A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Tobi drukk!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, nem lesz semmi gond, nyugi!Gyulladáscsökkentő és fogmegtartó drukkjaim szállnak feléd!

babaimádó
Kép
babaimado

Rana,
nagy-nagy gyulladáscsökkentő és fogmegtartó drukk!!!
Én is ma megyek fogdokihoz, igaz, nem sürgősségi. Ja igen, nekem a fogdokim egy spéci fogkrémet ajánlott, azt mondta az a legjobb az összes olyan ínyben előforduló disznóság ellen, ami árthat a babának. (Parodontax) Patikában lehet kapni, fura íze van, de nekem speciel jobban bejön, mint a többi fogkrémé.

Drukkok
kismamiknak +++++++++++++++++++++
tüszőnövelőknek ++++++++++++++++++++++
spontán kismamiknak ++++++++++++++++++++++
várakozóknak +++++++++++++++++++

Tücsi, de jó hogy jöttél! Nem döntöttél rosszul, mert ha kitisztul a kép, és biztos vagy a döntésedben, akkor szabad csak nekivágni a lombiknak. Amíg nem vagy biztos semmiben, jobb a pihenés.

És ma megyek endokihoz, és megkérdezem, hogy ha most fogigátlót szedek, és a múlt ciklusban stimuláltak, akkor menjek-e el a héten terheléses cukorra, vagy halasszam tovább?
A prolaktinos vvt-t még halogatom, mert utálok a Kaáliba telefonálgatni, és magyarázni az asszisztenseknek, hogy nekem ez miért fontos. De jövő szerdán megyek uhu-ra és akkor megbeszélem dokival a dolgot.

Kép
kisbuta

Tücsi! De jó látni Téged! :lol: Gyakrabban is jöhetnél :wink:

Rana: asszem nekem is van olyan drukkom, küldöm :lol:

Kisbuta: egy tipp :arrow: házidoki is megnézetheti a prolaktinodat, Bromocriptint is írhat fel, ha kell. Nem tudom, ez egyszerűbb lenne-e Neked.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Jól hallottam a másik topicban, hogy neked long protokollod volt és késett a menzid a decától? (Csak hogy mire számítsak...)

Rana
Gyuszilohasztó és fogmegtartó drukkok mennek fényposttal!!!! :D

Mennek a babatapik a beültiseknek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vizkriszisback

Krisz: igen, longom volt és igen, 3 napot késett :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép Most ment el a postás, egy csomó fogvédő drukkot hozott expressz. Köszönöm lányok, várom még a többit is péntekig! A kisbabakapaszkodó drukkok mellé, természetesen. Remélem, nem vagyok telhetetlen. :oops:
Én meg ezt küldöm nektek:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.10.28 13:22-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Megnéztem az RTL Klubos interjút Dr Fülöp Istvánnal, számomra nem szolgált semmi új infoval.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezsokám, hogy vagy amúgy, érzel VALAMIT? :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

tényleg,beültisek,mikor teszteltek?éreztek valamit?
én mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!
lola29

Szezso!
Én mondtam VizKrisznek, remélem nem baj. :oops: :lol:

Rana!
Fránya fog! Mennek tőlem is a drukkok, de a postás már elment, lehet, hogy csak holnap ér oda! :lol:

Babásodottaknak: Kép
Tüszőnövelőknek, termékenyülőknek, spontánosoknak:
Kép
Várakozóknak:
Kép

KépKép
zsófikukac

Nálunk a házidoki nem ad beutalót hormonális vérvételre. Nemrég harcoltam vele emiatt.

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok, nagyon aranyosak vagytok, puszi nektek!

Krisz, az az igazság, hogy reggel óta agyaltam, hogy merjem-e írni, de a Deca nálam terhes tüneteket is okozott anno, és nem kicsit késett tőle a mensim is (szerintem ezt még anno Lolának írtam is, bocsi ha keverem a neveket!), de ezzel együtt nagyon-nagyon drukkolok, hogy nálad baba legyen a pociban!!! Remélem nem haragszol, de nekem pl. jól esne ilyenkor ha valaki kívülről objektíven leírja a tényeket, hogy fel tudjak készülni a rosszabb verzióra is...

Kisbuta, már csak azt nem tudom, hogy felhívjam-e a Kaálit, hogy még hezitálok, vagy elég lesz majd januárban, ha lesz pénz is meg kedvem is akkor hívni a dokit... :roll:
Vendég

Az én házidokim sem ad beutalót hormonra!:-(
Vendég

Én is néztem egy kicsit dr. Fülöpöt, de max. a laikusok lehettek gazdagabbak 1-2 infóval. :lol:

Rana: igen, boldogságot érzek :lol: és szerencsére már tök jól vagyok, mert egész vasárnapig eléggé fájt a hasam :lol:

Enyém házidoki TSH-ra is ad, meg prolaktinra is :shock: ezt mondjuk nem értem, mert akkor vagy adhat a házidoki vagy nem, nem? :roll: mondjuk az enyém belgyógyász, lehet ezért...

Zsófi: dehogy baj :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, ugye legbelül érzed hogy sikerült? Ha nem akarsz ne válaszlj!;-) Mindig is biztos voltam benne, hogy a lombikos lányok megérzik ha sikerült (nem fizikai tünetekre gondolok), mint ahogyan én már 1 hétel az ET után tisztán éreztem legbeül, hogy nem sikerült (ettől függetlenül végig reménykedtem, és még tüneteket is gyártottam... :lol: )
Vendég

Lola! Én nem fogok tesztelni, majd vérvételre megyek jövő kedden :wink: És Te???

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Kibírod teszt nélkül???? :shock: :lol: Ügyi vagy! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Köszi Rana! , aranyos vagy hogy megnézted nekem. Olvastam fogtortúrádat, fognyűvő mondjon le, a gyuszi húzzon el, a baba pedig jól fúrja bele magát anyuci picijába!! :lol: :lol: :lol:

Tobi! Nagy gratula minimanóidhoz, növeszgesd őket ügyesen!!!! :lol:

Puszi, Skrisz! Tüszőnövelő energiákat küldöm!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viziskrisz! Akkor ez melyik aspirin? Vényköteles?

Bogyimami! Gratulálok kis unokahugihoz, és sok boldogságot kívánok a családnak! :D :D

Házitücsi! Sajnálom arcüregbetegségedet, kívánom, hogy most már csak jó dolgok következzenek!

Bella! Nagyon rövid volt beköszönésed.

Akit nem említettem név szerint, igen Őket is szeretm. :D :D

És persze millió babaragacs az összes kismaminak!

Mai uhun 4 giga tüszőt láttak(kissé túl nagyok) és 4-5 kicsit ( kissé túl kicsi), holnap ismét mennem kell, a punkció valószínűleg pénteken lesz.
Nagyon feszít pocim, fáj a fejem és folyamatos hányingerem van :cry:

Nyulasz?

Kép
estike66

jaj. nem mindent akartam pirossal :oops: :oops:

Kép
estike66

Estike: húúúúúúúúúú, máris punkció? Ejha!
Nagggyon drukkolok, hogy a kicsik utolérjék a nagyokat, jó?????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso: 1 hét múlva ilyenkor már tudjuk, hogy,... Kép :D :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Estike, nekem hányingerre bevált a babapiskóta majszolás és rengeteg vizet inni! Jaj, és a hűtött aloe vera gélre is ezért szoktam rá, mert nagyon jól lenyugtatta a gyomrom! (mondjuk nekem nem a stimutól szokott lenni hanem az IR-es gyogyitól, de a probléma ugyanaz: hányinger!;-))
Vendég

Hajnoca,
ET+1 napon vagyok :wink: :)

Rana,
örülök, hogy rendes fogdokinál voltál, jobbulást a fogadnak!!!

Estike,
hajrá péntek! kisebbek is tuti összeszedik magukat :wink:

Hajrá kétcsíkos tesztek Mindenkinek!!!! :P

KépKép
tobi

sziasztok,
voltam endokinál, és azt mondta a néni, hogy nyáron még nagyon magas volt az anti tpo-m, de most szenzációsan lecsökkent, és nagyon bíztatott, hogy ha babát akarunk, akkor most tökéletesek az eredmények! Ettől olyan jó kedvem lett, hogy bejöttem megosztani veletek.

Köszi a tippeket, enyém házidokihoz tutti nem megyek, mert
1. nem ír fel hormonbeutalót, endokrinológiára is általános vérképpel küldött el, amiben ugye nincs se TSH, se semmi, ami a pajzsmirigyet mutatja. Azt mondta, olyan vvt-re csak endoki küldhet.
2. Szőregen rendel, és a szegedi lányok tudják, hogy ez mit jelent közlekedésileg, szóval kétszer meggondolom, mielőtt egyszer elmegyek hozzá.

Kép
kisbuta

szezso!

én már olyan babonás vagyok vérvételre is,és tesztre is.
szombaton gondoltam tesztelni,az lesz a 12. nap.a beülti napját kell számolni?mert akkor 13!!!!!!!!
lola29

Kisbuta: bár fingom nincs, mi az a "anti tpo", de igazán örülök, hogy tökéletes!!!! :D Kép :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
az anti tpo a pajzsmirigy gyulladásos markere, nekem autoimmun pajzsmirigygyulladásom van, ez persze közvetlen lombik előtt derült ki a nyáron. Azóta szedem a bogyót, és azt mondta endoki, hogy a magas anti tpo akadályozza a beágyazódást, szóval, lehet hogy ezen múlt (mondjuk ezt mondhatta volna nyáron is, mert akkor halasztottuk volna a lombikot.)

Ja, és az endoki nagyon javasolta ezt az új terhesvitamint (Femibion, vagy mi, felírtam, de most nem keresem elő), azt mondta, beszéljem meg a kaális dokimmal, szerinte a jódtartalma ideális az én pajzsmirigyemhez.

Kép
kisbuta

Estike! Kép A négy is jó, de lesz ott még több is!

Kisbuta! Mennyi volt lombik előtt az anti-TPO-d? És most? Az L-thyroxin vitte le???? Nekem lombik után derült ki az autoimmun pm gyull, utána szépen csökkenni kezdett (gyógyszer nélkül), aztán sajnos megint felment (meg a TSH-m is), úgyhogy azóta szedem a Letroxot. Örülök, hogy jó a Femibion-800, én is azt szedem, bár én magamtól (haboztam pedig, mert van benne jód, és autoimmun pm gyulladásra nem ajánlják a jódot). Kicsit borsos az ára a többihez képest, de állítólag jobb is. 12. hétig a 800-asat, azután a 400-asat kell szedni.

A fogammal (illetve velem) sajnos még mindig gondok vannak/lesznek: elfelejtettem a dokinak megemlíteni, hogy vérhígítót szúrok, ezért felhívtam az asszisztenst, és mondtam neki, mire teljesen elhűlt, és azt mondta, hogy megkérdezi a dokit, hogy mi van ilyenkor, és visszahív. Persze nem hívott vissza (sztem sunnyogott), ezért én újra hívtam, és megkérdeztem, hogy akkor most mi van. Azt mondta, nem tudja a doki. De mondom azért megcsinálja pénteken? Nem tudja, menjek be, és "megbeszéljük". Remélem, nem azért rángat be, hogy közölje, hogy így nem vállalja (azt hallottam, a vérhígítósókat nem vállalják a fogorvosok). Mert akkor nekem (és a fogamnak is) lőttek.
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali!
Csak beugrottem mert tanítok még egyet....

Tücsök
Nyugodtan jöhetnek a nega infók is. Mint írtam nekem tényleg 1 a 1.000.000-hoz az esélyem a spontán terhességre 5 inszem, 2 ICSI-s és hatching-es lombik után...de nekem muszáj reménykednem mert optimistaként máskülönben meghazudtolnám magam. :lol: Meg most minek mondogassam magamban, hogy úgyse vagyok terhes...az sehogy se jó taktika. :lol: (Lásd A Titok) Szóval akkor nem kezdek el túlzottam örömködni ha késne...bár úgyis hamarabb megyünk a KAáliba mint, hogy megjöjjön sztem és ott úgyis kiderül rögtön minden az uh-n és vérvételen. :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Szezso, Rana, Tobi, Lola, mennek a drukkok. Eyre közelebb a teszt napja! +++++++++

Szurizóknak kitartás, hamarosan kismamák lesztek.

Vizkrisz, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.

Ez aztán tényleg babaeső lesz :lol: :lol: !

Szezsó, szerintem a szobabiciklizést most hanyagold.

Igen, az eső még várjon úgy 2 hónapot, de aztán tényleg jön Hanna, aztán a többiek.

Dezsi, látom nálad egymás után követik egymást a nagy napok: Apa szülinapja és a peteérésed :wink: :lol: .

Brizó, gratula a gyakori laptetőhöz.

Lola, drukkok a teszthez. Szerintem 12-13. napon már mutathatja a jó hírt. Csak érzékenyt vegyél.

Hajnoca, gratulálok Zolika hugicájához. Bent lehettél a császárnál?

Tücsi, jobbulást!

Rana, remélem, minden rendben lesz a fogaddal, jobbulást!

Kép
petne

Kisbuta: ezt a betegséget vérvételből állapították meg? :shock:

Szezso: neked ilyet néztek? :shock:

Én is ezt az újfajta terhesvitamint szedem! :D (meg vasat, meg Bx-t, meg folsavat, meg metet, meg bromot,... :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

*puszedli*

Krisz, sajnálom ha félreérthető voltam, semmiképpen nem szeretném ha negatívan állnál a dolgokhoz, én csak attól próbáltalak megóvni, nehogy váratlanul érjen, ha mégse...de erről most már tényleg egy szót sem!;-) Főleg, mert én is nagyon osztom a Titok/A vonzáshatalma nézeteit! Ja, és hogy ne hazudtoljam meg önmagam: ajánlom nektek a jelenlegi kedvenc olvasmányom: Itt és most élj! Ez az elengedésről szól, ez most nagyon kell a lelkemnek mert én nagyon merev vagyok ezen a téren, de egész jól haladok!;-)
Pussz mindenkinek!
Vendég

Petne,
nem lehettem bent. Gyorsan ment minden. Én még kint ülve azt hittem, hogy tágulgatnak közben meg már a doki vizsgálta a nővéremet és akkor derült ki, hogy nincs mese császár lesz. A sógor kijött és akkor tudtam meg, hogy mi a szitu. Kicsit a sógor elkenődött, de első ijedtében csak. Aztán ott toporogtunk, hogy mi van már. ... és egyszercsak jöttek egy kis halványlila, langymeleg kis csomaggal, Fannival.
Olyan furcsa volt, mert még a császáromkor sem foghattam / érhettem hozzá Bogyikához viszont Fannit megsimizhettem. Felemelő és csodás érzés volt. Még akkor is ha csak a nagynénije vagyok.

Kívánom, hogy mindenkihez minnél hamarabb jöjjenek a gólyák ilyen kis csomaggal.

Remélem nem okozok senkinek fájdalmat a mi kis örömünkkel és azzal, hogy ezt az érzést kicsit megosztom veletek is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Puszi, igen, vérvételből látják a pajzsmiriggyel kapcsolatos dolgok szintjét, onnan tudom

Rana,
lombik előtt 335 IU/ml volt az anti-tpo, akkor normális, ha 35 alatt van! Most 5 alatti, és igen, valszínűleg az L-Thyroxin vitte le, mert én nem szedtem rá mást, azt viszont folyamatosan.

Kép
kisbuta

Tücsi! Ki írta az Itt és most élj-t? Írogatom a címeket amiket ajánlgattok, majd beruházunk egy csomó könyvre lassan, vagy kikölcsönzöm őket, ha lehet.

Puszi: bár nem engem kérdeztél, de igen, ez vérvételből derül ki: az anti-TPO nevű ellenanyagot nézik, és ha ez magasabb számban van jelen a vérben mint kellene, akkor az az autoimmun pm gyull jele. Érdemes megnézetni mindenképp, a TSH-val és fT3, fT4 hormonokkal együtt, mert ezek adnak képet a pm állapotáról. (Nekem sem volt semmi tünetem, mégis magas lett az érték)
Én nem szedek plusz folsavat a Femibion mellé, abban amúgy is sokkal több van belőle, mint a többi terhesvitaminban!

Vizkrisz, irigylem a hozzáállásodat, nekem már nagyon fogytán van a (lelki)erőm, érzem, pedig még nem sok megpróbáltatáson vagyunk túl. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca! Persze hogy nem okozol fájdalmat (a magam nevében beszélek), sőt, beleélem magam, hogy micsoda nagy boldogság lehet, és ilyenkor pár pillanatra engem is elönt az öröm (illetve gondolom annak csak milliomodrésze), amihez hasonlót a kismamik éreznek ilyenkor. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, már bizti írtad, de 75 mg-os az L-thyroxin, ugye? (Én csak egy fél Letroxot szedek, ami így 25 mg)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca! Így legyen!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Rana,
én 25 mikrogrammal kezdtem, ezt most emeltük 50-re. Elvileg fokozatosan emelni kell az adagokat.

Kép
kisbuta

Sziasztok csajok,bocsi,hogy keveset tudok jönni,ezer felé rohanok,anyum lakását újítjuk fel,lomtalanítás,minden,amiről az elmúlt harminc évben azt hitte anyukám,hogy jó lesz még valamire,szóval van mit átforgatni,kidobni...de rettenetesen drukkolok mindenkinek,és alig várom a pozitív tesztek fotóit. :D
Rana,Lola,Puszi,Vizkrisz,Krisz,Tobi,Estike,Szezsó és mindenki+++++++++ :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.28 19:32-kor.
Vendég

Nyulasz, hát még mi! :wink:
Jó kis kincsekre is bukkanhatsz a kacatok közt, járj nyitott szemmel! Bárcsak ott lehetnék...! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,találtam nagyon komoly bélyeggyűjteményt :D ...ha akarod egyszer megmutatom :lol:
Vendég

[quote="rana33"]
írta:
rana33Én nem szedek plusz folsavat a Femibion mellé, abban amúgy is sokkal több van belőle, mint a többi terhesvitaminban!

:(
Igen, tudom, de aki metet szed, annak +-ba kell folsavat szedni, mert rontja.

Köszi Csajok a pm. infókat!

Kép

Kép

*puszedli*

Rana itt találsz egy rövid ismertetőt a könyvről: http://bookline.hu/control/producthome?id=71741&type=22
Megmondom őszintén sokszor tapasztalom itt a fórumokon, hogy a lányok mennyire félre értelmezik a Titok mondanivalóját: sokan azt gondolják ha pl naponta többször elismételgetik a kívánságukat akkor majd teljesül, ez nem így műxik, mert a hit a lényeg nem az, hogy mit mondunk, vagy írunk ha nincs mögötte a töretlen hit (nem Istenben való hitre gondolok, hanem a kitűzött célban, önmagunkban stb)...na, bocsánat már megint elviszem a topicot a málnásba! :oops:
Vendég

Hajnóca, jaj ne haragudj: sok szeretettel gratulálok Fanni babához! Nagyon tecc a neve, főleg mert Jane Austen rajongó vagyok és több művében is szerepel ilyen nevű hölgy! ;-) jaj, és én nagyon szeretem az ilyen írásokat mert erőt adnak, nem beszélve a lombikos babák fényképeiről!;-)

Nyah megyek hajat szárítani, pussz mindenkinek!
Vendég

Hajnóca, egy nagynéni is lehet végtelenül boldog, mikor azzá válik. Nekem ez korán megadatott (19 és 16 éve).Gratulálok Fannikához!

babaimádó
Kép
babaimado

Nem baj Tücsi ha elviszed kicsit más irányba a topicot, ez is lombikos érzésekről szól. Én is erőt merítek az ilyen könyvekből, már amikor van időm olvasni őket. Mondjuk a Titkot pont nem olvastam. Kép

Puszedli én ezt nem is tudtam, hogy a met rontja a folsav felszívódását! Kép Be is vettem gyorsan egyet pluszba.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

OFF: hol kell szólni szerintetek, hogy a "topik óráját" állítsák át???
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,
Hajnóca, nagy-nagy gratula a kiscsajhoz. Fanni biztos nagyon szép baba. Sok boldogságot kívánok a szüleinek is. :)

Kismamik, mennek a babaragacsok!!!

Puszi, Estike nektek további tüszőérlelőt küldök. Mikor mentek UH-ra legközelebb? Én holnap megyek fél 2-re.

Rana, nagyon sajnálom a fogad. Hát még mi jöhet??.... :?

skrisz72

Rana: azt neked kell átállítanod a profilban. Jaja, nyomj folsavat plusszba!

Ma 3 szurit kaptam a 2 helyett. 1 Supre és 2 Gonal. (a 450en felül bennemaradt Gonalokat kinyomtuk. Marha drága, úgyhogy inkább több szúrás legyen. Mondjuk nem is értem, hogyhogy ennyivel többet töltenek bele? :roll: )

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz: én csüt. megyek. Ma és holnap emelt adag Gonalt szúrunk, 225-225öt. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: