Sziasztok!
Ezer éve nem voltam....azért még derengek egy picit?
Probáltam követni a fórumot, de nem mindenre fogok tudni reagálni.
Mindenkinek gratula, akinek volt, a mozgalmas uh-hoz. Szépen színesedik a tábla.
Nemlajos, jól néz ki ez a kocsi. Drukkolok, hogy az ára ne szökjön az égbe. Kutya még megvan, ugye és nem lett 4d-re becserélve?
A pasikkal nem könnyű ebben az időszakban. Bennünk fejlődik a gyerkőc, minden-perces kapcsolatban vagy vele, míg ők egy megoldandó problémával szembesülnek, bizonytalanná válik az anyagi helyzet, de mivel ők a férfiak, a családfenntartók, ezért nekik ezt kötelességük megoldani. Főleg akkor nehéz, ha mindkét kereset egyaránt szükséges a fennmaradáshoz. Mikor nálunk először jött össze a gyerkőc, a vetélésig mi is végigveszekedtük azt a két hónapot. Nálunk is a pénz volt a fő para, pedig messze nem tartottunk ott, hogy mi is kéne a gyereknek. Higadtan beszéljétek át a dolgokat. Ha kell többször is. A gyereknek sokkal fontosabb, hogy szerető szülök várják, mint hogy kacsalábon forgó palota.
Tencsi, Kukli nagyon édesek a gyerkőcök. Az tuti, hogy én folyamatosan párás szemekkel közlekednék ennyi szeretetet kapva. Én már azon meghatódtam, hogy sógornőm fia (6 éves) felhívott, hogy mikor láthatja már a babát, és fiú e vagy lány?
Papillon, gratula a vizsgához.
Bea, nem értek hozzá, de az epidurális érzéstelenítés nem a fájdalom csillapításról szól?
Zazzy, nagyon egyet értek veled. Mivel mi is sok ideje várunk már a gyermekáldásra, most az a fontos, hogy minden szeretetet megkapjon tőlünk.
Nekem sajna elhúzodott a megfázásom. Hol az asztma, hol a nátha miatt nem kaptam levegőt. Még a mai napig elég gyakran köhögök. Lassan megszokom, ha már egyszer nem múlik.
Hétfőn megyek genetikaira, és állítólag férjem is bejöhet. Már nagyon várjuk. Remélem nem lesz szégyenlős.
Most rohanok, de legkésőbb holnap jövök.