A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ok, köszi.

KépKép
benó

Még az előzőre írtam azt hiszem laptetű!!! :evil:

Kép
martik77

Sehol senki? :cry: :cry:

Kép
martik77

A fűrészelés kész,most a fiaimmal kell tanulnom, de közben azért vagyogatok majd.

Kép
flóra 11

itt vok
eszem

KépKép
benó

jó fej lehet Döme :D

KépKép
benó

Sziasztok.Csak pár perc míg a laza csávó fürdik :lol:

Kép
martik77

Flóra:Mindenféle csajok keresik a gyerekem :evil: Te ezt hogy éled túl?

Kép
martik77

Jó étvágyat :D

Kép
martik77

Benó:Megnézted az ikres dolgot amit mondtam? :)

Kép
martik77

Hajaj, Márti! Itt három fiút üldöznek a csajok! :lol:

Kép
flóra 11

Na igen de nekem az egy gyerekemet 3 csaj üldözi!!! :evil: Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
martik77

férfias a net

KépKép
benó

A Péterem nem veszi fel a telcsit már fél éve olyan csajoknak,akikkel nem akar beszélni. De akkor is kitartóan hívogatnak. Szerintem tökkelütöttek az ilyen csajok.

Kép
flóra 11

Benó:Férfias hol itt egy férfi?Én nem Fűrészeltem. :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Megyek még jövök.Puszi nektek.Hol vannak a többiek?

Kép
martik77

Lányok,rám a Closti teljesen ellentétesen hat. Az a kevés tünet,ami eddig ovu-ra utalt,az is eltűnt. Egyáltalán de semmi tünetem nincs. A hőm lent. Semmi jele ovulációnak. :evil: Nem mérgesítő?Eddig már szépen kezdett alakulni a görbém,javultam. Mióta a Clostit szedem,minden leállt. Egyáltalán nem indul be a pé és az ovu sem.

Kép
flóra 11

Szétfűrészeltük az ágyat. :oops: :oops: :oops:
Akkorát reccsent. Majdnem infaktust kaptam.

Kép
muzsuzska

Flóra, én se érzek semmit, sepiri előjel, se másféle tünetke. Csak a gyomrom szarakodik. Délben nem tudtam megenni a tányéromon levő ebédet a fele megmaradt, aztán egy óra múlva meg olyan éhes lettem, hogy fél tepsi pitét is hozzáettem.

Kép
muzsuzska

4nap délelőtt kell mennem,utána szabadság 10ig. Egyenlőre.
Talán holnap többet tudok majd meg a helyzetről.

Kép
muzsuzska

Benó, milyen lett az ebéded????????????

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!!!!

Kép
flóra 11

Zsuzsi,fűrészeltek,fűrészeltek? Utánoztok bennünket? :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

:oops: :oops:

Kép
muzsuzska

A legközelebbi ágyat én fogom csináltatni egy asztalossal és tripla erősítéssel! Ha nem sajnálnám ezt már rég kivágtam volna, annyi deszkát szögeltünk már bele. másfél éves.

Kép
muzsuzska

Hát akkor eléggé igénybe vettétek,ha ilyen hamar lestrapálódott! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Olyan összetákolt az alja, párom anyukája vette, ha én vettem volna hozom a bútorost és beleverem a fejét.

60cm re vannak a keresztlécek és felette papundekli, aztán a szivacs, nem csoda ha mindig beszakad valahol!!!!!!!!!!!!
Annyira szép a húzat, épp beszélgettünk ha kisgyereknek veszik meg és elkezd ugrálni rajta akár 30kg-val annyira beszakad hogy még lábtörés is lenne.

Kép
muzsuzska

persze alulról le volt tűzve fehér vászonnal, semmi se látszott. Az első beszakadáskor felvágtuk és majd seggre ültünk a méregtől, hogy ilyen szemétből csinálták.

Kép
muzsuzska

Sziasztok.Ne foglalkozzatok semmivel csajok csa Fűrészeljetek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Szia Márti! Szép a vonalzód!

Kép
muzsuzska

Köszönöm.Egy másik helyen láttam és lekoppintottam.Írtam Flórának,hogy nemsokára ilyenre lesz remélem nektek is szükségetek.

Kép
martik77

Reméljük.........

Kép
muzsuzska

Tutira így lesz.Én tudom :D

Kép
martik77

Közben eszem, azért vagyok ilyen szófukar. Lassan aludnom is kellene mert negyed ötkor csörög az órám.

Kép
muzsuzska

megyek!

Kép

Kép
muzsuzska

Megyek én is.Puszi mindenkinek.

Kép
martik77

Most már BK-t nézek. Fiúkkal megtanultam. Közben elő kellett keresnem az egyetemi jegyzeteimet. Ott volt a legnormálisabban leírva a szlovák nyelvtan. Őrület, hogy milyen bugyuta tankönyveket tudnak írni! :evil:

Kép
flóra 11

Helló! :D :D
Boldog 10. hetet Ribizlinek és Szederkének! :D :D :D :D :idea: :idea: :idea:

Tegnap felhívott a hastáncostársam, a Betti, hogy menjek fel hozzá, és nekem ma reggel jutott eszembe, hogy van macskája. A Gy. jó mérges lett, azt mondta, ne menjek sehová. Most felhívtam, hogy jöjjön ő, de azt mondta, egy rövid időre menjek fel, kizárja a macskát a teraszra. Szerintetek gáz?

KépKép
benó

Sajnos, mire jöttök, addigra talán már vissza is jövök, mert most vár engem reggel.
Na, mindegy, elmegyek, csak nem lesz semmi bajom.

Sajnálom az ágyat, Zsuzsi! :cry: :wink:

KépKép
benó

Ó, sajnos tanács nélkül kell mennem. :cry:

KépKép
benó

Márti, nem találtam meg, hogy mire gondoltál vonalzó ügyben. De maradjon inkább ez. Olyan cukik. :D

Majd a 12. heti vizsgálat után a bal oldali tojásbabámat lecserélem dupla babákra. :D

KépKép
benó

Megyek, felöltözöm.

KépKép
benó

Sziasztok

Bocsi lányok hogy nem vagyok,de nem tom mi van a fiammal...

Délelőtt jó baba,délben séta,akkor alszik és onnantól nem birok vele....
Estig nyügösködik,sir mindenen,nyammogva eszik,nem tudok 100-110 militől többet belediktálni és éppenhogy kiirjuk a 3 órákat , a végére már hisztis a kajáért..
A szomszéd kisfiu meg 4 óránként eszik 150-180 miliket!!!!!
Pedig csak 5 nap különbség van köztük....

Tegnap is csak az ölemben volt el,10-15 perceket alszik egyszerre... :cry:

Egyik hülye ismim szerint tuti jön a foga..... :shock: :shock:

Hát be is sz@rnék ha 7 hetesen fogzana!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Szóval ne hari ha nem reagálgatok,örülök ha visszaolvasok és tudom kivel mi történik.... :oops:

Megyek is,mert vár ismét a mosogatás és vasalás,mert arra tegnap nem volt időm...
Közben ki kéne sikálnom a wc-t és a fürdőt.....
Délben meg ugye séta,megyek anyáékhoz...

Márti:majd felcsengetek....!!!!!

Jah és számokkal álmodtam,megyek adok fel lottót....:D

Cupp,majd még bekukk...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztik Lányok!

Rég nem voltam már erre felé :oops:
Annyi minden történt, most próbálok csatlakozni megint.

KépKép

KépKép
nadina01

Benó, már csak 2 hét és mész megint vizsgálatra. Hogy telik az idő...tök jó. Lesz akkor is ultrahang fotó?

KépKép

KépKép
nadina01

Zsuzsi, ne aggódj, a mi ágyunk is szétment már. Nálunk a huzatok nem bírják sokáig, megint áthúzásra vár. Pedig már tényleg vigyázunk rá, ahogy tudunk.

Flóra, én most kezdem el a Clostit szedni majd nov. elején, amint megjön. Mi lesz, ha nekem se csinál semmit? Te most 2. hónapja szeded? Neked nem ultrahangoznak közben? Te mi miatt szeded? Kicsit aggasztó, hogy ezt írják fel akármi van...a fejlett orvostudománytól kezdek kissé pánikba esni :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Tacsu, remélem nyersz a lottón!!! Én aztán tényleg nem értek a dologhoz, de annyi fogalmam azért van, hogy még szerintem se a foga nő inaskának.

Márti, nagyon jó a vonalzód! Mikor mész megint ultrahangra? Majd felteszed ide?

KépKép

KépKép
nadina01

Csajok

Tiszta villám vagyok....

Rekordidő alatt kész vagyok!!!!

Wc kész,fürdőben már csak a kád van és a kád felett a csempe,viszont ahhoz be kell állnom a kádba és akkor folyik rám a viz,de azt csak akkor tudom,ha a párom itthon van....
De a töi kész,ragyog a mosdó és a csempe többi része....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Gyorsan reggelizek,inasom ébredezik,nyöszörög közben....
Jah és az oldalára tettem és mire bementem,már hason aludt,még a kezét is kihúzta maga alól!!!!!!!!!!

Ügyi!!!!

Na pá....

Edina:mesélj,mi történt közben???

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: