A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kedves Márti :D , itt mindenki görcsöl és máshol is mindenki görcsöl. :wink: Görcsöljenek a pasik is és akkor nincs gond. :evil:

KépKép
benó

Most arra gondoltam, hogy felmondok, visszaköltözök Füredre... De természetesen, Ő Füredre sem akar költözni. Ő nem hajlandó semmin változtatni, mondtam neki, hogy jobb lenne, ha hazaköltözne a szüleihez... :evil:

Kép
szilzi

Na, ez jó lesz jelszónak, nem igaz? :lol:
És igenis gyere, Szilzi, mert kinek tudod még elmondani rajtunk kívül? Azért vagyunk, hogy meghallgassunk és együtt morogjunk veled.

KépKép
benó

Tudod Benó én is görcsöltem sőt most is.Csak próbálok Szilvinek válaszokat keresni :D

Kép
martik77

És most hogy álltok? Sikerült megbeszélni végül? Vagy csak csöndben maradtatok és nem beszéltétek meg?

KépKép
benó

Persze, tudom. :D Aranyos vagy. Szerintem erre nincs válasz. Majd jön, amikor akar jönni, csak ehhez sajnos pasik is kellenek. :roll:

KépKép
benó

Aranyosak vagytok, de Márti nálunk egyáltalán nem biztos, hogy spontán összejön, mert vannak az A-nál is problémák, és nem azt várnám el, hogy naponta kergessen a lakásba. :(

Igazából azért mondom, hogy nincs értelme, mert azt sem tudom a kapcsolatunknak van e értelme. :cry: :cry: :cry:

Kép
szilzi

Már nagyon gáz a helyzet, Szilzi? Elhidegültetek?

KépKép
benó

Legalábbis nem árt a pasi ehhez. :lol: Utána mehet a dolgára :lol:

Kép
martik77

Márti: :lol:

KépKép
benó

Szilzi, itt vagy még?

KépKép
benó

Nem tudjuk megbeszélni... :cry: :cry: Ő azt mondja, hogy hagyjam én Őt úgy élni ahogy neki jó! :evil: De én attól a falra mászom. :evil: Képzeld el, mikor szinte mindennap elmész dolgozni 11 órákat este kilen után hazaesel és minden áldott nap a gép előtt ül és tudod, hogy nem csinált semmit! Amilyen ruhákat előtte este kiteregettél, az ott is van és ha ott hagyod, marad még egy napot! :evil: Nekem nem kell egy ilyen pasi! :evil: Én mindig dolgoztam és nem így ismertem meg. Ha Ő ilyen életre vágyik, csak tessék, de én nem kérek belőle! :evil:

Kép
szilzi

Csak az elkeseredés miatt mondod ezt Szilvi.Én 7 évig húztam az ex-el amikor már normális volt akkor hagytam ott.Betelt a pohár de jól tettem ő nem tud változni.Ha viszont abba kell hagyni akkor abba kell hagyni bármennyire fáj.De te ne csüggedj túl jutsz ezen a nehézségen.Tudod ami nem öl meg az megerősít!!!!! :D

Kép
martik77

Már úgy vagy, hogy minden idegesít, amit csinál? Tehát azt akarom kérdezni, hogy ezen túl is van, ami idegesít benne vagy a többi tulajdonsága jó/elviselhető?

KépKép
benó

Nem utáltam meg Benó, ha erre gondolsz. Én ugyanúgy tudnám szeretni, ha olyan "dolgos" lenne mint amilyen volt! Hiszen így nem éri semmilyen hatás, nem tudunk beszélgetni, nincs téma sem. :cry: :cry: Ezért borít ki ez a helyzet, ha már nem érdekelne lelépnék! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Oké, értem. Akkor csak le kéne ülni, megbeszélni, hogy mi van.

KépKép
benó

Viszont ha úgy látod, hogy a kapcsolat nem romlott el teljesen, tehát nem utáltad meg, akkor viszont javítható is, én ebben biztos vagyok, és ha megjavult a kapcsolat, akkor nem szabad olyat mondani, hogy nincs babaprojekt, mert gáz a viszony.

KépKép
benó

Most mennem kell.Szilvi kitartás :) Puszi nektek.

Kép
martik77

Szia Márti! :D

KépKép
benó

Nem lehet, értsd meg... Minden hülyeség amit én mondok, ez már húzódik hónapok óta... :cry: :cry: De nem változtat semmin. :cry: Most eljutott odáig, hogy megcsinálta az önéletrajzák, kb fél év után, de elküldeni nem küldi, szerintem nem is akar dolgozni! :cry: :cry: És tudod amig élnek az anyjáék, addig nem is lesz soha baja!

Én eddig nem akartam nektek panaszkodni de most már nem bírom tovább. :cry: :cry: Mondtam is neki tegnap, hogy Ő már szinte nem fog rólam tudni semmit, mert mindent inkább másokkal osztok meg, főként veletek. :cry: :cry:

Kép
szilzi

Szerinted mi a megoldás?

KépKép
benó

Szia Márti, szép napot!

Kép
szilzi

Tehát az anyósék tudnak pénzt adni, erre gondolsz?

KépKép
benó

Nem tudom, talán nincs! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szilzi

Sajnálom. :cry: :cry: :cry: Remélem, azért hamarosan majd megtaláljátok. :wink:

KépKép
benó

Benó, menj Te is anyudékhoz, ne maradj itt velem! :wink: Én megleszek, ne aggódj értem! Te csak simizd az ikreket, a nevemben is! :wink:

Kép
szilzi

Szilzi, őszintén szólva, igenis aggódom érted. Már egy ideje egyébként az is feltűnő volt, hogy csak beköszöntél, és mindig csak reagáltál a mi írásainkra, és magadról nem írtál, tehát ebből is látszott, hogy nem oké minden. Töröm a fejem, de ezt sajnos nem én fogom megoldani, nektek kell. :cry: :cry:

KépKép
benó

Most megyünk le Füredre 4 napra, de legszívesebben egyedül mennék. Tehát most napokig nem fogok tudni jönni, de utána néha néha majd benézek és olvasni mindenképp olvaslak Titeket! :wink: Ti vagytok a felüdülés. :D De babaproject nélkül nem rontom itt a levegőt!

Kép
szilzi

Szerintem meg attól függetlenül legalább a megfelelő kisattila-mennyiséget a kellő időben vedd magadhoz, ha már a száraz ruhákat nem pakolja el, az most amúgy sem olyan érdekes.

KépKép
benó

Ne legyél már ilyen, lesz babaprojekt, a fene vigye el! Hiszen ez az életed értelme, nem? Ez az álmod, mint mindannyiunknak! Pont ezt nem adhatod fel! Gyere, mert ki fogsz készülni. Muszáj elmondani a sok rosszat, ami megfekszi a lelkedet, mert különben egyszer robbanni fog, ezt sajnos te nagyon jól tudod. :cry: :cry:

KépKép
benó

Azzal nem érsz semmit, ha minket olvasgatsz, kívülállónak fogod érezni magad és magányos leszel. Tessék aktívan részt venni és itt vannak az új lányok is, a Csilla, Edina, ők is szinte ugyanebben a cipőben járnak, nekik is kell a lelki támasz, ezért jöttek ide, és mindannyiunkra szükség van ehhez. Rád is.

KépKép
benó

Felraktam a levest főni. Zöldségpucolás közben sikeresen elvágtam az ujjam. :cry:

Kép
flóra 11

Nagyon? :roll:

KépKép
benó

Szilzi nincs jól lelkileg. Jól jönne a te bölcsességed most.

KépKép
benó

Benó én most senkinek nem tudok a támasza lenni! :cry: Igen, az életem értelme a gyerek! De lehet, hogy nem az A-val kéne! Ki tudja miért van ennyi probléma, lehet, hogy ez jel! :shock:

És ezek a rosszak, nem kell, hogy a topikot keserítse. Ennek a babáról kell szólnia, vagy a tervezésről, vagy a meglévőről! :wink:

Kép
szilzi

És ezt ki mondta?

KépKép
benó

Benó, ne aggógj már! :wink: Jól vagyok, csak kicsit összeestem, de nem hagyom ám sokáig magam! :wink:

Kép
szilzi

Arról szól, amiről éppen írunk. Tök mindegy, nincs sehol előírva. Tudjuk mindannyian, hogy nem adják ingyen a gyereket. Miért kellene ennek a topicnak egy álomvilágot ábrázolnia? Szilzi! Nem kell, hogy a támasza legyél valakinek. De ha látod, hogy nem csak te vagy ilyen helyzetben, az már segíthet és az is, ha csak leírod az érzéseidet.

KépKép
benó

Benó, Benó, miattad sem akartam elmondani semmit, mert éreztem, hogy Te ezt nehezen fogod venni! De úgy éreztem, tartozom nektek ennyivel és tényleg magyarázattal, hogy miért is nem voltam annyit mint szoktam és miért nem leszek...

Kép
szilzi

Jaj,Szilvi,miket olvasok!!!! :shock: :shock: :shock:

Rögtön jövök és veled leszek.

Kép
flóra 11

Ó, szóval ezt te már eltervezted és megmásíthatatlan a döntésed, hogy lekopsz?

KépKép
benó

Benó, nem azt mondtam, hogy nem leszek soha többet! :wink: Ne akadj ki jó? :wink: Jövök majd, ezt megígérem, ahhoz már túl jól ismerjük egymást és túlságosan megszerettelek Titeket, hogy végérvényesen, csak így lelépjek! És rohadtul hiányoznátok! :wink: Hiszen már január óta Ti vagytok a családom! :wink: Így jó, Benóka?

Kép
szilzi

Rendben.

KépKép
benó

Mosolyogsz is hozzá?

Kép
szilzi

Igen. :D

KépKép
benó

Ok :)

Kép
szilzi

Csak sajnálom. Sajnálhatom, ugye?
Megyek anyuékhoz, marha béna ruhát vettem fel, mert a Gy. kimosta az egyetlen gatyád, ami rám jön, úgyhogy egy olyat veszek fel, ami kb. a vádlimig ér, sebaj.

KépKép
benó

Az én gatyámat mosta ki, nem a tiédet. :lol:

KépKép
benó

:lol: Érdekes lenne :lol:

Jó szülőzést! :D Puszillak!

Kép
szilzi

Puszi :D

KépKép
benó