A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én ma vettem gatyát, mint írtam, meg megnéztem a hastáncos tábor videófelvételét, amin a többiek voltak. Aztán elmentünk a telkünkre (csak egy kisház van rajta) és vettünk útközben fűmagot, de mire odaértünk, tök sötét lett, fejlámpával meg a Gy. szerint necces füvet vetni.

KépKép
benó

Ó, mindig viszem a laptetőt előletek! Bocsi.

KépKép
benó

Én meg mindig eltévedek ha oldal váltás van. :lol: Mióta jársz hastáncra?

Kép
martik77

3 éve, azt hiszem. Volt némi kihagyás. De marha béna vagyok, nem az a lényeg, klassz a hangulat. :D Akinél ma voltam, ő 60 éves, és hastáncol. Jó, nem? :D

KépKép
benó

október végén már nem szoktunk fűvet vetni

Kép
muzsuzska

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi :D

Kép
martik77

Szia Flóra! :D

Kép
muzsuzska

60 évesen nem áll meg az élet remélem majd nekünk se :lol:

Kép
martik77

Szia Márti!

Kép
muzsuzska

Szia Flóra :D

Kép
martik77

Igen, így van értelme élni. :D
Mi szoktunk füvet vetni. :D :lol: Vagyis most szokunk. :lol: :lol:
Helló, Flóra! :D

KépKép
benó

Jól bekajáltam töltöttpaprikából. Ebéd-vacsi egyben.

Kép
muzsuzska

Az finom lehetett. Nekem anyu szokott vega töltött paprikát csinálni.

KépKép
benó

Szója granulátumból te is csinálhatsz.

Kép
muzsuzska

Te sose ettél húst?

Kép
martik77

Megyek pakolni, fürdeni, fáradt vagyok!

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi jó pihit :D

Kép
martik77

De, kb. 10-12 éve nem eszem húst.

Jó pihizést, Zsuzsi! Gyilkoljátok azt az ágyat! :lol:

KépKép
benó

Miért nem?Mert én azért mert nem olyan az íze amilyet én elképzelek.Vagyis hidegen megeszem a rántott húst de csak hidegen.Meg a fasírtot is megeszem a csirke májat meg még egy pár husit de mind csak kb 20 éves korom óta.

Kép
martik77

Hát, egy az, hogy egyáltalán nem hiányzik, a másik, hogy sajnálom is az állatokat, és most már biztos, hogy nem tudnám senkinek/semminek a húsát megenni. Elszoktam tőle. :roll:

KépKép
benó

Na, eltűntetek? :D

KépKép
benó

Én itt vagyok :D

Kép
martik77

Na, akkor jól van.
Őszintén szólva, találtam egy oldalt, a babaextra.hu-t, ahol ikrekről szóló hírlevelet lehet kérni stb., tehát tök jó, oda gyorsan regisztráltam, és remélem, valami kismama is lesz ott, akivel lehetne olykor dumcsizni ikerügyben. :D Ha nem haragszotok. :roll:

KépKép
benó

Te se vagy most egy bőbeszédű.Elvitte a cica a nyelved? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

El, jó álmos vagyok. :lol: :lol: De ti sem. A Gy.-t megpróbálom rávenni lassan (mert most játszik), hogy tegye fel végre a képet a tegnapi hasamról.

KépKép
benó

Ja ja vedd csak rá.Kíváncsi vagyok.Én is ma olyan álmos vagyok,de jó volt a séta Tancsuval.

Kép
martik77

Azért ne szokjál el innen!!!!Néha benézhetsz ,máshová is de itt van a családod :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Meg azért sem voltam bőbeszédű, mert közben az iwiw-en kicsit szívatom a volt osztálytársamat, aki majdnem annyi idős kismama, mint te, 16 hetes, és mikor sikerült nekik a baba, és 4 hetes volt még csak, akkor írt nekem egy e-mailt, hogy tud egy tuti módszert, hogy összejöjjön a baba és üljünk össze ezt megdumcsizni. Azt hittem, megölöm on-lány. :evil: Úgyhogy most megkérdeztem tőle, hogy vannak, és most írt vissza, hogy 16 hetes és minden ok, hála Istennek, csak még nem tudják, fiú-e vagy lány. És írta, hogy mi nehogy feladjuk. :twisted: :twisted:
Én meg válaszoltam neki, hogy örülök, hogy minden ok, remélem, vagy fiú lesz vagy lány. :D :D És nem írtam magunkról semmit, pukkadjon meg.

KépKép
benó

Merre sétáltatok?
Most a játékot nem fogja abbahagyni egy ideig, úgyhogy várjál türelemmel. :lol: :lol: :lol:
Nem szokom el innen, dehogyis. :shock: Én? :lol: :lol:

KépKép
benó

Pedig én megírtam volna,hogy ikrek ha már ő akkor nem volt rád tekintettel :evil:

Kép
martik77

Majd később még sokkolóbb lesz. :lol: :lol: Bunkó vagyok? :?

KépKép
benó

Tancsu jött a szüleitől akik a mellettünk lévő bérházba laknak,úgy hogy ott sétáltunk,utána elindultunk Tancsuék felé lefele és ott van ilyen kutyás,babás sétáló rész.Tancsu és köztünk kb 1 buszmegálló van

Kép
martik77

Ledobott a gép.
Mindjárt jönnek a képek.

KépKép
benó

Azt én nem tartom bunkóságnak,ha megbántanak és utána már neked se jut kedves dolog eszedbe.Nem a babát bántod hanem rá haragszol.

Kép
martik77

Jól kidumáltatok minket, mi? :lol: Viccűtem. :D :D

KépKép
benó

Vagy inkább Vicceltél?

Kép
martik77

Jól van, nem fogok vele sokáig szemétkedni, de most még neki azért se akarom megmondani, mi van, ha valami baj történik, és akkor majd sajnálkozik.... Ezt befejeztem. Téma lezárva.

Jönnek a képek, csak lekicsinyítem őket.

KépKép
benó

Nem pletyuztunk,meg találkoztunk egy barátnőmmel aki ott lakik ahol Tancsu és babás témákról beszélgettünk.

Kép
martik77

Ja, direkt írtam így. :lol:
Na, a gatyás képek: Kép Kép

KépKép
benó

Hát, ekkora. Nagy, nem nagy, nekem még mindig hájnak vagy puffadt hasnak tűnik, majd remélem, egyszer fogom másmilyennek is látni. :lol:

KépKép
benó

Az elején mindenkinek ilyennek tűnik a terhes has ezt írj a könyv is kb 16-20hét körül kezd terhes hasnak látszani.

Kép
martik77

De lehet a tied hamarabb mert ott mégis csak két lakó van. :D

Kép
martik77

Ja, a gyerekek is megkérdezték a suliban, hogy mikor fognak már látszani a babák, mert ez még csak a tanárnő hája, nem? Tök jó fejek, nem igaz? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Remélem azért a fejed megvan? :lol: :lol: Mert az nem látszik :lol: :lol:

Kép
martik77

Nem kicsinyled a hasamat?
Fejem megvan még, majd nem lesz meg szülés után. :lol: :lol:

KépKép
benó

Azt mondják a gyerekek őszinték :? :lol:

Kép
martik77

Szerintem is azok. :lol: :lol: :lol: Semmi baj. :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem kicsinylem és le se kicsinylem :lol: Majd megnő és gurulni fogsz.Amúgy is lehet,hogy szélesedsz nem előre nősz.Én is ilyen vagyok így alig van hasam.Csak tudom,hogy nem vagyok ilyen széles eredetileg.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: