Sziasztok!
Látom írtatok sokat. Sajna Kriszta még nem jött és én nem kaptam választ a kérdésemre, de remélem jössz Kriszta!
Szilvi!
Hozzátáplálásügyileg, én sem tudok újdonságot mondani neked, mert én is épp úgy csináltam mint CSiri, vagy Hékás, és egyből tuti nem tudod az egész étkezést kiváltani. Szerintem is gyümivel a legjobb kezdeni, de először csak kóstolgatásszerűen fogja úgyis elfogadni, szóval a szopi utánna még biztos kell.
És ne add fel, próbálgasd tényleg többször cicire tenni egy nap, nemcsak 3 óránként. Ha ígysem lesz siker akkor jöhet a B variáció.
Márti: Bocsi én sem sütöttem még zserbót, sőt receptem sincs ezért nem tudtam írni erre a kérdésre.
Húúú a tegnapi hsz-ben elrontottam a nevet, és Schopin, helyett Stellát írtam. Bocsi!!!!
Csináltam képeket a házról, majd felrakom a fotókat, ha Marci elaludt. Bár külső képeket nem tudtam készíteni, mert már besötétedett, de majd legközelebb. Mondjuk kívülről nem egy nagy szám, mert már 10 évvel ezelőtt kezdték el építeni ezt a házat, úgyhogy nem olyan újtípusú, viszont a kilátás a Balatonra nagyon szuper arról mindenképp csinálok majd képet.
Schopin: szavaztam én is!
Olyan jó lenne, ha mi is már átaludnánk az éjszakát. Pedig volt időszak, amikor rendszeresen 6 kor kelt, de újabban ismét fél4, 4 óra felé kelünk, én meg nem tudok visszaaludni

. Remélem hamarosan ez is beáll Marcinál.