A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Dehogy a vég! Ezek csak a kezdetek! :lol: Lesz ez még így se! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szerintem, ha valaki tudja mindenkinek a számát, akkor elküldhetné mindenkinek, nem? És akkor tudnánk mindenkiét. Ígérem, hogy több mindenkit nem írok. :lol:

KépKép
benó

HÁT BOCSÁNAT.ÉN MOSTANÁBAN CSUPA HÜLYESÉGET íROK A LAPTETŰRE,DE NEM TEHETEK RÓLA,íGY SIKERÜL. :oops: Na,most megnyomtam a caps billentyűt. :lol:

Kép
flóra 11

Vááá! Ez ugye nem egy jelszó akart lenni? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Benó,Te már gratuláltál a Timinek. Amit nekem küldtél,azt én továbbítottam, elküldöm a számát.

Kép
flóra 11

Nekem is szokott így sikerülni, majd egyszer úgyis elolvasom még egyszer az egészet. Tudod, majd nagymami koromban. :lol:

KépKép
benó

Ja, kösz. :lol: Azt hittem, én is csak neked gratuláltam, te meg konstatáltad, hogy gratulálok. :lol:

KépKép
benó

Küldtem priviben.

Kép
flóra 11

Nem.Kivettem a szövegből a Köszi Flórát és aláírtam,hogy Nóra. :wink:

Kép
flóra 11

Köszi, Flóra. :lol: Mindkettőt. :D Puszi érte. :D

KépKép
benó

Visszaolvasok gyorsan, jó?

KépKép
benó

Rendicsek. Én kicsit elmerültem a Megasztárban,de vagyok.

Kép
flóra 11

Hú, Flóra, enyhén szólva írtatok tegnap este óta, amikor mi elmentünk filmet nézni.
Csilla, mondtam neked, hogy jó lesz idejönni, mert itt csak olyan emberekkel fogsz beszélni, akik megértenek téged. És úgy könnyebb elviselni. :wink: Tudom, én már fogjam be. 8) :oops:

KépKép
benó

Miért, Flóra, te is énekeltél? :lol: :lol:

KépKép
benó

Olvastam tegnap vagy mikor, hogy tetszett az exednek a torta és a Flóriánnak is. Ja, és csodaszép is lett, azt én is tanúsíthatom. :D

KépKép
benó

Köszi Benó.Képzeld a torta egyharmada megmaradt, és reggel felkelt az exem(ő mesélte) elkezdte enniés állítólag nem tudta abbahagyni, annyira ízlett neki, megette mind, még a gyerekeknek sem hagyott plussz egy szeletet.

Kép
flóra 11

Szép. :evil: De ez is azt bizonyítja, hogy fini lett. :D

Márti, nagyon sajnálom, hogy így indult az életed, ahogy leírtad. :cry: És a kutyádat is sajnálom. Remélem, már jobban van. Nekünk ugyanilyen cuki tacskónk volt gyerekkorunkban. :D Morzsinak hívták.

Figyeljetek csajok, még nem olvastam teljesen vissza, de az én véleményem erről az időzített szexről az, hogy akkor lenne durva, ha odamennél az utcán egy fickóhoz, és felrángatnád a lakásba (bár ez se lenne annyira durva, ha nem lenne pasink :lol:), de így, hogy a saját pasinkat használjuk olyan dologra, amit ők élveznek a legjobban, ez miért baj? Nem mindegy nekik, hogy miért akarjuk csinálni? Szerintem ez egyáltalán nem erkölcstelen, max. nehéz rávenni őket, mert ők olyan izék, de egyáltalán nem megvetendő, amit csinálunk, csináltunk. Most találtam meg egy 2006. októberi Anyák Lapja újságot, mi onnantól készülünk. Akkor hagytam abba a cigit, gyógyszert, mindent, a baba érdekében. Aztán lassan elindult az időzített, polcolós projekt is...

KépKép
benó

Márti, sajnálom, hogy ennyibe került a gyógyszer, reméljük, csak egyszeri alkalom. :wink:

Zsuzsi, lődd le a szomszédokat! :evil:

Tancsu, nagyon sajnálom, hogy szegény Gergő ilyen nyűgöske, neki nem lehet olyan teát adni, amit én is vettem magamnak (babatea egyébként :roll:)? Az direkt hasfájásra jó. Megértem szegény gyereket, én ugyanilyen vagyok, csak nem ordítok és nem kell szopiztatni engem, egyébként kb. ugyanaz. :wink:

KépKép
benó

Tancsu Edelényben van, Zsuzsi. Lehet, hogy már kiderült, csak írom.

KépKép
benó

Benó, én most nem polcolgatok,mert azzalelárulnám magam a F.előtt. Ma örülök,hogy sikerült a dolog,ma sűrítettet kaptam,5 nap szünet után. Nagyon remélem,hogy erősek ezek a katonákés kivárjákott a pétécskémet. És összebújnak ők is egy rádiózásra,belefúrja a kis buksiját a petécskébe. Ámen. :wink:

Kép
flóra 11

Halihó.Csak gyorsan bejelentkezek.Örülök hogy jobban vagy Benó.Tegnap utána olvastam az ikerterhességnek,és azt írta,hogy két gyerek dupla panasz.Ennyi.Ja meg tesóm is végig hányta az ennyik terhességét mégis átvészelte.A pasikról meg csak annyit,hogy ebből is látszik,hogy önelégültek.Ha ők akarják a szexet akkor rögtön teljesíteni kell és nem szeretik a fáj a fejem kifogást.

Kép
martik77

Szia Márti!
Ne érts félre, nem félek a hányástól, semmi gond. A fejfájást gyűlölöm az összes baromság közül a legjobban, azt az egyet nem tudom elviselni, pedig egy ideje tréningezem magam, hogy ne vegyek be gyógyszert, ha fáj a fejem, de akkor se bírom. (És néha mégis bevettem. :oops: )

KépKép
benó

Fúrja is be, sőt, a te kis petécskéd a karocskáival vezesse be a spermácskát saját magába. Tudod, egy helyen azt olvastuk, hogy így történik. :D

Márti, bejelöltek az iwiw-en, megtaláltál?

KépKép
benó

Nekem meg megvannak még a többiek is, a Csilla és az Edina, a Csilla vezetékneve Sz betűvel kezdődik, az Edina pedig Gézaként szerepel az iwiw-en, az A betűnél :lol:, de nincs róla kép.

KépKép
benó

Én meg, Márti, B. B. Nóra vagyok.

KépKép
benó

Én is vettem be gyogyit ha fájt a fejem.Dömével mikor terhes voltam még Algopirin apullát is ittam.Most megyek mert mindig lefagy ez a vacak.Flóra visszajelöltelek.Puszi majd holnap hátha jó lesz ez a vacak.

Kép
martik77

A F. lassan fel is szereli a lámpácskákat a kredencre. Majd megy a fénykép! :wink:

Kép
flóra 11

Sajnálom Márti, hogy nem tudsz maradni. :(

Kép
flóra 11

Várjuk a fényképet! :D

Azt tudom, hogy az Edina azért nem jön ma, mert a Dettivel
mentek bulizni. :D

Kár, hogy nem tudsz maradni, Márti. Ha mégis jó lesz, gyere.

KépKép
benó

Visszajelöltelek,meg Flórát is.De ma ennyi.Ja igen kutyu már jobban van,csak diétázik.Majd holnap jövök.Puszi.Hajnalban óraátállítás!!!Én már most átállítottam.Puszi nektek :D

Kép
martik77

Csak holnaplesz fénykép. Ma még nincs kész,de holnapküldöm. :wink:

Kép
flóra 11

Na, Flóra, ketten maradtunk.

Most telefonált a Vivike, hogy elpusztult a haluk (1 darab volt). :cry:

KépKép
benó

Végre kialszom magam igazából. Egy óra plusszba. De jó!!!! :D

Kép
flóra 11

Mi is átállítottuk. Puszi, Márti! Jó éjt! Ha nem jövök holnap, nincs semmi baj, csak tápos vagyok. Ha nagy baj lenne, úgyis írnék valakinek. De nem lesz, persze.

KépKép
benó

Oké, akkor majd holnap megnézzük. Neked is jövő héten szüneted van?
Nekem igen. Nagyon örülök, mert úgy látom, most hatványozottan jönnek ki rajtam a tünetek, legalább nem kell a suliból emiatt hiányoznom. :D

KépKép
benó

Hozok egy levest.

KépKép
benó

Jaj, szegény Vivike! Nagyon szomorú?Milyen halacskájuk volt?

Kép
flóra 11

Valami harcoshal. Nem annyira szomorú szegény, a tengerimalacnál sokkal szomorúbb volt. Mondtam neki, hogy a halacskák sajnos nem élnek olyan sokáig. Persze, ez nem vigasz.

KépKép
benó

Nálunk csak csütörtök,péntek lesz szünet. De a hülye helyettesnő már bezengte,hogy csak a gyerekeknek lesz, nekünk be kell mennünk. :evil:

Kép
flóra 11

Szilzi, melyik gép szórakozik veled folyton?
:evil:

KépKép
benó

Nálunk az őszi szünet csak két nap.

Kép
flóra 11

Ó, menjen a fenébe, és mi a túrót csináljatok ti ott? Tanmeneteket már megint? :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Szilzi holnap lesz. Majd megmondja.

Kép
flóra 11

Ja, tudom, csak neki is akartam írni.

KépKép
benó

Állítólag leltározni. A lényeg, hogy nekem nincs szertáram,tehát nincs mit leltároznom.

Kép
flóra 11

Két nap az marhára kevés. A gyerekeknek is jót tenne. Nem is beszélve rólatok. :roll: Főleg így, hogy nektek még akkor is be kell mennetek.

KépKép
benó

Kérdeztem tőle, hogy és a fűtéssel mi lesz? Azt mondta a minimumon lesz,tehát meg fogunk fagyni. :evil:

Kép
flóra 11

Jó értelmeset írtam, érted nagyjából? :roll:
Már megint álmos vagyok, megyek is majd lassan, te is szundíts egyet.

KépKép
benó

Hát az szuper. :twisted: :twisted: :twisted: Szörnyű.

KépKép
benó

Én elhatároztam, hogy ha csütörtökön be is megyek,csinálok majd valamit, de péntekre veszek ki szabit. Le sem micsodázom a sulit! :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: