A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika
Fajtiszta kiskutyát mennyiért adod? :wink: Megvenném a csajaimnak :wink:
Vendég

Eszti :P
Tudtam, hogy Te megvennéd :lol: :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egy ilyen ajánlatot csak nem hagyok ki :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Táppal kapcsolatban tényleg minden dokinak más a véleménye. Kérdeztem én is, nem adhatok-e már mást. Most Milumil HA Startot eszünk. És nem ír fel mást. 6 hós korukig ezt kell ennünk.

Szofi,
Mi is a BABE sampont használtuk koszmóra. Én csak addig használtam, amíg el nem múlt.

Banika,
Gyönyörűek a fiaid, olyan kis formásak! :wink:

Fanni,
Mi is dönthető etetőszéket fogunk venni, szerencsére nálunk elfér. Most nézegetem én is. :wink: :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni
Berci szökik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem baj,apukájuknse tudja melyik-melyik :wink:

Eszti
Esetleg csere?

Rebe
Nagggyon jó ez a vonalzó!Mindjárt én is csípek vmi újat
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.29 22:37-kor.
Vendég

Banika :P
Tényleg nagyon hasonlítanak :oops: :lol:
Amúgy ma reggel én is összekevertem a 2 fiamat, pedig ők nem is hasonlítanak ennyire :lol: :lol:

Rebe :P
Nekem is nagyon tetszik a vonalzód! No az én 2 székem már meg is van, bibíííí. A hét végén elmegyünk érte, majd megmutizom, addig hallgatok felőle 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Ne csigázz!Melyik?A perego?Az jól néz ki.Most néztem meg a képeket.
Vendég

Hogy keverted össze őket?Látszik köztük a különbség(csak én nem tudom melyik-melyik)Ahogy Juci lányainál is mindig gondolkodnom kell ki kicsoda :lol:
Vendég

Kicsit kész vagyok a Bercus miatt,Próbáljuk apához szoktatni,mondván amíg a Marcival Pécsen leszek,ketten lesznek itthon.Nos drága kicsi pockom ezt eléggé zokon veszi.főleg esténként.Most már napok óta minden vacsi előtt kb 15 perces erőteljes ordítás mire belenyugszik,hogy apával vacsizik.
Van valakinek ötlete?Mi a frászt csináljak vele?A szívem szakad meg érte ahogy rám néz miközben sír.
Vendég

Nem nyilatkozom :lol:
Milyen szép, színes vonalzó :D
Oldalról láttam, jól betakarva a hintában. S mivel Márkót hallottam üvölteni, azt hittem, ő ül a hintában. Ránéztem és megállapítottam, hogy hinta lett a hisztiből. De nem ő ült benne :lol:
A kicsi a Milcsi, a nagy a Márkó.
Huhh, az az igazság, hogy nálunk is kezdenek kicsit anya-függőek lenni a gyerekek... de én ügyesen palástolom Apa előtt... Viszont ilyen esetben, mint a tiétek ez gáz. Mennyi ideig lesztek Pécsett, lehet ezt már tudni? S mikor is?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
Kíváncsi vagyok! :wink: Mindenképpen dobj majd képet! :D Nekünk van egy ismerősünk, aki a Graco-nál van, és tudna kedvezményesen székeket, csak még nem tudom pontosan mennyi az annyi. :lol: Pár nap múlva kiderül. Ha jó árat mond, lecsapunk rá, és nem keresgélek tovább.

Banika,
A tiéd is tök jó! :D
Persze az ordítás nem jó, de szerintem csak ezt tudjátok csinálni, amit most.
Mondjuk nálunk szerencsére ez nincsen, este apa eteti az egyiket. Habár az az igazság, sokszor nem boldogul pl. Blankával, és át kell vennem. Írtam már korábban is, hogy Blanka borzasztó nyugtalanul eszik, rángatja a fejét, a cumit, gondolom az ínye miatt, és ezért jó kis türelemjáték az evése. :oops: Na ez neki nem mindig van, és hamar feladja.
Tényleg hány napot lesztek ott?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika!
Szerintem ne idegeskedj, ügyesen megfogják oldani. Esetleg kipróbálhatjátok, hogy Marcival kicsit elmész otthonról és kettesben hagyod őket. Lehet, hogy csak addig nyafog, amíg lát téged és követeli a megszokott rendet. Ha látja, hogy most ez van, be fogja érni az apjával.
vovanda

Rebe,Banika
Szupi színesek az új vonalzók :lol:

Banika
CSERE :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: Na,erről nem volt szó :roll: Ebben az esetben,azt hiszem,kiskutya nélkül maradunk :wink: Kár,pedig nagyon jó sora lett volna ezzel a két csajszival :wink:
Szerintem sem tehetsz nagyon mást,minthogy egyre többet bízod apára Bercust.Minden nap egy kicsit többet :?

Hogy bírtok ilyen sokáig fent maradni ???:roll: Én is próbálok,de 9-kor mindig kidőlök és lemaradok a jó kis esti dumcsi partiról :(
Vendég

Jó reggelt Vovanda :lol:
Vendég

Sotske!
Nekem már nap van... Manó 5kor riadót fújt... :( És én is mindig kidőlök 8olyan is van, hogy előbb, mint a gyerek :oops: )
vovanda

Banika! nem én licitálok! felhasználó a diesel 10? vagy mire licitál?

én most vettem nekik (használtam) mega bloks-ot, 80 db. de ehhez még kicsik, sztem Andi neked lenne jó. meg sztem lego minden mennyiségben.
én most a fakopáncsról rendeltem nekik mesekockát, képkirakót, fogantyús puzzle-ket. lehet még kicsik hozzá, de nemsokára kari, szülinap, és névnap is.

zsuzska80
Szombathely

az ikreseken a hirdetők néha nagyon el vannak szállva...... sztem a teszvesz olcsóbb...

zsuzska80
Szombathely

Hm...Kész a túrós,kókuszos muffin :D Kér valaki ?:wink:

Zsuzska
Egyetértek ikresek kontra tesz-vesz árak :wink:
Vendég

Jó reggelt!

9-kor alvás?Néha még a gyerekeim se :lol: :lol:

Fanni
Hogy te milyen kis titokzatos vagy :lol:

Én is abban bízom,hogy amikor ketten lesznek és nem lát majd,akkor nem lesz vele gond.Kb 1 hét :shock: egy örökkévalóság lesz.

Zsuzska
valaki Zsuska80 néven licitál,azért gondoltam,hogy te vagy
Vendég

Eszti
Túrós,kókuszos muffin?te mikor kelsz?
Vendég

Hahó csajok!

Mi ez a gyerekcsere-akció!? :wink:

Tegnap megkaptuk a 2db szurinkat.Semmi láz,semmi nyűgösködés,csak alvás egyfolytában.Este 7-től fél négyik(ilyen még soha nem volt),Marci kelt reggel 7-kor,Maja még most is alszik fél 4 óta!de már Marci is alszik újra,csak evett egy "pár falatot" a szentem! :lol:
Nem lehetne minden héten 1x szurit kapni???Akkor én is bepótolhatnám az alváshiányomat.... :?

Eszti!
Nálam is csörög a pizsi 9-kor!

Banika!
Tegnap emlegettelek,mert tiszta ideg voltam a szaros kis szurinktól.Mindjárt eszembe jutottál,hogy Ti mi elött álltok. :(
Imádkozom értetek!

Rebe!
Nálunk is úgy esznek a törpök,mint Blanka,csak ciciből.Néha már úgy fáj,hogy sikítani tudnék... :evil:
Olyankor el is veszem tőlük,ugyse igen jön tej olyankor,mert a fájdalom gátolja a tejleadást.De hogy miért csinálják???Rejtély számomra. :roll:

binyek

Banika
Apjuk a héten délelőttös,így 5-kor kel,kelek vele én is.Mire a csajok ébrednek,addigra én puccba vágom a lakást,meg magamat is,előkészítek mindent a csajoknak,így ébredés után csak az övék vagyok :lol:
Egyébként ez egy nagyon egyszerű és gyors recept,fél óra alatt kész és még csak nem is hízlal,úgyhogy degeszre ehetem magam :wink:
Vendég

Nekem két kis jegesmedvebocsom van,de nem eladóak! :lol: Kép

binyek

Binyek
Jaj,istenem,de gyönyörűek!!!!!Nagyon cuki ez a ruci :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti!
Ird csak azt a receptet,de izibe! :lol: :wink:

binyek

Binyek
MUFFIN:
1,5 bögre (kb.2dl-s bögre) zabkorpa
0,5 bögre teljes kiőrlésű liszt
1 cs. sütőpor
fahéj
1 cs. kókuszreszelék
250g túró
1 citrom reszelt héja (én zacsis,szárított citromhéjat használok)
2 tojás
0,5 bögre olíva olaj
0,5 bögre tej
1 pohár natúr joghurt
(a kókuszt és a túrót lehet helyettesíteni dióval/mákkal/gyümivel és így többféle muffin is készíthető)

ELKÉSZÍTÉS:
Egy tálban szárazon összekeverjük a 1,5 bögre zabkorpát,a 0,5 bögre lisztet,az 1 cs. sütőport,1 kiskanál fahéjat,a túrót és a kókuszreszeléket,meg a reszelt citromhéjat.
Másik tálban:2 tojást,a 0,5 bögre olajat,a 0,5 bögre tejet,a joghurtot összekeverjük és folyékony édesítőt keverünk bele (kb. 5-10ml-t).
Összeöntjük a két tál cuccost,jól kikeverjük.Közben a sütőt izzítom 200 fokra,kikenem olajjal a muffinsütőt és belekanalazom a cuccost.Kb. 20-25 perc alatt kész.(mikor már szép barna a teteje)
Vendég

Binyek
Én már meglestem őket tegnap az albumodban bi-bi-bi
a szuritól tök jól alszanak,de sajnos nálunk gyorsan visszaállt a régi rend utána mindig :lol:

Eszti
A Bercus keresztpapija egy sütőipari alapanyagokat forgalmazó cégnél dolgozik.Nálunk ő a muffin mágus.Én meg sem próbálom :lol: :lol: :lol: :lol:
5-kor?Világomat nem tudom olyankor(sokszor még 7-kor sem :lol: )Szörnyű hogy előbb fel kell kelnem,minthogy a kávé az ágyba érkezzen :cry: De elsők a kölkök
Vendég

Én sem szeretem ezt a korai kelést,de apjuk mókolására nem lehet nem felkelni Kép
Vendég

Hogy tetted be azt az emotikont?Nekem is incredi-s levelezőm van és ott olyan jók vannak
Vendég

én pasim is kb olyan halkan tud tenni-venni mint egy fúvószenekar.Ami zörögni,nyikorogni,csikorogni tud az tuti akkor kell neki amikor csend van és alszanak
Vendég

Hehe,nem mondom meeeeeeeeeeg Kép
Vendég

Rámész az ikonra,jobb gomb,mentés más néven,aztán melléklet,tallózás,feltöltés. Kép
Vendég

nekem nem csinál semmit ez a szemét a jobb egérre
Vendég

Amiről a fajtiszta kiskutyád lemarad :wink:

Kép

Kép

Na,ki kicsoda? :wink:
Vendég

Száva?
Noa?

Száva a tiszta apa?
Vendég

Lépnem kell,jönnek hozzám :roll:
Vendég

Sziasztok!

Van pár eladó cuccunk! Nézzetek körül. Délután még töltök fel.

jucicuki

Szebb napot, Lányok :?
Úgy néz ki, Apuci kidőlt. Reggel nyögést hallok a konyhából, Apa House bottal próbál tipegni és önti magába a fájdalom csillapítót :shock: Beállt a gerince... remélhetőleg nem sérv. Bement dologzni, de ott már a kocsiból alig tudott kiszállni. Valahogy felkecmergett, s most megy belé az infúzió. Még jó, hogy kórházban dolgozik... Szerintem bent marad. Holnap meg amúgy is ügyel... ha tud...
Gyerekek meg 3 vagy 4? napja hihetetlen hisztisek. Semmi sem jó. Mindent megunnak 1 perc alatt és jön a hiszti. De már nem alszanak annyit, mint korábban, így valamit mégis kellene csinálni... Ötlet???

Mivel messze kell menni a székekért, lehet, hogy ez tolódik Apa miatt... talán nem adják el addig. Szóval jó is, hogy nem kiabáltam el...

Binyek :P
Tündériek!

Eszti :P
Ez tényleg eléggé fitness-esnek tűnik. Csak nincs olyan muffin formám... de talán beszerzek majd és kipróbálom. Már csak azért is, mert sokszor kívánok édességet...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Sajnálom a történteket.Ti mindketten ilyen gerincesek vagytok? :lol:
Ötlet?Nagyi sürgősen.Nekünk is vannak ilyan napjaink,én ráfogom az időre,frontra.........Eszem egy kis magneb6-ot,hogy legalább én ne legyek annyira feszült.
Enyém apának a nyaka van oda pár napja,de aszondta vmi huszonéves masszőrtől pillanatok alatt meggyógyulna :twisted:
Vendég

Banika :lol:
Igen, mindketten gericesek vagyunk :roll: Rééééémes.
Nagyi holnap jön... ma egyedül leszek velük... úgy néz egész nap és éjjel. Nos, ilyen még nem volt. Ezt is ki kell próbálni...
Most amúgy dumcsiznak. Egyik a hintában, másik a járókában a játszószőnyegen. Egyszer egyik beszél, másszor a másik :D De Márkó már kezd behisztizni...
Ja-ja, a huszonéves masszőrnő szerintem nálunk is bejönne :lol: :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sotske,
Jaj de jó ez a recept, ki fogom próbálni. Apjuk mondjuk nem annyira szereti a muffinokat, de azért nagy kérlelések után megeszi. :lol:
Én inkább éjjeli bagoly vagyok. Mi későn fürdetünk 1/2 9 - 9 felé, még esznek, 22-kor fekszenek. Utána meg már annyira fel vagyok pörögve, hogy nem tudok aludni. :lol: Éjfélnél előbb nem igazán szoktam lefeküdni. Ráadásul sokszor pl. akkor vasalok, valahogy jobban megy, mint napközben. :oops:
Nagyon gyönyörűek! :wink:

Binyek,
Kérdeztem a védőnőnket miért csinálhatja. Azt mondja a mozgékonyabb babákra jellemző inkább (és inkább a cicizősökre), valószínűleg türelmetlenség. Majd kinövik. :D
Cukik a jegesmacik! Ezt a rucit én is néztem, annyira tetszett.

Fanni,
Jobbulást apának!
Sajnos nem tudok segíteni, az enyémek tündérek! :oops: :roll: Komolyan akkora szerencsém van velük, vagy nem is tudom mit írjak erre. :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Fanni

akkor egy cipőben járunk.nekem kedden és tegnap ordítottak.ugyan ezek a "tünetek" mint nálad.mondjuk tegnap felhívtam nagyimat, h jöjjön, mert már tényleg nem bírtam.ilyen még nem volt :shock: lakás romokban hevert, én a hajamat téptem.
én ki szoktam rakni őket az erkélyre babakocsiban és ott laszanak egy kicsit.az is valami :lol:

amúgy mint mondtam, nem vagyok egyedül , mert szoktak jönni segíteni, de most senki nincs elérhető,mert ugye a baj csőstül jön:
apukám élettársa, aki sokat jön, eltörte a lábát, anyukám meg külföldön van éppen.nagyim, vagy nagypapám tud a lányokra vigyázni, na de ők csak 1 órára mondjuk.annyi idő nem elég a regenerálódásomra :lol:

nekem az a bajom, ha egész nap ordítanak, h agyomrom kezd el fájni :sock:

Banika

Magne B6 ot veszel be?és az jó??nekem is kell!!!receptes az? :roll:

szanet

Simán beszedem.Ha vkinek sokat fáj a feje,akkor is szokták ajánlani.Nem állítom,hogy nem pszichésen hat :?:
Viccet félre téve,tényeg feszültségoldó.Strsszes fejfájós embereknek is szokták ajánlani.Bajod biztos hogy nem lesz egy kis b6-tól meg magnéziumtól :lol:

Én szabadon engedtem őket most a szőnyegen.
Biztos jön vmi esőféle azért ilyenek ezek a kis hisztikék.Nyugi,elmúlik előbb vagy utóbb.Kitartás.

Rebe
én is este vasalok inkább némi tv nézéssel egybekötve
Vendég

A magneB6-tal csak az a baj, hogy éhes lesz tőle az ember... Nem receptes!

Azt hiszem, ritka pillanat ez a mai napon. Mindkettő elaludt :shock:

Szanet :?
Igen, írtad is pár napja, hogy ugyan ez van. Nem értem. Eddig jók voltak...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika,
Én is nézem közben a tv-t! :lol: :lol: :lol:

Dobok én is 2 képet a kis mosolygósaimról:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nálunk már esik.lasaan lecsillapodnak a hisztis gyerkőcök talán :lol:
Vendég

Banika
1.kép-Noa
2.kép-Száva
Kép
Nem sikerült az ikonokkal megbírkózni?Próbáld itt:
http://www.freeweb.hu/golyoallok/messenger/index.html
Ja,és Noa tiszta apja.

Nálunk reggel esett,most tornádó van :roll:

Rebe,Fanni
Köszi :lol:

És Rebe,gyönyörűek ezek a csajszik :!: :!: :!:

Juci
Jó az új vonalzód?

Fanni
Jobbulást apának :roll: Neked pedig kitartás :wink:
Vendég

Én most jöttem rá, hogy eddig mennyire jó gyerekeim voltak... S már az ordításaikat is tudtam, mikor ki és miért. Erre most brrrrrrrrrrrrrrrrrrr Márkó csak akkor nem üvölt, amikor eszik vagy alszik. Utóbbiból ma még csak fél óra jutott... Kézben is elvolt, de azt is megunta. A hinta sem jó. Nem pisis-kakis, nincs melege, nem fázik, nem éhes, látszólag nem fáj semmije, nem lázas, nem is szipog. Teljesen tanácstalan vagyok :( Úgyhogy ebből csokifagyi lesz... valahogy meg kell vígasztaljam magam :evil: Érte meg a szívem szakad, de épp üvölt és nem fogom felvenni :evil: mert leszakad a derekam és úgy is sír :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sajnálom Fanni!Vidd a tükör elé,nekünk az mindig bejön!
Vendég

Juci
Én néztem az eladó holmikat,de sajna ránk kicsik.Most 74-est hordanak a lányok. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: