Sziasztok!
Na, sikerült végigolvasnom a 4 napot! Volt termés rendesen!!!
Nemlajos gratula a kis kukishoz, látod meg lesz neked is az a kék csomocska!!! A hasad is gyönyörű!!
Zazzy, neked hatalmas gratula a kiscsajhoz. Csak kezd színesedni az a táblázat! Csütörtökön reméljük kiderül, hogy én melyik színt erősítem!!
Kukli, nem egyszerű ez a névválasztás! Nálatok ennyire belefolyik a család is? Tutira dűlőre juttok majd. Majd megzabáltam Botit a képen, biztosan szuper jó tesókája lesz majd a hugicájának!
Enyémek, olyan tündérek tudnak lenni, ha vmit odatesznek a pocimhoz vagy megsimogatják, mindig megkérdezik, hogy ugye ez nem fáj a kistesónak? Most örül, hogy megsimogattam? Kész vagyok teljesen!!!

Nagyon jók a képek, szépen látszik mindene!!!
Adryn, én kérdeztem a frizudat! Köszi a képet magadról, nagyon csinos vagy, de hát ezt eddig is mondtuk!!!!

A pocid pedig tényleg nőtt. Gondolom a holnapi napot már nagyon várod!!!
Papillon millió egy gratula a vizsgához! Én is tervezem még hogy ebben az évben dolgozok, aztán alig várom, hogy januártól kicsit tudjak jobban befelé fordulni és pihizni egy kicsit. Annyira más úgy terhesnek lenni, hogy két örökmozgó csibész szaladgál az ember körül. Sajnos nem jut annyi időm a kicsire odabent és ez olyan rosszul érint. Lehet, hogy hülyeségnek gondoljátok, de én így érzem.
Hitel, az nekünk is van, de szerencsére már csak 5,5 millió és ha addig nem változik, akkor a manó születése után a harmadik gyerkőc után járó szocpollal újabb 1 milliót letudunk belőle. Aztán most várunk, hogy Sopronban kifizessék anyósom részét a dédi házából és abból meg tudnánk csinálni a tetőteret, mert így most elég szűkösen leszünk, de persze azért elférünk, de kell a hely. Szóval nem eccerű semmi sem! De hát olyan még nem volt, hogy vhogy ne lett volna!!
Én nem fogadok szülésznőt és pénzt nem is adtam a gyerekek születésénél sem, hanem egy ajándékkosarat adtam a csajszinak mikor mentünk haza. A dokinak anno 40-et adtunk + 40-et annak aki a lombikot csinálta és a terhesgondozásomat végezte. Most is ennyit fogunk adni. Soha nem kérdeztem rá, soha nem mondták, hogy mennyit kérnek, így ismerősőktől kérdeztem, hogy mennyit adtak és erre jutottunk. Én is a kórházba járok uh-ra és még egyszer sem fizettem, de szerencsére mindig korrektek voltak, normálisan viselkednek, be lehet vinni bárkit, csak előtte jelezni kell, hogy akkor csak mi legyünk bent. Képet adnak, ha kérünk!
Bea, én is gondoltam mostanában hehenire, hogy mi lehet vele, sajnos nagyon eltűnt. Remélem jól van!!!!
Nekem is keménykedik néha a hasam és a legújabb, hogy elkezdett fájni a bal térdem, de nagyon durván. Éjszaka alig bírtam ráállni. Azért ebben a négy napban guggoltam és emelgettem a gyerkőcöket rendesen. Azért majd ebből is vissza kell venni.