A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó éjt Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Sziasztok, egy fokkal jobban vagyok.
Márti, azért jöttem, hogy menézzem, minden oké-e az orvosnál, és látom, kisfiad lesz, gratulálok! :D :D :D :D :D
Mindenkit puszilok, megyek Pestre a tanfolyamra, mert kíváncsi vagyok a révülésre nagyon.
Puszillak benneteket, vigyázzatok magatokra!

KépKép
benó

Szia Benó ! Örülök,hogy jobban vagy.
Jó révülést!

Kép
muzsuzska

Flóra, Királyfi evett borscslevest az oroszoknál,ízlett neki, de nem látott benne céklát! :wink: Tehát probléma megoldva , csinálhatok! :wink:

Felraktam ragulevest, valami hasonlót, Van benne minden.
Pulyka mellet befűszereztem, rántani fogom és szezámmagba forgatom. Káposzta sali kilőve, mert félbevágtam és rossz belül tiszta fekete! :evil:
A köretem vagy krumplipüré vagy rizibizi lesz.

Kép
muzsuzska

Fogyi recept:

Miről szól a diéta?

A diéta lényege, hogy a napot egy nyers banánnal, valamint egy pohár szobahőmérsékletű vízzel kell kezdeni. A nap hátralevő részében édességen kívül bármit lehet fogyasztani. A desszertek tiltólistára kerültek, koradélután lehet csak enni egy kis édes ropogtatnivalót. Nem javasolják az alkoholfogyasztást, és érdemes este 8 óra előtt vacsorázni, továbbá éjfél előtt ágyba bújni.

A diéta legvonzóbb vonása, hogy elég engedékeny a testedzést illetően. Csak akkor kell sportolniuk, ha akarnak, azt is a lehető legkisebb erőfeszítés árán tehetik.

Az őrület új dimenzióba lépett az elmúlt hónapban, amikor a Tokyo Televíziós Műsorsugárzási Rendszer egy televíziós adást tűzött műsorra, melyben az egykori japán operaénekes, Kumiko Mori elmesélte, 7 fölös kilótól szabadult meg a diéta segítségével. A műsorban több nő is beszámol arról, hogy a leadott kilóknak köszönhetően sikeresebbnek érzi magát, szinte a csúcson van mind munkahelyén, mind pedig a háztartásban.

A titkos banánkúra eredete

A „Reggeli banánkúrát” egy osakai gyógyszerész dolgozta ki, aki sokat foglalkozott a kínai gyógynövény-orvoslással. Sumiko Watanabe a férjének tervezte ezt a fogyókúrát, aki semmilyen más módszerrel nem tudott lefogyni.

Watanabe úr most mindössze 59 kg-ot nyom 175 cm-es magasságához. A diéta sikerét pedig a stresszmentes megközelítésnek tulajdonítja. A táplálkozástudományi szakértők véleménye megoszlik a hatékonysággal kapcsolatban, de a banán tele van keményítővel, mely egy olyan rost, mely a szénhidrátban gazdag élelmiszerekben található, mint pl. a burgonya, a kukorica, az árpa és a banán (különösen a kissé éretlen gyümölcsben).

A diéta támogatói szerint az emészthetetlen keményítő a csodaszer, mivel növeli a test zsírégető képességét.

Kép
muzsuzska

Eszem is egy banánt gyorsan! :D

Kép
muzsuzska

Akkor most fogyok!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Senki sincs itt! :(

Kép
muzsuzska

Sziasztok. :D Látom sehol senki :(

Benó:Örülök,hogy jobban vagy. :D

Egész nap egyedül leszek itthon mert a gyerek a tesóméknál,L. pedig nappalos.Hat után ér haza csak utána megyünk a temetőbe.Mondjuk mindig este megyünk mert ilyenkor annyira szép.

Na jó,ha nincs senki majd még benézek.

Tancsu:Hol vagy?Se este,se reggel?Ennyire zűrös volt az este?

Kép
martik77

Sziasztok lányok!

Most jöttem csak,de már sokat dolgoztunk. Először az ágyban, :lol: aztán reggeliztünk,majd piacoztunk.
Vettem még a másik két temetőbe is fenyőágakból díszeket. Nekem 3 temetőbe kell mennem, három különböző helységbe.

Kép
flóra 11

Benó,örülök, hogy összeszedted magad annyira, hogy elmenj révülni. :wink: :D

Zsuzsi,jól hangzik a fogyi. De én már nem kezdek bele semmibe,mert ha elhatározom,hogy most fogyás, akkor biztos hogy állandóan éhes vagyok és egész napcsak tömöm magam. így meg néha eszembe sem jut, hogy enni kéne. :lol:

Kép
flóra 11

Márti, benézhetnél.

Feltettem a levest. Zsuzsi, végül én is ragulevest főzök.Nem bírom megunni. :lol:

Tancsu azt mondta, ővék az autó hétvégére és mennek valamerre. Ha jól tudom.

Kép
flóra 11

Szia Flóra. :D

Kép
martik77

Á,de jó füled van! :lol:

Kép
flóra 11

Kérésed parancs :lol:

Kép
martik77

Főzöl ma valamit?

Kép
flóra 11

Tényleg csavarognak Tancsuék.Csak gondoltam beköszön.

Kép
martik77

Megy a mosógépem is. Főzök is közben, mint rendesen szombaton. Délután jönnek az apuék,megyek az egyik temetőbe velük. Előtte talán itt is kikellene mennem. Aztán a harmadikba nem is tudom,hogyan jutok el.

Kép
flóra 11

Most nem főzök,mert tegnap az anyós küldött kajcsit.Sült csirke combot meg krumplit,tejfölös csirkét és még tésztát is,ja és sütit.Meg egyedül vagyok L. a munkahelyen eszik.Szerintem még sose ettem ragulevest.De tuti jó lehet :D

Kép
martik77

Épp akartam kérdezni,hogy te mikor mész a temetőbe.Mi is csak este,de nekünk közel van a két temető egymáshoz.

Kép
martik77

Betettem a mikróba melegedni az ebédemet.

Kép
flóra 11

Én is pont az csináltam,vagyis csak a tésztát mert a húst csak hidegen tudom megenni. :D

Kép
martik77

Hát én nem este,mert akkor nem gyúzném mindet. Ha az apu telefonál,hogy indulnak,akkor indulok itthonrólés kimegyek itt. Ez nemsokára már lesz,mert ők úgy 1 körül indulnak. És akkor én olyan fél kettő-kettő között kimegyek itt. Ott felvesznek engemés megyünk Peredre,ott a nagyszüleim,nénikém ,bácsikám.... sok rokon.Ez olyan22km-re van innen.
Onnan apu visszahoz és ha még előrem az exeméket, aki viszi a fiúkat az apja sírjához,akkor velük el tudok menni Sókra, ami kb. 30km-re van.

Kép
flóra 11

Na igen ez a nap mindenkinél zavaros.Régen mikor gyerek voltam mi is mentünk mindenfele,de én már csak anyámék meg a bátyám sírjához megyek.

Kép
martik77

Megettem,de nem esett valami jól :?

Kép
martik77

Na,kajálok. A mosógép is már öblöget.

Kép
flóra 11

Jó étvágyat :D

Kép
martik77

Nekem Galántán vannak az anyai nagyszüleim. Pereden az apu szülei. Sókon az apósom és a sógorom. Ha valahová nem megyek,akkor sértődés van belőle. :?

Kép
flóra 11

Ez nálunk is így van.Csak nekem a nevelő szüleim vannak eltemetve és az ő szüleik meg nem is tudom hova.

Kép
martik77

Köszönöm. :lol:

Kép
flóra 11

Nemsokára én is viszem le a kutyát............aztán csak eltellik az a nap.

Kép
martik77

Már múltkor is írtad, hogy nevelőszülőknél nőttetek fel. Miért, ha megkérdezhetem?

Kép
flóra 11

Anyámék Ózdon laknak csak sokat ittak meg nem volt rendezett a családi háttér így az anyai nagyanyám(aki szintén piás volt)megunta egy nap és a nővéremet,engem és a húgomat bevitt a csecsemő otthonba.A nevelő szüleim kivettek engem és a nővérem.Kb ennyi röviden.A bátyám aki meghalt ő szintén ott nevelkedett de nem voltunk édestestvérek.

Kép
martik77

Utána még anyám szült 4 gyereket ők velük maradtak.Ja igen és a húgomról lemondtak és őt valaki örökbe fogadta,ugy hogy őt nem ismerem de a többieket igen.Kb 8hónapos volt Döme mikor anyámmal felvettem a kapcsolatot és 2 évvel ezelőttig tartottam is sőt Dömét sokszor elvitték.Csak apám még mindig hülye így már nem beszélek velük.Ennyi.

Kép
martik77

Értem. És meg is értem nagyanyádat, biztosan nem nézhette, hogyan éltek. Sajnálom. De a szavaidból at vettem ki, hogy a nevelőszüleiddel jól elvoltál. Hány évesen kerültél hozzájuk?

Kép
flóra 11

Jaj, szegény, akkor a húgodat nem ismered? Nem próbáltad őt soha megkeresni?

Kép
flóra 11

A nevelő szüleim:A nevelő apám 72,a nevelő anyám 65 volt mikor odakerültem,én utoljára.A nevelő apám 92.be halt meg 84 évesen,a nevelő anyám 89 évesen 4 évvel ezelőtt azon az osztályon ahol dolgoztam.Nekik nem lehetett saját gyerek valami daganat miatt ezért vettek ki gyerekeket és nevelték fel őket.

Kép
martik77

És Te hány éves voltál akkor,mikor hozzájuk kerültél?

Kép
flóra 11

Ez életem nagy története.Szóval mindenért meg kellett küzdenem és még most is mert nem áll a hátam mögött senki.
Próbáltam megkeresni de a bürokrácia....
Pedig ő is tudja,hogy örökbe fogadták mert egyszer küldött anyáméknak egy képeslapot kb 10 éve.

Kép
martik77

Nővérem 79-be került oda 3 évesen,én pedig 80-ba 3évesen.Csak a nővéremet már egy hét után kivették a csecsemő otthonból én meg egy évig voltam bent.(szóval két évesen kerültem be.)

Kép
martik77

Remélem egyszer sikerül megtalálni őt. A szülőket ne nagyon bánd. Az én anyám is ilyen, most tartom vele a kapcsolatot, de csak hézagosan, azelőtt 3 évig nem találkoztunk, nagyon megbántott.

Kép
flóra 11

Na a többieknek lesz mit olvasni :D Ez most tényleg olyanra sikerült mint egy rossz szappanopera :D

Kép
martik77

Őrület! Hát miért nem vittek benneteket egyszerre? Emlékszel arra az egy évre? Biztosan rossz volt.

Kép
flóra 11

Nem bánom,hogy nem találkozunk mondjuk anyám normális lenne de apám egész életébe rángatta.Most apám beteg de mondtam,hogy engem nem érdekel és nem vagyok rá kíváncsi.

Kép
martik77

Sajna a szüleit nem válogathatja meg az ember.Csak tudod 2 éve apám nem velem volt bunkó,hanem Dömével és ehhez végképp semmi joga.

Kép
martik77

Ne is érdekeljen. Nem tartozol nekik semmivel. Ők rontották el a Te életedet.

Kép
flóra 11

Ha a gyerekével bánnak rosszul, azt minden rendes anya rosszul viseli.Én se hagynám.

Kép
flóra 11

Azért nem egyszerre mert a nevelő anyám már csak egy gyerek akart és a tesóm áítólag minden nap sírt,hogy hozzon el engem is és így kerültem oda.De nincs emlékem az otthonból így nem fáj a dolog és tisztességesen felnevelt ha Ózdon maradok lehet még ember se lenne belőlem

Kép
martik77

Nem rontották el az életem. :D Sőt mondom még jobban is jártam :D

Kép
martik77

Mikor gyerek voltam sokat csúfoltak e miatt,most már nem szégyenlem ha bárki megkérdezi elmondom és ennyi. :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: