A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Lola!
Én a holnapi tesztre szavazok!!! És nagyon-nagyon szorítok!!!!! :lol:

Melánia, Tücsök!
Hát igen, nem a modoráért szeretem. És bízom benne. Kedves szavakért meg ide jövök. :lol:

KépKép
zsófikukac

Ezt most átadom. Lolának, Szezsónak, Ranának és Tobinak. Ők az első tesztelők, ha jól emlékszem! :lol:

KépKép
zsófikukac

hűűű,Lola,nem ér eltűnni,reggel jövök tesztet lesni :D megadrukkok!!!
Zsófi,hajrá kezdés :D
Szezsó,te mikor tesztelsz??????
Estike,drukk,drukk,megadrukk a punkcióhoz!!!
Rana,babaragacsok és foggyógyítók mennek!!!
VizKrisz,sajnálom a spontán hónapot,de hajrá lombik.
Krisz,mikor lesz kukucs?Tüszőnövelők!!!
Puszi,remélem a lányok már megnyugtattak,meglátod szépen megnőnek,és nem efogyatkoznak!!!
Tobi kismami?Nagyon eltűntél...de a babaragacsok mennek!!!
Meli,sajnálom,hogy így alakult.Asszem 3 napon belül el tudsz menni passzív táppénzre,ami 45 napig tart.Kérdezz rá a házidokitól.
Dezsi,jó készülődést :D hiányzol :wink:
Bogyimami,nagyon édes a kis Bogyókád :D És gratulálok a kis Fannihoz :wink:
Kisbuta,tényleg laptető jött :lol: :lol: :lol:
Petne,pocaksimi Julcsinak :wink:
Tücsike,örülök,hogy visszajöttél :D maradj köztünk,léci,léci :D
Vendég

Nyulasz, Te is alig jössz!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok csajok!

Puszedli, Skrisz, hát el ne keseredjetek már!!! ilyenkor kell a sok fehérje, rengeteg szénsavmentes ásványvíz és mozgás. ha nem érzed még nagyon a pocid, akkor pici kocogás, ha már egyel durvább, akkor sétafika :) a legfontosabb, hogy bízzatok a leendő babáitokban!!!

Hajnoca, Bogyika zabálnivaló éééés már mekkora... a könyves teszvesz cuccot köszi, angyal vagy :) lehet le is csapok rá, hisz tegnap megjött a fizu :D

Rana, fogbaj tuti elterelő hadművelet én naon drukkolok Neked (is) :wink:

Zsófikukac, hajrá lombik 8) a lényeg, hogy hidd el a dokidnak, hogy képes gyerkőcöt csinálni Nektek :P

Estike, Te is növesztgesd szorgalmasan a petkéket!

Nyulasz, veled mizu? egy darabig marad a spontánozás?

Szezso, Lola hajrá zebrás tesztelés :) :) :)

Dezsi, jó készülődést a nagy szülinaphoz :D

Meli, Kisbuta, milyen melót kerestek? ahol én melózok ott szinte mindig van felvétel.
hajnóca

Baba, neked most mi is van?
hajnóca

ja a legfontosabb, hogy mindenkinek drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!
hajnóca

Hajnóca: hol dolgozol? Milyen területekre van felvétel?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli, küldtem pü-t.

képzeljétek voltunk ma macifarmon, annyira jófejek és tök jó érzés, tisztára olyan, mintha jól éreznék magukat, van nagy helyük, kajapianők 8)
nem édes?
Kép
hajnóca

Estike! Hogy vagy???

Hajnóca, aranyos a maci! :)

Nyulasz, Tücsi, ne gyertek ilyen ritkán.... és Brizo, te is régen voltál már...

Meli, holnap 10-re megyek fogorvoshoz, és nagyon remélem, hogy hajlandó lesz megműteni (nem nagyon akar, mert vérhígítót szúrok), és azt is nagyon remélem, hogy nem kell kihúzni a fogam.... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép estét!

Puszedli, a másik topikon megvígasztaltalak, de ha gondolod itt is megteszem. :lol: Fel a fejjel, nem tűnnek el, és szép nagyok lesznek.

Kismamik, teszteljen már valaki, annyira izgulok értetek!

Meli, basszus, már csak ez hiányzott. Na mindegy, pukkadjanak meg! Tojni rájuk!

Holnap fél 3-ra megyek UH-ra megint. Ha még mindig 10-esek lesznek a prüntyikék, én nagyon összehúzom a szemöldököm. :lol: Biztos az a baj, hogy kevés vizet iszom. Mindig elfelejtem. :oops: :oops:

skrisz72

Skrisz!Tessék inni! (Majd mindig írom, jó? :D )

Hajnóca, mit dolgozol?Nekem majd ha megjön piri, utána jön a Clostival a rásegítés a ciklusra és fagyasztott ET.

babaimádó
Kép
babaimado

Hajnóca: köszi, válaszoltam.

Skrissz: köszi Neked is! Adnék majd Neked vmit, msnen várlak! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok! :D

Már alig várom a hétvégét, hogy sok kétcsíkos tesztet lássak! :wink: :D

Babatapik, tüszőnövelők, cisztaűzők, fogmegtartók, gyógyulást segítő enegiák mennek felétek, és nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Hajnoca

Gratulálok a nővéredéknek!!!! Fanni lesz az én kislányom is! :wink: Ha lesz egyáltalán, mert most olyan távolinak tűnik, mint ide Kína! :? :(
Vendég

Bogyimami! Tündéri kiscaj bogyika. Gyakrabban feldobhatnál bennünket a fotóival! :lol: :lol:
Puszi! Még messze van a vége, van akinek a végén indul be nagyon-nagyon. Te is vannák közé tartozol :lol: :lol: Drukkolok. Az nagyon klassz szám, hidd el!!
Meli! Sajnálom az újabb próbatételt. Szerintem eljött az idő, amikor szinte senki sincs biztonságban. :cry: :cry: Remélem hamar rendeződik az életed. Mondjuk egy bébi köszönt be hozzád, mint felmentő :D
Zsófi! Örülök, hogy dokibácsi csinál neked gyereket :lol: :lol: Még, ha kicsit genya is. Mondjuk én speciel megelégszem azzal, hogy az enyém csak aszisztál hozzá. :D
Lola! Személy szerint eddig is hősként tekintettem rád.
Hajnocs! Köszike :!: :D
Skrisz! Drukk holnapi uhuhoz. Sajnos én sem vagyok nagy ivó, most pedig, hogy rendetlenkedett a gyomrom, szinte semmit nem kívánok.
Rana! Nagyon szorítok holnapra, remélem gyors és fájdalom mentes lesz a beavatkozásod :!:
Dezsi! Boldog készüldést, mit sütöttél ki, megtudhatjuk? :wink:
Nyulaszkám! Jó, hogy jöttél egy kicsit :D :D

Kép
estike66

Hali!

Hulla vagyok...de 7.30-tól 12-ig tanítottam itthon.Du megvolt a vérvétel meg egy csomó nagykert végigjártunk a boltnak. :? Az ANTSZ-ben amikor adtam a beutalót azt mondja a csaj"De az tudják, hogy ez fizetős."Hát mondom nekem nemigazán ezt mondták.Na ekkor rájött, hogy kivel áll szemben..Emlékezett rám is meg az OEP is hívta őket miattam. :D Mondja, hogy akkor most ezt tőlünk ingyen leveszi ha már rájuk telcsizett az OEP de mindenki másnak azt fogaja mondani továbbra is, hogy fizetős mert még nem tisztázódott a helyzet, az ottani ügyvéd még nem kompetens. :roll: Szóval így jártunk.

A decat elfelejtettük beadni induás előtt, ezért 4 óra késéssel este adtuk be...ez van.
Piri még nincs, jele se , csak az a sok gyulladt patti a fejemen...igaz azok már hetek óta jönnek mennek. :?
Holnap 5-kor kelek, 6-kor indulunk Debibe...sztem reggelre méginkább kihűlök, ismerem én már a dörgést...

Lola
Drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rana
Fogmegtarrtók mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vizkriszisback

Sziasztok!

Skrisz, nem kell majd ráncolni, szépek lesznek. De ha nem iszol mint a gödény, én fogom ráncolni a homlokom, úgy viselkedj!!! :evil: :evil: :evil: (Vigyél be magaddal tütükét a dógozóba, attól az agyad is jobban jár.)

Hajnóca,
sajnos mi mindketten Szegeden keresünk munkát, ez nehezíti a helyzetet, a Dél-Alföldön nincsenek olyan fényes lehetőségek, mint Bp-en. De ha van nálatok távmunka, érdekel. De nekem még majd' egy évig van szerződésem, szóval nem égető.

Dezsi,
akartam neked szólni, hogy a labda már átment a gólvonalon, még nem teljes terjedelmében ugyan, de ilyenkor már lehet előszülinapolni.

Nyuszi,
esetleg jelentkezzek jósnőnek??? :wink: :lol:

Kép
kisbuta

Zsófi
Amúgy mivel indolkolja a doki, hogy nem lehetsz spontán babás??? :evil: Én ismerek olyat akit 4-es fokozatú endoval műtöttek volna ki tudja hanyadszor, de nem tudták mert a műtét előtt teherbe esett. :lol: Biztos jóval kevesebb az esélyünk mint akinek nincs endoja...de semmi sem lehetetlen! Nekem mindkét lombik ICSI volt, szóval lehet , hogy maguktól tényleg nem jutnának át a katonák a petesejt falán...de ez nincs bizonyítva számomra... :roll: Sok sikert a lombikhoz!!! :D
vizkriszisback

Vizkrisz! Na neked való a zonapellucida vizsgálat! Vagy csináltattál már ilyet? 5 rugó, és eloszlatja a kételyeidet (a Kaáliban megcsinálják).

Zsófi, egy másik topikon van egy lány, súlyos (nem tudom a fokozatot) endoja volt, és ment 25. cn körül laparra, ahol leégették neki (reggel azért pisilt egy tesztet, nega lett). Pár hét múlva ment vissza kontrollra, és mondja a dokinak hogy még mindig elég szarul van. A doki meguhuzta, és azt mondja nem csoda, hiszen 6 hetes terhes! Na képzeljétek!!!!

Skrisz, igyál!!!!! Kép

Az Nlcafén megkérdeztem egy fogdokit a műtétről, és ő is azt tanácsolta, hogy előző nap hagyjam ki a vérhígítót. Csak az a baj, hogy mire ezt elolvastam, addigra már beadtam a mait. :? Úgyhogy holnap sztem lefújom a műtétet, és megpróbálom áttetetni keddre. Akkor úgyis csinálok majd egy tesztet, és ha az nega lesz, akkor könnyebb szívvel adatom be a Lidocaint is. Merthogy érzéstelenítő ügyben viszont jól elbizonytalanított ez a szakértő doki, mert azt írta (nem nekem), hogy 3 hónapos terhesség UTÁN már nem okoz bajt a Lidocain. Nade előtte?????? Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt MindenkinekKép

Nem írtam 2-3 napig és lassan már nem tudom követni az eseményeket kivel mi a helyzet.
Nem is nagyon értem nektek hogy van ilyen sok időtők fórumozni ?:oops: Na jó van mikor nekem is van :wink:
Esténként és most is hajnalban a német házit csinálgatom és tanulgatom, (szombat délutánonként német tanfolyamra járok) Kép
Teljesen kezdő vagyok, esetleg vizkriszisback nem németet tanítasz, mert akkor korrepetálhatnál.

Valaki kérdezte, hogy mikor kezdek?
November végén a köv. ciklusban szeretnénk kezdeni, de addig még el kellene mennem a sima nődokihoz és a kaáliba is 20. nap környékén.

Hajnoca, bocsika elírtam a nővérednek gratula.

Lola: +++++++++++++++++ ilyen tesztet kívánok mára neked.

Rana: mára neked is szorítok, hogy minden okés legyen a fogdokinál. Lehet, hogy nekem is meg kellene csináltatni ezt a zonapellucida vizsgálatot? Az 1. lombiknál nálam is a 16 petesejtből csak 4 indult be, de az is ISCI-vel és AHA-val, végül 3 maradt. Ez a fránya endo Kép
Egy másik fórumon én is most olvastam egy endos csaj esetét:
6 havi gnrh-t kapott debiben ő is, és utána neki is egyből lombik, de nem itt db-ben, hanem győrbe ment, az elsőnél túlstimulálódott (elmaradt a leszívás is) a 2. lombik sikerült neki 1-2 hete és az ultrahang szerint ikrek.
Szóval pozítiv erőként álljon előttünk endosok előtt, meg persze a többiek előtt is.
Zsófikukac sejtésem szerint te is nemrég írtál abba a fórumba :roll:

Kép
brizo

Meli én is sajnálom, hogy vég a melódnak, hol és mit dolgoztál?

Szezso jó készülődést, én már túl vagyok rajta. :wink:

Estike nyugi minden rendben lesz a punkciókor, addigra lesz elegendő méretű petesejted :lol:

Kép
brizo

Sziasztok,

Mennek a drukkok mindenkinek.
++++++++++++++++++++++

Rana,
fogműtét, jajaj, nekem is elkezdett fájni a fogam, de a fogorvoshoz igen nagy nehézségek árán megyek el.
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Megvagyok, élek és nem fogok tesztelni :-) max a vérvétel napján reggel...úgyis van egy tesztem, aminek lejár a szavatossága...

Tücsi: köszi amit írtál :D

Puszi: remélem már jobban, és újult erővel vágsz bele a tüszőnövesztésbe :wink:

Skrisz: drukk a tüszőidnek és piájjjjááá! :lol:

Estike hajrá!!!

Brizo: hova és mire készülődök én? :shock: :lol: :lol:

Meli: sajnálom a melót :-(

Rana: basszus ez a fog :evil: remélem sikerül elintézni. Én úgy tudom, hogy mivel a Lidocain helyi érzéstelenítő, nem bántja a babát egyáltalán...

Zsófi: én 1 dolgot nem értek...hogy akkor a múltkor miért küldött haza, hogy próbáljátok meg spontán??? Ilyen alapon már akkor elkezdhettétek volna a lombikot, nem? Na, mindegy is, dokibácsit nem a stílusáért szeressük :lol:

Lola: teszteltél?????????????

Ditke: igaz, hogy messze van, de Kínába is el lehet jutni :wink:

Asszem ennyi voltam :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Skrisz, inni!!!!

Szezso++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi tüszőnövesztő indul+++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Már megint elszállt amit írtam.Hú de mérges vagyok. :twisted: :twisted: :twisted:
melánia

Majd estére jövök,megyek piacozni.Virágokat veszek meg csavargok.
Mindenkinek hajrá!!!!!
Lola:szorítok nagyon!!!! Tesztelj egy szép pozítivot!!!!!

Hajnóca:küldhetsz nekem is privit.Bár én Szegedi vagyok de azért kiváncsi arra a melóhelyre!
Puszi mindenkinek!!!!
melánia

Sziasztok!
Olyan szépen süt a nap
Kép

Szezsó,még hány nap a tesztig?Nagyon drukkolok,hogy még 256 napig megmaradjon a vonalzód :D
Lola,teszteltél????Nagyon-nagyon++++++++++++++++++
Rana,remélem rendben lesz ma a fogdokival minden...és babaragacsok mennek++++++++++++++++++++++
VizKrisz,ügyes vagy,hogy így kijártad magadnak az ingyenes vv-t.Szeretem,ha valaki ilyen talpraesett.Én is tapasztaltam már,igaz más ügyben,hogy nagyon fontos határozottnak lenni,és utánajárni a dolgoknak...Invitelnek olyan levelet küldtem,hogy míg telefonon bunkók voltak,utána nem győztek elnézést kérni,és sztornózni a számlát,mert szerintük nem lehet telefonon internet előfizetés csomagot váltani,én meg megírtam,hogy akkor hallgassák vissza a beszélgetést,és majd a kolleganőjük kifizeti a számlámat,aki félretájékoztatott,mert én nem fogom.Egyből sikerült stornó számlát küldeniük.Mit csinálnak ma debiben?

Hajnóca,nekem is küldenél privit,hogy mit dolgozol?

Baba,lakásfelújítás van anyukámnál,és elötte lomtalanítunk.Már egy hete,szerintem sose lesz vége :roll: Tudod,a jó lesz még valamire...tele van vele az egész lakás :evil: Szóval ezért jövök most ritkábban.
Bella,fogfájásűzőt küldök :twisted:
Kisbuta,értem mire gondolsz :lol: és mennyi lenne a tarifád?Mennyiből töltődnél fel? :lol: Amikor nem sikerült a lombik,írt nekem az egyik lány,aki annyira védte,megírta,hogy a jósnő látott mellettem kis lelkeket,de valamiért nem akartak velem maradni,és keressem meg a jósnőt,mert ő segít majd nekem :shock: :shock: :shock: Nem akartam nagyon bunkó lenni,így inkább nem írtam vissza.Engem nem zavar,ha más hisz benne,de ne akarják rámeröltetni...persze veled jósoltatnék :D
Ditke,már hogyne lenne kislányod:D Enyém Ramóna lesz,bár apának nem igazán tettszik,még győzködöm.
Krisz,a mai uhuhoz egy kalappal!És már nem 10-sek lesznek,meglátod!!!
Estike,most akkor melyik nap lesz a punkció?Nagyon drukolok!!!
Katica,hogy állsz a vizsgálatokkal?Kiderült már valami?
Csibém,te is ritkán jössz.Pihi meddig tart?
Puszi,mai adag tüszőnövelők++++++++++++++
Vendég

Meli,nekem is sokszor elszállna,amit írok,mert mire megírom,kilép,így újra be kell jelentkezni...ezért úgy csinálom,hogy mikor megírtam az üzimet,kijelölöm az egészet,jobbegérrel rámegyek a másolásra,és csak utána küldöm.Ha elküldi,jó,ha nem,akkor belépek újra,és jobbegér,beillesztés.Próbáld ki,így nem kell bosszankodnod.
Vendég

Szezso!
Én már rég feladtam, hogy megértsem mikor mit miért mond. :lol: Sajnos ahhoz túl sokat voltam nála. Az elején nagyon elkenődtem ettől a stílustól, most már nevetek rajta! :lol:
Volt uh is.

Krisz!
Hát gondolom azért, mert a bal petefészkemben van egy szép kis ciszta, ami a kontrol műtét utáni 4 hetes uhun már ismét ott figyelt. Igaz a többi endó uhuval nem látszik, de a csokicisztámból valószínűsíthető, hogy ott vannak. És ha endó mellett teherbe tudnék esni, akkor ez az elmúlt 2 és fél évben már megtörtént volna, főleg, hogy ez a hülye ciszta csak januárban nőtt oda, előtte elvileg jobb volt a helyzet. De engem nem zavar, hogy nem spontán lesz, én a lombiknak is örülök. Nem az út számít, hanem a cél!!! :lol:
Ha Icsi kellett Nálad és hatching is, akkor v.színű vastag volt a petesejt burka. :roll:

Brizo!
Endostop?? :lol: :roll: :lol: Te is írsz oda?
És igen, az a csajszi nagyon jó példa!!! :lol:

És akkor mennek a drukkokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rana, Szezso, Tobi, Puszi, Skrisz, Esti, Lola, Vkrisz +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csodatündér Nektek:
Kép

KépKép
zsófikukac

Lányok,most senki nincs itt?Érdekes,talán nem akartok velem beszélgetni... :roll:
Zsófi,te még itt vagy?
Vendég

Nyulaszka, én itt vagyok :-D
Beszélgessünk!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ráérek, épp az Utrot "emésztem" :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Helló,csajok,köszi a sok drukkot!
Holnap tesztelek!
nem volt bátorságom ma tesztelni.még jöttem dolgozni.holnap új hónap,elseje...
de borzasztóan szenvedek.
lola29

Szezsó,nem válaszoltál.
Vendég

Lola,akkor holnapra++++++++++++++...és mitől szenvedsz?
Vendég

ja!
és imádom az utrot!!!!!!
remélem még 2 hónapig használhatom!
lola29

attól szenvedek,hogy bírom ki addig.nagyon kíváncsi vagyok.nagyon szeretném,hogy sikerüljön.
ezért a szenvedés.
lola29

Nyulasz, bocs :oops: kedden megyek vérvételre, aznap reggel lehet, hogy elnyomok egy tesztet. Az előbb jól begörcsölt a hasam, már tegnap is csinált egy ilyet :roll:

Lola: akkor holnapra drukkolunk... :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, csak a babák helyezkednek.Nyugi!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

csajok!
holnap/és vasárnap nem leszek netközelben,türelemmel legyetek majd!fogok jelentkezni
lola29

Lola,ez nem ér :evil: ...szóval azt akarod mondani,hogy holnap tesztelsz,de csak a jövőhéten tudjuk meg?Nem tudod másként megoldani?Annyira kiváncsi vagyok...és annyira drukkolok!!!
Szezsó,úgy van,ahogy Baba mondja :D szóval kedden :D Úgy irigyellek titeket,hogy kibírjátok teszt nélkül :oops:
Vendég

Lola! Én szívesen megadom a mobilszámomat, megírhatod a teszteredményt, én meg elújságolom itt, hogy pozitív lett, jó? :lol:
De persze azt is megértem, ha Te akarod megírni a jó hírt :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babim: ajánlom is, hogy helyezkedjenek :-D

Nyulasz: volt egy mélypontom kedd-szerdán, amikor azonnal tudni akartam, hogy mi van, és majdnem megőrültem. De aztán mégsem, így azóta nyugodt vagyok. Végülis a vérvétel napján is mégcsak ET+11.-en leszek...Még aznap is lehet nega a teszt úgy, hogy babás vagyok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,tudom,de én sosem bírtam ki...azonnal tudni akartam,pedig mindig megfogadom,hogy legközelebb erős leszek,aztán ti meg jól rábeszéltek a tesztre :lol:
...esetleg nem tesztelnél hétfőn?
Vendég

Nyulasz!
Megint itt. Csak közben dolgoztam, meg rohangáltam, meg megpróbáltam visszanyomni az ezerig felment vérnyomásom! :lol: Aztán bevettem a leszarom tablettát és most inkább netezek. :lol:

Szezso!!!
Pozitív lesz!!! Mert ugye a rendes dpo-t is pétől számítjuk, ami ilyenkor a leszívás, tehát akkor már a 14. napon leszel. :lol: :wink: Hasgörcs jó szerintem. :lol: :wink:

Lola!
Ez nem ér!!!! Hétfőig izgulhatunk???? :wink: :lol: Bár nem kell mert tudjuk az eredményt. :lol:

KépKép
zsófikukac

Én azért tesztelnék, hogy fel tudjak készülni a hírre és ne ott szembesüljek vele. :roll: Főleg, ha nem jó a hír. Persze Szezsónak az lesz, csak magamra vonatkoztattam. :lol:

KépKép
zsófikukac

Kép

Lola:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerinem is írd meg Szezsónak a jó hírt! :wink:

Szezso: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajrá Kismamik, mutassatok jó példát nekünk!!!!!!!!!!!!!!

Brizo: én beszélek németül, ha gondolod,....

Üdv.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Voltam fogdokinál, most busszal mentem, és teljesen szétrázott ! Szerintetek ez nagyon gáz baba szempontjából? Vagy ha akart már megtapadt?? Mert ugye lovagolni meg biciklizni terhesen nem szabad, nade az sehol nincs kikötve, hogy terhesek nem utazhatnak mondjuk Bp-en tömegközlekedéssel a Thököly úton??? Tegnap még szurkált a hasam, de ez mostanra elmúlt, sikerült bebeszélnem magamnak, hogy ez a kis zötykölődés "kirázta" belőlem a babát. :(

Fogdoki azt mondta, kedden megműt (vagy kihúzza a fogam, vagy mindkettő), de addig még szerezzek be egy-két laborleletet, hogy oké-e a véralvadásom. (Mindjárt megyek a házidokihoz beutalóért) Meg szerinte műtét után egy hétig ne szúrjam a heparint. Arra gondoltam, hogy ha most a napokban megjön, akkor megszakad a szívem, de legalább leállok a heparinnal, és a kövi ciklusban se kezdem újra. Ha viszont kedden pozitívat tesztelek, akkor nem tudom, mit csinálok, mert elvileg terhesen szúrni kell mindenképp. Na itt tartok.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

szezso!
ha már mindenki ennyire izgul!ha akarod írd meg priviben a mobilszámodat,és akkor szívesen küldök sms-t!
lola29

Rana: dehogy rázta ki a busz a babát belőled!!!! Ez nagyon nagy hülyeség!!!!! 1. Ez a baba már rág beágyazódott.
2. Ha még beágyazódás előtt lennél, akkor sem rázza ki a busz a babát!!!! Értve vagyok?

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: