anna is allandoan "bantja" az arcat:(
Az egy dolog hogy a kezet a szajaba probalja nyomni oklendezesig, de hogy a szemet is allndoan mardosnia kelljen...nem szeretem amikor csinalja, de tenni nem tudok ellene.

Ronix: kitartas a nem eveshez! MIkor kezdodott? es minden korulmeny ugyan az mint akkor volt, mikor meg evett?
Vendég

a fiuknak: Kép
Kép
Vendég

Mielőtt visszaolvasok, ezt le kell írnom!

Apa befűtött, de úgy! Felszedett egy zsák szemetet, csutkát, volt benne por is meg minden. Berakta a kályhába. Szétolvadt a zsák, kiömlött a szemét és elzárta a levegőt! Alul felül ömlött a füst, mert nem tudott lángolni, ki kellett nyitni a nagy ajtót is, onnan meg aztán jött a füst, mintha a szoba közepén raktunk volna tüzet. A végén ki kellett az összeset lapátolni, közben füstölt mint állat! Nem tudtam a szobában maradni, mert csípte a szemem, köhögtem. Nagyjából már kiszellőzött.

Upsz, sír Jázmin!

Kép
szly27

Anna olyan kis tündér!! Annyira látszik az arcán h kiscsaj! :D Tényleg kinevet ha becsavarod a hajad? :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, Jázmin visszaaludt!

Szóval még mindig minden nyitva van! Szerintem már csak a ruhámon érzem a füstöt! De a sarokülő tuti füstszagú maradt! Nincs valami szagsemlegesítő spriccelő valami, ami elveszi a szagát?

Még jó, hogy a kölkök a belső szobákban végigszundították az egészet.

Ronix! Ez a nem evés már kísértetiesen olyan, mint Titiéknél!

Maverick! A fiúk nagyon édik!

Nicike! Nagyon aranyos és szép kislány Lili! Te meg nagyon fiatal vagy, azt hittem, valami nagytesó fogja a babát, kétszer is elolvastam, hogy anyával van.

Viki! Lackó hű volt önmagához! Jól viselkedett megint!

Anyjuk! Annának gyönyörű szemei vannak!

Wera! Jázminnak is nagyon sok haja elment, de mostmár nő és sűrűsödik!

Olyan textilkönyvet én is akarok, majd ha elmegyünk Debrecenbe, feltétlen bemegyek a Régióba és veszek neki!

Mi megjártuk a temetőket, Roli nem volt hajlandó sétálni, cipelni kellett. Itt még a nap is sütött és volt vagy 23 fok! Melegebb volt kint, mint bent anyuéknál. Jázmin is jól viselkedett, elvolt tesómmal. Sétáltak.

Kép
szly27

Gyönyörűek a csajok :)

Lili hátul full megkopaszodott :shock: kikopott a haja.Tiszta hókusz pók lesz ha így folytatja.
Wera, tényleg hasonlók,mert ha jól emlékszem Nóri se akarta emelni a fejét? Lili se,próbálom hasra fordítani naponta többször,de nem elég h közben ordít, úgy megsértődik h utánna még 1 órát üvölt :shock:
Meg ha ülésbe húzom,akkor se tartja a fejét.ezzel tudok valamit tenni? Bár tuti csak lusta.

Anyjuk: Lili is kiakarja kapni a szemét néha.volt h komolyan megijedtem kinyomja.
Mondtam neki, higyje el jó lesz az még késöbb ha a helyén marad :D .

kivagyok itthon a a fűtéstől.A tv 26 fokra fűtti fel a szobát.A többi helységben meg jóval hűvösebb van :evil:

nicike

az én gyerekem egésznap alszik ma.Enni kelt csak fel ma még.
Van valami front?

nicike

[quote="szly27"]
írta:
szly27

Nicike! Nagyon aranyos és szép kislány Lili! Te meg nagyon fiatal vagy, azt hittem, valami nagytesó fogja a babát, kétszer is elolvastam, hogy anyával van.

:D :D :D

nicike

Wera: Anna mindig lereagalja ha maskepp van a hajam. pl ha veletlen lat kiengedett hajjal az nagyon tetszik neki, de tegnap ket copfba volt es csak nezett es nezett. A sapival is ez van, mintha ugy mar nem en lennek. De a csavarok bejonnek neki :lol:
Vendég

Sziasztok!
megjöttünk egy nagy sétából, és már vak sötét van.... és minden tiszta fagyos. Hát bizony téli csizmába és télikabátba mentem! Legközelebb már sapkát, sálat és kesztyűt is felveszem! :?

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:42-kor.
Vendég

Én vagyok :D :D :D :D

Keresek egy esküvői képet,azon hátha nem vagyok olyan alulgombolós :D

nicike

Kép
Kép

Ha még itt is olyan nagyon fiatalnak nézek ki,akkor feladom :D

De nem sértődtem meg,mindenki fiatalabbnak néz :wink:

nicike

Nóri és Anna tüneményesek! :D

Viki! Köszönjük a fotó dicséretet!

