Sziasztok!
Köszi a dicséreteket! Jól is éreztük magunkat, főleg a gyerekek. Én kicsit elfáradtam.
Steffi
Azt hiszem te írtad, hogy mostanában elmaradoztam. Igen, sajnos. Az olvasásra még csak-csak jut időm, de hozzászólás írására már nemigen. Mindig van vmi.
Ehhez még Dorkának annyit, hogy én nem tudom jól beosztani az időmet, mert szeretnék több időt tölteni a fórumon, de egyszerűen napközben nem jutok gépközelbe. Este meg kidőlök a fáradtságtól.
Minden témához, ami felvetődik szívesen írnék, talán most pótolok egy kicsit.
Kukitéma: Marcinak jól le volt tapadva. Masszíroztuk, finoman, óvatosan, de nem vált le magától teljesen, csak részletekben. Elmúlt 3 éves, amikor meg kellett "csináltatni" neki. De nem okozott sok panaszt, 1-2 napig csípett pisiléskor. Matyinak már most elég jól feljön, remélem nála nem kerül sor beavatkozásra.
Tünde
Sok-sok pozitív energiát küldünk Benének!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rengeteg képet tettetek fel, mindegyik nagyon szupi, jó volt nézegetni őket. Matyi is megnézte, mindegyiknél mondta:baba.
Megjegyzem, ez a szó a szókincse felét képezi.
Bori
Turit én is szeretem.

Míg csak Pati volt, gyakrabban jártam és ha megnyugtat én is rengeteg ruhát vettem neki úgy, hogy kb. 2-3 év múlva tudta is hordani.
Andi
Balu szökés...

Ismerős szitu.
Memme
Lányok a kádban!Gyönyörűek!!! Apa nálatok is készítheti a puskát!
Dorka
Szülinapi képek szupik! És NAGYON CSINI VAGY!!! Bár én lennék ilyen "kövér" mint te!
Heni
Akkor már javulgatsz????
Gabi
Én annyira örülök, hogy látom mindig a második vonalzódat! Hányinger meg huss..... Hamar elszalad az első 3 hónap!
Eni
Nagyon nehéz olyat írni,amit a többiek már nem írtak volna le. Csodálom a kitartásodat, az erődet, a hozzáállásodat. Janka érzi, és ő is veletek együtt küzd! Puszi!
Aprooka
Ha lehet egy kishapsira ilyet mondani: gyönyörűséges!!!! A visítást meg már lehet, hogy megszoktad.

Csak jókat!
Na, a felét elfelejtettem annak amit írni akartam, most ezt elküldöm.
Ja, a kirándulásunkhoz: Matyi megint mindenki lánynak nézte, pedig semmi lányos színű ruci nem volt rajta, csak kék meg zöld, meg kockás, csíkos stb.