Sziasztok!
Katuska, Csöre: Mongolunk ráadásul a rács rágását ebben a pózban nyomja, és le-fel liftezik a fejével, majd bealszik, mint a képen. Pár perc múlva feleszmél, újra lift, aztán megint alvás...

Rajta kívül van még kettő
Összesen 4-en voltak, de az egyik megkergült, és durván betámadta a tesóját, véresre harapta, így őt száműztük vissza a tenyésztőhöz, mert a felborult hierarchiát már nem lehetett helyrehozni :(
Katuska: Durva lehet ez a pára, nálunk meg pont száraz a levegő, de Apa nem bírja a párásító hangját, így az csak néha üzemel nappal. (Köztünk szólva Apácska még az óraketyegést sem bírja az éjjeli csendben, így vagy elemet szedünk ki, vagy az egyszerűbbik

óra száműzve a szobából

és akkor az ionizálóról még nem is beszéltünk, az is csak néha van bekapcsolva, szigorúan nappal! Milánt igyekszem majd minden monoton zajhoz szoktatni, nehogy olyan legyen mint Apája

)
IKEA, én is imádom.

Jövő hónapra be is terveztem
Budaörsön a Gyár utcában van valamilyen Baby depo outlet (a Felicitasos könyvben láttam, az is átadó hely), volt már ott valaki? Milyen?
Jut eszembe átvettem a várandós csomagot: 0,5-ös ásványvíz, 1 db pelus, bimbóvédőkrém minta, Aventes pohár, reklámos füzetek, és cumi. Az utsó darabot hoztam el...
Lányos anyukák figyelmébe: rózsaszín cumimat fiús színűre cserélném
Apa amúgy megmondta a frankót cumi ügyben: ha a jerkőc szájába veszi a kezét cumizás gyanánt, megkapja a cumit, hogy ne az ujját szopja!

(Pedig kettőnk közül ő volt hüvelykujjas, én meg cumis

)
Kata: Jobbulást! Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami Martinnak nem tetszett? Kocsit sikerült lefoglalózni? Várost ne is mond... 2,5 óra volt, míg Pestről átértünk Budakeszire faanyagot rendelni
moffli: Grat Babóca pörgéséhez, szerintem lassan hozzá is szokhatsz, mert egyre sűrűbben nyomja majd
Batkata: Jók a sztorik, nyugodtan jöhetnek a regények, többségünk úgyis elég bőbeszédű
mágnes: Izgis 4D, tök jó! Benivel tuti minden oké, képeket tegyél majd!
Bartika: Nem lehet egyszerű csajszi Pötyi, ezért küldtem pozitív csít
picuranyu: Csini pocak, és nem is kicsi!
Na, hirtelen ennyi, ez is bőven elég!
Jók legyetek!