Ronix! Sajnálom a nem evést!

Szly! Apa nem semmi!

Nici! Nagyon szép menyasszony voltál!
Vendég

Viki! Lackó nagyon ügyi fiú volt ma is! :wink:
Vendég

Köszi a dícséreteket. Nem akarom amúgy nyomni a gyereket, úgyhogy ha valakinek sok a kép, akkor szóljon. :)

új haverja van Eliotnak. :) A tegnapi odakúszás után ma teljesen rákattant a macira. Kép

KépKép
muffin

Nici - hű, de gyönyörű vagy azokon a képeken! :D De hogy mehettél férjhez 15 évesen? :twisted: :lol: Bocsi, csak vicc volt! :wink: De tényleg ott is nagyon fiatalnak látszol! Hát, erre inkább legyél büszke, később még jól jöhet! :wink:
Nóri pont 3 hónapos volt amikor először egyedül megtartotta a buksiját néhány másodpercig, úgyhogy ne aggódj! Ne egyszerűen csak hasra fordítsd, hanem emeld is meg óvatosan két kézzel a buksiját, hogy szét tudjon nézni. Bevetheted a tv-s trükköt is, az imádják nézni! Néhány ilyen alkalom után a kis kezét is húzd előre, könyöklésbe, úgy jobban meg tudja támasztani magát és úgy emeld a fejét. Előbb-utóbb tartani fogja. Nóri most már kizárólag hason hajlandó játszani. Sajnos evés után se nagyon bírom a hátán tartani, így jó sokat vissza is bukik. Már 1,5 órát is hasal egyhuzamban úgy hogy alig-alig teszi le a buksiját néhány mp-re!! Nem rossz, mi? :wink:
Vendég

Kép

Kép

KépKép
muffin

Muffin - képből sosem elég! :wink: Milyen komoly férfi ez az Eliot! :D :lol:
Vendég

Muffin! Bármennyi kép jöhet! :lol:

Kép
dittke

Tami!
Anna nagyon kis huncut!

Szly!
Apjuk jól mellé nyúlt! Anyóséknál a szomszédjukra jött rá a füstölés. :twisted:

Nicike!
Te tényleg szemtelenül fiatal vagy (vagy én vagyok öreg :lol: )

Evelin!
Eliotról lsz a Nike-s cuccban is tegyél fel képet!

Roni!
Javult Léna evése?

Dodó!
Jó hideg lehet nálatok!

AKatus!
Hogy van Adél?

Bencuri Viki!
Nem láttam már napok óta képet a csajunkról!

Patti!
Hogy vannak a gyerkőcök? Zsoltiról is régen volt már kép!
20150601134430

Muffin!
Nagyon édes, ahogy azt a macit fogja!

nici!
Nagyon szép voltál az esküvőn, és tényleg fiatalabbnak nézel ki. Én még csak most lettem 24, de én idősebbnek nézek ki.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:43-kor.
Vendég

Eliot mindig olyn krapekos! Nagyon helyes!
Vendég

Sziasztok,

köszi az érdeklődést, Adél köhécsel és orra dugul ezerrel, de hangulatilag ok. Napközben majdnem 5 órát aludt, de ebből 2,5 órán át végigjártuk jól bebugyolálva a Margitszigetet, így persze akkor is...
De a tiszta levegő, nagy alvás tuti jót tett, Csak a férjemet kellett elviselni,a ki "lázadozott" a séta ellen... :shock: :D

Evelin, annyira édes Eliot és tényleg csak magamat tudom ismételgetni- gyönyörű lett a szája....

Wera! Nonó is nagyon cuki...Az én hajam is csomókban hullik, de állítólag ez csak egy hónapig tart.

Nicike, tényleg szépséges vagy az esküvői képen! :)

Szly, apa ködösített? Rolit nem lehetett semmi cipelni...

Vik, Lackó minden bizonnyal egy mintababa!

Lizy hogy bírja a hideget, Dodó?

Anyjuk, Anna olyan szépséges!

Kép
andkata

akata!
Lizy bírja a hideget...imád a levegőn aludni...ő tulajdonképpen ezt szokja meg...neki az otthoni időjárás lesz szokatlan. Pl ma is le volt hajtva a babakocsi fedele, kicsi pirospozsgás lett az arca, meg az orra, de imád nézelődni.

d.dodó

Jesszus Timi!!!!
Megneztem a jatekokat es az amit en kutyanak neztem(irasat sose olvastam) kiderult h hernyooooo!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

köszi a dicséreteket :oops: :)

Wera így csinálom ahogy írtad,mivel régebben olvastam amit Mavericknek írtál,de csak leüvölti a hajam :D
De nem adjuk fel...
Ja és Lilinek is mindig jár keze-lába :wink: Bár ha a lába is elkezd nagyon járni akkor lassan sírás lesz.

