Panna, remélem, javulni fog a helyzet kiütés-ügyileg! Újabb bizonyíték arra, hogy a bőrgyógyászok legtöbbször csak (a beteg kárára) tipplegetnek...
A torták-egyéb fogások nagyon guszták, csajok, elismerésem, mi nem vagyunk valami édesszájúak így én nem is próbálkozom ilyesmivel! De Verus tortája láttán nekem is összefutott a nyál a számban! Én ma kacsacombot sütöttem...krumplipürével...párolt káposzta nélkül, mert úgy emlékeztem, hogy van még egy adag lefagyasztva, de sajna nem volt...azért így is megettük
Hordozókendő-kenguru topic: mi vettünk mindkettőt, mert alapból szimpatikusnak tűnt, hogy a baba végig érezze a testem közelségét, de a hordozókendővel nem lettünk valami sikeresek. Én képtelen voltam megtanulni a leírás+a fényképek alapján a kötözési módokat, így azóta is ott áll a szekrényben...XLes méret, érdekel valakit (eredetileg 6-7e Ft volt ha jól emlékszem)?
A kengurut jobban kihasználtuk, Chicco Soft (?) a márkája asszem, olyan 3-4 hónapos korától csücsült benne Fruzsi, de kizárólag előrefele volt hajlandó, mert ugye akkor lát ki, viszont eléggé bosszantotta az elején, hogy szemmagasságba esett a felső pereme...szóval abba is bele kell nőni
Terheléses cukros téma nekünk még csak 2 hét múlva lesz, ÁEK, szóval a löttyös verzió...két órát kell várni a két vérvétel között vagy egyet?
Öcsike szépen növöget egyébként, hétfőn voltunk dokinéninél, akkor kb. 60 dkg volt a picurka. Én sem tudtam eldönteni magamtól, hogy milyen irányban fekszik, de most jól figyeltem, amikor ultrahangoztak : )
Nálunk épp veri az örgög a feleségét...dupla szivárvány van!