A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én se. De a hájam se ekkora ám, akármit mondjanak is a csúnya gyerekek. :lol:

KépKép
benó

Ó, még egy laptetű. Bocsi tényleg.

KépKép
benó

Hú, Márti, a többiek be fognak rágni, hogy mennyit írtunk. :oops:

KépKép
benó

Nem baj, csak nem tudom,hogy ilyenkor amit még amoda ír azt elolvasod-e?

Kép
martik77

Akkor mára ennyi. :?

Kép
martik77

Ó, dehogy ennyi. :lol: :lol: Persze, hogy elolvasom. Mindig gyorsan visszamegyek elolvasni, nehogy lemaradjak valamiről. :lol:

KépKép
benó

Legalább a többiek jókat mulatnak a mi hülyeségeinken.Pont ma beszéltük Tancsuval ha megszülünk mi se fogunk ennyit fecsegni. :D

Kép
martik77

Sziasztok

enó:tök szép a pocid...:D

Márti:ezt a teát ki fogom holnap próbálni,mert inaska szokás szerint nyüglődik...:(
Jó sokáig maradtatok lent sétálni...:)

Kép

Kép[/
tancsu

A Janka név azért merült fel itt egy pillanatra, mert azt szeretted volna adni a lánybabádnak? :D Csak a Lacinak nem tetszik? :wink:

KépKép
benó

Melyik név tetszik Lacinak???

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu:Ja beszélgettünk,de legalább én is lefáradok.Anita még maradt tovább csak én éhes voltam.Próbáld ki a teát a tea nem árt legfeljebb nem használ.

Kép
martik77

Helló Tancsu! Milyen teát javasolt a Márti?
Ja, tényleg, ha majd a Timi visszatér, akkor körkérdésként felteszem nektek a beöntés nevű rettenetet (persze, én nem ismerem :shock:), hogy az hogy is volt? Mert erről nem igazán meséltetek.... ha akartok, meséljetek, jó? Mert én ettől marhára be vagyok parázva. Már megint, mi, Márti? :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem mondta,úgy láttam még nem akar róla beszélni.

Kép
martik77

Most éppen apa szenved inaskával,nyüglődnek...

Kaptam pár perc szabadidőt,mivel már elbőgtem magam a tehetetlenségtől... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Ja, ezt lehet, hogy csak én találtam ki, a Janka nevet és a Lacit. :roll:

KépKép
benó

Azért nem tetszik a Janka neki,mert a Szomszédok sorozatba úgy hívták a részeges rokont.Emlékszel? :lol:

Kép
martik77

Ó, Tancsu, a fenébe. :cry: Sír szegény baba?

KépKép
benó

Azt beszéltük Mártival,hogy ne az inaskának adjak teát pocifájásra (édeköményt),hanem én igyam és akkor a tejcsin át megkapja ő is és hátha nem fog annyit fájni neki...

Kép

Kép[/
tancsu

Mire vállalkozunk? :roll: :roll: Erre. :D :D

KépKép
benó

Jól van, akkor próbáld ki, reméljük, használni fog mihamarabb. :D

KépKép
benó

Benó

Nem tudok nyilatkozni,mivel nem kaptam beöntést... :wink:
Viszon állitólag nem fájdalmas,csak kellemetlen,de sokkal jobb szülésnél....
Nem jársz úgy mint én,úgyhogy válaszd,ha pedig nem adják maguktól,akkor kérd inkább...:)

Viszont a ketéter egyáltalán nem fáj,azt kaptam és kellemesen csalódtam....pedig én meg attól féltem... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó:Beöntés?Már tegnap mondtam amiről nem tudsz az nem foglalkoztat. Amúgy szerinted milyen lehet? :?

Kép
martik77

Valami rémlik, de hol van már a Szomszédok! Mondd meg a Lacinak, hogy a ti lányotok nem lesz részeges. :lol: :lol:

A mi lánynevünk: Minka. A 19. században volt egy magyar költőnő, akinek Czóbel Minka volt a neve, és más Minkát természetesen nem is ismerünk. Ezért esett rá a választás, meg tetszik is nekünk. Anyuék szerint Dinkának meg Milkának fogják csúfolni. Szerintem meg a mai gyerekek nem ismerik azt a szót, hogy dinka. A Milkát igen. :lol:

A fiúnevünk nincs meg.
(Merthogy ugye az egyik fiú lesz, a másik lány.) :D :D :D
De a Tündiék (a hastánctanárék) szerint Minka (a lány) és Munka (a fiú) nagyon jól passzolnának. De ez csak vicc, persze. :lol: :lol:

KépKép
benó

Na,végre vagyok. Van még valaki?

Kép
flóra 11

Milyen az a katéter? Az a pisinek van?
Gondolom, hogy gáz, de legalább annyi idő van, hogy a wc-re elérjen az ember? :oops: :shock: :lol:

KépKép
benó

Na jó Benó veled úgy se lehet bírni.Szóval én kaptam beöntést mivel már akkor fájás van így igaza van Tancsunak csak kellemetlen.Olyan mitha feszítene belülről és tartani kell amíg bírod.Olyan érzés mint amikor hasmenésed van és próbálod visszatartani.Ennyi. :D

Kép
martik77

Oké, de hol kapod? A wc-n?

KépKép
benó

Itt vagyunk, Flóra, a beöntés a téma. :lol:

KépKép
benó

Benó, a beöntés semmi különös. Csak megtöltenek vízzel, kicsit csikiz. Aztán tartogatod kicsit, átmosódnak a beleidés aztán jól meghajt. Kimegy belőled minden. Utána zuhany és mehetsz szülni. :lol:

Kép
flóra 11

Egy külön helyiségbe ahol rögtön ott a Wc.Katéternél nem kell Wc-re menni mert nem érzed,hogy kéne menni.

Kép
martik77

Csajok,mi ma a Flóriánnal annyit dolgoztunk, mint a lovak.

Kép
flóra 11

Kösz, Flóra. :D
Még a Zsuzsi tudna horroros sztorikat írni erről, én biztos vagyok benne. :lol:

KépKép
benó

Szia Flóra.Én is ezt mondom de úgy látszik Benónak mindig kell egy kis izgalom. :D

Kép
martik77

A katéter mihez van?
Elhiszem, hogy sokat dolgoztatok. És milyen a kedve a Flóriánnak? Nincs elkeseredve? Remélem, nincs. :wink:

KépKép
benó

Nem a vécén. Egy helységben, ami rögtön a vécénél van, de nem volt ott más, csak a nővér és én.Mind a 3x. Másodszor mikor kijöttem a zuhany alól egyenesen a szülőszobára mentem, mert már jöttek is a tolófájások. Nagyon gyors volt a Peti. Alig volt idejük a felvételt megcsinálni. :D

Kép
flóra 11

Petivel mi lett végül a pesti versenyen?

KépKép
benó

Bocsi de megyek mert a gyerek kicsit ide akar még ülni.Lehet még jövök.Puszi.

Kép
martik77

Csak szeretnék tisztán látni, azért kérdezgetek meg mindent. :D

És a nővért el lehet küldeni?

KépKép
benó

Nincs egyáltalán elkeseredve,pedig ugye nincs munkája. Még nem jött ki rajta szerintem. Egyelőre bírja idegekkel.

Kép
flóra 11

Benó lehet majd kalandvágyból fog kérni mindent....
Ha kell,ha nem.... :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Üdv Dömének! :D Kár, hogy mész.
Én már nem valószínű, hogy leszek. Úgyhogy puszi, jó éjt, Márti! :D

Tancsu, ha te is elmentél, kitartást! :D :D

KépKép
benó

Nem azt írtam,hogy a wc-én.Na mindegy.Pusz.

Kép
martik77

Szia Márti
:)

Kép

Kép[/
tancsu

A nővért nem lehet elküldeni. Ő adja a beöntést. :lol:

Kép
flóra 11

Lehet, Tancsu, amilyen hülye vagyok. :lol: :lol: :lol: Majd utána lesz miről sztorizni. :lol: :lol:

Örülök, hogy nincs elkeseredve a Flórián. :D

KépKép
benó

Tudom Márti, hogy nem azt írtad. Én a Benónak válaszoltam,ő kérdezte, hogy a vécén adják-e. Erre írtam, hogy nem a vécén. :wink:

Kép
flóra 11

A katéter a pisihez kell,nekem 30 órát volt bent és nem fáj amikor kiveszik,csak kicsit csip...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, Márti, nem a wc-n. :lol: :lol:

KépKép
benó

Márti, szia!

Kép
flóra 11

Sőt mielőtt megkérdezed, a gerincérzéstelenitő sem fájt,mert akkor szúrnak,amikor fájás jön és akkor a fájásra figyelsz,csak azt veszed észre hogy elkezdessz zsibbadni... :lol: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: