A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Basszus, én annyira szőke vagyok :oops: :oops: Kérdeztem egy akkora baaromságot, hogy most hogy visszaolvastam már megválaszoltam saját magamnak. Odaírtam a végére, hogy a kettőt összekeverjük :P
bluebox

Na, most senkinek nem lehet egy szava sem, mert az utolsó hsz is az enyém lett, meg az első is :wink:
bluebox

El is olvastam mindkettőt. SŐT MINDHÁRMAT :wink:

Milyen igazad van. Szerintem ha én egész nap palacsintát sütnék, még akár a kakis pelust is kicserélné apa :wink: vagy ha fél nap palacsinta, fél nap gofri :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás:tegnap este palacsintát sütöttem:) azelőtt meg almáspitét és mindjárt kész a méteres
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:55-kor.
pironya

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Hékás:tegnap este palacsintát sütöttem:) azelőtt meg almáspitét és mindjárt kész a méteres

Jó kis hízókúra... Én meg csak rágcsálom az abonettemet reggel meg este :oops: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:55-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:56-kor.
pironya

Mai párbeszéd anyu és az 5 éves keresztfiam között:

- Mama, neked ma van a szülinapod????
- Nem, Ádám, ma a papának van szülinapja.
- És a papának az az ajándéka, hogy nem vagy otthon? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És mindezt teljes komolysággal kérdezte meg, nem poénból :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Halihó!

Hol vagytok?

Nekem is süssetek már sütit!

Kép
melike

vagyok :P :P :P
kész a süti, kész a vacsi, és én is kész vagyok :P

Melike: elárulom Neked, hogy én nem tudok sütni, vagyis eddig nem sütögettem. Most, hogy ilyen édesszájú lettem, megsütöm, mint inkább drága pénzért megvenném :cry: A kilók gondolom elkezdtek ismét jönni :wink: Nem érdekel :wink: Ha már én sütöm, akkor legalább már örömömet is leljem :wink:

Hékás: Ádám nagyon aranyos :wink:
bluebox

Ja és még nem ujságoltam, Kristóf ma borjú husit+sárgarépát evett és ízlett neki :wink:
bluebox

Márti:küldesz sütit?

Kép
melike

persze, nyithatod az ablakot :P :P
bluebox

Emlékeztek? MZ/X jelentkezz :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

naná :P
bluebox

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:53-kor.
Vendég

Szia Kriszta :P :P :P :P
Itt volt após :cry: :cry: Karácsonykor megyünk, az tuti.....
Tudsz valamit Csiriről?
bluebox

Jó estét.

Nem most, de hazaértünk. Egyszerűen nem volt időm jönni.

Irigyellek Márti a sok sütés miatt. Én lusta vagyok az ilyenekhez, de azzal nyugtatom magam, hogy majd............
Pedig késöbb még annyi időm sem lesz ilyenekre, mint most. Nem?
bszilvi25

Itt vagyok én is, Kíra szundizik, bár forgolódva, nem tudom meddig bírja. Kicsit belázasodott, szerintem a pneumótól. adtam neki kúpot, de azt honnan tudom, ha esetleg éjszaka felmegy?
Fürdést kihagytuk.
Süti-főzi... Hát, én sem vagyok egy konyhatündér, amit csinálok, az mindig fincsi lesz, de én a 2 óránkénti szoptatás mellett egyelőre nem tudom beiktatni.

Kép
tamaraildi

[quote="tamaraildi"]H írta:tamaraildiát, én sem vagyok egy konyhatündér

miért, mondott még ilyet valaki???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

Jó, jó, akkor csak egy lusta konyhatündér. :)

Kép
tamaraildi

Szép álmokat mindenkinek!
Én itt virrasztok. Hozzáteszem Kíra még soha, vagy talán 2x aludta át az éjszakát, de ez engem nem zavart, mert volt egy-két szopizás álmában, aztán mindketten visszaaludtunk. Most 2 napja az megy, hogy felébred, és forgolódik, nem tud visszaaludni.. Nem sír, csak nyugtalan. Prónálkozik, ujjszopi, de egyelőre nem megy. Enni nem akar, azaz már túl vagyunk egy f1-es szopizáson, azóta nem tud visszaaludni. az apukája most 5 napig nem lesz itthon, lehet, hogy ez is közrejátszik? Folyton az ajtót lesi.
Kész vagyok a fáradtságtól, most éppen a lábait veri az ágyhoz, de úgy, hogy mindjárt leszakad. Mi ez????

Kép
tamaraildi

Jó reggelt!

Merci még alszik! :shock:
Ildi remélem azért tudtál aludni!!!
Írj majd mindenképp!
bszilvi25

Mindenkinek Jó reggelt!
bluebox

Jó reggelt!
Én megint jól aludtam, Ildi sajnálom, hogy Ti virrasztottatok. Ilyet Marci is csinál, teljesen természetes. Mármint hogy csapkodja a lábát. Tetszik neki, hogy tud zajt csinálni, és jól odavágja a lábát a kiságyhoz. Nálunk már a rács csörgővel való csapkodása és rugdosása a téma :lol:

ma nem nagyon leszek, megyünk apu szülinapjára. De este azért benézek, addig írjatok sokat!!!

Márti, mi a mai süti? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt a Hétalvóknak is! :)Nekünk fél 3-tól sikerült újra, egészen 8-ig. Úgy éreztem magam, mint akiből kiszívták az utolsó csepp erőt is. De már összeszedtem magam.
Remélem a nehezén túl vagyunk, már ami az oltás mellékhatásokat illeti.
Nekem még mindig hullik a hajam. Nem kicsit. :(
Szerintetek lesz valami topiktali? Bár a szoptatósoknak nem könnyű megoldani, pl. nekem.
Én úgy mennék valami baba-mama klubba, de egyelőre amíg csak anyatejes Kíra, addig szerintem maradnak a környező utcák.

Kép
tamaraildi

Ildi, IGEN, LESZ TOPICTALI!!!! Andóca szervezi :wink: annyit tudunk, hogy hétköznap, és ha jól tudom, Miáékhoz megyünk Pilisvörösvárra. Ott szerintem a szoptatás sem lesz probléma :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Mindennap átfutom amit írtatok,de őszi szünet van és enyhén szólva,kissé "el vagyok úszva"!
De jövő héten minden visszatér a régi kerékvágásba és jövök,mindenre reagálok!
Már gyógyulunk,pöttyök halványulnak!
JÓ HÉTVÉGÉT!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjártuk a temetőt, millióan vannak....... még szerencse, hogy gyalog 10 perc. Kocsival képtelenség lenne megállni.

Ildi! Hol laksz? Melyik kerületben??

Miáéknál tényleg nem lehet majd gond a szopiztatás. :wink:
Legfeljebb csoportost rendezünk :lol: :lol: (csak vicc)
bszilvi25

Sziasztok!

Kihagytam pár napot, de ma is csak beugróba jöttem. Sajnos nyügösebb napjaink vannak, lehet a foga is piszkálja Marcit, meg ez az össze-vissza idő is. És sajnos ismételten nagyon keveset eszünk :cry: :cry: Már mindenféle variációt kipróbáltam, hogy valamennyi kaját beleimádkozzak, de nem sikerült. Úgyhogy most szomorú vagyok, de remélem a hétvégén belehúz és bepótolja a lemaradást hurkanövesztésben. Ha nem menne, akkor a dokinő mondta hétfőn mennünk kell hozzá, és megnézi mi lehet a gond. Remélem nem kell mennünk és magától visszaáll az evészete.
Rakok 1-2 képet a babatalálkozóról amin a héten voltunk.

Lányokkal körülvéve...
Kép
Repülünk...
Kép
Megkérték a kezemet...
Kép
No comment...Kép

Bocsi a nagy képekért, ha lejjebb kicsinyíteném nem nagyon látszanának rendesen.
Aztán majd remélem lesz időm visszaolvasni is, ha megoldódtak a problémáink.
Jó hétvégét mindenkinek!!!!!

ancsika82

ma sajtospogit szeretnék sütni :wink:

Édesek a babák nagyon :wink:

Csiri: Zoénak jobbulást :?
bluebox

Szilvi: XI.-ben.
Gondolkozom baba-mama tornán, de az is egy óra, nem túl sok egy ekkora babának? Nem beszélve egy ekkor mamáról...:) És egy óra 1400 Ft.
Valamit nem lenne rossz mozogni, itthon viszont nem tudom rávenni magam. A csokira persze egyre jobban rákaptam, mert már azt is olvastam, hogy tejserkentő. Pedig én úgy tudtam az édességet a minimumra kellene szorítani. Na mindegy, csoki marad.

Topiktalin nem hiszem, hogy részt tudok venni, mert nem vezetek, oda pedig gondolom csak autóval lehetne kijutni. Nem mintha tömegközelekednék babával, és dög nehéz babakocsival.

És egy-két kérdés:
Narancsbőrre nem tudtok valami tuti jó elmulasztót?
Szoptatós anyukák ti milyen pozícióban szoptattok? Én bölcsőtartásban, de valószínű nem fogom jól, mert azért érzem a 6kg-t.

Márti: irigyellek a konyhatündérségedért!
Ancsika: Cukik a babák nagyon.
Csiri: Zoé gyógyuljon meg mielőbb!Szerintem egy az egyben Te vagy!

Kép
tamaraildi

Sziasztok!

Csiri:lehet,hogy figyelmetlen voltam,de mitől pöttyös Zoé???
Csajok?

Ancsika:aranyosak a babák!

Ildi:nekem is nagyon narancsbőrös lett a combom,de sajna semmi tutit nem tudok rá.

Kép
melike

Sziasztok!

Melike: nem voltál figyelmetlen, Csiri azt nem írta le, hogy Zoé mitől pöttyös! :cry: Én is kívánom, hogy hamar jöjjön mostmár rendbe.

Ildi: akkor mi közel lakunk egymáshoz. Mi itt a XXII. kerületben.
Nincs kedved valamikor talizni??
Mi fekve eszünk az első perctől. Egyszer-kétszer próbáltam ülve, de nekem az nem megy..... Megszoktam amúgy.
Nekem a csoki a túrórudi. Napi 1 szigorúan, ha nem tudok ellenállni akkor 2 db :oops: :oops: :oops:
A topiktalin pedig OTT a helyed!!! ha kell segítek babakocsit cipelni.

Narancsbőrrel én nem foglalkozom addig amíg ennyit eszek. Majd ha elkezdek valamit kezdeni magammal, majd akkor. (nekem nem nagyon olyan) Én annó AVON cuccot használtam, és sztem azok jók!!!

mai családi idill (csak a fél fejem maradt le :roll: :roll: )

Kép
bszilvi25

Sziasztok!
Mi is hazaértünk. Majd estefelé rakok fel képeket is. Ancsika, nagyon édesek a babák. De rosszul lettem, mikor ennyire az ágy szélén megláttam a kislányt :lol: Hiába, én már a mocorgó babához vagyok szokva :wink:

Szilvi, szépek vagytok együtt!!!

Ildi, egyetértek Szilvivel, ott a helyed a topictalin. Még nem tudom, merre kell menni Miáékhoz, de egy anyukát meg a gyermekét bevállalom, én kocsival megyünk. Ha lesznek konkrétumok, egyeztetünk.

Zoé bárányhimlős(Csiri, ugye nem baj, hogy elárultam, de mire jössz, megeszi a lányokat a kíváncsiság :wink: )

Csoki? Most épp egy Milkát majszolgatunk. Úgy, hogy otthon olyan isteni tortát ettünk!!! De tényleg...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szijjjjjjjasztokkkkk!!!!

Hékás,dehogy baj,hogy leírtad! :wink:

Megint csak átfutottam az oldalt,rendesen "könyörögnöm" kell,hogy ideülhessek,mert a csajok itt élik a társadalmi életüket a haverokkal jelenleg!Ki kérdezte a narancsbőrt?Ilcsi néninek van egy kréme,azzal kell bekenni,kicsit mentolos és befóliázni folpakkal...melegítő alá,ha nincs itthon senki és nem megyek sehová,akkor így vagyok itthon!2-3 hónap és javul a narancsbőr!(ez most még nem látható,de kb 2 éve kicsit elengedtem magam és akkor így hoztam magam formába a nyaralásra,onnan tudom az időtartamot!!Tényleg látványos!)
De van rá itthon készíthető "keverék" is,ha gondoljátok utánanézek! :roll: :?:
Vendég

Én a profilomban átállítottam az időzónát és most a "helyes" időt mutizza aa hozzászólásomnál!17:25
Vendég

DE MIÉRT VÁLTOZOTT MEG????????????????????????????????????
AKKOR MIKOR ELKÜLDTEM MÉG AZT MUTATTA!!!!!!!!!!!!!
MIÉRT??? :roll: :shock: :evil: :evil: :evil:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:54-kor.
Vendég

Jó estét Mindenkinek!

A nevemet lassan átkeresztelhetem Horváth Ilonának :P A pogácsám is sikerűlt :wink: Ígérem, befejezem nem írogatom, hogy miket sütögetek :wink:

Topictali: én is benne lennék, de valaki vigyen el :cry: Beszállok az utikültségbe :wink: Nekem bármikor jó :wink:
bluebox

Kriszta, holnap találkoztunk volna, de elmarad :( Apának dolgoznia kell :( Egy ideje már halasztódik, de egyszer tuti összejön :lol: Miért irigykedsz, apa megint csavarog? :wink:

És akkor ahogy ígértem, hoztam pár képet máról.

Talán még emlékeztek, hogy nővérem 6 hónapra szült. A képen Marci mellett őt láthatjátok. Emma másfél hét múlva 1 éves lesz :lol:
Kép

És hát a 3 unokatesó. Emma, Marci, Ádám Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="bluebox"]
írta:
blueboxTopictali: én is benne lennék, de valaki vigyen el :cry: Beszállok az utikültségbe :wink: Nekem bármikor jó :wink:

Márti, én már felajánlottam, hogy van üres hely a kocsiban :wink:

És igen, írogasd, hogy miket sütsz. Én ezzel jóllakom :wink: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:54-kor.
Vendég

Sziasztok!
Babatalálkozós képek nagyon jók! Brigi az unokatesók nagyon vidámak együtt :)
Szilvi, nagyon szépek vagytok!
Csiri, pöttyös Zoé bébinek jobbulást! Még mindig gyönyörű :)
Márti, mostmár tényleg profin sütögetsz :) Írjad csak miket sütsz, nekem úgyis csak ez jut, amíg legalább 53 kg nem leszek :( Apával együtt nyomjuk a diétát.
Mi voltunk kint a temetőben, sajnos egyik szülőm sem láthatta a kicsi fiunkat :(
Bonikám mostmár egyáltalán nem marad háton, egy láblendítéssel hason van :) Hasról hátra még mindig nem fordul, de mostanában a lábat fölhúzva púpozza a fenekét. :) Ja és mondja a magáét hangosan :) A fognövesztésben most szünet van.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Brigi, nagyon édesek a babák, ahogy Emma fogja Marci fülét!!!
Szilvi, előtopiktaliban kettesben, azaz négyesben benne vagyok. Jöhetsz hozzánk, bár nem túl nagy a lakás és 2. emelet, ezért is nehéz nekem babkocsit cipekedni, de már kezdek megedződni.

Megyek, mert Kíra nyügizik az elalvással, mindig hasra vágja magát a hátáról, és onnan pedig felkönyököl, ami ilyenkor este már fárasztó neki. De én hiába fordítom a hátára, 1 mp alatt visszapördül. Hátról hasra még csak próbálkozás sincs.

Csiri, köszi az nb :) ötletet. Kipróbálom, bár nem tudom szoptatás mellett lehet-e Ilcsit használni, bár gondolom igen, mert az gyógynövényes, tartósítószer mentes, stb.

nem tudod mi a neve a krémnek? Vérpezsdítő testápoló??? Ilyet találtam.

Kép
tamaraildi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:55-kor.
Vendég

Jó reggelt! Köszi Kriszta, Nektek is! Bár mi már tényleg az évekre gyúrunk :wink: Mondjuk ez is kifejezhető években, pont 5/12 éves :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta, nekünk még nem nagy fun a repülőtér. Marci még pici hozzá, nekünk meg csak a szívünk szakadna meg. Úgyhogy én főzök inkább. Megint sajtleves lesz, meg aszalt szilvás csirke waldorf salátával.

Délután meg szeretnénk kimenni a városligetbe, ha olyan idő lesz. Jön valaki?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!
Mi anyósékhoz megyünk ebédre....JÖN VALAKI???? :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Brigi, Kriszta: Boldog Hófordulót!!!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: