A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Rana: csak a család volt a 12 fő

Kép
brizo

6 napja regisztráltam ebbe a fórumba és már ez a 2. laptetőm :lol:
Most már szerencsét kell, hogy hozzon!!!!!!

Kép
brizo

Sziasztok,nincs most időm,de mindenkinek mennek a drukjaim.Már Tobi is kismami :D
Vendég

helló csajok!mizu veletek?
nekem egy hete volt a beülti,és fájnak a cicijeim.nem feszülnek,ahogy a mensi előtt szoktak,hanem fájnak.ha a párom hozzáér,vagy valami véletlenül.éjjjel például.egyre jobban érzem.szerintetek ez jó hír?
szerintetek mikor teszteljek?szombat reggel gondoltam,az a 12. nap lesz.illetve 13.ha a beülti napját is számolom.
vagy később teszteljek?
mindenkinek ezer drukk!
lola29

úristen rana!
most olvasom amit írtál!mi kekszeltünk!a papíromon ez volt írva:a beültetés másnapjától házaséletet élhetnek!!!!!!!
lola29

Nem baj, Lola, ha jólesett akkor oké! :wink: Sztem mindenki mást mond. Ráadásul kell a méhnek a vérellátás! :wink:

Tobi, tényleg, mi volt ma? Még bizti pihizel.

Brizo, nekem semmi ilyet nem mondott BB. :roll: Most nem mozgok semmit, még ha felülök az ágyban, akkor is lelkiismeret-furdalásom van. Pedig talán feleslegesen...
TÉNYLEG nagy buli lehetett nálatok! Kicsit most megirigyeltem, pedig nem szeretem amúgy a felhajtást.
Kép

Krisz, tüszőnövelő energiák mennek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

nekem anno győrben azt mondták 3 nap fekvés,most azt hogy 1 nap,és utána pihengetni.én ma jöttem dolgozni.
azt mondták ha csak fekszel,nics vérellátás a méhedben,és rosszabb.
hát nem tudom én már sok mindent kipróbáltam,dolgoztam ,végigfeküdtem a két hetet,most nagyon bízom hogy sikerülni fog!!!
köszi a drukkokat,mennek nektek is!
lola29

Ja, Lola, 12. nap már tesztelhetsz sztem, bár van, akinek olyankor még nem mutatja ki. (úgyse bírod tovább, vagy igen? :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok,
megyek készülődni!!! :D Megyünk szülni a nővéremmel.
Megkért a sógor, hogy legyek ott vele. :D
Hűűűűű olyan izgalomba vagyok. Pedig nem is én fogok szülni. ... a sajátomkor nem izgultam így. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bogyimami!
Sok szerencsét, könnyű, gyors szülést kívánok a nővérednek!!!! :lol: +++++++++++++++++++++++++

Brizo!
Hmmm, összefutott a nyál a számban. Ennyi finomságot! Ügyik vagytok! :lol:

Lola!
Ha jólesett, akkor az még segít is! :lol: Nagyon drukkolok Nektek! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobi!
Már Te is kismami vagy! Hurrrááá!!!

Skrisz!
De jóó, Neked is nagyon szorítok!!!!

Puszedli!!!!
Neked mi volt uhun?

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,
mindenkinek mennek a drukkok, válogassatok közülük, kinek-mi-kell,
tüszőnövelő +++++++++++++++++++++
babaragacs +++++++++++++++++++++
embrikeerősítő ++++++++++++++++++++
kismamiknak babafejlesztő ++++++++++++++++++++++
Bogyimami nővérének ++++++++++++++++++++++
spontánozóknak ++++++++++++++++++++++
várakozóknak +++++++++++++++++++++++

Nyulasz, :D, köszi a türelmesítőt.
már nagyon kéne babásodnom, álmomban volt egy hároméves kislányunk, úgy bámultuk, mint egy űrlényt - igaz is, nagy űrt töltene be. Barna haja volt és kedves kerek arca.

Kép
kisbuta

((((((((Kisbuta))))))))EZ ANNYIRA MEGHATÓ VOLT!

Hajnoca, drukk a nővérednek!

babaimádó
Kép
babaimado

Hajnoca, ügyesek legyetek! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali
Most ébredtem nemrég. :D

Visszahívott a nő (még alvás előtt) és azt mondta, hogy ha beutalóval megyek ingyenes...neki ezt a felvilágosítást adták.Azt mondta az ANTSZ, hogy csak az a baj, hogy a Kaáli is csak egy papírt ad a betegeknek, hogy ez meg ez a vizsgálat kell de beutalót nem ad...pedig úgy ingyen van persze.Na persze!Mondtam, hogy 1 éve is beutalóval mentünk és fizettünk amikor rájöttek, hogy a lombik miatt kell és most is azt mondták, hogy kell.Pedig én beutalósan kérdeztem. A háziorvostól is jó a beutaló.Na majd holnap kérünk, csüt-ön elmegyünk és balhézuk ha kell, de nem fizetünk.Megmondom nekik ha akadékoskodnak, hogy majd az RTL klubnak mondják, hogy fizetős náluk ez ha merik! :twisted:

Lola
Te már akár leszívástól is számolhatnál hisz akkor volt tüszőrepedés. :D Nem lesz vérvétel? A mellfájás jó jel! :D

Szex beülti után:
A vérellátásnak jót tesz a mozgás, a méhösszehúzódás a beágyinak állítólag nem.Most légy okos! :D
Nektek szoktak adni "baby" aspirint stimukor? Én kaptam és egy csomó jót olvastam róla...hogy segíti a nyh vastagodását meg új erek képződését, hisz a petefészekbe sok új ér kell, hogy ellássák a sok tüszőt.

Hajnoca
Problémamentes és kellemes szülést nektek!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok,
én anno nem is tudtam, hogy beutalóval is lehet menni!!! :evil: Pedig nem mindegy, úgy Karácsony táján elég rossz volt azt a 12000 forintot kinyögni. Igazán mondhatták volna!!!

Kép
kisbuta

no, megyek anyósékhoz vacsorázni, semmi kedvem, de legalább nem kell mosogatni ma este :!: (Látjátok, mindenben van valami jó!!!)

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Már megint mennyit írtatok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hú csajok, mennyi kismami lesz most itt hamarosan!!!!! :wink: :D

Kisbuta

Na én inkább mosogatok, minthogy az anyósékhoz kelljen menni vacsorázni, vagy bármilyen célból! :roll: A hideg futkos a hátamon, ha rájuk gondolok! :x
Vendég

A baby aspirin az mi? Aspirin protect??? A Kaáliban adják automatikusan.

Ilyen rosszban vagytok az anyósaitokkal? Sajnálom. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Beköszönök, olvasni nem tudok, hírt adok. Voltam uhun, vérvételen. Holnap újra megyek. Kérdőjelesen csütörtökre lépett elő a punkció. A nyálkahártyám Btipusú(nem tom az mi) és 9,5 ös(nem tom, hogy jó e). Tüszöm nem sok van, de a legnagyobbak már 20 illetve 21-esek. Van 13-s és 12-es is. Az egész napom elment. Holnap ismét. Lépek vacsit készíteni.

Drukkjaimat küldöm mindenkinek, vegyétek :D

Kép
estike66

Estike! Én sem tudom, mi az a B típusú nyh... Hányadik cn-n vagy? Bár gondolom ha csütörtökön punkció, akkor olyan 10. körül??? Akkor jó a 9.5 mm nagyon. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike, ezt találtam: "A méhnyálkahártya vastagsága fontos paraméter, általában a visszaültetéskor optimálisan 10 mm körüli vastagságot kell, hogy elérjen. 7 mm alatt jelentősen csökkennek az esélyek, 5 mm alatt az esélyek minimálisak. A nyálkahártya vastagságát nem mindíg lehet befolyásolni."

Lola, neked meg ezt: "Terhességi teszt legkorábban a visszaültetés után 10 nappal megbízható. Vérből pontosan meg lehet határozni a terhességi hormon (ßhCG) szintjét, ez több információt nyújt. A kereskedelmi forgalomban kapható vizelet terhességi tesztek közül csak azok lehetnek pozitívak, melyek 25 IU érzékenyek. Pozitív esetben egyértelműen terhesség áll fenn."

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,
ülök a gép előtt 3 gyönyörű Minimanóval a pocimban :P köszi a rámgondolást és kérek szépen babaragit :wink:

Mindenkinek drukkoklok ezerrel!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!

Most értünk haza, nincs erőm visszaolvasni, talán később, vagy holnap,... :oops:

9 tüszőm van, de még pincurkák (és hormonok is alacsonyak voltak),
úgyhogy felemelte B. dr. a Gonalt, csüt. újra uhu és vvétel. :shock:
Punkció valószínű hétfőn! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tobi!
gigadrukkok!!!

Lola!
szerintem ez nagyon pozitiv hír! a szombat jól hangzik tesztelni!!!

Lányok!
holnap nem leszek,mert egésznapos áramszünet lesz a dolgozómban. Este bekukkantok...
dezsina

Tobi! Babaragik mennek ezerrel!

Puszedli! Neked meg tüszőnövi sugik!

:D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

No, visszaolvastam. :lol:

Hajnoca: Parndorfban én még soha semmit nem vettem, nekem nem jött be!
Na de kit érdekel ez már, mikor szültök??? :lol: :lol: :lol: Hajrá, csak ügyesen, tesódnak drukkkk!!!!

Skrissz, Estike (és én :lol: :oops: ): tüszőnövelők mennek
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso, Tobi és Lola KISMAMIK: Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

(és Rana kismami?) Kép Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jajjjjajjjjjajjjjjajjjjjajjjj, ezer bocsánat!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Csak Neked! Kicsit több, mint 8 hónap múlva megszületik a Te Csodád!!!!!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Na azért! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baby aspirin:Aspirin 100mg, a felnőtt 500 mg-os.
vizkriszisback

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
nekem is lustácskák voltak a tüszők és picikék de látod szépen kialakultak, szóval nem elekseredni, okés? csütörtökön már minden okés lesz :wink:

Puszi, Skrisz, Estike
tüszőnövesztő+++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso, Lola, Rana,
babaragi ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép egy kis segítség :wink:

Spontánozóknak,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Szép jó reggelt! :D

Puszedli, Tobi
Jó kis ragacsaitok vannak. :D

Mai hőmről.Kicsit hamarabb ébredtem mint a szokásos, akkor 37,1 volt, de felkelés nélkül "kényszerítettem " magam a továbbalvásra és 2 órával később 37,4, ezért úgy döntöttem, hogy 37,2-őt írok a görbébe :? .Hát annak, hogy most pont terhes legyek esélye 1 a 1.000.000-hoz, de emlékeztek a Dumb és Dumberben hogy tudott örülni Jim Carrey ennek is? :lol: :lol: :lol: Ha meg a 999.999 jön be, akkor meg hajrá lombik 100-al!Meg kellene már mutatni, hogy én is meg tudok érlelni vagy 15-20 tüszőt!!! :D

Kép [img]
Na megyek, megmosakodom...

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.5971.jpg[/img]
vizkriszisback

Kép
vizkriszisback

SOS kérdés, csajok: mára bedagadt a nyaki nyirokcsomóm is, azon az oldalon, ahol a beteg fog van. Mindjárt megyek fogorvoshoz. Szerintetek NAGYON-NAGYON tilos ilyenkor a röntgen és az antibiotikum??????????? (Ha nincs más megoldás) Vagy/ és műteni kell megint, az biztos. :(((((

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Mindenképp mond meg a dokidnak, hogy inszemed volt!!!!

Most dolgoznom kell, amjd később jövök, mindenkinek megy a drukk és a ragacs!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Rana,
szerintem nem gáz, de a dokinak mindenképpen említs meg, hogy inszeminálva vagy.

Rólunk:

Teganap este kb 21:30kor megszületett Ács Fanni, 3050grammal és 56 centivel.
Mindketten jól vannak.
Én kissé fáradtan, mert éjfélre hozott haza a sógor. Furcs és jó érzés volt ott lenni Zsuzsiék mellett.
Eredetileg szülhetett volna normális. 2 ujjnyira kiis tágult és tiszta volt a magzatvíz. Sajna mire a dokija megvizsgálta már elszineződött és így muszály volt a császár. Szerintem Zsuzsi meg is nyugodott mikor megtudta.
Szóval Zolikának mától van egy kishuga.

hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Pusziiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: szuper vagy!

Tobi,Lola,Rana: terhesedjetek ++++++++++ Velem együtt :lol:

Rana: az Augmentint lehet szedni terhesen is, de mondd meg a dokinak, mi a szitu. A röntgen szerintem necces...

Krisz: szuper görbe még mindig! :lol:

Nekünk itt is, és Tapolcán is csináltak HIV, HEPA stb szűrést, és soha sehol nem kellett fizetni!!!

Hajnoca: lehet, hogy már megvan a bébi???

Most van a Csak csajokban valami meddőségi szakértő...Asszem az nlc-ről.

Ja, és tüszőnövelő drukkok, akinek épp szüksége van rá :-D

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajnoca: gratulálok Ács Fannihoz :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajnoca,
gratulálok a pici lányhoz!!! Egészséget, Boldogságot kívánok az egész Családnak!!!! :P

Rana,
vigyázz Magadra!! mindenképpen említsd meg, hogy mi a helyzet!

KépKép
tobi

Hajnoca,
gratulálok a pici lányhoz!!! Egészséget, Boldogságot kívánok az egész Családnak!!!! :P

Rana,

KépKép
tobi

Hajnoca,

Rana,

KépKép
tobi

Sziasztok!
Rana, a fogadat nyugodtan megröntgeneztetheted, mert a pocidra mindenképpen raknak ilyenkor egy ólomköppenyt, csak szólj, hogy lehet hogy babát vársz! (tapasztalatból beszélek)És inkább antibiotikum, mint erős gyulladás (ilyenkor még úgysincs összeköttetés az embrió és az anya szervezete között!;-))

Látom nagyon sokan vagytok akcióban, és csak kapkodom a fejem milyen sok szép tüszőket növesztgettetek! Csak így tovább lányok! Drukk és ölelés hegyek mindenkinek!
Tücsi
Vendég

Tobi,
így biztosan meglesz.
Köszi mindenkinek a drukkot.
Viszont kívánom sokkal többször mindenkinek.

Te most merre tartasz? hogy állsz?
Bocs, de nem nagyon vagyok képbe, ha nincs erre utaló vonalzója az illetőnek.

hajnoca
Dunakeszi

Tücsök!
De jó, hogy jelentkeztél! Tessék egy kicsit mesélni, hogy vagy? Nekem hiányzol ám! Kép

KépKép
zsófikukac

Szia Zsófikám, olyan aranyos vagy! :oops: Köszönöm! Magamról inkább nem mesélnék, mert még mindig nem vagyok 100%-ig biztos a döntésemben, és sajnos most ebben a pénz (hiány) is nagyon befolyásol!:-( Azért annyit írnék, hogy tegnap jöttem először dolgozni, ugyanis eddig szenvedtem az arcüreggyulladással (egyszer már bejöttem tp után dolgozni, de újra a gégészeten kötöttem ki, most már egész évben szednem kell az allergiás gyógyszereimet, mert teljesen tönkrement az arcomban és az orromban a nyálkahártya)... Szombat óta újra tornázok hol a Rubint Réka add önmagad 3-ik dvdjére, hol szobabicajozom így napról napra jobb a közérzetem és "tisztul" az agyam is!;-)
Nagy puszi Neked!:-)
Vendég

Sziasztok!

Mai drukkadag Mindenkinek, akinek kell: :wink:
Kép

Hajnoca: gratulálok Fannihoz!

Rana: te már Kép ...

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok, megjöttem. Köszi lányok, olyan aranyosak vagytok, hogy segítetek, a tanácsaitok szerencsére összhangban voltak mindazzal, ami a fogdokinál történt:

Csinált röntgenfelvételt, azt mondta, ezek a modern digitális röntgengépek (szerencsére náluk olyan van) szinte semmi sugárzást nem bocsátanak ki. De azért hogy megnyugodjak, jól beöltöztettek ólomköpenybe meg -gallérba.
Sajnos a fogam sz@r állapotban van, még szerencse, hogy elmentem és nem halogattam tovább: pénteken felnyitják és akkor megmondják, hogy van-e értelme műteni vagy ki kell húzni. Kép Addig antibiotikumot kell szednem (két nőgyógyászt is felhívott a dokinő, akik azt mondták, Augmentint lehet szedni nyugodtan).

Kicsit ciki volt, mert először csak megemlítettem, hogy lehet, hogy terhes vagyok, de aztán aprádonként addig kérdezgetett, míg "kiszedte" belőlem az összes részletet. Még szerencse, hogy most nem a fiatal férfi orvosom rendelt, hanem "sürgősséggel" a nőhöz mentem, neki mégiscsak könnyebb volt elmondani (van két gyereke).

Úgyhogy most egy kis plusz gyulladáscsökkentő és fogmegtartó drukkot kérek tőletek, ha van olyanotok. :oops:

Hajnoca! Egy nagy puszi és grat a tesódnak, milyen csodálatosan boldog lehet most!!!! :D

Tücsike olyan jó lenne, ha írnál néha, még ha nem babatémáról, akkor is!!!!!!

Az RTL Klubos adást felvettem, majd délután megnézem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,
Mennek a drukkok mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajnóca! Gratula Fanni babához. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: