A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

TEtszett neki, bár még most nem sok mindent csináltak. De mivel most épült, minden nagyon szép és vadi új! Csak az a baj,hogy 05:20-kor indul a busz, korán kell nekikelni. Este már a Barátok köztön aludt :lol: de legalább hamar elzárhatom a tv-t! :lol:

Kép
szly27

Szly!
Örülük h tetszett apának a meló! Csak délelőttös műszakba fog járni?

Anyjuk!
Nem csodálom h unod már a sok orrszívást. Gyógypszi a jó csajnak!

Én is gy szoktam Lacit kimenekíteni, h nagy Laci tudjon aludni amikor gajdol.
20150601134430

Viki! Igen séta mert már 5 óta fennt vagyunk! Én ha egyszer felébredek akkor már nem bírok vissza aludni sajnos! Fél 7-kor már megreggeliztem! :D

Képzeljétek 4 hónap után végre utalták a családi pótlékot! Jupijé! :D
Vendég

Babu!
Tök jó!!!!!

Mi még most kaptuk vissza Dundi anyakönyvi kivonatát amit a tgyáshoz küldtünk be. Nagyon díjaznám ha már utalnák azt is végre.

Sajna a kocsi és a lakás törlesztésünk is 4-5 e Ft-tal több lett emiatt a hülye válság miatt.

Ubulom bealudt, szóval a mi sétánk még odébb van. De a mosómasám lejárt :)
20150601134430

Viki! Igen! 6-tól dolgoznak 14-ig. Egyébként itt van a városban, akár biciklive is odaérne 15 perc alatt, csak azt kérte tőlük a cég, hogy inkább busszal járjanak, külön buszjáratokat indítanak a dolgozóknak. Ezért kell már 5:20-ra kész lennie, mert jön a busz.

Kép
szly27

Viki! A 4-5 ezer még elviselhető, én többre számítok :evil:

Kép
szly27

Jó reggelt!

Na ma reggel is beleszuszakolta 200-at csak az eleje nehéz ameddig el nem kezdi enni. Csak annyit csinálok, hogy próbálom a szájában tartani az üveget ahogy forgatja a fejét.
Utánna viszon olyan édesen eldumálgatott legalább fél órát az ágyában. :lol:

Szly: gratula apának!!! Kívánom neki (nektek), hogy sokáig jól érezze ott magát és bejöjjenek a számításai!!!
Rolkónak jobbulást és a doki csináljon végre valamit (ha tud)!!!
Jázmin hogy van?

Anyjuk: nagyon csini vagy!!! Anna pedig egy tünemény! Felvesztek a listátokra? (2 fiam van!)

Bondi: örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás!
Miről beszélsz, nincs is rajtad felesleg!!!

Tappancs: 2 l TEJ???? :shock: :shock: :shock: Levi a negyedét is alig issza meg, de nem csak tejből. Gratula!!!
(erre mondják: tejcsárda :lol: :lol: :lol: /bocsi nem akartalak megbántani pozitívan írtam/)

Kike: miért nem fejsz egy kicsit?
A süti tegnap gonoszság volt. Holnap nyugodtan tehetsz fel sütit!!!

Viki: annyira édes Lacus, meg kell zabálni!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki! Már a Mi kocsi hitelünk is több volt 4 ezerrel de szerintem még lesz 10-el is több!

Nekünk az volt a szerencsénk hogy Apának sikerült mindent elintézni személyesen! A tgyást Nekem a cég fizeti! :D

Megyek Én is berakok egy adag mosnivalót!
Vendég

Én most raktam be a mosást.

Nekünk is magasabb lett a lakástörlesztés. :roll:

Levi a földön egy pléden hasal, mert amig beraktam a mostást hasravágta magát. Időnként ha elfárad leteszi a fejét. Tök édi. Most épp így kakil.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Hát nekünk az estén kicsit megcsúszot....mert a délutáni alvásból fél 8-kor :shock: kelt Lizy. És még ugye fürdés előtt van játék is. Igy is kelt fél 3-kor, meg 6-kor. de még akkor is visszaaludt, és 8-ig aludtunk.

Szly!
Gratula párodnak a munkához!

Kinél mi lesz a menü? Nálam maradt borsóleves, meg tejfölös currys csirkét készítek!

d.dodó

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:27-kor.
Vendég

Babu!
Sajna az én cégem 100 fő alatti, ezért em fizet :cry: Pedig mennyivel egyszerűbb lenne, igaz annyi jó volt h a munkaügyes csajok intézték.

Dodó!
Én ma nem főzök még.

Titi!
Ügyi v h ennyit belediktáltál!
20150601134430

Törlesztő... Én nagyon örülök neki hogy amikor felvettük a hitelt, olyan konstrikciót választottunk, hogy fix. havi törlesztő, és ha valami az évek alatt változik, akkor a végén fizetsz vagy egy-két hónappal többet vagy, kevesebbet (ezt nem hinném...) úgyhogy minket szerencsére most ez a dolog nem érint, pedig deviza alapú a hitel, és lehet, hogy mire lejár, addigra ez a mostani dolog korrigálódik és akkor igazából nekünk ez nem jelent most semmit.

sz.andi küldj nekem egy mail címet ahova elküldhetem majd a talis képeket!

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Vik, Adél is fél4-kor kelt, utána meg fél7-kor. Egész pihent vagyok.

Anyjuk az orrszívás nem árt, ha bennemarad az viszont igen...Orrcseppet használtok: mert ha nagyon durva a nasivin baby-t lehetne.
Nem tudom kinek ajánlottad a kendőt mert ha neki nem kellene, akkor egy baránőmet érdekelné esetleg. mekkora?

Babu, örülök a kakinak!

Bondi, akkor nektek nagyon jó volt....férjecskéhez gratula! (mondjuk én elégedett vagyok az enyémmel általában, csak néha besokallok...:) )
Szerintem is csini vagy...:)

Tappancs, 2 liter tej! Én nagyon irigy vagyok.

Adél tegnap elérte a 6 kg-t!!!!

Másra nem emlékszem a törpi pedig már itt lázadozik az ölemben, ugyhogy húzunk sétálni...

Kép
andkata

VKata!
Most van év forduló lakástörlesztésnél? Ha igen, akkor küldenek majd levelet. Mi decemberben várjuk. Csak nálunk most a svájci frank sajnos eléggé magasan van :cry:

Dóri bébi hogy aludt? Képek?

Adél Manóról, Emciről, Tamiról, Szonjáról, Jázminról, Bugri Nórirúl, Áronciról, Levikről is régen láttam már képet!

Kriszti!
Milyen volt nagyikádnál? Levi jól viselkedett?

Sipiné is régen volt!
20150601134430

Dodó! Nálunk még van Rakott kel!

Szly! Gratula Apának a munkához!
Vendég

AKata!
Gratula a 6 kg átlépéshez!!!!
20150601134430

KAta a kendot Kimma kerdezte.
Ez egy karikas kendo allihato barmilyen testmerethez alkalmas:185cm hosszu, 55cm szeles, bovebben:http://www.freedomslings.co.uk/
Vendég

V.Kata: hol vagy???

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nalunk vadas keszul.

basszus igen jo napunk van: csak nyekereg es nyekereg.

Titi:koszke a bokokat: amugy az en hajam nyil egyenes, de mindog is gondort szeretnek, januar februar korul be is daueroltatom.
Vendég

Viki! Az nem jó!

Andkata! Én is örülök a kakinak! Adél szépen hízik!
Vendég

csak vissza kellett volna olvasnom, bocsi! :oops:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Levi itt ül mellettem a pihenőszékbe és sikítozik, kiabál. Nagyon tetszik neki a hangja... :lol: :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na most egy kicsit megnyugodtam. Mint azt tegnap is említettem, már kezdtem kicsit depis lenni hogy miket nem csinál a fiam. De most találtam egy oldalt, ahol nem csak elnagyolva írnak a lehetséges lassabb fejlődésről, hanem részletesen. És pont azok, amikkel gondom volt, hogy nem nyúl a játékaiért, nem támaszt fel, ilyenek le voltak írva, hogy lassabban fogja megtanulni (de meg fogja. :) Úgyhogy most egy kicsit jobban érzem magam. Csak iszonyat nehéz várni hogy valami történjen már...

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Hű Babu! Fél karomat odaadnám ha ehetnék már végre egy jó rakott kelt!!!! :P De nem merek Nóri miatt! Szabinak nem fájt tőle a pocija?

Anyjuk - ne nagyon tornázz amíg szoptatsz!!!! Úszás oké, de torna ne! Az erőfeszítésektől csökkenhet a tej mennyiség.

Nóri tegnap megevett majdnem egy egész üveg sütőtök-burgonyát! :shock: Igaz állati vicces volt mert nem nagyon tud kanállal enni, szopizza ki belőle a cuccot! Meg kell zabálni olyan édes volt! :lol: :lol:

Megyek mert hajat mostam és lefagy a fejem! Később még benézek! Cuppa
Vendég

Csajok!
Utalták a tgyást! Hurrá!!!!
20150601134430

szerintem a gyerekem élvezkedik és bepótolja a nem hasonfekvős időszakot. Mert tegnap este amint írtam 7-kor elaludt, 11-kor fenn volt fél órát, aztán 6-kor kelt, akkor evett, és 7 óta megint alszik. most csakazértsem fogom felébreszteni, kíváncsi vagyok meddig nyomja...

KépKép
muffin

Wera : tudom ,csak baba mama tornaztunk "rekaval" :lol:
Vendég

Muffin - tényleg kár emiatt paráznod, hisz volt már hogy nyúlt érte, csak le volt kötve utána a keze!! Újra meg fogja tanulni, biztos vagyok benne! :wink: Elhiszem hogy nagyon nehéz várni az új fejleményeket de nem szabad rágörcsölnöd! Egyébként is nagyon eltérően fejlődnek a gyerekek! Pont tegnap dicsekedett el az egyik ismerősöm h a 10 hónaos keresztlánya már milyen ügyesen forog! :shock: Hát az én keresztlányom meg még nincs 10 hónapos és már megy és integet ha mondod neki hogy szia... :)
Vendég

Naazért! :lol: :wink:
Vendég

Babu - sógornőmék is a Mendel Károly utcában laknak Maglódon! :D
Vendég

Muffin: Eliot igazan "mamabarat":)
ne turelmetlenkedj: Anna sem csinal meg semmit amit csinalnia "kene" de mindenholk azt irjak nem kell eroltetni, majd jonmagatol, ha megerett ra....
en is varom h forogjon fogjon, nyuljon de ha egyszer o meg nem kesz ra...hat varok!
ok, nem gond a mellszivo, probalok talalni valami kevesbe horror osszegut.

tenyleg Wera te honnan rendelted?
Vendég

Wera! Kétszer főztem fel a káposztát! Mindkétszer hideg vízbe raktam 5 percig forraltam! Így nem fájt a pocink! Anyósomék az új lakóparkban laknak a Szigetvár utcában!

Viki! Hurrá! :D
Vendég

Na, ma anyira nem jött be a gyümi, pedig ugyanazt adtam mint tegnap. Nem baj, legalább szopizott rendesen.

muffin!
Tök jó, hogy ujra ilyen jókat alszik Eliot!

d.dodó

Evelin!
Nincs 2 egyforma gyerek!

Most nézem, h két havit is utaltak. Vikianyu boldogsága nagy!
20150601134430

Kép hol a kezem?

Kép itt :)
20150601134430

Viki! Mehettek Ti is dorbézolni! Lackó nagyon édi! :D
Vendég

Mi 4 havi családit kaptunk! :D
Vendég

Sétánál adtok a picire harisnyát?
20150601134430

Jó reggelt!
Annyira jó baba képeket nézni! Milyen tündériek! :lol:

Kép
dittke

Viki: rögtön megzabálom!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Babu!
Az is tök jó!!!!! ;)
20150601134430

Viki! Én nem adok mert az overált szoktuk felvenni és az elég vastag!
Vendég

[quote="titanilla78"]V írta:titanilla78iki: rögtön megzabálom!!!

Gyere! Én meg a 2 Szöszidet!
20150601134430

sziasztok,
jó a reggel?
Nálunk Szonjácska éjszaka megint hányt... a nagyi-doki szerint a köhögés összerázta a hasában a kaját :shock: mert utána meg már nem volt semmi baja, és nem volt a kaja sem rossz (ugyanazt ette, amit délben is).

Nándit holnap vinném oltásra a gyerekorvoshoz. Nem tudom, vigyem-e :? beoltják akkor is, ha a testvére beteg?

Anyjuk,
nagyon szuper járókát csináltatok Annának! Biztosan szeretni fogja!
És Anna milyen szép! És megnőtt a haja, meg sűrűsödött is, nem?

Titi,
Levi is tud hasonfekve orra esni :D ? Nándi is! Támaszt-támaszt-elereszt, és orra bukik :D
Olivér most lesz ovis? És felveszik évközben? Nagy szerencsétek van ezzel! Jó ovit találtál? Abban a kerületben olyan jó ovik vannak, annak idején nézegettem is, de mondták, hogy úgysem veszik fel Szonját, ha nem ott lakunk.
Én is valami fogyókúrafélébe kezdtem, legalábbis kevesebbet akarok enni, mert iszonyatosan érzem magam a saját bőrömben. A reggelim egy joghurt volt corn-flakesszel, ebédem még nincs (ez a legjobb fogyókúra :lol: )

Viki 8)
Lackó félaktja isteni! Majd 18 év múlva csinálhattok a rajongó csajoknak egy ilyen volt - ilyen lett képet :D

Megyek teregetni, nálunk is mosás van!

KépKép
szkagi

Viki - nagggyon jó ez a kép Lackóról!!! :lol: :lol: Ott van a csibészség a szemében! :wink:
Én adok rá harisnyát!
Vendég

Én is hoztam egy rakat képet! 8)

Ezt Krisztának ígértem pár napja, de Aminak is ajánlom figyelmébe! :lol:
Kép

Hmmm... melyik lehet a legfinomabb része?
Kép

Megvan!
Kép

Anya! Miért bújsz bele az arcomba??
Kép

Hajcihő (ezt már én szárítottam - nem olyan mint a fodrászos, de úgyis mindig összefogom, szóval mind1 is... :P )
Kép
Kép
Vendég

Viki - most nálunk fúrnak! :roll: Persze Nóri most aludt el 10 perce :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Jó lett a hajad! Nóri gyönyörű! A 4. kép tetszik a legjobban! :lol:

Kép
dittke

Werus!
Köszi! ;)

Adok rá én is harisnyát.

Bugri szeme csodaszép!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: