Jó reggelt!
Ugyan nekem már 4 óraóta reggel van, de most sikerűlt jönnöm.
Ollem örülök, hogy nem haragudtál meg, én viszont haragszom magamra, hogy ilyen figyelmetlen voltam.
Emi és mindenki, aki a kutyussal kapcsolatba válaszolt: Köszönöm az infót, már hívtam is Apát, és ráparancsoltam, hogy hazafelé feltétlen meg kell vennie!
Kerekes, jó nagyon a táblázat, köszönöm én is! Majd írom, ha tudom a pontos adatokat
Celesztina, szerinten már sosem fognak válaszolni a Kismamások, már biztos régen el is felejtették! Csak nekem jut minden alkalommal az eszembe, amikor a kezembe veszem a magazint.
Kamilla Édes nagyon Márkó!!!
Húú, szobatisztaság

Én még gondolni sem gondoltam rá
Mi lehet Nonoékkal? Remélem már legalább tudják, hogy mi lehet a baja szegénykémnek, és tudják már kezelni! Úgy aggódok értük! Éjjel még velük is álmoDTAM
Bocsánat, de most jutott eszembe (az alvási szokásokról), hogy valami még a jómutkor kérdezte, hogy hogyan tudtam beszoktatni a Marcit a kiságyba.
Szösszenet tanácsolta, hogy ha van kedvenc játéka, akkor azzal rakjam őt be. Így is tettem. Először kis időkre, hogy játszon a játékkal, és hozzászokjon az ágyikójához, aztán egyedül hagytam őket (mármint Marcit a játékával), és végül hagytam benne éjszakára. Lehet, hogy sokkal hamarabb is beleszokott volna, de nekem borzasztóan hiányzott, hogy nem szuszog itt mellettem. Még így is kb. egy hónapig nem költöztünk be a saját hálószobánkba, hanem maradtunk a nappaliba(addig hárman aludtunk ott), mert minden éjjel 2 körül felébredt hamizni, és akkor már nem is raktam vissza a kiságyba, hanem magunk mellett tartottam (de ez csak Apának és nekem volt fontos

Marci akor már jókat aludt egyedül). Aztán elérkezett az idő, és kb 4 hónap után ismét birtokba vettük a hálószobát. Persze először ide is átcipeltem magunk közé, az éjjeli evés után, de mióta nem evett éjjel, már nem tudtam magunk közé rakni. Bár bevallom, néha a reggeli után még mindíg átviszem, viszont akkor nekem ki kell jönnöm, mert nem hajlandó elaludni, ha ott vagyok én is.

Úgyhogy amikor Őurasága reggel 6-kor még jókat alszik(hétvégén Apával), én kint ülök a nappaliba, és kornyadozom

Ill. kávézok.
Hú, jó sok tellem! El is dugúltam