Na, hátha jön hozzád még az Edina vagy Tancsu. Vagy elmélkedj egy kicsit magadban, rendes vagyok, mi? Viszont én már ideszáradok a gép elé, úgyhogy megyek. Puszi, és most már nem jövök vissza.
Ja, elfelejtettem írni. Ma is fűrészeltünk a Flóriánnal délután. De komolyan. Bútorlapot. Kitalálta, hogy még egy asztalra csinál a billentyűzetnek asztallapot.
Benó, gipszkartonnal a legegyszerűbb elválasztani egy szobát. Egyszerű vele dolgozni és még esztétikusan meg is lehet oldani. Be lehet glettelni és lehet festeni is. Nagyon jó.
Lányok,én 5 éves koromig egy tipikus parasztházban laktam. Olyan hosszú volt, beléptél és a konyhába léptél be. Semmi előszoba.Onnan jobbra egy szoba, balra egy szoba. Az egyikben volt a nagymamám, a másikban a szüleim, a bátyám és én.
5 éves koromban beköltöztünk egy félkész emeletes házba, amit a szüleim építettek. Szóval nagy emeletes házban nőttem fel, de olyan boldog voltam,mikor ide jöttem ebbe a lakásba,bár itt csak három szoba van, de én itt vagyok itthon, itt jól érzem magam. Abban a házban sose éreztem magam jól.
Már nincs meg,nyáron lebontotta a tulaj,aki megvette a szüleimtől.
Nem hiszem. Tudod most volt Miki beteg, antibiotikumos állapotban Ráadásul az én pé számításomkor nem is tudtunk akciózi, szóval csoda lenne a dolog.
De tudom, h a remény hal meg utóljára
Tudod,nekem a doki nem akart uh-t csinálni, helyette kötelező hőmérőznöm. Azt mondta, ebből is megmutatkozik, hogy volt-e pé. Igen, csak eddig még nem volt. Bár most nézegettem a hőgörbémet és múltkor is a 15-16. napon volt valami változás a görbén,nem egyértelmű a pé. Én ma vagyok a 15. napomon. Hát még várok.
A múlt hónapban csak fele ennyi Clostit szedtem. Akkor eltolta a pé-met úgy 3-4 nappal. Most dupla annyit szedek,tehát talán 5-6 nappal is eltolhatja szerintem. Hát majd mérem a hőmet reggelés várom a csodát.
Pedig most olyan jólösszejöttek a dolgok! Ha most lett volna pé-m, akkor minden rendben lenne. Viszont ma volt Jónás napom. Csak ezt nem értem,hogyan lehetek terhes, ha nincs akkor pé-m? Én ezt a Jónás napot nem értem, mi alapján műxik.
Akkor még simán lehet most is a 15-16.napon.
Nekem sincs elvileg pé-m, majd következő hónaptól szedem a gyógyszert és nézik uh-n. Csak majd győzzek bejárni állandóan a kórházba emiatt. Nem tudom hogy oldom meg. A hőmérőzés egyszerűbb lenne nekem is.
Nem tudom, de annak az a lényege,hogy nem szabad a pé-vel egy napra esnie.De ne kérdezd,hogy miértéshogy akkor miért működik.De állítólag,míg pé szerint csak 20% az esély a teherbeesésre, Jónás nap szerint 85 %.
Nekem ma már volt,reggel fél nyolckor. Az a lényeg,hogy az adott időpontra legyenek ott a katonák. Hát nekem ott voltak az biztos. Reggel szólt a rádió,vagyis hajnalban. De hogy mit találtak ott,vagy működtek-e,nem tudom....