Nem kellene, önszántamból jelentkeztem, mert ingyenes és további képesítést ad. Két éves és a végén vizsgázni kell meg szakdolgozatot írni. Aztán már taníthatok számítástechnikát.
Ahhoz az íróasztalhoz, amit múltkor összeszereltünk,kell még alulra merevítő, mert nagyon hosszú a lap és kicsit hajlik. És még kell egy kihúzható asztallapocska a billentyűzetnek.
Na Benó azt akartam mondani,hogy láttam már régebbi irományaidba is,hogy sok betegségnek,panasznak utána nézel.Ha valamiről nem tudsz az nem foglalkoztat.Úgy vettem észre te is mint én hajlamos vagy a betegség beképzelésre vagy a tünetek észlelésére.Tanulj az én hibámból.Én mikor elkezdtem dolgozni és hallani a betegségekről rögtön észleltem mindent magamon.Voltam tumoros,depressziós,pánikbeteg,gerincbeteg,minden amit csak el tudsz képzelni.Persze egyik se voltam de el tudtam hitetni magammal.Ezért mondom,hogy nem jó utána olvasni semminek mert beképzeli az ember és ezen rágja magát ami nem jó.Ezt így értetted?Bocsi hosszú volt.
Akkor fogjunk kezet. Nagyon fogok drukkolni neked, hogy minden rendben legyen, és a többiek is drukkolni fognak és érzem, tudom, hogy minden rendben lesz!