Jó reggelt!!!
MI történt lányok? Még mindenki alszik???
Na, nem elég, hogy a boltokban már magyarázkodhatok Pötyinek mi ez a sok Karifa, még ti is jöttök itt nekem a nyálcsorgató kajákkal.
Pozitív csíííket köszike, rám hatott, lányomra nem... a kevés alvásnak köszönhetően 6-kor már se fürödni, se olvasni, se aludni nem volt kedve. Csak bőgött, csorgott taknya nyála és felment a láza 38,9-re. Abból gondoltam csak, hogy nagy baja nem lehet, hogy olyan mennyiségű csirkepökit benyomott nokedlival, hogy csak pislogtunk Apával!

Aztán az ölemben aludt el fél 8-kor.
Éjjel még beadtam neki egy adag Nurofent mert meleg volt a homloka, jól megszenvedjük ezt a négy nagyörlőt.

Aztán ma reggel 7-kor mint ha misetörtént volna, felkelt és pörgött, mint a búgócsiga. El is vittük oviba. Semmi értelme nem volt tegnap itthon tartani.
TNálunk mindig Anyóspajtiékkal van a Szenteste, ezen sokan kiakadnak, de mi nagyon jóban vagyunk és ott még mi is kicsit gyerekek maradunk, szóval most is ott leszünk már 20-tól. Aztán Pötyit lent hagyjuk egy kicsit telelni, úgyis téli szünet lesz az oviban, mert sejtelmeim szerint én már akkor csak szuszogni fogok bírni, meg nyögni.

Kicsit félek, hogy nehogy Szolnokon induljon el a szülés, mert a Hetényiben nem szívesen szülnék.

Vagy mint Csöre említett a kocsiban sem...

Szóval meglátjuk hogy áll a méhszájam.
Krisz! Uzsokiról. Én ugye 3 éve lesz, hogy ott szültem. Akkor még más volt, mert ez a bezárások előtt volt. Én azért ezt a kórházat válsztottam, mert látszik az ablakunkból, 3 perc a szülészet. Pötyivel is csak átsétáltunk Apával éjjel 1-kor. El sem hitték, hogy szülni jöttünk, mert nem voltak fájásaim, és a polár simán eltakarta a pocim.
Na szóval azóta ugyebár többen tartoznak oda, és kevesebb az ágy, noha a nőgyógyászat szobáit is hozzá csatolták már. Van 3-4 alapítványi szoba, azok olyanok, mint egy szállodai (fürdő, WC, mikro, TV, pelenkázó a szobában), én ilyenben voltam, komolyan, nem volt kedvem hazamenni. Pötyi kint volt velem egész nap, aztán az uccsó etetésnél 11-kor beadtam és hajnal 5-kor mentem érte. Gondoltam, hogy kell a pihenés. Nos mivel annyira fel voltam pörögve, soha nem aludtam pár óránál tovább és elsőként álltam a csecsemősöknél a gyerkőcért.
De persze alakulhatott volna szarabbul is és ki is lehettem volna purcanva, de én fél 7-kor szültem este és 2,5 óra alatt, már aznap este felkeltem és mászkáltam, meg küldözgettem az sms-eket. Szülése válogatja...
Akkoriban a 6 ágyasokban és 4 ágyasokban elvitték nappalra is a babákat és csak 3 óránként kaphattad meg etetni. Na én ettől ki voltam borulva és egész idő alatt azért imádkoztam, hogy legyen majd szobám. Akkor ugye mázlim volt.
Most már olyan 20-40 csecsemő van egy csecsemősre és nem bírják a tempót, ezért mindenhol kint vannak a babák. Csak az alapítványiba mehet be látogató, érthető. A csecsemősök túlterheltek. De ha kérdezel akkor segítek. Abból kell kiindulni, hogy ez nem szálloda. Ne várd el, hogy odamennek és körbeugrálnak. Mert erre 2-en vannak. Én úgy voltam vele, hogy igyekeztem minnél kevesebb gondot okozni, inkább másoktól kérdeztem, de nekem nem volt gondom, csak annyi, hogy nem indult be a tejem csak a 4. napra, amikor már Pötyinek kevés volt az előtej, meg a cukros víz és üvöltött. Mentem szólni, hogy mi lelhette szegény... mondták bizony éhes és akkor kapott 20ml tápszer, és megmaszírozták úgy a mellem, hogy nem csak a tej, de a könnyem is kicsordult. Másnapra volt tejcsi és fejni is elkezdtem bent. Amúgy a dokik is és a nővérek is tündérek, nekem semmi gondom nem volt, mondom szállodában éreztem magam.
Én ma meg fogom kérdezni a dokim (este megyek terhesgondozásra), hogy árulja el kivel kell ágyba bújnom, hogy legyen protkóm a szobaválasztásnál?

Utálom az ilyen dolgokat, de azt hallottam van olyan doki aki jobban nyomul a betegeiért és már várólistáról is hallottam az alapítványi szobáknál... Nem tudom mi igaz.
A szülőszoba tök új, azt hiszem 3-4 van. Én labdán szültem, mehettem zuhizni is (pedig folyt az infúzió is) és nem kellett feküdnöm. Mászkáltam, sőt a szülésznő még belopott nekem levest is meg Apát elküldte csokiért.

Állítom ezért volt annyi energiám, Sport szeletből toltam be 2-t.
Ha még van kérdések írj. Most ennyi jutott eszembe.
Bocsi a szófosásért...
Megyek feküni vissza. Álmosító egy idő van...
Puszo és szép napot mindenkinek!!!
Barti