Hát én sem jövök jó hírekkel.

Sőőőt szétvet az ideg!
A tegnapi szabadnapomat egy órás bőgéssel kezdtem... Ugye az A.-nak (Ő a férjem Márti) nem megy az autos üzlet, már egy jó ideje és engem nagyon zavar, hogy nem csinál semmit már hónapok óta.

Nincsenek anyagi gondok, de ugye ellopták az egyik kocsiját is.... De ami engem a legjobban zavar, hogy hónapok óta csak úgy látom, hogy ül a számítógép előtt és vagy letöltöget vagy játszik kinyúlott melegítőbe és poloba.
Emellé még ugye itt a babaügy. Persze-persze szeretne, de mint a Csilláéknál, Ő arra képtelen, hogy akkor legyünk együtt, amikor kéne... Pedig ebben a hónapban csak annyit mondtam, hogy ez a hét lenne az amikor esély lenne.. (ha egyáltalán van esélyünk

) Szerintetek hányszor voltunk együtt??? Egyszer. Nekem már nincs kedvem csábítani, mert Ő engem szinte sosem csábít.
És ugye mivel nem vagyok tündi-bündi kisfeleség, aki befogja a száját és mindenben egyetért, tegnap kimondta, hogy jól van, akkor ne legyen gyerek, mert én állandóan ba....tom.

Megkérdeztem mire gondol ugyanmár???? Hát arra, hogy a munka miatt állandóan balhézok és Őneki nem megy az időzített szex! És én csak bocsánatot sem tudok kérni azért, mert nekem az a normális, hogy dolgozzon és pénzt keressen.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2008.10.26 10:04-kor.