Jó reggelt!
Petne, Enikő: köszi a gratut, dagad anyai szivem
Petne,Ti rendelitek ugyanezt a bútort??

Sorry,hogy ilyen rövid az agyam, de valaki még anno írta,hogy ugyanilyen lesz és most hogy kérdezted, mennyi időt vártunk rá....
Szóval, ami volt raktáron nekik, z kb 1 hét alatt itt volt, viszont a 3 ajtós még azóta is jön, arra össz 6 hetet kell várni, mert azt Németországból hozzák. Szeptember közepén rendeltük, remélem, jövő héten max azért csak megjön

Állítólag a bolt már átutalta a németeknek a pénzt, gyanítom, hogy hamarosan jön a bútor is. Még szerencse, hogy egy 2 ajtósat is kértem, az volt raktáron, így legalább van egy szekrény, amibe rakhatom a rucikat. Egyébként nekem tetszik, a pelenkázó komódba bepakoltam a kis apróságokat, úgy mint pelus (stigorúan 1 csomag újszülött

) textilpelus, lázmérő,hőmérő,kisolóó stb,stb.és olyan jól elnyelt, még tök sok minden fér.
És ne izgulj, Julcsi szépen kivárja, hogy a kész kis szobájába érkezik majd, egy perccel sem hamarabb a kelleténél!
Poszani,Erzsébet: Jobbulást Nektek, meg a kis Anikónak is!
Erzsébet, Téged meg előre irigyellek a péntek miatt

Jó, befogom a szám, de olyan fantasztikus élmény!!!
Hanna: oks, akkor ezt az ügyet megbeszéltük,megbótoljuk
Alice: ne haragudj, tiszta dilis vagyok, minden hozzászólásnál akartalak köszönteni, most sikerül is

Szóval, üdv köztünk és gratula Nóri Babához!!!
Most elkocogok a védőnénihez, elviszem a cukor eredményemet....egy kicsit rég voltam...