Sziasztok.Remélem ti jól vagytok.Én köszi jól bár alig tudtam elaludni.Most normális a net.Flóra én nagyon szeretem a DR Houst-t
Tancsu te egy ügyi csaj vagy ne izgulj minden oké lesz.Köszi a kutyu már jobban van csak nem akar enni.
Izgulok is nagyon a doki miatt de köszi a biztatást.Ne4kem azt mondták ne egyek ilyen össze vissza mint te is mert az okoz gyopmi panaszt,így mióta megpróbálok idöre enni nem sokat csak kicsiket azóta jobb.
Majd egyszer lefényképezem a konyhát, de előtte elmosogatok. Nekünk egy csík konyhánk van, ún. főzőfülke, biztos tudjátok, milyen az. Csík. De én megszoktam már, elférek benne.
Amikor parkettáztam,nem parkettáztattam,hanem a fiammal magunk csináltuk, a listát körbe meg a F. fúrta fel,szóval akkor kimaradt sok parketta elem, ezek nagy darabok. Na ebből lettek a polcok.
A miénk is ekkora. 36 nm. Nem kicsinyellem (jó szó, mi? ), nekünk pont elég. A fél szoba nekünk az étkező, de majd szerintem visszaalakítjuk szobává, hogy elférjenek a babák.
Ez a lényeg, hogy a tiétek. Nekünk 81 négyzetméteres, de erkéllyel együtt. Van egy nagyszoba és két egyforma szoba. A két kisebb 3,50x3,50. A nagy 3,50x4,80. A konyha is nagy, 2,60x 4,50.
Ja,igen tanítok, de nálunk nincs különbség tanító és tanár közt. Ugyanazt a sulit végzik, ugyanaz a képesítés. Nálunk egyetemete kell végeznie mindkettőnek. Nálatok a tanítók főiskolát végeznek. Nálunk ezt nem ismerik el. Itt nincsenek is főiskolák. Van három éves képzés, ezt bakalári végzettségnek hívják, erre építhető még plussz két év és akkor az már mester fokozat, ami már titulussal jár. A tanárképző viszont eleve 5 éves, ebből három éves nincs is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.26 09:20-kor.
Kinőtte az egész ruhatárát. Eddig mindig maradt valami a nagyobbak után,de ennek a korszaknak vége. Most alig maradt ruhája. .... De fokozatosan vásárolgatok neki ezt-azt.
Egyszóval nektek rengeteget kell tanulni.Mondjuk nálunk is meg van osztva az ápolói munkakör:segédápoló(1 év tanfolyam vagy az se),általános ápoló(érettségivel vagy anélkül.),Okj ápló(2 éves képzéssel szerezhető)és végül diplomás ápoló(főiskolához kötött).
Igen, itt is nagyjából így van az ápolókkal. Azt tudom, hogy sokan vannak, akik oklevelesek vagy diplomásak. Hát sajna, örökké tanul az ember. De én szeretek is tanulni, nemcsak tanítani.
Én lusta vagyok tanulni Egyébként már 10 évesen eldöntöttem,hogy ápolónő leszek és igazából nem látom értelmét a napi rutinmunkához a fősulivak ahhoz már igen ha valaki műtőben van vagy aktív osztályon,de egy fekvő osztályon szerintem a hozzá állás a lényeg.Amúgy is küldenek ilyen tovább képzésekre is.