A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

jah, mi is egyenlőre nem a mózest használjuk hanem a sport részt. nekünk teljesen vízszintesbe dönthető... télre teszem vissza a mózest, ha beleférünk.
a sport részt pont végig éri :shock: :shock: (nekem a lábánál felhajtható és olyasmi igy mint a textilmózes.)

Kép

Kép
timi1982

Vik, ha küldök kicsinyítesz nekem képet? nem megy...Légyszi!
andkata

Kép

Kép

na ilyen a mi sport kocsink...a felső képen látszik, hogy "lukas" a hátulja...szóval ha el van fektetve, akkor a gyerek feje felett nincs "fedő", márpedig it marha sokat esik az eső...és csak amiatt nem lehet az, hogy nem mozdulok ki!

d.dodó

jaj már olyan régóta akarok nektek valamit mutatni...

a multkori fondü-parti :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

Jaj én is akarok sajtot... :x
andkata

nem volt net :twisted: :evil:
hat rajtam az elvonads minden tunete jelentkezett: mosogepet takaritottam, sutit sutottem, gyerekruhakat valogattam....

de most mar van net es vissza is olvastam :lol:
Vendég

Kata!
Küld át emilen! Avatarnak kell?

Mi sport részt használunk, ledönthető. Télen is azt akarom, teszek Dundi alá majd plédet + van a kocsihoz lábzsák is.
20150601134430

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:36-kor.
Vendég

norinak es aronnak gratulalok a gyors eskuvohoz.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:37-kor.
Vendég

babakocsi: nekunk van olyan quinny zapp mint amit a Dori feltett az tenyleg konnyu szaladgalos kocsi, de csak nagyobb gyereknek jo!nem dontheto. en azert vettem(persze hasznalva es nem itthon)mert ha nem a seta a cel hanem valahova menni kell foleg bkv vel, na akkor nem fogom lecipelni a normal babakocsit.amugy nekunk 3 funkcios szoval majd a mozes helyere tesszuk at a sportreszt amit mar nagyon varok, mert igy mozessal igen nehez
Vendég

VKata!
Hogy viszed le a metróhoz? Tudod egyedül vagy segítség kell?

Anyjuk!
Neked nem kell avatar? Megcsinálom szívesen, ;)
20150601134430

nos vagyok én is csak itt voltak a kollegáim és holnaptol melo TÉNYLEG............
MEGKAPOM A TELOT ÉS AZ AUTOT DE JO LESZ
Léna apázik apa megy majd gyedre vele ha nekemlejár a tgyásom ami dec 10-én szünikmeg apa pedig dec 11-töl megy el vele
de igazábol én het 3 napot fogok dolgozni a többi napon mehet apa is.
babakocsi nekem bergonom van ami nagyon nagy esernyöre csukhatot szeretnék venni amit tudok fektetni is és van hozzá lábzsák mert ugye télnek szembe megyünk és nemtudom mennyit lesz majd az anyosnál ö is jobban közlekdne egy kisebb kocsival ezért vqan a babakocsiláz nálunk

viki egy olyan atvar nekem is jol jönnne...............

Képimg][/url]
Kép
ronix

A két Lacim beszélget. Bár az apja vmi dekódert emleget éppen, hogy arra lenne szükség :lol:
20150601134430

Viki eddig jol evett Léna de most pár napja valamiért meggajdult.. nem megy semmi jol a gyümi se a tejpépet is probáltam és a fözeléket is probáltam tápot is belerakni hogy érezze az izét és nem
már arra gondoltam hogy rakok kakót a táphoz vagy nem tudommmmmmmmmmmmmm

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki: sana ezt nem ertem :oops:
Vendég

ime a fotok............ Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

sehol senki????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

vonalzóhoz kell Vik....

Katus, frissíteni akartam csak nem jött össze....

Léna nagyon édes, ezek a copfok!
andkata

Kata, jövünk holnap!!!!

Kép
Kép
patr

ronix!
Nagyon jók a képek!

Miért van az, hogy ez a gyerek egy percig nincs el egyedüüüüüül!!!! :evil: Már semmit nem tudok szinte csinálni!!! Sehol sincs el. Nyüszít egész délután amikor nem alszik! De hát nem foghatom egész nap kézben!

d.dodó

Lena nagyon gyonyoru!
Vendég

?Patr? holnap tali lesz? lemardtam valamirol? :oops:
Vendég

dodo nyugi Léna is ilyen 10-15 percket alszik nappal és egyedül nincs el ugy gondolom unatkozik mindig cipelem oda ahol vagyunk viszont ugy bámulja a tévét mint a fene

Képimg][/url]
Kép
ronix

szerintem ez a hülye idö nekem is fáj a fejem és legszivesebben aludnék de nem lehet

Képimg][/url]
Kép
ronix

vagy a foga meg a frontok

de jo hogy mindig tudom valamire fogniiiiiii ha nyügössss :D :shock:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anna sem alszik de legalabb most 2 napj atok jol elvan a jatekaival. Es ma eloszor valtoztatott poziciot az agyban, sikerult arrebb "porognie"
Vendég

Mikor Pati?

Anyjuk, csak Patiék ide jönnek a mekibe ahol én lakom és leugrom én is. Mondjuk enni semmit sem tudok, mert mindegyíik zsömlében van tej :shock: :twisted:
andkata

anyjuk:Léna semmit nem pőrőg nem fordul már mindenkié forog az enyém meg nem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Átküldtem viki!
andkata

Nyugi az én leányom is csak néha csinálja véletlenül, Roni.

Most pl hason van, nehogy azt hidd, hogy csinálja...:)
andkata

ronix!
Laura sem forog...egyetlen egyszer sikerült neki, de akkor is szerintem véletlen!

d.dodó

fordulni Anna sem tud,majd jon idovel az is.

ahha Kata ertem, bocsanat akkor a kivancsiskodasert. tudsz enni salit :? meg inni :!:
Vendég

mindegy majd csak megy a forgás csak a ti baboitok fiatalabbak mint mi vagyunk ám...
Laura is és Anna is és Adél is

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix nincs elkesve Lena sem, tegnap kislany aki volt nalunk 4 es fel honaposan fordult meg eloszor most hat es fel honapos es mindjart maszik.
Vendég

Tita~?csaknem lefordult az ehsegtol a szekrol?
Vendég

Muffin: kicsit irigyellek mennyi mindent tudsz csinalni egy alvas ideje alatt. en egy teat tudok fozni , elinditani a mosogepet, esetleg tesztat kifozni. Anna eleg kiszamithatoan 20-25 percet alszik:(
Vendég

Dori: a sport reszre nem megy ra az esovedo? mert akkor nem gond a kis teto
Vendég

Viki: csinald, koszonom, ha kesz lesz megtudom mi az :lol:
Vendég

[quote]M írta:iért van az, hogy ez a gyerek egy percig nincs el egyedüüüüüül!!!! Már semmit nem tudok szinte csinálni!!! Sehol sincs el. Nyüszít egész délután amikor nem alszik! De hát nem foghatom egész nap kézben!

Dóri - ezt mintha én írtam volna! Szó szerint nyüszít!! :twisted:

Anyjuk - az avatar, amit Viki ajánlgat neked, az a felhasználóneved alatti képet jelenti. A profilodban lehet feltölteni, csak nagyon minire kell előtte lekicsinyíteni.

[quote]M írta:ondjuk enni semmit sem tudok, mert mindegyíik zsömlében van tej

Legalább nem mérgezed magad!!!! :P Tudod, imádom őket :twisted: :lol: :lol:

Vkata - úgy látom neked sikerült szupi babakocsit választanod már elsőre!

Mi ma már a sporttal voltunk sétálni és nagyon király volt! Sokkal könnyebb is úgyhogy gyorsan le is tettem a kocsivásárlásról! Úgysincs egy kanyink se :roll:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:04-kor.
Vendég

Anyjuk, semmi gond, nyitott a találka, csak szerintem neked a harmadik kerület szíve messze van...Sali lesz holnap, az is finom :)...
Jó is az a saláta- kár hogy az önetetekben is van tejtermék, mindegy a balzsamecetet is szeretem. Ez az egy előnye lesz ha már nem szoptatok. Eszem amit akarok. Na meg a torna is elindul...

Mióta felébredt, adél is elég kezelhetetlen, még jó hogy a pihenőszéket szereti...
andkata

Wera~: koszi!

Viki: csinalhatsz
Vendég

Anyjuk!
De szerintem rámegy az esővédő, csak itt sajna sokszor iszonyatos szél van...és ugy tök befúj....csak a szél miatt meg nem akarom felrakni azt a ronda fekete esővédőt! Majd meglátjuk.

d.dodó

hat te tudod de szerintem szelben semmilyen kocsiban nem tul jo a babanak
Vendég

meg hat ott a kendo. rossz idoben le tudod vinni abban.
Vendég

Anyjuk, gyere, ha van kedved, megígértük a gyerekeknek a holnapi mekit, pláne, hogy öten lesznek. És amikor ott volt a tali, akkor láttam, hogy ott tök jó játszóház van a tetején, ezért oda megyünk.
Ha meg már ott vagyunk és Kata ott lakik.... :lol: :lol: :lol:

Kata, ebéd körül megyünk, neked mi lenne jó? 1-re 2-re?
Az a lényeg, hogy ne sötétben jöjjünk haza. Mert akkor Zsolti ordít a kocsiban. Persze hol nem ordít?!

Kép
Kép
patr

es hol van ez a meki?
Vendég

Hát tényleg igaz, hogy ott a kendő...azt visszük otthonra is.

d.dodó

Anyjuk!
Küldj priviben képet és emil címet, visszaküldöm.

Roni!
Küldj Te is ;)

AKata!

Elküldtem! :D
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: