A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én is visszamentem megkeresni, hogy mi volt a wc-vel, de nem jöttem rá. :lol: :lol:
Jó, a katétertől nem félek. A fájdalomtól meg ilyenektől nem félek, csak attól, hogy pl. a nővér előtt kell.... tetszetek érteni.

KépKép
benó

Ó, ez hihetetlen, lőjetek már le! :shock:

KépKép
benó

Ma hazajöttem munkából, a F. épp készült lefeküdni kicsit, hozzábújtam én is,hát több nem kellett! :lol: Fiúk még nem voltak itthon, megengedtük a rádiót, aztán fűrészeltünk is! :lol: :lol: :lol:
Fél négykor ebédeltem! :D

Kép
flóra 11

Pedig Benó minden a nővér és a doki előtt fog történni,ott nincs helye a szégyenlősségnek...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Mindentől csak azért tartok, mert esetleg egy életre szóló leégést csinálok magamnak, vagy hogy az a babáknak árt-e. A többi nem érdekes.
Ja, meg már most úgy érzem magam, mintha valami bűnöző lennék, mert így írják, hogy gyakori ellenőrzésekre lehet számítani ikerterhességnél stb., mintha valami adóhatóság jönne a nyakamra, miért kell ezt ellenőrzésnek hívni, miért nem vizsgálat?

Szóljatok, ha kopjak le.
Nyugi, 9-kor kezdődik egy film. :lol:

KépKép
benó

Aztán kitakarítottam a vécét, fürdőt. F. közben szerelte az asztalt, aminek az elemeit tegnap fűrészeltük el.

Amíg ő szerelt, addig én főztem egy tökfőzeléket fasírttal, lemeszeltem a múltkor megjavított plafont, nem az egészet kellett, csak az ablak feletti részt.

Aztán kivasaltam a függönyt, felraktuk.

Kép
flóra 11

Rádió, fűrészelés.... jó világ! :lol: :lol:

Tancsu, ezt hogy érted? :shock: Bővebben kicsit. :shock:

KépKép
benó

Jó sok mindent meg tudtatok akkor csinálni, Flóra. :D Biztos szép lett. :D

KépKép
benó

Mikor elkészült az asztal,akkor felsöpörtem, felmostam. Most fogunk majd vacsizni, csak a F.még ment először zuhanyozni. Aztán én is megyek.
És még a gyerekkel kell szlovákot tanulnom. :evil:

Kép
flóra 11

Jól van, egyetek, tanuljatok. :wink:
Mi lett a Petivel, azt nem írtad.

KépKép
benó

Igen, most már erősaz asztalés van a billentyűzetnek is kihúzhatós asztallapja.

Kép
flóra 11

10 percet maradok, aztán én is fürdök.

KépKép
benó

Ja, a Peti! Hát majdnem mindenből javított az idején, csak a 2x2x2-es kockából nem és az egykezesből. De a hagyományos 3x3x3-as 19,3 mp lett neki és javított a4x4x4, az 5x5x5-ből és a vakonkirakásból is. Van videó, de még én sem láttam.

Kép
flóra 11

Pénteken fog ide kijönni hozzánk a tévé, hogy riportot készítsenek vele. De ezt már írtam.

Kép
flóra 11

Gratulálunk neki! :D

KépKép
benó

Jó lenne visszaolvasni, de majd ha nem lesz itt senki. Aztán majd reagálok a dolgokra.

Kép
flóra 11

Köszike. Nagyon rendes gyerek. És ügyes is.
Most épp vezet. Tanul. Jár autósuliba. Talán már ezt is írtam.

Kép
flóra 11

Igen, azt írtad, csak azt nem tudtam, hogy melyik pénteken.

KépKép
benó

Gratulálunk Petinek!!!
Benó:mire mit értettem???

Kép

Kép[/
tancsu

Jó, én lassan lelépek majd.

KépKép
benó

Ügyes voltál te is Flóra ma,de ezen már meg sem lepődünk.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Hogy minden a doki és a nővér előtt zajlik. Mi a minden? Tök mindegy ám, ha wc-zni a nővér előtt kell, akkor már mindegy. Annál durvább nem lehet.

KépKép
benó

Benó, jó zuhanyozást.

Kép
flóra 11

Benó,vécére a király is egyedül jár. Ne izgulj, van a vécének ajtaja,becsukod. :lol:

Kép
flóra 11

Benó

Nekem nem volt beöntés és amikor nyomtam a babát,akkor jött minden......sejtheted...
Na az kellemetlen... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, szegény, és közben ez benned tudatosult? Nagyon gáz érzés volt?

KépKép
benó

Jaj lányok,olyan jól el tudom szédíteni mostanában a F. Olyan jó lenne, ha lenne most ovulációm,de nincs. Pedig pont félidős vagyokés pont jókor csináltuk volna,ha lett volna ovum.De nem volt....

Kép
flóra 11

Senki nem tette szóvá,nem mondta,de én éreztem akkor...
Amikor kihoztak a mütőből,azt kérdeztem először,hogy ugye bak....-tam????

Tök ciki volt,de ez ellen nem lehet tenni... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó, rendben, miért nem mondtad, hogy ne feszegessem a témát, mert nem esik jól? Nem tudtam, bocsánat. :oops:

KépKép
benó

Az tudasosult bennem,hogy érztem a szagot... :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Ha nincs beöntés, akkor természetes,hogy minden jön, hiszen a baba kipréseli, összenyomja a beleket és automatikusan kimegy atartalma. Ezért jobb a beöntés. Sokkal higiénikusabb is. :)

Kép
flóra 11

Mert megint a hőt nézed biztos. Csinálj spontán ovulációt! :D Tudod, mint a katonák feleségei, akik évente egyszer látták a férjüket és akkor ovuláltak, mert tudták, hogy akkor kell. Persze, ez sajnos nem tudatos. :wink: Jó lenne, ha az lenne. De azért szuggerálhatod magad, úgyis boszi vagy. :D :D

KépKép
benó

Semmi baj,csak azért nem meséltem,hogy ne ijesztgessek senkit... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Na, Benó, látod,kellett neked kérdezősködni! Most szépeket fogsz álmodni. :lol:

Kép
flóra 11

Hát, banyek, sajnálom.
Ha veled ilyen történik, velem mi fog....

Befogtam.

Mit fogtok vacsizni, Flóra? :D

KépKép
benó

Na lassan Bk,nekem meg etetés...

Szép álmokat mindenkinek,holnap jövök...

Cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor oké, Tancsu, ha nem bánod, hogy pofátlan voltam. Persze, még leszek is. :lol:

Jó éjt és jó, hasfájásmentes Gergőt! :D :D :D :D Szép álmokat! Jó BK-t! :D Ne sírj! :D

KépKép
benó

Hát tudod Benó, van benne valami. A pszichika sok mindent tud befolyásolni, ezt miért ne lehetne,igaz? Majd megpróbálok hatni a lusta petefészkeimre.

Kép
flóra 11

Szia Tancsu! Jó éjszakát! Nyugalmasat! :wink:

Kép
flóra 11

Oké, vess be mindenféle mágiát! :D :D
Képzeld, nincs olyan csatornánk, ahol lenne 9-kor a film. De azért lelépek lassan, neked is tanulnod kell még. :roll:

KépKép
benó

Tökfőzelék fasírttal. Képzeld, a F. most hozta nekem ide tálcán! Ki sem kell mennem a konyhába. Mit szólsz? :lol:

Kép
flóra 11

Mit akartál nézni?

Kép
flóra 11

Nagyon rendes. :D :D :D :D De majd azért kellene egy kicsit foglalkoznod még vele, nem? Ha szeretnél, nyugodtan menjél csak, egyél vele.

KépKép
benó

Már a címére se emlékszem, Gy.-nak sorolgattam és ezt választottuk. De totál hülyék vagyunk, fogalmunk sincs, milyen csatornáink vannak.

KépKép
benó

Jó étvágyat! :D

KépKép
benó

Hozott magának is egy másik tálcán. Itt eszünk,nézzük a BK-t.Épp elkezdődött.

Nyugodtan mehetsz zuhanyozni.
Én el leszek a visszaolvasással. Van mit. :D

Kép
flóra 11

Na, akkor, ha elküldesz, megyek is. :lol: :lol: :lol: :lol: Puszi, jó BK-t, jó éjt! Szép álmokat! :D :D :D :D Aztán szuggeráld azokat a petéket! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Az meg hogy lehet, hogy nem tudjátok a csatornákat? Kábel tévétek van?

Kép
flóra 11

Szuggerálom!!!! Teljes erővel! :D :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: