Sziasztok
gyors bekukk (holnap konferenciára megyek, még készülök....)
Meryke
Pontosan ott jártatok most Dobogókőn (azon a túraútvonalon), ahol mi egy hete, onnan tettem fel a képet
Egyik kedvenc:
Sense
Nem semmi Boti a csúzdával!
Vindolanda
Én sem vettem fel Robi nevét, mert nem adta....

De nem is kölött volna

Az egyszerűség híve vagyok és fontos volt az integritásom megőrzéséhez is.... Sok olyan példát láttam, hogy valaki csak azért vett fel asszonynevet, hogy az aláírásán lássák, ő már "férjezett". De az egyik barátosném a férje teljes nevét felvette, ott oka és értelme is volt, ők így gondolták jónak és így is lett szép.
Amivel még ki lehet akasztani, a "miért nem volt templomi esküvőtök"? ....... Csak.
Irina
Már megint tökéletesen összefoglaltad a lényeget!
Viranka
Kész szerencse, hogy már beteszi a mikróba a kaját

Enyim férjecském a teáig jutott, ha meg nincs konyhai "felügyelet" alatt, képes sonkás lekváros kenyeret enni
Regi
Szeli egy kis tökéleteske! Szépen elalszik, meg szót fogad....De tényleg nyugimanónak látszik a képeken
Házimunka/megbecsülés
Férjem egész jó e téren, bár rapszodikus, amikor nagyon elfárad, nem hajlandó semmit sem csinálni.... Erre szoktam én mondani, hjahhhh, egy Anya nem lehet fáradt, a gyereket napközben baromira nem érdekli, hogy fáj a fejem vagy hasmenésem van....
Amúgy meg itthagyhatom Robinak az egész lakást, úgy felnyalja, hogy csak úgy ragyog, jobb, mint én
Bevásárolni szinte csak Ő megy, de főzni nem tud.
Igazából Anyukám az, aki maradéktalanul megbecsüli az otthon "ücsörgő" mamák munkáját, Ő három gyereket nevelt fel és dolgozott, tanult is mellette.
Nekem meg olyan jó Lindával! A mostani korszakot élvezem a legjobban és - bár a butulás jeleit észlelem magamon, de téééényleg - nem vágyom vissza még a munkahelyre. Persze biztos csak azért, mert tudom, hogy tárt karokkal várnak, sok a meló.....
TALI
ha minden igaz, most először el tudunk menni..... Én is a második kettőre szavazok.