Akata,ez a dokis sztori aranyos:D

én csak úgy jártam még h a héven a tanuló kalauz mikor jegyet vettem mondta h diák jegyet ugye?
Hozzá teszem 8 hónapos terhes voltam :shock:

nicike

[quote] írta:n csak úgy jártam még h a héven a tanuló kalauz mikor jegyet vettem mondta h diák jegyet ugye?
Hozzá teszem 8 hónapos terhes voltam

:lol: :lol: :lol: Ez jóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:
Nem baj ha berág Lili baba a hasonfekvéstől, csak erőltesd nyugodtan. Nekem is a szívem szakadt meg, de látod hogy rákapott az ízére! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.02 22:50-kor.
Vendég

Nagyon pipa vagyok ám, 2x is kifőztem ecettel a nyomorult mosógépemet de még mindig dől belőle az algás trutymó. Persze nem kifelé, csak a ruhák közé. Valami nagyon el van dugulva benne, hétfőn hívom a szerelőt. Annyira hiányzott már egy kis plusz kiadás :evil:

Hab a tortán h berágtam apára is. Én egész nap güriztem h a kedvében járjak, mindenféle jóval vártam mikor hazaért a melóból, szegény Nórival alig fogalalkoztam vmit - bánt is emiatt a lelkiismeret -, erre ahogy belépett az ajtón vmi olyat szólt be amivel még az élettől is elvette a kedvem egy pillanat alatt. Nem akarom részletezni, de azóta se nagyon szóltam hozzá és nem veszi észre magát basszus!!! Ez így neki jó. Némán jövünk-megyünk egymás mellett egész este. Hihetetlen h fel sem tűnik neki. Elég elkeserítő...

Bocsi a panaszáradatért, már hiányzott, nem? :twisted:

Jóéjt
Vendég

Szép Jó Reggelt!

Ilyen még sosem fordult elő, hogy én legyek az első! :lol:

Mondjuk hétvégén nem nehéz!

Apa most ment el dolgozni, csak holnap reggel jön haza. Olyan rossz! Mindegy, sztem átmegyünk anyáékhoz.

Hú, Wera! Nórinak tényleg kevesebb haja van! Látom azért már nő a másik!

Nicike! Téged is látni? Örülök, hogy jöttél! Nagyon szép kiscsaj Lili!Tényleg fiatalabbnak nézel ki! Egyszer (kn. 4 éve) az osztályon megkérdezte egy beteg, hogy gyakorlaton vagyok? Mondom: ja, csak itt felejtettem magam. Akkor már 4 éve ott dolgoztam! Mondom, mé? Mennyinek nézek ki? Azt mondja 18! :shock: :shock: :shock: :shock: Tényleg shockolt a dolog! Azért sztem ennyire nem durva.

Na de most tuti idősebbnek néznek, olyan fáradt vagyok!

Eliot milyen vagány csávó! Nagyon ari rucikban nyomja! És tényleg gyönyörű kék szeme van!

Anna meg kis huncut! De nagyn szép baba! Úgy látom Neki is kék marad a szeme!

A Viki szeme érdekes. Olyan barnás, de nem teljesen, szürke is van benne, de olyan, mintha olajos lenne. Nem tudom ezt leírni jobban. Néha nem látni a pupilláját, mert olyan fényes-olajos vagy milyen. Rohadt érdekes szeme van. A párom huga lefotózta, (na nem reklám, csak tuti jó képeket csinált róla tegnap, a képzőre jár fotó szakra)majd ha átküldni felteszem megmutatom! Nagyon érdekes!

Roni! Hogy vagytok? Hogy alakul a kajcsi? Sztem is simán lehet a fogzás miatt! És tuti azért mopndta a védőnő a kórházat, hogy ki ne száradjon! Sztem Ő végső esetben gondolta, ha már abszolút nem eszik semmit és nem is iszik.
Nem jött be a DM-es tápszer? Nekem van egy felmaradt csomaggal, bontatlan, de mondom csak az egyik csomi. Nagyon szívesen átpostázom! Természetesen, ha kéred!

Az én lányom átment kukacba! Egyemmeg! Hasravágja magát egy pillanat alatt és kúszni akar! De szegény nem halad előre, csak a popóját nyújtogatja az égnek. De olyan ideges tud lenni, hogy nem sikerül!!! Annyir röhögök rajta! Íme, nem nagyon látni, de kb.:

Kép

sz.andi

Hát még mindig sehol senki? Mikor Én jövök nincs itt senki :cry:
Mindegy, megyek akkor a dolgomra.

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: