A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Jó éjt, house lesz, azt néznem kell, pedig már leragad a szemem......
bszilvi25

Szia Mindenkinek!

Szia Ildi :P

Tényleg nagyon jó, hogy újra itt vagy :wink:

Mindenkitől bocsánat, de a héten apa itthon van, és többnyire Ő űl itt a gépnél, dolgozgat.....
De jönni fogok, olvasni meg mindent olvasok ám, úgy3 óránként bekukk :wink:

A sütik nagyon finomak lettek, amiket sütöttem, most úgy beindultam, hogy almáspitét sütöttem. Most lett kész :wink:

Kristóf szinte ma egész nap alszik, és ma előszőr átaludta az éjaszakát :lol:
bluebox

Sziasztok!
Ancsika, nagyon szép a fürdő, tetszik a csempe!
Móni, Mirkó nagyon pasi :) És mindjárt féléves :shock:
Andóca, Kitti szép kiscsaj és az a hinta tuti!
Szilvi, szépek vagytok, Mercikével, a szemeit tőled örökölte! Gratula a forduláshoz!
Bogi, Dorina, nagyon édi! És azok a combikák :)
Csiri, Jól eldugtad Zoét a játékai mögé :wink:
Hékás, a fütyülést meg mán hogy csinálja az a gyerök :shock: :D
A kajával Boni is csinálja azt, hogy ha nagyon éhes, vagy fáradt akkor nem fogadja el, csak a tápszert.
Rólunk, Boni nyűgös, sokszor éjszakánként is, a fogacskái miatt, már van, hogy Nurophent adok neki, úgy tud csak pihenni. Így is zombi vagyok már, ma meg Apa visszament dolgozni, magunk vagyunk :( Egyébként, mikor nem fáj neki kacarászik, meg hangosan "beszél" sőt kiabál :) pláne, ha gyerekek vannak körülötte, akkor ő is bekapcsolódik és mondja a magáét :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Márti, szia! Tisztára mesterfokon csinálod már a sütkérezést. Álljatok csak a mérlegre :D
Gratula, az átalváshoz :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, sajna, még +15 kg rajtam van :oops: :oops: :oops:
bluebox

Jó reggelt!
Ma megint "jó sokat" aludtunk :( Sebaj, egyszer csak kinőnek azok a fogacskák.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Tudom, mindig elfelejtettem a hófordulókat köszönteni :oops: De most valamiért eszembe jutott :)
Andóca Kittijének és Mia Milánjának boldog 5. hónapot :)
Hékás, Neked akartam még írni, hogy örülök, hogy megtaláltad a megoldást Marci tápszernemevős gondjára :) Boni sem hajlandó másból megenni a tápszert csak az Aventes 1 cumiból :) Pedig jó sűrű, szívni kell neki erőből, mert sűrítve van Sinlaccal :) Teát, gyümölcslét megissza bármilyen cumiból.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

[quote="stella40"]H írta:stella40ékás, a fütyülést meg mán hogy csinálja az a gyerök :shock: :D

Stella, baromi egyszerű pedig. Az űűűűűűűűűű meg úúúúúúúúúú már régóta nagy sláger. Most kitalálta, hogy mekkora fun az, ha szívja a levegőt ugyanilyen szájtartásnál... És ebből összejött neki a fütyülés :lol:

Igen, tök jó, hogy a kaja-mizéria megoldódott. Most valami újat kellene kitalálnom, hogy hogy altassam el, mert az eddigiek csődöt mondtak. Pedig vörös a szeme, nyűgös, de nem alszik. Én meg még itt csücsülök pizsiben, metr nem tudok elmenni tusolni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én most úgy altatom, mert ugye nálunk is leleményesnek kell lenni, hogy az ölemben van, csssss-egek neki és közben ringatom, ja és közben eszik vagy teázik. :D De ezzel evés nélkül is beszédül.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ja, a fütyüléssel nagyon ügyes Marci :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

na ez nálunk nem jönne be. Ha az ölemben van, akkor bohóckodik, birkózik, felhúzza magát állásba, vigyorog és dumál. Ha a vállamon van, akkor meg nézelődik, és azért nem alszik. csak ágyban alszik el nekem, vagy a sajátjában, vagy a miénkben. Csak tudnám, hogy apának hogy alszik el a vállán... még nem jöttem rá :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát, Brigi, nem egyszerű Marci sem :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Na ha valakit érdekel, megmutizom, hogy milyen volt a tegnapi fürdés. De csak hanggal az igazi :wink:

http://ungvariek.freeblog.hu/

bocsi, most nem youtube, de az utsó bejegyzés végefelé megtaláljátok :D

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Hazaértünk az oltásról.
Merci kereken 6500 gramm és 66 cm.
Ezeket Brigi beírod majd a táblázatunkba? Köszi

Nem sírt nagyon, csak egy picit megijedt a szúrásnál. Én nem is mehettem be, az apja nem engedte :? :? (mert a múltkor én jobban sírtam mint a gyerek :roll: :roll: )

4 hét múlva kapjuk a pneumot.
bszilvi25

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:57-kor.
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:58-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:59-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:59-kor.
pironya

Tudod Piri mi a furcsa? Először hasról hátra fordult, és utána hátról hasra, mégis azt csinálja sűrűbben. Tegnap egy csomószor megfordult. A kis keze még maga alatt marad. :? :D de anya mindig kiszabadítja :wink: :wink:
Nekem azt mondták, hogy ne aggódjak ránézésre is tökéletesen fejlett és nem sovány, végülis a heti 12 dekánk majdnem megvan. Mondtam jó, akkor nem aggódom! :P
bszilvi25

Piri: nem küldenéd át nekem a méteres receptjét? Azt akarok még sütni, de nem kerestem még receptet :wink: Csonginak nem semmi a mérete :shock: :shock:

Hékás: nagyon jó a fürcsis videó :wink:

HÓFORDULÓSOK NAGYON BOLDOGAT NEKTEK
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:00-kor.
pironya

Sziasztok!

Nem jöttem megint pár napja, oka lejjebb. Természetesen minden babóca nagyon édes, filmet, fotót néztem és csak csodálkozom, hogy tényleg milyen jól sikerült széria lett ez a topik :D

Lecso: Még nem volt időm megcsinálni, Bence beteg, nem is főztem, maradékot ettünk 2 napig :oops: Majd talán ma vagy holnap, de már nagyon be vagyok rá zsongva :lol: Ja, és eddig azért nem ettem, mert engem a paprika felfújt, nem akartam kockáztatni Bencénél egy hasfájást még emiatt is... Csak azokat az ételeket kerültem, amikkel nekem is gondom volt, nem igazán néztem, hogy ki mit ajánl és mit nem ;)

Kajcsi és ivási sztrájk van. :( Tegnap is ez volt... már alig pisil... Reggelt óta próbálkoztam nála tejpéppel, amit imád, majd barackkal (na ebből evett vagy 1/4 üveggel, igazi reggeli, mi? ;) ), tápszerrel (ebből is fogyott vagy 30ml), és teával is... Reménykedem, hogy délben már éhesebb lesz és többet eszik/iszik majd... Tegnap még lázas volt a drágám, de ma reggelre szerencsére már "semmi" baja. Folyik az orra, szörcsög, háton fekve köhög, doki szerint csak nátha. Úgy legyen. Érdekes, hogy amint abbahagytuk a szopit, egyből beteg lett :roll: Momentán én is hányingerrel küzdök, régóta először nem vittem most le Bencét sétálni délelőtt...
Szóval orrspray, C vitamin és tea... Na meg néha hőmérőzés...

No, ránézek a gyerkőcre, mert tegnap is nagyon nyűgösen aludt, mondhatni inkább forgolódott az ágyában, mint aludt...

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

[quote="bettica"] írta:betticaMomentán én is hányingerrel küzdök

ma én is úgy ébredtem .Szörnyű volt!!!!

Jobbulást Bencének!!!!!! és Neked is! Remélem azért megjön az étvágya!!!
bszilvi25

Hékás, most jutott eszembe, hogy talán az adatokat be kellene írnom Neked :oops:
Szóval a 4 hós, hivatalos adatok: 8420gr, 69cm... Köszönöm!
(Ja és igazad van a tárhely kapacitással kapcsolatban, én nem gondoltam át, hogy korlátozva is van, pedig... :oops: )

Kép

Kép
bettica

Hoztam 2 képet :wink: Az űlést gyakorolja :wink:

Kép

Kép
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:00-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:01-kor.
pironya

Nem semmi, ahogy Kristóf ül! :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

nem Piri, 60 kg vagyok, de 45 voltam :cry:
bluebox

Ha én 60 lennék, összetenném a két kezem !
bszilvi25

61 voltam amikor kezdtem a terhességet, 72-73-al mentem szűlni. 1 hét múlva voltam 66, most vagyok 71. :shock: :shock: :shock: . Hiába, ez van.
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:01-kor.
pironya

....
pironya

sziasztok,

megint csak gyors bekukk... köszi a köszöntést, bár mi a szülinapra gyúrunk. :lol:

voltunk a ringatón, Milán nagyon élvezte, végig vigyorgott meg hangosan nevetett. aztán meg aludt hazafelé. megint nyűglődünk a fogával, most tegnap délután óta, de már látszik hogy ingencsak fehéredik az ínye... remélem ez már a célegyenes.

ücsörgő és forgolódó babóknak gratula. Szilvi nekünk azt mondta a védőnő hogy ne szedjük ki a kezét, tanulja csak meg magától hogy hogyan kell. neki kell rájönnie. ;)

86 ról indultam, 101-el mentem be a kórházba, most 90 vagyok. :evil:

mia_snow

Márti, ezek a képek... Tündéri Kristóf, ahogy csücsül.

Én is 71 vagyok... Pedig nem szoptatok, és nem kellett ennem állandóan... Nekem a 65 a rövidtávú cél, de hogy mikor fogom elérni... Talán sosem...

Felraktam a mérési adatokat.

Bettica, gyógyulgassatok!!! Szilvi, remélem Te is jobban vagy már.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mia, mikor lesz az a titokzatos szülinap? :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: én jobban vagyok, köszi kérdésed. csak ébredésnél voltam rosszul.
Mindjárt nézem a videót, mert nekem még nem volt rá időm! :oops:
bszilvi25

Hékás 16-án. :D

én ma rizsfelfújtat csinálok, ha kell a recept, szóljatok ;)

mia_snow

Sziasztok!

Igy aludt el a drágám,játékkal a kezében. :lol: Kép

Kép
melike

Márti:Kristóf ügyesen ül!

Stella:Máté is így aludt el csak egy jó ideig,de szerencsére pár napja visszatért a régibe és a hordozóban is és a kiságyban is elalszik egy kis simizés után.

Bettica:gyógyuljatok meg!

Kilók:én 58ról indultam és 72vel mentem szülni.Most 62 vagyok,de ez már nem fog magától lemenni tuti.Nem baj,majd a második baba után letornázom. :roll:

Kép
melike

Kaptam a DMes bababónusz keretében egy levelet és van benne pár jó dolog:21% árengedmény 1 db. termékre,5 ajándék pont,pár száz forint kedvezmény néhány termékre.

Ma hozzák du. a kamerát. :lol:

Kép
melike

Melike: ilyet mindenki kap?? Bababónuszt én is kiváltottam
bszilvi25

Szilvi:nem tudom.Szerintem igen.

Kép
melike

Megyünk hamizni aztán sétálni.
Majd jövök még.

Kép
melike

Melike, sétálni??? Ilyen jó idő van nálatok? Nálunk kb 10 percekre áll el, egyébként szakad az eső :(

Brigi

Kép

Kép
hékás

mi is kaptunk ilyet. :)
jó lenne tudni hogy az a 21%-os csak babatermékekre váltható-e be mert vennem kéne egy púdert de az nem lesz olcsó. :lol:
van még kedvezményes árú félpanziós hotel lővéres cucc, szerintem megéri. bár mi tavaly voltunk abban a szállodában de ahhoz képest hogy mekkora neve van és 4*-os... hát nemtom, hagy kívánnivalót maga után. :?

mia_snow

idő: itt az egyik percben hétágra süt a nap, a másikban töksötét van és esik. jó lenne ha délutánra rendeződne a dolog és kisütne végleg mert akarunk menni sétálni. újabban napi 2szer igényli Milán. :roll:

mia_snow

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:02-kor.
pironya

Pironya: eltaláltad, valami ilyesmit akartam írni a Lővérről. :D viszont 17 ezerért félpanzióval 2 fő/éj... mi csak reggelivel voltunk tavaly de az is épp elég bőséges volt, gondolom a vacsi se gyenge.

mia_snow

ja mondjuk hozzáteszem hogy Sopron tele van jobbnál jobb éttermekkel, ahol 3-4 ezer ft-ért degeszre tömtük magunkat ketten, üdítő/sör/kv fogyasztással együtt. legalábbis pesti árakhoz képest ez igen jó.

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: