Sziasztok!
Tencsi, gratula a kislegényhez, és az eltűnt cisztához. Ennek így kellett lennie.
Csibb, jobbulást. Néha én is majdnem eljutottam a hányásig köhögés közben, és ilyen még sosem fordult elő velem.

Egyébként meg a gyógyszerekre legtöbbször azt mondják, nem szabad, de ugye nem kísérletezik ki terhes nőkön, így biztosan nem lehet tudni a hatásukat. A betegéstől függően néha inkább ajánlott gyógyszerhez nyúlni, mint hogy ne gyógyuljunk. Nekem pl. az asztmára muszáj szert használnom, mert az oxigén hiány károsabb.
Ez a cukros vizsgálat mikor van? Én nem szeretem a tejet.

Viszont éhgyomorra a cukrot sem bírom. Én csak sóssal tudom kezdeni a napot.
Gabka, a Lilla olyan kis légies, dallamos név. Nekem nagyon tetszik.
Kukli, gondolj a makrancos Katára.

Lesz majd mit küzdeni a gyerkőccel.
Nemlajos, a közleményben elég érdekes dolgok szoktak megjelenni nálam is. Pl. kaptunk fizuemelést, amit visszamenőleg egyben fizettek ki, és valami költéstérítésnek tűntették fel, pedig az ugye akkor is csak bér. Nálunk csak 10-én van fizetés.

Egyébként mikor várhatjuk a képet a fiadról?
Tegnap pocsék napom volt. Legszívesebben végigbőgtem volna. Egy éve próbálok dűlőre jutni a biztosítómmal egy életbiztosítással kapcsolatban, de ahány ügyintéző, annyi féle verziót hallottam már, és a sok bába között elveszett valahol az ügyem.
Most eltökéltem, hétfőig a genetikai uh-ig nem foglalkozom az üggyel, majd utána marad az ügyvédi segítségkérés.
Papillon, mikor mész dokihoz? Hátha ma kiderül a gyerkőc neme.