sziasztok!
erzsébet:sajnálom, hogy te is vérszegény vagy, de ne aggódj! Fini a csokis rágótabletta.

Uh-hoz jó szórakozást! Remélem izgis lesz és nem alszik a manó!
hanna:cuki volt a kismamis igazságok.
gombócmakka:nem irigylem a 10-ét. Sok sikert a naphoz!!!Séta közben, főleg mikor túl sokat mászkálok, én is érzek ilyen folyást, és én is folyamatosan azon izgulok, hogy remélem nem a magzatvíz.
csöre: nem túl jó hírek a dokitól. Remélem az antibiotikum használ! Jobbulást! Gratulálok a sikeres kutatómunkához!!!2 kabival már elleszel.
bartika:sajnálom a lánykádat! Remélem most már hamarosan kijönnek azok a fránya fogak!
kisbogacs:sajnálom, hogy most ez a csorgás is hozzájött! Nem elég a szobafogság.

Bizti nem lesz gond, bár én is tuti, hogy rohannék a dokihoz, hogy megnyugtasson!
Rólunk:ma voltam neurológusnál a kézzsibbadás miatt. Nagyon féltem, hogy megint bunkó dokit fogok ki, de végre egyszer kellemesen csalódtam. Nagyon aranyos volt a doki, és nem nézett hülyének. Kiderült, hogy CARPAL TUNEL SYNDROMÁm van, másnéven kéztőalagút szindróma. Így ma éjszakától mindkét kezemre csuklórögzítőt kell használnom. Kiváncsi leszek, hogy fog telni az első éjszaka így.

Másrészt ajánlott egy másik vitamint, amire hétfőn a dokira is rá kell bólintania.