Kriszta!
Leone akkor itt is terem, hogy beleokoskodjon!
Milyen mértékegységben volt a te progiszinted 9.8? Nem tetszik. Nekem 13 ng/ml már alacsony volt, de ez a tüszőrepi utáni 7. napon. Mi az, hogy kb. 18. nap volt akkor a tüszőrepid? Milyen hosszú volt az a ciklusod?
Még azért nem kell megijedni hogy baj van, de Orsi

hoz hasonlóan engem sem nyugtatott meg a dokid magyarázata (egyik sem). Gondolom inszemek között pedig macerás lenne dokit váltani. Szerintem ha semmi mensi-jel nincs a 30. napig, akkor csinálj tesztet és ha pozitív, azonnal könyörögj ki progipótlást. Ha netán nem kéne, ártani akkor sem árt (ezért sem értem, hogy a dokid miért nem ad).
Cat!
Az én mellméretem is megváltozott, 75B-s volt, de épp tegnap vettem két 90-es melltartót, mert a 80-as már nagyon kicsi, a férjem már csak bámul, és lesz még nagyobb is.

De ezt mostmár a másik topicban is meg tudjuk beszélni, épp most nyitottam meg.

Remélem ti is átlátogattok oda, már akit nem zavarnak a babás dolgok.
És mindenkit várunk nagyon sok szeretettel, hogy végleg átköltözzön oda!
Dodó!
Egyet értek Cat

-tel ne gondold, hogy abban a bizonyos ciklusban terhes lettél de nem maradt meg. Biztos már untig elegetek van, hogy 50. alkalommal is leírom, nekem 3 ilyen vetélésem volt.
Voltak stimulált ciklusaim is, akkor nekem is feszült a mellem, holott máskor sosem, csak a babás (sajnos vetélős) ciklusaimban. Reménykedni is kezdtem, de hiába.
Nekem a vetéléskor a teszt pozitívat mutatott, pedig már nem is voltam terhes. A teszt a vetélés után 1-2 hétig még mindig mutathat pozitívat, mert a szervezetből lassan ürül ki a hcg hormon. Ezt a dokim mondta az első vetélésem után.
A patikusnő ettől még tényleg lehet hülye, de felesleges ezt a fájdalmat erősíteni magadban, mert szerintem nem történt semmi baj. A napi 2db Utrogestan elég lehetett volna addig míg kiderül a terhesség, utána kellett volna többet szedned.
Nekem progihiány miatt voltak a problémáim, spontán lettem terhes, a 29. napon lett gyanús a dolog, mert semmi barna vagy rózsszín sem volt, ami nálam ritka, 30. napon csináltam egy tesztet ami pozitív lett, akkor megijedtem, hogy ezt a babát is elveszíthetem és napi 3x2 Utrogestant kezdtem használni azonnal és Borsóka itt csücsül a pocakomban. Ja, és semmi tünetem nem volt! Egyáltalán semmi, cicfeszülés sem. Majd csak a 42. nap körül kezdtem szédülni és émelyegni, meg feszült a mellem.
Csak azért írtam ezt le ilyen hosszan, hogy megnyugodj. Szerintem is nagyon fontosak a lelki tényezők, nagyon érzékeny ez a szaporodási folyamat, bármi felboríthatja, test és lélek pedig nagyon összefügg!
Puszi, Leone