Help!
a nőivonalon szeertnék variálni a vonalzómon, de sehogy sem siekrül. Tényleg ki kell törölni és újat csinálni? Vagy lehet javítani? az alatta lévő linkek nem vezetnek sehová!! heeeelp!
tary
Nita!
Köszönöm kérdésed, nagyon jól vagyok. Elfoglalt, elsősorban.
Hétvégén festettük a lakást a férjemmel, nagyon pöpec lett. De még hátra van a nappali és az előszoba. Ma meg reggel Szegeden kezdtem a napot, "agytágításon" voltam.
Ne is mondd... Már rég lenne vonalzóm,de egyszerűen nem csatolja a nevemhez,pedig ugyanúgy csináltam,ahogy írja,bemásoltam az aláírásomhoz a kódot,láthatóra állítottam az aláírást is. Nem tudom mi lehet
Most végre sikrült. Még egy kérdésem azért lenne. Látom,hogy nektek írja,hogy hány nap van peteérésig,nekem meg hogy hány nap a ciklus végéig. Nálam miért ezt írja,ovulációs vonalzót csináltam.
Elvileg igen,de gyakorlatilag nem,pont ez az egyik "bajom",hogy ki van tolódva a peteérésem,ezt próbálják most helyre hozni. De akkor most már ezt is tudom. Köszi a segítésget!!
Megpróbálom elkészíteni a táblázatot. Majd kellenének az adatok. Most éppen a tagok névsorát szedem össze, és képzeljétek mit látok?! Szilvia csendben várandós lett. Legalábbis a vonalzója erről árulkodik.
Szilvia nagyon-nagy gratula nektek! Gyere, és mesélj nekünk!
Na, lányok! Már csak ki kéne tölteni. Ha esetleg valakit kifelejtettem, akkor ezer bocsi. Esetleg ha valakinek valamilyen észrevétele vagy javaslata van, azt szívesen veszem.
Az adatokat meg várom, akár priviben is
gnemoni hát ez egyszerűen nagyon csecse halkan teszem hozzá, hogy a másik topicban sem láttam még ilyen szépet.
Adom az adataimat.
8. hét 0. nap
2009.06.09 szülés várható ideje
1. baba
1. hónap
32 év
csak a vitamint, mert sok gyógyszerem van Gravida, Femibion 800 felváltva
megjegyzés köv vizsgálat 2008.11.10 körül
Móni: Igen ez a legszebb tábal amit eddig láttam . ÜGYES VAGY:)
Adatok: Ciklusnap ma a 15. nap. Kor 35.
Vitaminok: Folsav, E vitamin, Forever Multivitamin, Berry nectar, Méhpempő.
Lehet ki sem fér annyit szedek:)
Ebben a hónapban closti volt 5napig.
Uh tegnap volt. Érett szép tűssző 20mm.
Ez az első hónap. Hisz most új számitás van. a méhen kivüli után ez az első hónap. Tiszta lappal indultam.
De valójában 2007. július 1.
Ciklus hossza 30nap.
Csucsu! Most már jönnie kell annak a tesókának!! A sok vitamin tényleg nem fér ki. Egyenlőre ezek irtam csak be, de ha szeretnéd más variációban akkor szólj. És örülök hogy új lappal kezdesz hozzá a babához.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gnemoni 2008.10.28 14:58-kor.
moni ime az adataim:
ciklusom 3.napján vagyok
ciklusaim 30 naposak
208.09.01-e ota probálkozunk
22 éves vagyok
gyógyszerek és vitaminok:closti+utro!folsav+elevit
megjegyzéshez..
Máté 2006.02.23-án született
köszike..naggyon jó a táblázat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez tényleg nagyon szuper,jó ötlet volt tőled!
Az adataim:
Ciklusnap: 21.
Ciklus hossza: 36-37 nap
Mióta próbálkozunk: 2007.05.
Kor:27 év
Vitaminok: Folsav,Elevit(de azzal leálltam),Maca Vibe,Closty- de ez nem használt sajnos
Sziasztok!
úgy tűnik én vagyok a legöregebb...
Még mindig jó a tábla, csak én annyira piciben látom. ha nagyítok rajta, akkor meg nem olvasható a sok pixeltől...
Az a helyzet hogy nem lehet nagyobb méretben feltenni, mivel a max méret csak 600*600-as lehet. Különben én is kicsinek látom a betűket így. Mondjuk ha nem lenne a színes keret akkor nagyobb lehetne a táblázat. Majd megpróbálom úgy is, de akkor nem lenne olyan sablonos?
Amúgy meg egyáltalán nem vagy öreg!! Csak tapasztalt anyuka.