Katuska: köszi, észben volt tartva,hogy menni kell a házidokihoz, ami megint egy jó kis kirándulás, mert ugye ő hivatalosan a XIII.kerületi dokim, itt még nincs... De hétfőn van a betegállomány első napja, délelőttös a doki, úgyhogy irány a 'kutyanyelvért'
Tudod, tehetnek egy szívességet, nem értem,miért kell állandóan odacitálni az embert.... De megyek,ha menni kell
Szülésznő: én nem fogadok, tekintve,hogy most így mondanak neveket, hát fogalmam sincs,hogy ki kicsoda...Lényeg, hogy a doki jól tudjon vele dolgozni, ha nem egy bunkó trampli, akkor meg alkalmazkodom

A dokim mondta is rendesen a magánban kétszer is, hogy lehet, de nem kötelező. Lesz egy szülésznő nála a magánban, aki a szülésfelkészítőt tartja, ha ő szimpi, max megkérem, de ezt mondtam a dokinak is.
Ma,ahogy voltam a táppénzes papírért, nagyon kedves volt a doki, megint kérdezte, hogy nem gondoltam-e meg magam, mondom, ha lesz Niki, akkor OK, ha nem, akkor mindegy, ő tudja, kivel tud dolgozni és kivel nem. Nagyot mosolygott, hogy látja, meg meg is ismert már annyira, hogy nem vágom ki a hisztit, ha számomra ismeretlen a szülésznő (magyarul jó nagy a szám, mindenkivel elvagyok

).Mondjuk ennyire mélységeiben bele sem gondoltam.
Sőt, még az őssejt dolgot is megbeszéltem vele, be is ajánlott a Sejtbankhoz, elmondta a tapasztalatokat a nagyobb cégekkel, emailen már meg is küldték a tájékoztatót, majd beleásom magam.
Biga.csiga:sajnálom a szurkát! Nekem 1-2-szer ébredéskor van a combtőnél olyan szurka, hogy leizzadok, de csak pár pillanatra, ahol a buksija van. Gondolom, ahogy pózt váltok, nyújtózkodom, akkor minden reggel odafejel valahova

Cuki lehet Milán Apával!! Nálunk Apa minden este ott fülel a pocakon, Martin meg nagyokat forog örömében
Vickybabe: gratu a kabáthoz! Látod, ezt mondtam, hogy nem kapatják el a kismamikat -- de akkor az én helyzetem kivételes, nekem szürke van