Ahoj!
Kata! Szegénykém, durva ez a makacsan kitartó hányás... ma már jobban vagy azért?
isarenikő! A Padma stúdiót itt találod:
http://www.jogastudio.hu/
De az órarendben nincs benne a szülésfelkészítő, rá kellene kérdezni, hogy mikor van, nem minden szombaton tartanak, a jelentkezőktől függ... de ha jól emlékszem ez nem ugyanaz, mint a szülőpozíciós jóga. Itt simán elmondták milyen homeopátiás szerek vannak, hogyan indulhat el egy szülés, milyen szakaszai vannak, honnan tudjuk mikor kell indulni. Aztán milyen poziciók vannak, majd a légzéstechnika.
Én megint nem a szüléstől félek, hanem attól, hogy nem lesz alapítványi szobám.

Az Uzsokihoz kapcsoltak még vagy két kerületet, már a 6 ágyas szobákban sem viszik ki a babákat, nem sokat lehet majd bent pihenni, mert tutti nem alszik majd mind a 6 gyerek éjjel... én nem akarom leadni éjszakára sem majd Ádit, el sem tudom képzelni hogy lehet 6 gyerekkel együtt aludni 6 kismamának...

Na és a budi a folyosó végén, mehetsz ki átázva, legyengülve a látogatók előtt...
Ami a szülést illeti tényleg az a lényeg, hogy hallgatni kell a dokira/szülésznőre...
Krisz! Sokszor én is elbizonytalanodtam az elején, telefonálgattam babás barátnőknek, kaptam a sok tanácsot, olvastam könyveket... aztán mikor már semmi nem segített, akkor előjöttek az ösztönök, csak figyelni kell rájuk... rá fogsz jönni mi a legjobb neki. Amúgy is több mindent ki kell majd totózni, még egy második szülőnek is, mert minden gyerek másképp műkszik...
Csöre! Az az outlet egy nagy átverés, nem? Szerintem semmi kifutó áru nincs benne, nem is sokkal olcsóbb... és nem rég tudtam meg, hogy a Brandon vette meg.
Picuranyu, szép kis pocakod van már neked is!!!
ENyim gyereket ma itthon tartottam, mert éjjel alig aludt az orrdugulásától és már fél 6-kor felkelt a hülye óraátállítás miatt (utálom amúgy is ezt a vacak kavarást az idővel, csak összezavarja a kölköket). Gondoltam itthon jobban tudom szivatni az orrát, meg délben leteszem aludni, így többet alszik... aha, ahogy én azt megálmodtam... szaros másfél órát aludt, már helyből dilis, én meg már járni sem bírok a keményedéstől és a derékfájástól, mert semmit nem tudtam pihenni mellette...

LEGYEN MÁR JANUÁR!!!!!!!!!!!
Na jól kibosszankodtam magam, küldjetek erre valami pozitív csííít, ok????
Pusza:
Barti