A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na, mi a manó! :shock:

Kép
flóra 11

Menj aludni! :roll:

Kép
muzsuzska

10x próbáltam nem megy, ennyi! Feladtam!

Kép
muzsuzska

Remélem most már van privid.

Kép
flóra 11

Köszi Flóra iwiw-et. :D

Kép
martik77

bebújok én is az ágyba, lefagyott a lábam! Van zoknim a fiókban! :oops:

Kép
muzsuzska

Nézd meg a számot,most átküldtem. Ha mindent jólírtál,nem tudom,mi a baj. :(

Kép
flóra 11

Jó helyen Zsuzsi!!! :lol: :lol: :lol:

Helló Márti!

Kép
flóra 11

Köszi, de most kikapcsoltam már a telót! Szundíhoz.

Kép
muzsuzska

Épp azon tanakodtam a Zsuzsival,hogy megyünk aludni,mert eldőlök.

Kép
flóra 11

Leléptem!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na, akkor pá. Majd este talizunk. :wink:

Kép
flóra 11

Én is..... :lol:

Kép
flóra 11

Halihó.Ettem de nem nagy kedvel.Tényleg Benó sincs még ma be se köszönt.Flóra te mióta laksz Szlovákiában?És miért nem szereted?

Kép
martik77

Jó pihit nektek :D

Kép
martik77

Kipihentem. Most a F.-nek volt kedve rádiózni. :lol:
Megyek mosogatni,aztán kicsit bekukk.

Kép
flóra 11

Vagyok. A fiaim nem is írnak egész nap sms-t. Bp-n vannak.

Kép
flóra 11

Márti,mivel 41 éves vagyok, ennyi ideje élek Szlovákiában. :(

Kép
flóra 11

Szia Flóra.Azt gondoltam csak pár éve laksz ott,nem szoktad meg és ezért nem szereted :?

Kép
martik77

Most beszéltem egy kolleganőmmel még jó,hogy nem dolgozok mert egy 300 kilós beteget hoztak be az osztályunkra.Tűzoltók szállították be.Én most vagyok 57 kiló :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Úristen!!!! :shock: 300kg, nem semmi! Tűzoltók..... anyám! Hát én sose voltam vékony,na de....azért 300kg...!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
flóra 11

Szóval mi az a 10-20 kiló felesleg! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

200 kilós betegünk már volt,azt álltalában 2 nővér megtudta forgatni,ehhez most 6 nővér kell :?

Kép
martik77

Se Tancsu,se Benó egész nap.Vajon Timi hogy van?Biztos még nagyon fáradt meg a Törpe is. :D

Kép
martik77

Nem, Márti.Én itt születtem,már aszüleim,a nagyszüleim is itt éltek. Tudod,a nagyszülők még Magyarországon éltek,csak ugye elvettek az országból és itt Szlovákia lett. Mi nem költöztünk, csak a határt rakták arrébb. :(

Kép
flóra 11

És itt vannak rokonok?Szoktál M.O-ra jönni?

Kép
martik77

Biztos fáradt, de boldog! :D

Kép
flóra 11

Vannak rokonok. Valamikor sokkal több volt, lassan kihalnak,sajna. De még van. Vannak rokonaink Mányon. Nagyon jó ismerősök Szegeden, Pesten is van egy rokon, az ex rokona,de velem tartják a kapcsolatot.

Kép
flóra 11

Megyek Márti,mert a párom szerelget,hát én se babanetezzek.... Majd még jövök.

Kép
flóra 11

Az jó :D ÉN nem tartom a kapcsolatot még az exel se nem még a rokonaival.De ők nem is olyanok.Meg mi 7 évet voltunk együtt gondolom ti azért többet.

Kép
martik77

Sziasztok!
Mi újság veletek? Csak most van időm netezni, mert anyósomék voltak ebédre a sógornőmékkel együtt. Eddig mi nem beszéltünk senkinek, hogy próbálkozunk a babával. De ma rájöttem, hogy igazából csak én akarom igazából. Szeretem a páromat, már 13 éve együtt vagyunk, nem házasodtunk össze, de ma azt mondta, hogy már elege van a gyerek témából. Nevetséges, mert igazából még ügyködni sem akar rajta. Szóval elhatároztam, ha ennyire rohadtul nem érdekli, hogy nekem fájdalmat okoz, akkor rendben. Ha nem látom a következő ciklusban, hogy tenne valamit az ügy érdekében, akkor én befejezem vele. Tudja nagyon jól mennyire szeretném, nem lehet ennyire önző!
Remélem ti jobban vagytok!
Flóra te nagyon türelmes vagy a pároddal szemben, nekem már kezd elfogyni a türelmem. Olyan nehéz akkor szeretkezni amikor kell?
Tancsu neked mennyi idős is a babád?
Benó mi van veled hol vagy? Remélem nincs baj!
Muzsuzska te hogy dolgozol?

Kiscsibe01
kiscsibe01

Csajok, hogy kell megcsinálni ezt a vonalzót?

Kiscsibe01
kiscsibe01

Na mi van sehol senki?
Oké! Akkor majd holnap!
puszi!

Kiscsibe01
kiscsibe01

Csináltam vacsira spagettit. Még szerel a párom, de lassan vacsizunk.

Kép
flóra 11

Csilla, sajnálom, hogy lekéstelek. :(
De ne add fel ilyen könnyen. Csilla nálatok vizsgálatok voltak?

Kép
flóra 11

Márti,mi 11évet voltunk együtt, de igazából csak 7-et,aztán már rosszul éltünk. a válásom 2 évig tartott,na azt nem kívánom senkinek....

Kép
flóra 11

Márti,bejelöltelek iwiwen. :D

Kép
flóra 11

Lányok,valaki már csörögjön rá a Benóra,hogy mi van. Az őrületbe kerget már, hogy egész nap nem jelentkezik. Remélem minden rendben vele. Ugye nem írta tegnap, hogy készül valahová? Vagy csak lemaradtam róla?

Kép
flóra 11

Megint nem volt net.Kösz Flóra a jelölést.Visszanéztem a tegnapot nem írt olyat,hogy nem lesz Benó.

Kép
martik77

Sziasztok...

Ma este kimenőm volt,1 óra a sörözőben a barátokkal,gyerek anyóssal addig...

Csilla:nekem Gergő hétfőm lesz 7 hetes...:)

Flóra:sajna én elvesztettem Benó számát amikor meghalt a telefonom,de remélem azért jól van....

Na lassan kajcsi van a fiamnak...
Apa még lumpol a haverokkal,legkésőbb éjfélre jön...

Holnap jövök....cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Megtaláltam pü-ben a számát,ma már nem hivom,de reggel majd üzenek neki ha addig nem jelentkezik...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hát csak megcsörgettem. Ebből tudja majd, hogy hiányoljuk. Remélem jelentkezik, ha tud. :?

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Kösz, Flóra, hogy hívtál. :D Akartam jönni később, de köszönöm, ari vagy.
Megint szarul voltam tegnap este óta, fejfájás, hányás (de csak módjával), étvágytalanság, közben éhség stb. Egész nap pizsamában vagyok, volt itt a Detti, nem nagy társaság voltam. Csak a vécéig és a konyháig mentem ma el. :roll: Most már jobban vagyok, de ez hihetetlen, hogy van egy fél nap, amíg nem vagyok gázul, utána újra visszazuhanok. :wink:

KépKép
benó

Komolyan mondom, egész nap az ágyban feküdtem, szörnyű. Mindig azt gondoltam, még egy kicsit fekszem, aztán jövök hozzátok. De mindig győzött a "kicsit fekszem". Bocsi.

KépKép
benó

Nekem is küldje el valaki a Timi számát, hadd gratuláljak neki. Köszi. :D

KépKép
benó

Hurrá itt vagy! Végre! Olvaslak.

Kép
flóra 11

Csilla, nem szabad feladni. Kezdeményezz te, amikor úgy érzed, itt az idő. :wink: Nem érdekes, ha nincs kedve. Tudod, mondtam neked, hogy nekem már minden bajom volt a mindennapos "rádiózástól". :oops: :oops:

KépKép
benó

Köszi, Flóra, és bocs, hogy nem jöttem és nem is írtam. Anyuékat is csak nemrég hívtam fel, hogy élek, csak nem megyek le, pedig ott vannak a kislányok is.... :cry: :cry: Ez már a vég, nem? :roll:

KépKép
benó

Jaj, Benó, sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy. De örülök, hogy nincs semmi bajod. :lol: Na, ez jó paradoxon. :lol:

Kép
flóra 11

Ez így igaz. :lol: Én sem panaszkodom, csak mondom a tényeket. Az lenne baj, ha más bajom lenne. A Dettinek is mondtam ma, ha csak a gyomrom meg a fejem fáj, akkor még nincs gond. :lol: :lol: És ez így is van.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: