Rana! Akkor most a péntekhez kell előszőr szorítani, íme++++++++++ és ha jól látom 3 nap a tesztig, ezért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy miket a régiségen? Tükör, tálalószekrény , füszerpoc, ebédlőasztal, hálószobaszekrény, vasaló, mérleg edények, stb, stb.
Krisz! Köszi az infót, lehet, hogy beszerzem az aszpirint, csak úgy magamtól. Orvossal ezt nem lehet megbeszélni, nem az a "fajta"
Skrisz! Mélypont valóban mindenkinél van, hol egyikünket kell onnan rángatni, hol a másikunkat. Akkor én most jó erősen megragadom a grabancod!

De komolyan! Lássuk be, minden szempontból igen megterhelő az amit mi csinálunk, az lenne az abnormális, ha e közben folyton csak tralla-láznánk. Küldök egy nagy ölelést

Én pempős mézet ettem végig. Nem tudom, hogy segítettek e petikéknek nőni, de a nyálkahártyám tegnap már 11 volt. Oda biztos rásegített.
Petné! Ne dolgozz már ilyen sokat, nem látják a munkahelyeden, hogy fáradt kismami vagy?
Baba! Úgy látom, hogy ügyesen kúrálod magad, csak elűzöd végre ezeket a kellemetlen tüneteket!
Kisbuta!
Rizsnyák nevetséges, de igaz. A fiamnál kicsiként egyszer alkalmaztuk, nagy sikerrel. A másik trükk, amit gyerekorvostól tanúltam: 1 dl gyümölcslé, 1 dl mentes ásványvíz, ebbe mokkáskanál só, mokkáskanál szódabicarbóna, jéghidegre hűteni, és 5 percenként egy teáskanállal adni. Ez is bevált, ez mindíg bennmaradt.